40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Evet evlilikte olan her şeyi ama her şeyi ailesine anlatıyormuş. Eski kayinvalide sürekli mahrem konularda tavsiye vermeye çalışıyordu. Birkaç kere aman çocuk yapmayın dedi. Eski eşim annesine " ondan ( benim icin) nah çocuk sahibi olurum." dedi. Düşünebiliyor musunuz, öyle bir had bilmezlik yani. Tüm aile inanilmaz had bilmez yani. Bir de benim eski eşimin ablası da boşanmış. Sürekli eski damat kötüleniyordu yok şöyle kötü yok böyle kötü. Ben artık doğru söylediklerini düşünmüyorum. Hikayeyi yanlı anlatıyorlar bana da öyle anlattılar. Tahminen eski damat şeytan ilan edildi. Bence kök ailelerinde ciddi sorunlar var, iki çocukları da boşanmış olacak.Ikisinin de boşanması tesadüf değil, kök ailede ciddi sorun olduğunu gösterir. Zaten kendi akrabaları mutlaka dedikodularını yapmaya başlamıştır. Dediğim gibi aynısını bana da yapıyorlardır.

Ama ileride eski eşimin hayatına gelecek kadın akıllı biri ise dilekçelerimi görünce olayı anlar zaten. Umarım müstakbel eş dilekçelerimi görmek ister de eski eşimin tüm pislikleri meydana çıkar. Çünkü beni aldattığının tüm kanıtlarını yazılı olarak davaya sundum. Fotoğraf vs de var. Gerçi inkar ettiler, ama inkar bilir kişi raporuna kadar geçerli olacak. Bu işin peşini bırakmıyorum. Haklılığımı kaç yıl sürerse sürsün ispatlayacağım, Beni aldattığı kadınlara paralar da göndermiş. Yani yıllar sürecek ama kanıtlarım var. Hak edene hak ettiğini yaşatacaksın.

Ben konu sahibine detaylı yazdım. Boşanmış erkeğin neden boşandığını mutlaka araştıracaksın. Ama bu araştırma sadece onun tarafıyla olmayacak. Kendi yakınları tabi ki onu tutar. Eski eşiyle konuşacaksın veya en iyisi dilekçelere bakacaksın..Bu forumda senelerdir ne konular okuyorum. Kadın eğitimli, parası pulu var, ama adam aldattığı halde, adamdan şiddet gördüğü halde boşanmıyor. Böyle bir toplumda bir adam boşanmış ise o davanın tüm dilekçelerini okuyacaksın. Çünkü kadınlar ne kadar kendi parasi olsa da, adama muhtaç durumda olmasa da o evlilikte son raddeye kadar kalıyor. Demek ki erkek tarafını incelemek lazım. İstisnalar olur ama çok nadirdir. Hatta eski eşiyle konuşsa da iyi olur. Ama onu şu anda yapması fazla kaçar. Ortada bir şey yok. Evliliğe kafanda en ufak bir şüphe olmadan başlayacaksın. O yüzden detaylı olarak sağlama yapılmalı. Yoksa benim gibi senelerce dava süreciyle uğraşmak durumunda kalırsın.
Eski eş ile konuşamam ki, aralarında ne var bilmiyorum, adamı kötüler doğru söyle rmi, adam bana güvenmiyorsan güle güle der, ona da saygısızlık giib geliyor adama

Madem yapay zeka uzmanısın yapay zekaya sorsaydın ya o bile olmaz derdi. Yaş farkınız çok, çocuğunuz yok ve bir ergen psikolojisi çocuğunu çok seven anneler için bile çok zorlayıcı. Yaşlarımız yakın ama ben olsam bu saatten sonra başıma iş açmazdım. Daha farklı birilerine yönelirdim. Şehrinizde yürüyüş grupları, geziler aktiviteler yok mu? Kafanıza uygun sosyal biriyle tanışın. Bu profil hakikaten olacak gibi değil.
Var tabi, haklısınız. Ama dedim ya evlilik tövbe ettim söz attım anne bağımlısı çocuk adamla, ilişkiden tiksindim, tesadüfen tanışınca bir duygu oldu bende o da güven, belki yaşı olgunluğu sağladı bunu da bilmiyorum. Tanıştıralım diyorlar başkaları ile ama tanışmam!!!! Tesadüfen olduğu için aklımda kaldı, ha özellikle tnaış deselerdi yine gitmezdim, o istanbulda ben mersindeyim.
Damat annesi takmış bu kız da evlensin diye sürekli birilerine bakıyor benden ötürü aylardır, boşuna deid bakmasın TANIŞMAM... Netim. İşte tesadüfen görünce olanlar oldu MEĞER DUYGULARIM ÖLMEMİŞ Mİ? BEN NASIL BU HALE GELDİM, CİDDEN ARTIK BİR PSİKOLOG YARDIMI ALICAM

Yapay zekaya bu kadın bakıyosa bizim teknolojiden tabii ki bişey olmaz ndnfn
Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
AMA ÖZEL HAYAT İKİLİ İLİŞKİ AYRI.

