Evet mesela benim kuzenim ilk eşiyle on senelik bir evliliği vardı anlaşmazlık kavga ile gidiyordu hep ayrıldı şimdi ikinci evliliğini yaptı Allah bozmasın çok mutlular.Yani... bir de bir insani ayni evin icine girmeden taniyamayiz ki. Genel olarak sorunlu bir tipse zaten kendini flort ederken de belli eder ama bazen de iki iyi duzgun insan da ayni evin icine girince anlasamayabilir.
Bazi insanlar ilk esiyle kavga dövüş halinde yasarken ikincisinde huzuru buluyor, tamamen uyum meselesi. Önyargılı olmamak.lazim.
Sen nerede hata yapıyorsun biliyor musun ?Sans daha fazla da karsima öyle birisi cikmiyor iste. Nerde hata yapiyorum gercekten bilmiyorm.
Olabilir. Baska seylere yogunlasmam lazim.Sen nerede hata yapıyorsun biliyor musun ?
Bekliyorsun.
Halbuki güzel şeyler hep en ummadığın zamanlarda gelir.
Birşeyin üstüne ne kadar çok düşersek onu o kadar iteriz.
Sende de o oluyor sanki biraz.
Benimde 46 yaşında evlenip 47 yaşında doğum yapan bir arkadaşım var. Ayrıca 45 yaşında bir arkadaşımda emekli oldu sonra eşiyle tanışıp evlendi.58 yaşında bir tanıdığım ilk evliliğini yaptı birkaç hafta önce. Söyleyeceklerim bu kadar.
İlla çocuğum olsun gibi bir dusunceniz yoksa her yaşta evlenilebilir.görüş ve önerilerinizi alayım.
+1 ile katılıyorum bacımbeş yıl gerideyim, sizi bilmem ben hayatımdan gayet memnunum.evde beslemeye değecek bir adamla tanışmadım ki gayet erkeklerle dolu bir iş hayatım oldu. bu ülkede yaşadığım sürece tanışacağımı da sanmıyorum. eksikliğini hissetmiyorum. şu düzenimi huzurumu bozacak her şeye karşıyım.
Ay koptum yaaa çok fenasinkocayı bırak valla baba bile batıyo artık erkeksiz yaşama alışınca
geçen annemle geldiler bana. babam bakıyo etrafa kaynana gibi kusur arıyo. mutfakta dağınıklığım varmış ona laf ediyo falan. anneme şakasına dedim artık al gocanı git burdan burda erkek istemiyorum diye
Evde beslenecek erkek çok sevdim bunubeş yıl gerideyim, sizi bilmem ben hayatımdan gayet memnunum.evde beslemeye değecek bir adamla tanışmadım ki gayet erkeklerle dolu bir iş hayatım oldu. bu ülkede yaşadığım sürece tanışacağımı da sanmıyorum. eksikliğini hissetmiyorum. şu düzenimi huzurumu bozacak her şeye karşıyım.
Benimki de bana batiyor. Annem de diyor baban eve gelince sorunlar basliyor diye:)kocayı bırak valla baba bile batıyo artık erkeksiz yaşama alışınca
geçen annemle geldiler bana. babam bakıyo etrafa kaynana gibi kusur arıyo. mutfakta dağınıklığım varmış ona laf ediyo falan. anneme şakasına dedim artık al gocanı git burdan burda erkek istemiyorum diye
Kısmet her şey Rabbim hep iyilerle karşılaştırsin insallah. Sadce ablamdan biliyrm 1. Çocuğu biraz rahatsz diye 2. Erteledi ve 43 yaşında yumurta rezervleri bitmişti. Keşke yumurta dondurma islemi yapsaydınz demiş doktoru.görüş ve önerilerinizi alayım.
Nasip olmayınca olmaz pişman yanlış bir evlilik yapmaktan iyidir hakkında hayırlısı olsun inşallahgörüş ve önerilerinizi alayım.
O nasil bir bakis acisi Allah askinaAllah 40 Yaşıniza kadar sizi korumasi altına almış demekki ne mutlu ..
O nasil bir bakis acisi Allah askina25 yasinda evli mutlu olan kadinlara ne yapmis oluyor?
[/QUOT
25 coooook erken hele biraz zaman geçsin seneler ilerlewsin anlarsın
Sizi tanımıyoruz ki yorum yapalım. Ama evlenmek için yani Bi çabanız var mı birileriyle tanışma görüşme filan oluyorda mı olmuyor yoksa hiç mi karşınıza biri çıkmıyorgörüş ve önerilerinizi alayım.
Nerde karsimiza cikabilir ki evlencek erkek? Ben mesela su an calismiyorm, koronadan dolayi kurs falan yok. Arkadaslarimin hepsi evli. Nerde tanisilir ki?Sizi tanımıyoruz ki yorum yapalım. Ama evlenmek için yani Bi çabanız var mı birileriyle tanışma görüşme filan oluyorda mı olmuyor yoksa hiç mi karşınıza biri çıkmıyor
Ya bende çalışıyorum inanır mısın normalden daha fazla yazan oluyor millet boşlukta asıl şimdi tam zamanı.Nerde karsimiza cikabilir ki evlencek erkek? Ben mesela su an calismiyorm, koronadan dolayi kurs falan yok. Arkadaslarimin hepsi evli. Nerde tanisilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?