40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Cidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.
3 senelik sevgilimle önce nikah yapmış atamayı bekliyorduk evimizi tutmadan önceki bir iki aylık süreçte eşimin ailesi evimiz dubleks ayrı katınız da var. Gelin burda kalın dedi.
Yok dedim ben asla başka evde kalamam bekleriz dedim. Mesajımı 30 yaşında verdim hala ondan kimsenin beklentisi yoktur.
ama gerçi ben koca delisi olmadığımdan aklımı da kullanabildim demek ki
Millet dört katlı görümcesi bol eve tamam 😂
Bende koca delisi değilim, bu yaşıma kadar kimseye bakamadım kimyam tutmadı da

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Aaa tühh. Konuşup sohbet edebildiğin birini bulmak çok zor. Her erkek konuşmaz, hele elliden sonra genelde dilleri dönmüyor. Bulmuşken ailesi için bırakmayın bence. İkna etmek için her yolu deneyin. Her şekilde deneyin. Bütün yollara başvurun. Tüm yolları.
Bunu da söyleyin. İnsan eşiyle bazen uyumak ister filan deyin. Annen varken seninle nasıl uyuyabilirim deyin. Baktınız ki daha da direniyor, ya anan ya ben deyin. Elbette sizi seçecektir.

Baktınız ki daha da direniyor, ya anan ya ben deyin.
Aman birlikte yatıversinler nolcak. Bir bakışla kayınvalideden de "anne" elektriği alır, hep birlikte bir sevgi yumağı olurlar. Elele tutuşup üroloji, jinekoloji ve diğer sonu *loji ile biten tıp bilimine ait doktor ziyaretlerini gerçekleştirirler. (Fırsattan istifade hangisi ne iş yapıyor öğrenmiş olur :D )

Onu sormadım herkes çalılıyor boş duran yok, kardeşleri ydışına yor semine rvs sürekli. Kadın geliyordur sorucam

Hiç bir şey anlamadım ama evlenin bence. Herkes çalışıyor sanırım para da var. Sizin çalışmanıza gerek yok. Koca önemli,hem annesi de istiyor hem bak iki ay diyor. Diyorum ya evlenin görümcenin kime zararı olmuş.

Bana bu konudan geçen, siz her şeyi kabul edeceksiniz adamın her dediğine evet diyeceksiniz ama adam yine de sizi yüz üstü bırakıp gidecek diye düşünüyorum, hayırlısı olur umarım sizin için..

"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok :D

dayının 53. yaşı kutlu olsun o halde.
konu sahibesinin okulunun açılmasına da çok var ya. ergen eğleyecek olsam kendim doğururdum. şimdiye çoktan ergen olurdu.

dayının 53. yaşı kutlu olsun o halde.
konu sahibesinin okulunun açılmasına da çok var ya. ergen eğleyecek olsam kendim doğururdum. şimdiye çoktan ergen olurdu.
Tabi ki ailesiyle yaşıyacak 53 yaşında ne yapacaklardı 7/24 sex mi :70: o yüzden annemler var bahanesi bemce gayet güzel :27:

"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok :D
Yanlissiniz.
Dort kat triplex varmis.
4*3=12 kat yani.
Arastirmanizi oneririm.

o yaştaki herifle evlenip de cicim ayları yaşayacağını hayal etmesi gerçekten üzücü. o yaştaki adamlar erkenden uyur. erken uyanır. ucuz peynir, tatlı karpuz, az tuzlu zeytin peşinde koşarken günü tüketir..

Back
X