MATEMATİK DERSİM İYİ AMA TÜRKÇE DERSİM KÖTÜ
NE YAPAYIM?

BAZILARI ŞARKICI SÖZ YAZARI,
BAZILARI BORAZAN SESLİ DEĞİL Mİ?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

BÖYLE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM, DAHA ESNEK BAK HAYATA LÜTFEN!!!
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
MESELE HAYATTA EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ BULABİLMEK.

HELE ÖZEL HAYAT EVLİLİK = İŞ DİİSPLİNİ İLE ALAKASI BİLE YOK

Evet evlilikte olan her şeyi ama her şeyi ailesine anlatıyormuş. Eski kayinvalide sürekli mahrem konularda tavsiye vermeye çalışıyordu. Birkaç kere aman çocuk yapmayın dedi. Eski eşim annesine " ondan ( benim icin) nah çocuk sahibi olurum." dedi. Düşünebiliyor musunuz, öyle bir had bilmezlik yani. Tüm aile inanilmaz had bilmez yani. Bir de benim eski eşimin ablası da boşanmış. Sürekli eski damat kötüleniyordu yok şöyle kötü yok böyle kötü. Ben artık doğru söylediklerini düşünmüyorum. Hikayeyi yanlı anlatıyorlar bana da öyle anlattılar. Tahminen eski damat şeytan ilan edildi. Bence kök ailelerinde ciddi sorunlar var, iki çocukları da boşanmış olacak.Ikisinin de boşanması tesadüf değil, kök ailede ciddi sorun olduğunu gösterir. Zaten kendi akrabaları mutlaka dedikodularını yapmaya başlamıştır. Dediğim gibi aynısını bana da yapıyorlardır.

Ama ileride eski eşimin hayatına gelecek kadın akıllı biri ise dilekçelerimi görünce olayı anlar zaten. Umarım müstakbel eş dilekçelerimi görmek ister de eski eşimin tüm pislikleri meydana çıkar. Çünkü beni aldattığının tüm kanıtlarını yazılı olarak davaya sundum. Fotoğraf vs de var. Gerçi inkar ettiler, ama inkar bilir kişi raporuna kadar geçerli olacak. Bu işin peşini bırakmıyorum. Haklılığımı kaç yıl sürerse sürsün ispatlayacağım, Beni aldattığı kadınlara paralar da göndermiş. Yani yıllar sürecek ama kanıtlarım var. Hak edene hak ettiğini yaşatacaksın.

Ben konu sahibine detaylı yazdım. Boşanmış erkeğin neden boşandığını mutlaka araştıracaksın. Ama bu araştırma sadece onun tarafıyla olmayacak. Kendi yakınları tabi ki onu tutar. Eski eşiyle konuşacaksın veya en iyisi dilekçelere bakacaksın..Bu forumda senelerdir ne konular okuyorum. Kadın eğitimli, parası pulu var, ama adam aldattığı halde, adamdan şiddet gördüğü halde boşanmıyor. Böyle bir toplumda bir adam boşanmış ise o davanın tüm dilekçelerini okuyacaksın. Çünkü kadınlar ne kadar kendi parasi olsa da, adama muhtaç durumda olmasa da o evlilikte son raddeye kadar kalıyor. Demek ki erkek tarafını incelemek lazım. İstisnalar olur ama çok nadirdir. Hatta eski eşiyle konuşsa da iyi olur. Ama onu şu anda yapması fazla kaçar. Ortada bir şey yok. Evliliğe kafanda en ufak bir şüphe olmadan başlayacaksın. O yüzden detaylı olarak sağlama yapılmalı. Yoksa benim gibi senelerce dava süreciyle uğraşmak durumunda kalırsın.
Canımsın, çook teşekkür ederim💕💕 İnişah sizin için de en iyisi olsun, güzellikle ve kolaylıkla🙏🙏🙏

MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,

NE YAPAYIM?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.

Büyük harflede yazdın ya yok ben ikna olmadım 😒

Sanatçılarla senin ne işin var? Onların yaşantısının yanından geçebilir misin? Sen Acun Ilıcalı zannettin bu 53 yaşındaki adamı herhalde😒
Algınız mı kapalı?
Ne dedim, herkese kamu önünde özel hayat yaşayanlardan da 2 veya 3. Cü evliliklerin mutlu olan yok mu dedim, bunu sorgulayın yazdıklarımla dalga geçmeyin üslubunu hoş değil!!!

Kadın aldattığı için tazminat almış olabilir yani böyle bi ihtimal var 😂 diplomanız nerden? Başvursak da sizinkini de iptal etseler keşke hazır moda olmuşken 😁
Pardon ne hak ile bunu diyorsunuz?

MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,

NE YAPAYIM?

