40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.

Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.

Ha bide BDT araştırın.

felaketleştirme senaryosu diyorsunuzda şuna cevap verirmisiniz lütfen.
adamın kardeşinin sevgilisi var ama kadın evlenip boşandığı için 40 yaşındaki kardeş abisine söyleyemiyor abisi "bekar değil" onaylamaz diye.
aynı mantıkla adamın kendi ailesine yakıştırmadığı şeyi kendinize niye yakıştırıyorsunuz? adamda "bekar" değil.
işte muhakeme bu.

Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Tum bu cikarimlari 30 saniyelik asiri gurultulu ortam karsilasmanizdan cikarmadiginizi dusunup stalk yeteneginize sapka cikartmakla beraber bir miktarda urkutucu buldum.

Nasil bu kadar eminsiniz su saydiklariniza?

Neden sizi yaşınıza denk bu kardeşlerle değil de 13 yaş büyük boşanmış olanla tanıştırdılar sizce?
Adamın bekar 35 ve 40 yaşında kardeşleri de varken, sizi neden 53 yaşındaki abi ile tanıştırdılar ?

Var tabi, haklısınız. Ama dedim ya evlilik tövbe ettim söz attım anne bağımlısı çocuk adamla, ilişkiden tiksindim, tesadüfen tanışınca bir duygu oldu bende o da güven, belki yaşı olgunluğu sağladı bunu da bilmiyorum. Tanıştıralım diyorlar başkaları ile ama tanışmam!!!! Tesadüfen olduğu için aklımda kaldı, ha özellikle tnaış deselerdi yine gitmezdim, o istanbulda ben mersindeyim.
Damat annesi takmış bu kız da evlensin diye sürekli birilerine bakıyor benden ötürü aylardır, boşuna deid bakmasın TANIŞMAM... Netim. İşte tesadüfen görünce olanlar oldu MEĞER DUYGULARIM ÖLMEMİŞ Mİ? BEN NASIL BU HALE GELDİM, CİDDEN ARTIK BİR PSİKOLOG YARDIMI ALICAM
Adam İstanbul'da siz Mersin'de yaşıyorsanız; adamla ne zaman, nasıl görüşeceksiniz ki zaten ?
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Herkes akraba evliliği dedikleriniz: kız kardeşiniz ve eşi mi ? Kız kardeşinizin akraba evliliği yaptığını mı anlatmak istediniz ?

Yalnız belli yaşın üstünde hiç evlenmemiş erkekle karşılaşmak zor değil mi… hele de beğenilecek tarzda olacak bir de
Nispeten zor ama imkansız değil. Kaldı ki madem boşanmış birisi ile olacak en azından yaşı daha genç olsun. Zaten evlenmemiş, adamda birkaç yıl sonra en iyi ihtimalle prostat falan çıkacak. Şu anki performansi da Allah bilir. Çok saçma geliyor bana.
Ayrıca bu profil beğenilecek bir profil mi 🤔 benim standartlarımın çok çok aşağısında adam

Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Kendisi evlilik dusunmuyorsa sizi muhtemelen sizin kafanizdaki gibi sevmeyecektir.
Tasima su ile degirmen doner mi hic.
Belki cok cekingendir belki sizi kendine fazla gormustur adim atmiyor ise. Ama ortak tanidiklar da varmis sizi dugunden sonra birilerine sorsa kulaginiza gelmez miydi?

Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.

Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.

Ha bide BDT araştırın.

Felaketleştirme senaryosu değil.
Bir olayı farklı açılardan düşünüyoruz. Artılarını eksilerini yazıyoruz mesela. Sadece artıları düşünüp atlamıyoruz olaya. TEMKİNLİ yaklaşıyoruz. Sizin bu yaşta deneyimlemeye çalıştığınız şeyi 18-20 yaşlarında yaptık bitti çünkü. Siz düşünün bu yaşa kadar kimseyle flörtleşmedim tarzı bir şeyler yazmıştınız. Neden mesela? Hiç tanımadığınız insanlara FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU mu yaptınız? Ondan mı flörtleşemediniz.

Algınız mı kapalı?
Ne dedim, herkese kamu önünde özel hayat yaşayanlardan da 2 veya 3. Cü evliliklerin mutlu olan yok mu dedim, bunu sorgulayın yazdıklarımla dalga geçmeyin üslubunu hoş değil!!!
Üslubum da ne varmış? Sizin üslubunuzla kıyaslayınca benimkisi çiçek gibi kalıyor. 5 kardeşi boşanmış ve kendi boşanmış birinden ne gibi bir mutluluk umuyorsunuz? 40 yasina gelmişsiniz ama liseli ergenler gibi kafanızda kavak yelleri esiyor. Evde kaldım psikolojisi ile kucağınızda ki yeğeninizi kendi çocuğunuz zannedecek diye ödünüz kopmuş. Bir de adamın boyu kadar çocuğu olmasina rağmen. Alın şimdi
bu cümlelerimi nişane olarak takın.

Size akıl fikir diliyorum.

Cok sukur muhakeme yetenegim sayesinde durum okuyabiliyorum. Ama sizde olmadigi her mesajinizda cok belli.

