40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Düğünde yanına gitmedim, beni bekledi, neden kuyruk gibi gelsin?
Çünkü erkekler beğendikleri kadınların kapısında yatar ablacım, sen gitmesende yok desende jestler yapar kendini anlatmaya çalışır.
Naza çekenler=kadınlar
Kovalayanlar= erkekler
Bu kadar basit. Adam sizi beğense size ulaşmaya çalışırdı, sosyal medyadan eklerdi birilerine sorardı, bi kahve içelim kendimi tanıtayım derdi. Sizin gibi bi sesini duyayım diyen kadınlar asla mutlu olamaz kadın erkek ilişkilerinde.

Çünkü erkekler beğendikleri kadınların kapısında yatar ablacım, sen gitmesende yok desende jestler yapar kendini anlatmaya çalışır.
Naza çekenler=kadınlar
Kovalayanlar= erkekler
Bu kadar basit. Adam sizi beğense size ulaşmaya çalışırdı, sosyal medyadan eklerdi birilerine sorardı, bi kahve içelim kendimi tanıtayım derdi. Sizin gibi bi sesini duyayım diyen kadınlar asla mutlu olamaz kadın erkek ilişkilerinde.

Insanlarda ataerkillik buna biraz ket vurdu sosyal iliskilerde ama dogada butun canlilarda dişi 'seçen', erkek 'seçilen' konumdadir, o yuzden dogadaki canlilarda daha guzel/renkli/gosterisli olan erkektir, cunku secilmesi ve bunun icin cabalamasi gerekir.

Ayrica benim tecrubeme gore olmasi gereken iliskiler genelde su gibi ilerliyor. Boyle taktikle falan ugrasilan iliskilerden bir hayir gelmiyor. Zaten de yorucu.

Ya onlar bilmiyor kardeş okutma vs ki? Meslek aynı, aynı oturaklı var, saçık 50 yaş topuzu düğünde, simsiyah giydim, dış görüşün iç görünüş herhalde sebep bu 53 yaş ile anca olur dediler
E hadi gecmiste soyledikleriniz yasandi da, dugune 50 yas topuzu ile neden gittiniz ki? Dugun dogumgunu gibi ortamlar tanisma icin ideal ortamlardir bunu herkes bilir. Keske yasinizin insani olup daha ozenli gitseydiniz.
Millet sehirlerarasi yolculuk icin bile otogara hayatinin aski karsina cikacak gibi ozenle gidiyo🙈

Cinsellik açısından diyorsunuz değil mi, yani 40 yaş hiç evlenmedim için ben yaşamak isterim ama yaşamasam da yoksun mu hissederim, düşündürüyor bu da ayrı konu
Evet cinsellik açısından yazmıştım. Madem evlenmek istiyorsun, evlendiğine değsin ☺️

Prostat olma ihmali nedir diye sormalıydın
Adam prostat da yada teşhis mi konmuş da,
50 küsür adma cinsel hayatı aktif olur mu bir jinekolog gibi cevapla
BİR jinekolog ol, 50 küsür yaş adam prostat mı olur 3 yıla

Soruyu doğru sormalısın
Jinekologun ne olduğunu bilmeyen 40 yasinda mühendis kadın olduğu gercegini kabullenmek istemiyorum.
Urolog olmasin o??

Aslında kalabalık aile zor ama sevgi dolu gibiler, fakat öyle ise neden boşandılar. Belki yoğun işi ondan mı, hangi kadın 10 yıllık yuvayı yıkar ve 10 yılda neden 1 tek çocuk olmuş, ataerkil düzende adam 53 yaşında erkek çocuk istememiş? Olabilir 10 yıl.babası 2019 da vefat etmiş tek anne var
Erkek çocuk istemeyen erkekten şüphe duyarım 😑

Soruyu jinekolog ol diye soruyorsa dogru bilgi bulamamasi normalmis ahshd
Chatgptnin beyni yanmistir yazik, jinekolog olarak prostat degerlendir dediyse :D

Yani aslında herşeyi ile çok absürd ve bir yanda da onun adına utanç verici. Bu şekilde dahi prompt verse chatgpt yine söz konusu mevzu için doğru yanıtı verirdi ama 50 küsür yaşındaki erkeklerin cinsel hayatının zaten bittiğini varsayıyor.
Her açıdan infial idi. Daha da infial olanı bunun fakr olduğu her halinden belli ama maalesef sitede kurallar gereği bir şey yapamıyor. Hanımlar ciddi ciddi mesaj yazmak için mesai harcadılar.

Yani aslında herşeyi ile çok absürd ve bir yanda da onun adına utanç verici. Bu şekilde dahi prompt verse chatgpt yine söz konusu mevzu için doğru yanıtı verirdi ama 50 küsür yaşındaki erkeklerin cinsel hayatının zaten bittiğini varsayıyor.
Her açıdan infial idi. Daha da infial olanı bunun fakr olduğu her halinden belli ama maalesef sitede kurallar gereği bir şey yapamıyor. Hanımlar ciddi ciddi mesaj yazmak için mesai harcadılar.
Konuyu okurken farkli farkli duygular yasadim 🤦🏻‍♀️

Konuyu okurken farkli farkli duygular yasadim 🤦🏻‍♀️
Ben de farklı duygular yaşadım. Karnesinde matematiği iyi olanın türkçesi nasıl iyi olur mu? Şarkı yazıyor diye sesi borazan mı dedi, bağırdı bana hiç beklemediğim bir anda😔

Ben de farklı duygular yaşadım. Karnesinde matematiği iyi olanın türkçesi nasıl iyi olur mu? Şarkı yazıyor diye sesi borazan mı dedi, bağırdı bana hiç beklemediğim bir anda😔
Yaa kıyamam ahshdhd

Benim Türkçem iyi olduğu için matematiğim zayıfmış o zaman bu mantıkla, çok sevindim çünkü matematik özürlü olduğumu düşünüyordum. Demek beynimde Türkçe fazla yer tutunca matematiğe yer kalmamış. İcim rahatladı.

Yaa kıyamam ahshdhd

Benim Türkçem iyi olduğu için matematiğim zayıfmış o zaman bu mantıkla, çok sevindim çünkü matematik özürlü olduğumu düşünüyordum. Demek beynimde Türkçe fazla yer tutunca matematiğe yer kalmamış. İcim rahatladı.
Dış görüşün, iç görüşün nasıl ? Saçık topuz falan yapar mısın?

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?

Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Evlen ben arkandayım evlen ki kurtulalim senden 🤣

Ne olacak şimdi?

Bence evlenmelisin
Hemde bu sene 😆😆😆😆

Evlenin ya ne olacak, zaten annesi evlensin istiyor yani kaç yaşında adam evlenin en kötü tüm gün KV ve görümcelerin pisliklerini temizlersiniz. Ama bence çok mutlu olursunuz. Yemekten ve temizlik yapmaktan haliniz kalırsa.

Back
X