40 ve +40 yaş

selam hanımlarrr,nasılsınızz. opuyorumnanaktan

Hiç yanii:1rolleyes:niye bakacaksakkaydirigubbakcemile3
Bu arada ben baktım bile..:utangac:boncuğum fıstık kibim çıkmış kırmızılar içinde:1hug:Bi şey yazamadım..net bende süper ağır..kafamçokkarıştısizlerdede var mı..yoksa bizim format zamanı mı geldi acaba??akannehir

ahh be çiçekim.keşke bizede format atılsa. kaydirigubbakcemile3bi yolu yokmu fisfisfis

hayirligunler009bg3.jpg

irna canım benim malesef bizlere format atılmıyor yaşlanıyoruz yapılacak birşey yok allah sağlığımızı bozmasın inş

Selam çıtırlar alışveriş yapıp geldim bende havada serinledi burada iyi oldu bide güzel bir yağmur yağarsa buraya tam süper olacak...zemuszemus

burdada ist dünden beri yagıyo ramazanda serin serin vala güzel olduzemuszemus

iyi iftarlar bacılarımmmkaydirigubbakcemile3

Selam çıtırlar alışveriş yapıp geldim bende havada serinledi burada iyi oldu bide güzel bir yağmur yağarsa buraya tam süper olacak...zemuszemus

Ankara da aynı..:1hug:sabah incecik çiseledi bile:1shok: ama ben özlemişim valla bu havaları..kaydirigubbakcemile5

selam yavru kuşlarımopuyorumnanaktannasılsınız ayy bende iki gündür daha iyi gibiyim inşallah hep böyle olur sizleri çok özledim hepinizi çooooookkkkkk öüyorum ..bi iyi olayım hiç bırakmıycam sizleri meğer kk daki dostlarımı ne kadar çok seviyomuşum.....yaa biliyodum sevdiğimide insan biraz ayrı kalınca kıymetini daha iyi anlıyo

ii akşamlar ,
kimi yerler serinleyip ince ince ciselerken marmara bölgesini sel ,perişan etti.akşam haberleri berbattı....
beş şehit......senağlama
artı sel afeti yüzünden şimdilik 10 ölü
offff çok kötüydü haberler.selde evi ocağı yerle bir olmuş insanlar,yakınlarını yitirmiş ,kimileride kayıp,arabalar ,eşyalar sürüklenmiş ,heryer çamur deryası,
yine birsürü madurr.
allahım şu mübarek ayın hürmetine yardımcı ol onlara.ağlayarak izledim içim doğrandı.:çok üzgünüm:

dua edelim kızlar yaa,alt yapının yetersiz oluşu
garibanlara vurdu yine :çok üzgünüm:

İyi akşamlar kızlar sel felakietinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet dilerim ne acı bişey.
Bu ülkede insanlar zaten pisipisine hayatlarını kaybediyorlar.

Back
X