Bence adama mesaj atin. Telefonunu isteyin. Evlenme teklif edin hatta belki kendisi cekiniyordur. Tovbe yarabbim, 40 yasina iyi gelmissiniz siz.
Hayatta demekki he konuda çok başarılısın bu kuyeşem muhakeme ve cevap verme yeteneği ile, yardımcı olmak değil de bana cvp yazmak daha çok hoşunuza gidiyor, bu nedir ben haklıyım çabası? Yazık cidden sizin adınıza bu bakış açısı.
felaketleştirme senaryosu diyorsunuzda şuna cevap verirmisiniz lütfen.
adamın kardeşinin sevgilisi var ama kadın evlenip boşandığı için 40 yaşındaki kardeş abisine söyleyemiyor abisi "bekar değil" onaylamaz diye.
aynı mantıkla adamın kendi ailesine yakıştırmadığı şeyi kendinize niye yakıştırıyorsunuz? adamda "bekar" değil.
işte muhakeme bu.
Adam boşanmış, mesajı nasıl okudunuz? Evli mi adam, hayır.

Hayatta demekki he konuda çok başarılısın bu kuyeşem muhakeme ve cevap verme yeteneği ile, yardımcı olmak değil de bana cvp yazmak daha çok hoşunuza gidiyor, bu nedir ben haklıyım çabası? Yazık cidden sizin adınıza bu bakış açısı.

Bakın bizler hayatta her konuda başarılı olduğumuzu iddia etmiyoruz kendi çapımızda küçük hayatlarımız var Ve bir takım yaşanmışlıklarımız var. İnsan ilişkilerimiz var. Az biraz sosyaliz. Arkadaş çevremiz var. Bazı konularda eksiklerimiz var. Bunları bulmaya görmeye çabalıyoruz. Bazen kör de oluyoruz.
Sizin de bazı yönlerden eksikleriniz var. Burada bu kadar insan bunu farketti. Sizi tanımıyoruz etmiyoruz. Akıl danıştınız yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eksik yönünüzü ve olaya bakış açınızdaki yanlışlığı gösteriyoruz. Nasıl ilerleyeceğiniz de bizi ilgilendirmez. Yaşayın görün.

Bakın bizler hayatta her konuda başarılı olduğumuzu iddia etmiyoruz kendi çapımızda küçük hayatlarımız var Ve bir takım yaşanmışlıklarımız var. İnsan ilişkilerimiz var. Az biraz sosyaliz. Arkadaş çevremiz var. Bazı konularda eksiklerimiz var. Bunları bulmaya görmeye çabalıyoruz. Bazen kör de oluyoruz.
Sizin de bazı yönlerden eksikleriniz var. Burada bu kadar insan bunu farketti. Sizi tanımıyoruz etmiyoruz. Akıl danıştınız yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eksik yönünüzü ve olaya bakış açınızdaki yanlışlığı gösteriyoruz. Nasıl ilerleyeceğiniz de bizi ilgilendirmez. Yaşayın görün.
yaa hamile misin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. yaklaşık 54mm 26 gr diyo bu ne ya 😍🥹🧿

Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
AMA ÖZEL HAYAT İKİLİ İLİŞKİ AYRI.

MATEMATİK DERSİM İYİ AMA TÜRKÇE DERSİM KÖTÜ
NE YAPAYIM?

BAZILARI ŞARKICI SÖZ YAZARI,
BAZILARI BORAZAN SESLİ DEĞİL Mİ?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

BÖYLE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM, DAHA ESNEK BAK HAYATA LÜTFEN!!!
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
MESELE HAYATTA EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ BULABİLMEK.

HELE ÖZEL HAYAT EVLİLİK = İŞ DİİSPLİNİ İLE ALAKASI BİLE YOK
Brş kardeşi bulduysan zaten gelsin zincir marketler 😵‍💫

Son düzenleme:
Pardon ne hak ile bunu diyorsunuz?

MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,

NE YAPAYIM?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.

Mühendis olduğunu iddia eden bir insan bu kadar basit bir denklemi kurmak zorundadır, bu kadar büyük bir mantık hatası yapamaz.

Duygusal zekan yada kadın erkek ilişkisine bakış açınla ilgili herhangi bir yorum yapmadım. Bunu bile anlamamışsın…

Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim

1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.

siz ya yazdığınızı hatırlamıyorsunuz ya da gerçekten sosyal muhakemeniz sıfır..
evet bana göre adam bekar evli değil ama sizin evlenmek istediğiniz adama göre bekar değil. siz yazdınız erkek kardeşinin boşanmış ayrılmış birine aşık olduğunu ama adamdan sakladıklarını bekar değil diye.. bu mantıkla sizin adamda bekar değil. adamın kardeşine yakıştırmadığını siz neden kendinize yakıştırıyorsunuz diye sordum. bu sefer alıntılarla sordum yusuf tekine anlatır gibi.

MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,

NE YAPAYIM?

Bacım benim de matematiğim iyidir ama bu derdimi anlatmaya engel teşkil etmiyor, bu nasıl mantık?

40 yaşında bilgisayar mühendisi bir kadın canavardır ya (iyi anlamda söylüyorum).
Siz sanki 60 yaşına kadar anasının dizinin dibinden ayrılmamış, evden hiç çıkmamış, eski eli maşalı osmanlı ailelerinde büyümüş gibi yazıyorsunuz.
Yazılarınızın çoğu anlaşılmıyor. Türkçem iyi değil ne demek? Bu kadar yıl okuyan biri Türkçe'yi öğrenmez mi?
Aile, masumlar apartmanı gibi diyoruz, hala savunuyorsunuz.

Back
X