- 12 Temmuz 2006
- 58.528
- 223.660
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi meredithgrey
Yok ben anladım ruh hastasıyım ben kesin. Neden yolun sonunda hissediyorum ?
Bu aralar 40 yaş üzeri kadınlarda orta yaş sendromu mu yaşanıyor acaba? Neredeyse haftada 1-2 defa yaşlanmak, 40 yaş üstü öldük bittik konuları açılıyor:)))
Yalnızca bizim insanımıza mı özgü diye düşünmeye başladım bu 40 yaşına geldiğinde hayat bitti, finito the end, teneşir paklar, abov 40 olmuşum ölem ben toprak atın üzerime mezar taşım nerede sendromu.
40 yaşına kadar İstanbul'da yaşayıp 40'ından sonra Ege'ye yerleştim, 13-14 yaşında sadece 1 hafta kullanabildiğim bisikleti daha geçen sene sıfırdan öğrenip kullanmaya başladım yeri geldi düştüm dizlerim sıyrıldı ama koca kadının haline bak dedilerse dahi umursamadım, 4-5 yaşındaki çocuklarla beraber bisiklet kullanma talimi yaptım, yeri geldi kendimle dalga geçtim

Pandemi girdi araya, girmese dövme yaptıracaktım figür belli zaten

Ege'ye yerleşmiş bir sürü yabancı var, çoğunluğu 60 yaş üstü hiçbiri de bizim gibi hayat bitti modunda değiller, yüzünüz kırışabilir, nüfus kağıdında 80 yaşında da görünebilirsiniz ama bu yapmak istediklerinize engel değil, sağlıklıysanız, durumunuzda el veriyorsa 70 yaşında da yurtdışına gidilir, rafting de yapılır, yamaç paraşütüyle de atlanır, istediğiniz yere de yerleşilir, ruhunuz genç olsun yeter.
Daha ölmediniz yaşarken geç kaldım diye hayıflanmak yerine her anın tadını çıkarın çünkü filmin tekrarı yok, başa sarıp şu kısımları boşuna dövünerek geçirmişim yeniden çekeyim deme şansınız yok.