• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri 40 yaş bayanlardan krem tavsiyesi lütfenn

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.195
Puanlar
133
Kızlar 40 yaşındayım ve artık cildime koruyucu bir krem almak istiyorum. Hangi marka iyidir? Loreal diadermin falan bana vasat geliyor, bilen birileri varmı?

La roche ben memnunum tüm ürünlerinden

36 yasindayim. vichy liftactiv gunduz gece ve goz cevresini kulniyorum. Ilk defa bir urunun faydasini gordum diyebilirim. Goz alti kiriskliklarim inceydi zaten ama nerdeyse hic kalmadi. Icten disa dogru surmek gerekiyo tabiki yani goz pinarindan şakaklara gibi diyeyim. Bir de bu serinin collagenlisi var bir kez aldim o daha pahali ama muhtesem biseydi. Liftactiv serisinden memnunum fiyat performans eslesrtirmesi yaparsm hakkini veriyor.

36 yasindayim. vichy liftactiv gunduz gece ve goz cevresini kulniyorum. Ilk defa bir urunun faydasini gordum diyebilirim. Goz alti kiriskliklarim inceydi zaten ama nerdeyse hic kalmadi. Icten disa dogru surmek gerekiyo tabiki yani goz pinarindan şakaklara gibi diyeyim. Bir de bu serinin collagenlisi var bir kez aldim o daha pahali ama muhtesem biseydi. Liftactiv serisinden memnunum fiyat performans eslesrtirmesi yaparsm hakkini veriyor.
Yeni gördüm kardeşim. Çok güzel bilgi için teşekkürler. Yarın ilk işim eczane. 👍

Aldım bile.kullaniyorum seve seve. Tekrar tşk. R ranhaaaaa
Sürdükten sonra gozaltlarina parmak uçlarıyla yağmur damlası gibi pıtı pıtı vur canım emilime ii gelior ben de youtubede gormustum,rica ederim, ayrıca internette biraz daha ucuz bu ürünler. Güle güle kullan

Aldım bile.kullaniyorum seve seve. Tekrar tşk. R ranhaaaaa
İyi bir ürün almışsınız birde bunun yanında farmasi age şase öneririm. küçük 3 ml lik, sürer sürmez gerginlik hissi veriyor, botoks etkisi. Düzenli kullanımda ince çizgilerde açılma sağlıyor.

İyi bir ürün almışsınız birde bunun yanında farmasi age şase öneririm. küçük 3 ml lik, sürer sürmez gerginlik hissi veriyor, botoks etkisi. Düzenli kullanımda ince çizgilerde açılma sağlıyor.
Gözaltı için mi o

Deneyeyim bari ben de. Çok tşk ederim. Nasıl kullanıyorsun sabah akşam mi
aslında öyle olması lazım ama ben düzenli kullanamayangillerdenim. Aklıma geldikçe sürüyorum. ilk sürüşte gerginliği hissediyorsunuz zaten.

Back
X