- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.675
- 53
- 29
Yok kız bekarlık hepsinden asıl evlilik zor hepsinin ayrı ayrı derdi var. Asıl evliler çile çekiyorEvlilik zor, bekarlık zor.biz bu dünyaya çile çekmeye mi geldik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız bekarlık hepsinden asıl evlilik zor hepsinin ayrı ayrı derdi var. Asıl evliler çile çekiyorEvlilik zor, bekarlık zor.biz bu dünyaya çile çekmeye mi geldik![]()
En iyisi bekar olup, sevgilinin olması bence.niye illa evlenilir bilmem.ne gerek var anasını danasını katmaya.Yok kız bekarlık hepsinden asıl evlilik zor hepsinin ayrı ayrı derdi var. Asıl evliler çile çekiyor
Sizi anladığımı düşünüyorum. Yalnızlık zor, bir aile istiyorsunuz... Sonra öyle bir aileniz oluyor ki: Kayın ailesi. Tüh niye evlendim diyorsunuz. anneniz babanız kardeşiniz var mı bilmiyorum. Benim yoktu. 43 yaşıma kadar yalnız yaşadım. Ardakaşlarım dediğiniz gibi, varlar ama yoklar çünkü kendi hayatları ile boğuşuyorlar. Sonra 43 yaşımda eşimle tanıştım evlendim. Şimdi de niye evlendim diyorum. Bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlar hele 40 yaşına kadar sultan gibi yaşamışken .... Bunu evlendikten sonra anlıyor insan. Yani şimdi boşanacak kadar pişman değilim ama bazen de pişmanım. Bence mevcut durumunuzun artı yanlarını görmeye çalışın. Kendi kendinize mutlu olun. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama çalışmıyorum dediğinize göre en azından yemek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarınızı bir şekilde karşılıyorsunuzdur. İhtiyacınız olmasa da bir işe girip çalışabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz bir yere taşınıp orada yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özgürsünüz. Kendiniz için yaşayın ve kendinizi mutlu etmeye çalışın. Kendi kendinize mutlu olduğunuz zaman o eş adayı da çıkıp geliyor ironik bir şekilde. Yani bende öyle oldu ama gelmese de olur. Boşver sonra bir yığın sorunla uğraşıyorsunuz.Kendi değerimi belirleme değil sadece yalnızım. Bir ailem olsun istiyorum.
Eşinizle nasıl tanıştınız bilmiyorum ama yıllardır kimseyle bile tanışmadım. Yapayalnız ölecekmişim gibi geliyor.Sizi anladığımı düşünüyorum. Yalnızlık zor, bir aile istiyorsunuz... Sonra öyle bir aileniz oluyor ki: Kayın ailesi. Tüh niye evlendim diyorsunuz. anneniz babanız kardeşiniz var mı bilmiyorum. Benim yoktu. 43 yaşıma kadar yalnız yaşadım. Ardakaşlarım dediğiniz gibi, varlar ama yoklar çünkü kendi hayatları ile boğuşuyorlar. Sonra 43 yaşımda eşimle tanıştım evlendim. Şimdi de niye evlendim diyorum. Bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlar hele 40 yaşına kadar sultan gibi yaşamışken .... Bunu evlendikten sonra anlıyor insan. Yani şimdi boşanacak kadar pişman değilim ama bazen de pişmanım. Bence mevcut durumunuzun artı yanlarını görmeye çalışın. Kendi kendinize mutlu olun. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama çalışmıyorum dediğinize göre en azından yemek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarınızı bir şekilde karşılıyorsunuzdur. İhtiyacınız olmasa da bir işe girip çalışabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz bir yere taşınıp orada yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özgürsünüz. Kendiniz için yaşayın ve kendinizi mutlu etmeye çalışın. Kendi kendinize mutlu olduğunuz zaman o eş adayı da çıkıp geliyor ironik bir şekilde. Yani bende öyle oldu ama gelmese de olur. Boşver sonra bir yığın sorunla uğraşıyorsunuz.
En güzeli tek takılmak sevgili koca çocuk bunlar boş mevzularEn iyisi bekar olup, sevgilinin olması bence.niye illa evlenilir bilmem.ne gerek var anasını danasını katmaya.
Umarım bundan sonraki hayatınızda eksik gördüğünüz her konuda tamamlanirsiniz fakat kendinizi rahat bırakın sağlığınızdan olmayın bir de.Ailenizle mi yaşıyorsunuz?Yaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.
