40 ve +40 yaş

irna canım benim çok sevindim hayırlı olsun bebişin ayağı uğurlu geldi inş hayırlısıyla anne olur çok güzel bir duygı allah nazarlardan korusun hayırlı olsun:teytey::nazar:

Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar.

Kadin:
'iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum,
lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum' der.

Adam:
'hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir
vazoya çarpti ve o da kirildi'

kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu
kirilmis görür.

'Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum' der.

Adam:
' hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana'

kadin merakla:
'ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur' der

Adam:
'hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim,
çocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne
dilerseniz' der.

Kadin sevinçle:
'ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de paris'te.'

Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve:
'tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni
evinize' der ve 'ya ikinci dileginiz?' diye sorar...

'çok lüks kiyafetler istiyorum'

Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve:
'armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz' der ve
üçüncü istegi sorar.

Kadin:
'en degerli mücevherleri istiyorum' der..

Adam bir telefon konusmasi sonrasi :
'ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ' der.
Kadin havalara uçmustur ve adam:

'yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu?' diye sorar.
Kadin merakla:
'nedir?'
adam:

'biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim. kac zamandir bir kadin yüzü
görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz?' diye sorar..
Kadin biraz düsündükten sonra:
'neden olmasin?' der ve sabaha kadar birlikte olurlar...

sabah uyandiklarinda adam:
'güzel hanfendi acaba kaç yasinda?' diye sorar,

kadin:
'32' der.

Adam da:
'VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ?'
:roflol:

irna canım benim çok sevindim hayırlı olsun bebişin ayağı uğurlu geldi inş hayırlısıyla anne olur çok güzel bir duygı allah nazarlardan korusun hayırlı olsun:teytey::nazar:

çok sağol canım benim.amiin amiin.
sorma kendiside çok inanıyor zaten hayatında iyi giden ne olursa hemen,bebişimin şansı diyor hep.kaydirigubbakcemile3
ay benden örgü istiyor şimdi yaa,:hulya:,hiçde model bilmem yaa fisfisfis.

dağçiçeğim ,ayy ne güldüm yaa.öpüyorum canım benim

çiçeğim çok güzeldi ya Allahta seni güldürsün

irnam çok güzel bir haber bu canım akşam haberlerde görmüştüm sevinenleri Allahım herkesin muradını versin inşallah

dağçiçeğim sağol emeğine sağlık tatlımopuyorumnanaktan
irnacım kızının bebişide hayırlı olsun :emir_bebek:
hepinize iyi geceler çıtırlaropuyorumnanaktan

irnammm gözünüz aydın canımmm,,
kız ben
örerim bebeğe cicilerr,
düşündüğün şeye bakk,,
çiçeğim emeğine sağlık canımcım,,
ev hanımı ,bitoş,,eminem mrb

yeni göreve atanan öğretmenimize ve okula başlayan yavrularımıza başarılar dilerim Allah yollarını açık etsin zihin açıklığı versin, annelere de kolay gelsin.

kardelenkutlamahi3.gif

Canlar Kadir gecemiz mübarek olsun..Rabbim hayırlı gönlünüzden geçen dilekelrinizi yerine getirsin,sağlık ve huzurla....Bitoosum teşekkürler paylaşıma çok güzel yapmışsın.. Benim içinde dua edermisiniz tatlılarım..erken doğum riskim var rahim boyu mesafem çok kısalmış.Sürekli yatıyorum,dünde ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk şifa olur inş...Hepinizi öptük teyzoşlar...

Canlar Kadir gecemiz mübarek olsun..Rabbim hayırlı gönlünüzden geçen dilekelrinizi yerine getirsin,sağlık ve huzurla....Bitoosum teşekkürler paylaşıma çok güzel yapmışsın.. Benim içinde dua edermisiniz tatlılarım..erken doğum riskim var rahim boyu mesafem çok kısalmış.Sürekli yatıyorum,dünde ciğer geliştirici iğnelerimizi vurulduk şifa olur inş...Hepinizi öptük teyzoşlar...

:Saruboceq:cnm allah yardımcın olsunnnn

GÜNAYDINLAR OLSUN HANIMLARRR
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.Kadir geceniz mubarek olsun.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir.

Hepimize hayırlı olsun..

allah yardım etsin tatlım.inşallah şifa olur.allahın izniyle doğumun gercekleşir.açil şifalar

Back
X