40 yas ve ustu ilk gebelik

Bende 45 yaşındayım geç evlilik yaptık kurtaj kimyasallar tup bebekler derken olmaz dedik..suan hamileyim umut herzaman var :)
yaaa ne guzel ne kullandiniz ne ictiniz yediniz bizede soyleyin allahim ne guzel umit oluyorsunuz boyle ya yasim 43 4 yildir deniyorum olmuyor tup bebekte olmadi

Benim druma göre hamile kalabilen her kadın gençtir. Ben de 40 yaşımın sonlarinda plansız şekilde 3. Çocuğuma hamileyim. Çok şükür hiç bir problem yaşamadan 36. haftaya geldik. Ve benim arkadaşlarımın cogu 35 üzeri anne oldu. Herkese mutluluk sağlık olsun

Benim şaşırdığım nokta şu; bir konuda bu kadar istekliyseniz, kararlıysanız ve kendinizi tamamen yeterli hissediyorsanız altı üstü basit bir forumdaki yorumlar ya da fikirler size nasıl bu denli etki edebiliyor, ben kendi hayatımla alakalı önemli bir karar alsam kimsenin fikri benim fikrimi değiştiremez kolay kolay. Bebek değil sadece genel olarak söylüyorum bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor bu sizin hayatınız sizin hayatınızı yaşadıklarınızı imkanlarınızı ve yetersizliğinizi en iyi siz bilirsiniz yaş konusundan bağımsız olarak söylüyorum alinin ayşenin lafıyla çocuk yapılmayacağı gibi yapılmama kararı da alınmaz bir zorluk ya da kolaylık varsa onu da yine siz yaşayacaksınız neticede 40 yaşında bir kadının karar verme konusunda başka insanlardan daha az etkileniyor olması gerekmez mi? Bilemiyorum altan..

40 yaşındayım ve hamileyim. Sadece içimden gelen sesi ve doktorumu dinliyorum. Etrafımda konuşanlar varsa bile duymuyorum ve ilgilenmiyorum. Beni rahatsız edebilecek ağzının ayarı olmayacak kişilerle görüşmüyorum. Hayatımı sosyal anlamda çok küçülttüm ama aslında hayatımın en dolu günlerini geçiriyorum. Manevi olarak çok iyi hissediyorum. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Neler kullandınız bende alıyım
Glutatyon önermişti doktorum hücre yeniliyor diye(solgar marka) d vitamini , omega 3 (Efa Daily) ben bunlara ek olarak felixon multivitamin kullanmıştım etkisi oldu mu bilemem ama umarım işinize yarar bol hareket yürüyüş en önemli şey de bence stresten uzak olmak biraz salmak gerekiyor fazla düşünüp kafa yormamak gerek

Ne kullandınız ya ne olur bizede söyleyin
Hatırladığım kadarıyla beslenmeme çok dikkat ettim , sabahları yarım avokado iki organik yumurta , yeşillik zeytin yedim .aksatmadan

Rahim filmi İstanbul Dr Cevat bayrak bey çekti , tüplerim açıktı

AMH 0.69 du en son ama doktor regl günü baktığında yumurtlamamda sorun görmedi . Bir de c life kullandım ben . Eşim benden iki yaş küçük ama sperm degerleri iyiydi

günde en az 40 Dk olmak üzere iki defa yürüdüm

Ovulasyon takip etmedim çünkü sıkıldım . Regl bitiminden sonra iki günde bir ilişkiye girdik . Bir de o dönemde yazlık almıştık , kafam ordaydı tadilat vs .

İnşallah isteyen herkesin kucağı dolar evlatlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…