- 1 Kasım 2012
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi sonneillon
-
Genler şüphesiz çok etkili. Ama ciltle biraz ilgilenmek şart. Ben de bir alman firmasının ürünlerini kullanıyorum. LR belki duymuşsunuzdur. Hem öyle çok pahalı da değil ürünler. Üstelik tamamen parabensiz, kalojen yüklü ve aloe vera içerikli. Hem de yüksek oranda. Eğer benim gibi firmanın setifikalarına, dünyadaki durumuna, ürünlerin içeriklerine çok bakıp çok araştıranlardansanız bi araştırın derim. Ya da ben bilgi verebilirim zevkle..zira artık hatmetmiş durumdayım. Bu iş baya ilerlediSaatlerdir bu bölümü okuyorum. Anti-aging için o kadar çok şey yazılmış ki.. Birçoğunun hurafe olduğundan eminim. Peki 40 yaşında olup 30 görünenler bugüne kadar neler kullandı, ne tavsiye ederler?
geceleri uyumuyorum resmen. yanaklarım sarkmaya başladı
Canım yüz yogası yap lourdies çubuk un . Ben aldım ama yazın 1 ay yapmıştım işe yarıyor gibiydi sonra sınavım vardı bıraktım ama bu yakınlarda başlamayı düşünüyorum yanak sarkmasınıda engelliyormuş . Bayağı araştırıp almıştım
Iyy hareketi he kız bende onu duymadım. Rica ederim canımlourdies çubuk? hiç duymadım?
boyun için sevgilim "ıyy" hareketini önerdi onu yapıyorum arada ama bakayım ona da çok teşekkürler
Iyy hareketi he kız bende onu duymadım. Rica ederim canım
Hahah fotoğrafına baktım da, sana hayat güzel zaten fıstık gibisin öyle konuşmak kolayVay arkadaş amma 40 yaşında olupta 20 küsür gösterenler varmış onu yemem bunu sürmem şunu içmem
Yahu hayatın zevki nerde kaldı canım neyi istiyorsa yerim içerim.. canım ister spor yaparım canım ister bırakırım z.yağını sadece salatalara koyarım, bakım manyağıyım illaki bir nemlendirici kullanırım ve hergün makyaj yaparım hele hele rımelsiz sokağa çıkmam evet 32 yaşındayım 32 yaşında gibi gösteriyorum 2 çocuk annesiyim 2 çocuk annesi gibi de gösteriyorum giydiğim de yakışıyor.. aynadaki ben göz çevresi kırışmaya başlamış (hep gülümsemekten) şıkıdım şıkıdım bir kadınım
fazla kasmaya gerek yok ya hayatı tadına vararak yaşayın kafi.. haa çok mu dert ettiniz prp kök hücre yenileme yaptırın yine yiyin için gezin tozun eğlenin
Vay arkadaş amma 40 yaşında olupta 20 küsür gösterenler varmış onu yemem bunu sürmem şunu içmem
Yahu hayatın zevki nerde kaldı canım neyi istiyorsa yerim içerim.. canım ister spor yaparım canım ister bırakırım z.yağını sadece salatalara koyarım, bakım manyağıyım illaki bir nemlendirici kullanırım ve hergün makyaj yaparım hele hele rımelsiz sokağa çıkmam evet 32 yaşındayım 32 yaşında gibi gösteriyorum 2 çocuk annesiyim 2 çocuk annesi gibi de gösteriyorum giydiğim de yakışıyor.. aynadaki ben göz çevresi kırışmaya başlamış (hep gülümsemekten) şıkıdım şıkıdım bir kadınım
fazla kasmaya gerek yok ya hayatı tadına vararak yaşayın kafi.. haa çok mu dert ettiniz prp kök hücre yenileme yaptırın yine yiyin için gezin tozun eğlenin
Bence kendine haksızlık ediyorsunYasimi gosteriyorum. Buradaki kadinlarda sinirimi bozdu.
Sagol ama oyle....Yani ben oyle oldugumu dusunuyorum.Bence kendine haksızlık ediyorsun
Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası... yaşımız ilerliyor. Yaşlanıyoruz tabi ki... ama sağlıklı ve güzel yaşlanmak için ufak tefek şeyler yapılabilir.Sagol ama oyle....Yani ben oyle oldugumu dusunuyorum.
Sanirim ekliyiz birbirimize. Evet ama bakim onemli sanirim. Kirismak degil de guzel yaslanmak isterim.Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası... yaşımız ilerliyor. Yaşlanıyoruz tabi ki... ama sağlıklı ve güzel yaşlanmak için ufak tefek şeyler yapılabilir.
Sen bana faceden istek yollamıştın değil mi. Bu atalar çok istek geldi de. Arada kaynamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?