Allah gecinden versin ama kimin önce vefat edeceği belli değil. İnsan yine yalnız ölebiliyor. Ben ömrümün sonuna kadar yalnız yaşamayı kabullenmiştim. Kednime ait hobilerim vardı. Yine büyük şehire yakın deniz kenarında küçük bir ilçeye taşınmıştım, bahçede 30 kedi besliyordum. Komşularımın çoğu emekli ama iyi insanlardı. Orada çeşitli derneklere üye oldum vs. İyidim, mutluydum. Arada bir şehire gidiyordum mecburen işle ilgili eşimle öyle tanıştık. Yani en beklemediğim ve yalnızlığımla en barışık ve mutlu olduğum dönemde girdi hayatıma. Sonrası anlattığım gibi işte şimdi dakika yalnız kalamıyorum, kayın ailemle uğraşıyorum, kendi istediklerimi yapmaya hiç vaktim yok.Eşinizle nasıl tanıştınız bilmiyorum ama yıllardır kimseyle bile tanışmadım. Yapayalnız ölecekmişim gibi geliyor.
Benden bir yaş büyük ablam var (37) evli; iki dünyalar güzeli kızı var, onları düşünmek bile beni daha güçlü yapıyor, bakınca içim eriyor, dünyalara bedeller... bu sene iki ah kaldılar memlekette, biraz de resmi işleri vardı falan. Gönderirken ağladık ettik tabi amaaaa…Çalışırken de aslında aynı yalnızlığı hissediyorum. Evliliği herkes kötüler ama kimse de boşanmaz. Çünkü evet zorlukları olabilir bence aile kurmak, anne olmak çok güzel bir duygu.
Çok sinir, stres yapıyor geecekten de ama bilemiyoruz işte.olması bir dert olmaması bir dert.En güzeli tek takılmak sevgili koca çocuk bunlar boş mevzular
Asıl olması dert zatenÇok sinir, stres yapıyor geecekten de ama bilemiyoruz işte.olması bir dert olmaması bir dert.
Kimse tarafından sevilmeyenlerin kendini avutma şekli.En güzeli tek takılmak sevgili koca çocuk bunlar boş mevzular
Ayy valla senden başka kimse erkek erkek diye ölmüyor ya,senin gibiler çıkardı bu erkekleri tepemize zaten ondan sonra bi kadın buldularmi evlendiler mi de kötü davranmaya başladılar kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıncaEvlilik zor, bekarlık zor.biz bu dünyaya çile çekmeye mi geldikerkek erkek diye ölüp gidecek hepimiz hee
![]()
İnşaallah hayırlı biriyle evlenirsiniz karşınıza hemen çıkar. Rabbim bütün bekarlıkları hayırlı birileriyle karşılaştırsın. Allah bekarlıkla hiç kimseyi imtihan etmesinYaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.
Birileri tarafından sevilmek mi gerekiyor mutlu olmak için. Sevildiğini zanneden insanların da neler yaşadığını okuyoruz bu sitedeKimse tarafından sevilmeyenlerin kendini avutma şekli.
Asıl evlilik imtıhan, öyle değil mi? Hepimiz dünyaya bekar geliyoruz zaten, sonradan evleniyoruz ve evlilik gerçekten zor bir sınav, kötü demiyorum ama zor. kayınvalide, kayınpeder, görümce, eş, hepsini ayrı ayrı idare etmek, mesafeyi yakınlığı ayarlamak, evi idare etmek, cidden zor sınavlar, bir de bir yanlış on doğruyu götürüyor., hele bu kayın ilişkilerinde... Bir de çocuk olursa işte en büyük sınav. Allah hepimize en hayırlısını versin..İnşaallah hayırlı biriyle evlenirsiniz karşınıza hemen çıkar. Rabbim bütün bekarlıkları hayırlı birileriyle karşılaştırsın. Allah bekarlıkla hiç kimseyi imtihan etmesin![]()
EşimiZ çocuğumuz var diye mutlusun sanıyorlarYaş oluyor 40. Elde var sıfır. Ne eş, ne çocuk, ne iş. Arkadaşlarımı arıyorum. Herkes kendi derdinde. Telefonda konuşamıyorlar bile. Dönücem sana diyen dönmüyor bile. Yalnızım. Bu saatten sonra ne düzelir ki. Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum. Bu hayatta tamamen yenilmiş bir insanım.