Ya siz bu pembe bulutla çevreli kafayla iyi hayatta kalmışsınız 😂
Ayrıca sizden etkilense çocuk gider gitmez kendi gelirdi. 53 yaşında 40 yaşında evlenmemiş kadın gelmiş bu kadar naza çekmez.
Hepsini geçtim boşanma nedeni süreci neyse kızı baba tarafından uzak duruyor. Öz kızı baba tarafından uzak duruyor bilmem anladınız mı bu ne demek??
Amaaan gerçi siz Leyla gibi geziyorsunuz. Gidin görün 😂😂
Kızı fotolarda varmış, düzeltme

Yani o da ayıp olur diye yanınıza gelmemiş olabilir sizden bekleyerek. Ki mutlaka biliyordur sizin çocuğunuz olmadığını. Bence çok senaryo kurmadan istek atın sosyal medyadan :) ne kaybedersiniz. Sonrasında adım gelirse konuşursunuz anlaşırsanız devam edersiniz.
Aynen, canımsın çok teşekkürler.
Bu forumda sizler gibi mantıklı insanların sayısı artmasını diliyorum 🙏💕

Bu işin içinden çıkamadım derken, ortada bir iş mi var ki? Size hayırlı bir işe vesile olmak isteriz diyen tabi ki karşı tarafada söylemiştir. Sizin bekar olduğunuzu biliyordur yani ama arada ki yaş farkı biraz fazla değil mi? Üstelik adamın çocuğu var. Çöpsüz üzüm de değil yani, bilemedim.
Canım, şöyle tanışıcaz. Adam ile ilerlemeden danışayım dedim sizlere💕

Işte aile o kadar sorunlu ki kızcağız nasıl kaçacağını şaşırmış, avrupanın kuzeyinde almış soluğu.

Dikkat ettiyseniz bi tek dünyanin öbür ucuna kaçanın evliliği devam ediyor.

Palu ailesi olmasın bunlar. Evlerden ırak.
Bu açıdan düşünmedim, çok teşekürler canım.💕 Aydınlattığın, görmedim durumda bana ayna oldun, dilerim başkaları da senin yolunu aydınlatsın 🎈🙏💯

Ne bileyim…

Bence etkilenmek için gözlerinin içine bakabilmek,beraber gülebilmek,eğlenebilmek,yaklaşmasından,dokunmasından rahatsız olmamak gerekiyor.

Videosu,görüşü derken akar mı kokar mı ne olduğu belli olmayan adamı fazla büyütmüşsünüz.

Neyse umarım bir an önce tanışıp olumlu yönde ilerlersiniz.
Evet canımsın, bana ayna oldun. Senin yorumunu da çok beğendim, çok teşekürler 🙏🙏🙏🙏🙏

Bizim kulubun yapay zeka uyesi vardi bir ara, onun Turkce'si cok iyiydi.

Konuya anladigim kadariyla yorum yapayim, yas farkiniz bence sorun edilecek boyutta degil ama 53 yasindaki bir adam hoslansaydi düğünde adim atamasa dahi sosyal medyadan eklerdi en azindan.

Bence bosa umitleniyorsunuz.
Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.

MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,

NE YAPAYIM?

Yok benzetmeniz bu duruma uygun degil. Ne is yaparsaniz yapin muhakeme yetenegi sart. Sizde o yok anladigim kadariyla. Durum okuyamiyorsunuz, kivrak zekaya sahip gibi durmuyorsunuz, pratik zekaniz gelismeye acik gorunuyor. Bu durumda yaptiginiz iste (ister pazarda esnaf olun, ister uzay muhendisi) ne kadar basarili oldugunuz mechul.

Ya çocuk olması sorun değil, 40 YAŞINDA bekar da biri zor, ben geciktim
Ya sizin nasibi iz(eger bu inanisa sahipseniz) henuz gelmemis demekki. Turk toplumuna gore belli yastan sonrasi gec ama gec kaldim vb diye dusunurse iz bence hic toparlayamazsiniz.
Bu adamin ergen kizi annesinde mi adamla mi kaliyor, siz cocuk isteyecek misiniz? Adam bir daha cocuk sahibi olmak istiyor mu siz isteyecekseniz?

Yok benzetmeniz bu duruma uygun degil. Ne is yaparsaniz yapin muhakeme yetenegi sart. Sizde o yok anladigim kadariyla. Durum okuyamiyorsunuz, kivrak zekaya sahip gibi durmuyorsunuz, pratik zekaniz gelismeye acik gorunuyor. Bu durumda yaptiginiz iste (ister pazarda esnaf olun, ister uzay muhendisi) ne kadar basarili oldugunuz mechul.
Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.

Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.

Ha bide BDT araştırın.

Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.

Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.

Ha bide BDT araştırın.
Cok sukur muhakeme yetenegim sayesinde durum okuyabiliyorum. Ama sizde olmadigi her mesajinizda cok belli.

Bence adama mesaj atin. Telefonunu isteyin. Evlenme teklif edin hatta belki kendisi cekiniyordur. Tovbe yarabbim, 40 yasina iyi gelmissiniz siz.

Back
X