Kendi değerimi belirleme değil sadece yalnızım. Bir ailem olsun istiyorum.Kendi değerini eş ve çocukla belirleyen, eş ve çocuğun hayatını güzelleştireceğine inanıp bunalıma giren bir üye daha
o nasıl bir yoğunlukmuşki dönemiyorlar acaba,bendede çocuk var herşeyiyle tek başıma ilgileniyorum evin ihtiyaçları vs ama arkadaşlarımada vakit ayırıyorum aynı ilde değilim onlarla ama tlfnda uzun uzun konuşuyorum,ayrıca kimseye ihtiyacın yok yaşın genç yeni arakadaş yeni çevre daha iyi olur gibi,hiç iş deneyimin yoksa en güzeli ilk önce çevre edinebileceğin tanıdık desteği alabileceğin bir alan bulmak,kurs mesela bunun için çok ideal,hobi kursu,resim,müzik aleti vs. bununla başlayıp yepyeni bir cevre oluşturabilirsin,herkes hayatı için mucadele ediyor sende et,yaşımız yakın bende eşimden ayrıldım çocuğumla hiç kimseyi tanımadığım bir ilde savaşıyorum resmen ama bi yolunu buluyorum yalnız değilsin bu konudaYaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.
Bir meslek sahibi olsaydınız, bir kariyeriniz olsaydı bambaşka bir hayatınız olurdu.Yaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.
Çalışırken de aslında aynı yalnızlığı hissediyorum. Evliliği herkes kötüler ama kimse de boşanmaz. Çünkü evet zorlukları olabilir bence aile kurmak, anne olmak çok güzel bir duygu.Bir meslek sahibi olsaydınız, bir kariyeriniz olsaydı bambaşka bir hayatınız olurdu.
Koca, çocuk derdine bile düşmezdiniz...
Çalışıyordum, işten çıkarıldım.neden iş yok? bir yerden başla sosyalleştikçe de birileriyle tanışırsın belki
arayışa devam. bir kapı kapanır 1000 kapı açılır. belediye kurslarına vs gidebilirsin bu süreçte evden çık ve kendini geliştirmeye devamÇalışıyordum, işten çıkarıldım.
Çoğu insan maddi sıkıntıdan yada çocukları için boşanamıyor.Çalışırken de aslında aynı yalnızlığı hissediyorum. Evliliği herkes kötüler ama kimse de boşanmaz. Çünkü evet zorlukları olabilir bence aile kurmak, anne olmak çok güzel bir duygu.
Yine de düşülüyor be.Bir meslek sahibi olsaydınız, bir kariyeriniz olsaydı bambaşka bir hayatınız olurdu.
Koca, çocuk derdine bile düşmezdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?