40 yaşında olup hiç evlenmemiş olmak. ve hep olmazlara denk gelmek.

Evlenmek ya da evlenmemek bir çaba eksiklik değil.
Her insanın evlenmesi de gerekmiyor.
Önemli olan mutlu olmak.
Benimde çevrende hiç evlenmemiş mutlu olan Kişiler de var.
Geç yaşta evlenip mutsuz olan da
Eğer evlenmek istiyorsanız biraz daha sosyal olun.
Yaşıtlarınızın bulunduğu ortamlarda daha çok zaman geçirin.

Ama.kuzum ne yapalim.olmayacak adamlari koca diye secemeyiz ya hayirlisi olsun yani evet evlilik icin 30 ve sonrasi gec oluyor mantiken bazilari tarafindan bu yaslarda evlenmemis olmak farkli algilabilir ama erkek 40 da evlenince sıkinti yok bizler 30 u gecince sorunlu mu oluyoruz?benim cevremde var 42 yasinda evlendi kadin simdi bir cocugu var

Acikcasi evlilik guzel fakat erkekler hakikaten sorunlu, bunun icin kk ya uye olmaya gerek yok ki neler yapiyorlar insanin cesareti kiriliyor hayirlisini iste hichirsey icin gec degil 70 yasindaki insanlarin evlenmek istedigi bir ulke de kendime laf ettirmem ben

Ben nasip-kısmet olayına inananlardanım. Bir şey nasibimiz de varsa oluyor yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor. Belki de sizin nasibiniz de evlilik yoktur ya da daha zamanı vardır. Annemin halası vardı 75 yaşında öldü ve hiç evlenmedi. Kısmetleri çıktı ama olmadı işte nasibin de yoktu demek ki. Olmaması üzücü, çünkü insan anne olmak istiyor, hayat arkadaşı istiyor anlıyorum ama olmadı diye de çok fazla üzülmeyin, kendinizi çok bu konuya odaklamamaya çalışın. Çevre değiştirin ya da yeni insanlar tanıyabileceğiniz ortamlara girmeye çalışın Allah gönlünüze göre versin inşaAllah .

Babamın ikizi olan bi halam var, bebeklikte geçirdiği havale yüzünden ayağında çok çok küçük bir engeli vardı. Engeli yüzünden ya hep ağır engelli yada çok yaşlı adamlar evlenmek isterdi, o da istemedi. 7 sene önce eşi vefat etmiş bi adamla evlendi. Masallah şimdi çok cok mutlular. Halam 45ti sanirim evlendiğinde, daha önce kadın hastalıkları konusunda rahatsızlığı olduğu için çocuk yapamadı ama sağlıklı olsa tüp bebek yapmayı bile düşündü. Yani mutluluk 45ten sonra da geliyor 55ten sonra da

Çevremde çok fazla 35 40 yaş arası bekar var. Bi tanesi kendini geliştirdi kariyerine verdi. Sosyal bir derneğin başkan yardımcısı oldu. Ünlülerin de olduğu gece ye katıldı.kadın şehir şehir geziyor. bi tanesi sosyal medyada kendinden 15 20 yaş küçük çocuklarla konuşuyor. Amann vakit geçsin diyen biri Geçimsizde biri çok yanlız vakti ev iş arsında gidip geliyor. Başka bit tanıdığım 42 yaşında bu yıl üniden mezun oluyor. Üniversite de memurla işlem yaparken tanışıyor evlenmek üzere. Yakın akrabam da hiç evlenmedi 40 yaşında kötü bir arkadaş çevresi var. Ailesi 15 yaşındaki ergenle uğraşır gibi uğraşıyor yanlış yola düşmesin diye.
Niye anlattım bunları. Tercihlerini izlediğiniz yol sizi ya mutlu eder yada karşınıza yeni fırsatlar çıkarır.

Evlilik biraz nasip kısmet işi, olmayinca olmuyor. Cok istersin olmaz, hic ummadiginda karsina biri cikiverir, bilemezsin.
Fakat şunu da demek isterim ki, çok ince detaylara takip da sonra evlenemiyorum ya da dogru duzgun adam yok diye ağlanmak da bana yanlış geliyor.
Mesela 40 yasindaki bir kadın, yaşına yakin bir erkekle evlenebilir. Ama bu adam illa hic evlenmemiş olsun diye diretilirse sans da azalıyor.
Bazı kadinlar ben evlenmedim.kendim gibi biri olsun diyip boşanmış kisilere kötü gozle bakabiliyor ya da kafasinda bazi kriterler oluşturup o.profile.uygun olsun diye diretebiliyor. Biraz esnek olmak ve olası adaylara sans vermek de lazim. Olmuyorsa olmuyordur, nasipte yoktur belki ama denemeden kestirip atmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…