- 14 Eylül 2014
- 20.982
- 100.462
- 798
Meali iş uzayınca ailemin nasıl bir aile olduğunu anlıyorlar kaçıyorlar. Kuş uyanmadan kafeslemek lazımKendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meali iş uzayınca ailemin nasıl bir aile olduğunu anlıyorlar kaçıyorlar. Kuş uyanmadan kafeslemek lazımKendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi
Bende koca delisi değilim, bu yaşıma kadar kimseye bakamadım kimyam tutmadı daCidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.
3 senelik sevgilimle önce nikah yapmış atamayı bekliyorduk evimizi tutmadan önceki bir iki aylık süreçte eşimin ailesi evimiz dubleks ayrı katınız da var. Gelin burda kalın dedi.
Yok dedim ben asla başka evde kalamam bekleriz dedim. Mesajımı 30 yaşında verdim hala ondan kimsenin beklentisi yoktur.
ama gerçi ben koca delisi olmadığımdan aklımı da kullanabildim demek ki
Millet dört katlı görümcesi bol eve tamam![]()
Mevlana: Ben ne alaka?Bazen bir an ömre bedeldir. Mevlana
Kocanın ailesinin b.konu temzilemek varken neden çalişasın bide 40 yaşında 53 yaşındaki emiceyle evlenme motivasyonun nerden geliyor hep çok merak etmişimdir (yaşım 44 bence öyleÇalışıyorum temizlik vs?
Ailecek kendilerine işlerini görecek birini arıyorlar anlamıyor musunKendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi
40tan sonra aman bulamazsam çocuk yapamazsam diye kör topal demeden koşuyorsunuz ama. Gayet de bu nedenle böylesiniz. Kimya falan geçinBende koca delisi değilim, bu yaşıma kadar kimseye bakamadım kimyam tutmadı da
Aaa tühh. Konuşup sohbet edebildiğin birini bulmak çok zor. Her erkek konuşmaz, hele elliden sonra genelde dilleri dönmüyor. Bulmuşken ailesi için bırakmayın bence. İkna etmek için her yolu deneyin. Her şekilde deneyin. Bütün yollara başvurun. Tüm yolları.Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Aman birlikte yatıversinler nolcak. Bir bakışla kayınvalideden de "anne" elektriği alır, hep birlikte bir sevgi yumağı olurlar. Elele tutuşup üroloji, jinekoloji ve diğer sonu *loji ile biten tıp bilimine ait doktor ziyaretlerini gerçekleştirirler. (Fırsattan istifade hangisi ne iş yapıyor öğrenmiş olurBaktınız ki daha da direniyor, ya anan ya ben deyin.
Kendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi
Onu sormadım herkes çalılıyor boş duran yok, kardeşleri ydışına yor semine rvs sürekli. Kadın geliyordur sorucam
Evlerinde triplex 4 kat var,
"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yoktriplex 4 kat. evet. yapay zekaya sorsan öyle olmadığını söylerdi.
"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok![]()
Tabi ki ailesiyle yaşıyacak 53 yaşında ne yapacaklardı 7/24 sex midayının 53. yaşı kutlu olsun o halde.
konu sahibesinin okulunun açılmasına da çok var ya. ergen eğleyecek olsam kendim doğururdum. şimdiye çoktan ergen olurdu.
Yanlissiniz."Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok![]()