Evet evlilikte olan her şeyi ama her şeyi ailesine anlatıyormuş. Eski kayinvalide sürekli mahrem konularda tavsiye vermeye çalışıyordu. Birkaç kere aman çocuk yapmayın dedi. Eski eşim annesine " ondan ( benim icin) nah çocuk sahibi olurum." dedi. Düşünebiliyor musunuz, öyle bir had bilmezlik yani. Tüm aile inanilmaz had bilmez yani. Bir de benim eski eşimin ablası da boşanmış. Sürekli eski damat kötüleniyordu yok şöyle kötü yok böyle kötü. Ben artık doğru söylediklerini düşünmüyorum. Hikayeyi yanlı anlatıyorlar bana da öyle anlattılar. Tahminen eski damat şeytan ilan edildi. Bence kök ailelerinde ciddi sorunlar var, iki çocukları da boşanmış olacak.Ikisinin de boşanması tesadüf değil, kök ailede ciddi sorun olduğunu gösterir. Zaten kendi akrabaları mutlaka dedikodularını yapmaya başlamıştır. Dediğim gibi aynısını bana da yapıyorlardır.
Ama ileride eski eşimin hayatına gelecek kadın akıllı biri ise dilekçelerimi görünce olayı anlar zaten. Umarım müstakbel eş dilekçelerimi görmek ister de eski eşimin tüm pislikleri meydana çıkar. Çünkü beni aldattığının tüm kanıtlarını yazılı olarak davaya sundum. Fotoğraf vs de var. Gerçi inkar ettiler, ama inkar bilir kişi raporuna kadar geçerli olacak. Bu işin peşini bırakmıyorum. Haklılığımı kaç yıl sürerse sürsün ispatlayacağım, Beni aldattığı kadınlara paralar da göndermiş. Yani yıllar sürecek ama kanıtlarım var. Hak edene hak ettiğini yaşatacaksın.
Ben konu sahibine detaylı yazdım. Boşanmış erkeğin neden boşandığını mutlaka araştıracaksın. Ama bu araştırma sadece onun tarafıyla olmayacak. Kendi yakınları tabi ki onu tutar. Eski eşiyle konuşacaksın veya en iyisi dilekçelere bakacaksın..Bu forumda senelerdir ne konular okuyorum. Kadın eğitimli, parası pulu var, ama adam aldattığı halde, adamdan şiddet gördüğü halde boşanmıyor. Böyle bir toplumda bir adam boşanmış ise o davanın tüm dilekçelerini okuyacaksın. Çünkü kadınlar ne kadar kendi parasi olsa da, adama muhtaç durumda olmasa da o evlilikte son raddeye kadar kalıyor. Demek ki erkek tarafını incelemek lazım. İstisnalar olur ama çok nadirdir. Hatta eski eşiyle konuşsa da iyi olur. Ama onu şu anda yapması fazla kaçar. Ortada bir şey yok. Evliliğe kafanda en ufak bir şüphe olmadan başlayacaksın. O yüzden detaylı olarak sağlama yapılmalı. Yoksa benim gibi senelerce dava süreciyle uğraşmak durumunda kalırsın.