40 ve +40 yaş

hayirli geceler
sabahlariniz olsun
arkadaslar
selde hayatini kaybedenlere
rahmetdilerim yakinlarina sabirlar
zorda kalanlarinda
rabbim yardimcisi olsun
hophpoyo9.png

vatan sagolsun şehitlerin şefatına bizlerinde nasip eylesin yaradanım selde falaketinde kaybettigimiz kardeşlerimize allahdan ramet yakınlarına başsaglıgı dilerim

ıyi akşamlar herkese..a.s.
Allah,sabır versin gerçekten ölenlerin ailelerine..:Saruboceq:
Artık yağmurdan bile korkar olduk..:sm_confused:
Moncuğum,sen turşuda mı yaparmışsın..:1hug:
Yerim senin turşunu:1rolleyes:
Bak bu ablan ömrü hayatında hiç turşu yapmadı:utangac::1closedeyes:

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
----------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesi ya lallhım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn:(--

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
----------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesi ya lallhım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn:(--

Allah rahmet eylesin esmerim ..
Toprağı bol olsun şehitlerimizin.
Birde tanıyınca daha kötü oluyor insan .

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR

sorma esmerim dün haberlerde hangi birine üzüleceğimi şaşırdım,bir yandan şehitlerin eşleri yakınları bir yandan sel felaketiyle boğuşanlar,,canlarını kaybedenler.
allah sabır versin hepsine yakınlarına,mekanları cennet olsun inş.
çok üzücü çookk,
esmerim güç versin rabbim elbetteki kolay değil. canım benim senağlama

sorma esmerim dün haberlerde hangi birine üzüleceğimi şaşırdım,bir yandan şehitlerin eşleri yakınları bir yandan sel felaketiyle boğuşanlar,,canlarını kaybedenler.
allah sabır versin hepsine yakınlarına,mekanları cennet olsun inş.
çok üzücü çookk,
esmerim güç versin rabbim elbetteki kolay değil. canım benim senağlama

dostlar sağ olsun canım
çok üzgünümmm
burdaki şehidimizin daha üç yaşında bi kızı ve üç aylık ikinçi kızı var ya bebekler dah a senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama yetim kaldılarrr:(

dostlar sağ olsun canım
çok üzgünümmm
burdaki şehidimizin daha üç yaşında bi kızı ve üç aylık ikinçi kızı var ya bebekler dah a senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama yetim kaldılarrr:(

esmerim allah ailelerinede sizlerde allah sabır versin çok üzücü hakketten çocuklarda ufakmış allah yardımcıları olsun

Back
X