- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi sonneillon
-
29 yaşımdayım 23 en fazla 25 sanıyorlar.tabi kendi yaşımla çok uzak değil ama yine de memnunum. elimden geldiğince kendime bakmaya çalışırım.arada 3 ayda bir ek vitamin takviyesi kapsül kullanırım.tabi bunu yapmak yerine sağlıklı beslensem daha iyi. yüzüme hafta 2 kez bazen 4-5 kez kil maskesi aklıma geldikçe yaş maya maskesi yaparım.bol su içmeye çalışırım.önceden düzenli spor yapardım şimdi düzensizleşti.ben düzenli uyuyamasamda uykunun düzenli olması çok etkili.örn. 3-4 gün az uyusam yüzümde hafif bir kırışıklık olsa düzenli uyuduğumda geçiyor.bu aralar düzenli yoğurt yemeye başladım cildimi daha parlak gösteriyor.haftanın 5-6 günü makyaj yaparım ama öyle fondoten pudra gibi yüzü kapatan şeyler sürmem ağır makyaj yapmmaya çalışırım.makyajın cildi yaşlandırdığını söylüyorlar bilmiyorum makyaj yapmasam daha genç gösterirmiydim.gece makyajla yatmam genelde silerim.yaz aylarında 50 faktör güneş kremi kullanmaya çalışırım.son olarak kolajenli yüz maskesi kullanıyorum onu da haftada bir aklıma gelirse. kısa sürede sonuç almak isteyen arkadaşlara tavsiyem yaş maya maskesini hergün hatta günde 2 kez yapsınlar ve kolajen içeren bir krem yada maske kullansınlar.güzel günler hepinize
Kesinlikletamamen genetik...bakımların payı da var ama, genetik şans önemli faktör..
ne güzel kilonuzu nasıl koruyorsunuz tüyolar varmı...40 yaşında değilim ama yaşımı göstermediğimi söyleyenler çok oluyor. Ben 32 yaşındayım. Kardeşim var o da 21 yaşında. Bir gün beraber kuaföre gittik. Görevliler bizi çok benzetti ikiz misiniz diye sordu. Tabi bizim ufaklık biraz bozuldu. Ve bu ilk kez de olmuyor.
Uykusuz kalmak benim fobim. Cildim için de nemlendiriciden başka bir şey kullanmıyorum ve makyaj çok nadir yapıyorum. Kilomu da koruyorum. Veee bekarım :)
ne güzel kilonuzu nasıl koruyorsunuz tüyolar varmı...
birde uyku düzeniniz nasıl hangi saatlerde arasında ve kaç saat uyuyorsunuz çok merak ettim
selam,1-Genetik
2-Çok kilolu olmamak
3-Genetik
4-Yemeklerde sadece zeytinyağı kullanmak
5-Genetik
Evet ben de zeytinyağından vazgeçemeyenlerdenim ve kesinlikle sağlık açısından bir çok ilaçtan daha etkili olduğunu düşünüyorum.selam,
kesinlikle katılıyorum. doğuştan bir şans genetik 2.zeytinyağı.babaannem evine zeytinyağından başka bieşy sokmaz ve cildi cidden inanılmaz güzel yaşını hiç göstermez. ama tabi soguk sıkım düzgün bir zeytinyağı bulmak şart. biz bu konuda biraz şanslıyız doğru adresi bulduk :)
bence de en önemli etken spor olmalıdır. Çnkü hormanlar cilt yenilemekte hücre yenilemekte genetik karşısındaki en önemli faktörlerden birisi..sigara tabiki cok zararlı ama spor ve sağlıklı yiecekler uzun vadede getiriyor genç gözükmeyi...Sigara kullanilmayacak icki icilmeyecek sonra saglikli beslenme ve spor.
Birde saglikli düsüncelerle beslenmek yani mutlu ve huzurlu olmak lazim.
Bıyolojık yasınız mı genç acaba? masallah45 yaşındayım. Bİr kaç yıl önce cilt bakımı yapan bir uzman cilt yaşımın 30 lu yaşlarda olduğunu söylemişti. Genetik faktörler önemli ancak 20 yaşımdan beri düzenli cilt bakım ürünü kullanırım. Bu yıl kardeşimi kaybettim onun acısı baya yıprattı.
Alkol=sekerSigara tamam da içkinin ne zararı varmış yahu :26:
TR.de yaslıya denk gelmemek zorrr...5-10 yas buyuk adamlar ancak cıddı dusunuyo hele kı bellı yastan sonra..ve bence kesınlıkle erkekler daha erken salıp cokuyo...yaşlı adam almayın.genç alın nasıl gençleşiyorsunuz görürsünüz:)) neyse ben bu soruya başka bir başlıkta cevap verdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?