40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Kızlar, bazen de kadın aldatıyor, bir komşumuz vardı 3 çocuklu bir aile, adam mükemmel şevkatydi ben 10 yaşındaydım o zaman. Herkes hayrandı onlara, kadın aldattı. Bu açıdan düşündünüz mü? Kadın tazminat da almış ayrılırken bayağı yüklü miktar,
Allah ilk önce akıl sağlığı mantık versin gerisi halolur

Ailenin karışık yapısı bir yana, adam 53 yaşında boşanmış ve çocuklu. 40 yaşında hiç evlenmemiş bir kadin olarak sizin kaleminiz değil diye düşünüyorum
Yalnız belli yaşın üstünde hiç evlenmemiş erkekle karşılaşmak zor değil mi… hele de beğenilecek tarzda olacak bir de

Tüm kardeşler boşanmış ve evde annelerinin sözü geçiyormuş. Bu durum sizde bir uyanış sağlamadı mı?

Bir de nedir bu erkeğe ulaşmaya çalışmalar? Bunu hem size hem de burada gördüğüm diğer kadınlara söylüyorum. Arkadaşlar, erkekler bir kadına gerçekten güzel duygular beslerse, ne yapar eder onun hayatına girer. Hem o 5 boşanmış görümce ve eli maşalı anneyi bile bile nasıl bir cesaret sizdeki?

Ayrıca şunu kafanızdan çıkarın. Şöyle yapsaydım böyle olurdu, bebeği bıraksaydım yanına gitseydim… Bakın sistem öyle çalışmıyor. Belki de uzak durmanız için bebek aracı oldu, bir de buradan bakın.

Siz bilirsiniz ama karşı taraf hiç sizin düşündüğünüz gibi değil bence.

Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.

Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.

BİR türlü işin içinden çıkamadım.

Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.

Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
Üniversite sonuçlarını beklerken zaman geçirmek için üyelik actıysan sonuçlar açıklandı canım koş bak:)

O aile problemli. Ben en son boşanma kötüleyecek insanım ama sayı arttıkça tesadüf, şanssızlık ihtimali ortadan kalkar.

Kızlar, bazen de kadın aldatıyor, bir komşumuz vardı 3 çocuklu bir aile, adam mükemmel şevkatydi ben 10 yaşındaydım o zaman. Herkes hayrandı onlara, kadın aldattı. Bu açıdan düşündünüz mü? Kadın tazminat da almış ayrılırken bayağı yüklü miktar,
Kadın aldattığı için tazminat almış olabilir yani böyle bi ihtimal var 😂 diplomanız nerden? Başvursak da sizinkini de iptal etseler keşke hazır moda olmuşken 😁

Kızlar Selamlar,

Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.

Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.

Yapılacak hiçbir şey yok. Ulaşmak isteyen size her türlü ulaşır. Ayrıca 5 kız kardeşinin boşanmış olması da hayrı alamet değil. Demek ki ailede ciddi bir sorun var.
Bence düşünmeye bile değmez.

Ya sanatçılara bakın 2.evlilikte mutlu olanlar da var, Ailesine düşkün kendisini adamış kız kardeşim öyle dedi ama ben sevgisiz kalan bir kalpten daha kötü ne olur ki diye düşünüyorum
Sanatçılarla senin ne işin var? Onların yaşantısının yanından geçebilir misin? Sen Acun Ilıcalı zannettin bu 53 yaşındaki adamı herhalde😒

Kızlar Selamlar,

Mesajı yapay zekaya mi yazdirdiniz? Bütün cümleler kelimeler bi garip.

Mahreminizi aileye tüm detaylarıyla anlatması kısmında şok geçirdim 😑 tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu tanımlamaya doğru kelime bulamadığım şahıstan
Evet evlilikte olan her şeyi ama her şeyi ailesine anlatıyormuş. Eski kayinvalide sürekli mahrem konularda tavsiye vermeye çalışıyordu. Birkaç kere aman çocuk yapmayın dedi. Eski eşim annesine " ondan ( benim icin) nah çocuk sahibi olurum." dedi. Düşünebiliyor musunuz, öyle bir had bilmezlik yani. Tüm aile inanilmaz had bilmez yani. Bir de benim eski eşimin ablası da boşanmış. Sürekli eski damat kötüleniyordu yok şöyle kötü yok böyle kötü. Ben artık doğru söylediklerini düşünmüyorum. Hikayeyi yanlı anlatıyorlar bana da öyle anlattılar. Tahminen eski damat şeytan ilan edildi. Bence kök ailelerinde ciddi sorunlar var, iki çocukları da boşanmış olacak.Ikisinin de boşanması tesadüf değil, kök ailede ciddi sorun olduğunu gösterir. Zaten kendi akrabaları mutlaka dedikodularını yapmaya başlamıştır. Dediğim gibi aynısını bana da yapıyorlardır.

Ama ileride eski eşimin hayatına gelecek kadın akıllı biri ise dilekçelerimi görünce olayı anlar zaten. Umarım müstakbel eş dilekçelerimi görmek ister de eski eşimin tüm pislikleri meydana çıkar. Çünkü beni aldattığının tüm kanıtlarını yazılı olarak davaya sundum. Fotoğraf vs de var. Gerçi inkar ettiler, ama inkar bilir kişi raporuna kadar geçerli olacak. Bu işin peşini bırakmıyorum. Haklılığımı kaç yıl sürerse sürsün ispatlayacağım, Beni aldattığı kadınlara paralar da göndermiş. Yani yıllar sürecek ama kanıtlarım var. Hak edene hak ettiğini yaşatacaksın.

Ben konu sahibine detaylı yazdım. Boşanmış erkeğin neden boşandığını mutlaka araştıracaksın. Ama bu araştırma sadece onun tarafıyla olmayacak. Kendi yakınları tabi ki onu tutar. Eski eşiyle konuşacaksın veya en iyisi dilekçelere bakacaksın..Bu forumda senelerdir ne konular okuyorum. Kadın eğitimli, parası pulu var, ama adam aldattığı halde, adamdan şiddet gördüğü halde boşanmıyor. Böyle bir toplumda bir adam boşanmış ise o davanın tüm dilekçelerini okuyacaksın. Çünkü kadınlar ne kadar kendi parasi olsa da, adama muhtaç durumda olmasa da o evlilikte son raddeye kadar kalıyor. Demek ki erkek tarafını incelemek lazım. İstisnalar olur ama çok nadirdir. Hatta eski eşiyle konuşsa da iyi olur. Ama onu şu anda yapması fazla kaçar. Ortada bir şey yok. Evliliğe kafanda en ufak bir şüphe olmadan başlayacaksın. O yüzden detaylı olarak sağlama yapılmalı. Yoksa benim gibi senelerce dava süreciyle uğraşmak durumunda kalırsın.

Son düzenleme:

Peki bu hikayede size böyle bir bilgi geldi mi? Tabi ki kadınlar da aldatabilir. Ama 6 kardeşin boşanık olduğu bir evde sence bu 6 kardeş de mağdur mudur?

Konudaki herkes YZ uzmanı anladığım kadarıyla , klan aile şirketi, konu sahibesinin aklı bir karış havadalığı derken Türkiyenin beklenen teknoloji hareketini neden yapamadığı belli oldu🤣🤣🤣bu alanda çalısacak gençlere şiddetle yurtdışı diyor bu konu
Yapay zekaya bu kadın bakıyosa bizim teknolojiden tabii ki bişey olmaz ndnfn

Back
X