Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kesinliklikle hiç evlenmemiş olsun diye bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum . Çünkü kadınlarda değil ama belli bir yaşa kadar hiç evlenmemiş erkeklerin çok büyük bir çoğunluğunda sıkıntı oluyor. Benim nişanlım 40 yaşında hiç evlenmemiş ve kesinlikle sıkıntılı . Hatta benim psikolojim bozuldu. Stresten hasta oldum . Hep derlerdi inanmazdım. Erkek belli yaşa kadar evlenmediyse altından ne çıkar diye kesinlikle haklılarmış.Evlilik biraz nasip kısmet işi, olmayinca olmuyor. Cok istersin olmaz, hic ummadiginda karsina biri cikiverir, bilemezsin.
Fakat şunu da demek isterim ki, çok ince detaylara takip da sonra evlenemiyorum ya da dogru duzgun adam yok diye ağlanmak da bana yanlış geliyor.
Mesela 40 yasindaki bir kadın, yaşına yakin bir erkekle evlenebilir. Ama bu adam illa hic evlenmemiş olsun diye diretilirse sans da azalıyor.
Bazı kadinlar ben evlenmedim.kendim gibi biri olsun diyip boşanmış kisilere kötü gozle bakabiliyor ya da kafasinda bazi kriterler oluşturup o.profile.uygun olsun diye diretebiliyor. Biraz esnek olmak ve olası adaylara sans vermek de lazim. Olmuyorsa olmuyordur, nasipte yoktur belki ama denemeden kestirip atmamak gerek.
Ben açıkçası kodlamiyorum bu sekilde hani bazısı da istemiştir evlenememiştir. Mesela benim kuzenim 42 yasinda bekar, yengem 20 yildir gelin adayi arar, bir ara nisanlandi ayrıldı. Efendi biridir öyle sorumsuz ya da hovarda biri de degildir ama nasip iste, olmayinca olmuyor. Hani abim (kuzen) örnek oldugu için ben de sorunlu gözle bakmıyorum. Ama hic sevgilisi olmamissa, bir kadinla nasil iletişim kurulur bilmiyorsa o sorun. Böylelerini de tanıyorum, adam gelmiş 40 yasina bir çay icerken bile iki lafi bir araya getiremez, hesap nasil.odenir bilmez hala anasinin küçük oğluşu modunda takılır.Ya kesinliklikle hiç evlenmemiş olsun diye bakmamak gerekiyor diye düşünüyorum . Çünkü kadınlarda değil ama belli bir yaşa kadar hiç evlenmemiş erkeklerin çok büyük bir çoğunluğunda sıkıntı oluyor. Benim nişanlım 40 yaşında hiç evlenmemiş ve kesinlikle sıkıntılı . Hatta benim psikolojim bozuldu. Stresten hasta oldum . Hep derlerdi inanmazdım. Erkek belli yaşa kadar evlenmediyse altından ne çıkar diye kesinlikle haklılarmış.
Bence 40 yaşından sonraki bekar erkeklerden kaçın boşanmışlara şans verin ki zaten boşanmış bulmak o yaşta bir erkek için daha olası![]()
Yurtdışında bekar anne ya da babalar çoğunlukta ama evlilige ya da iliskilere bizim gibi bakmiyorlar. Mesela bekar bir kadin bir erkekle görüştüğünde adi çıkmıyor ya da yaftalanmiyor. Ya da evlenirken erkege erkektir yapar denip.kadin için de bakire olmali denmiyor. O acidan sansiniz daha fazla diye düşündüm.Ben de iki gün önce buna yakin bir konu actim. Yasim 33. Karsima birileri cikiyor ama genelde sorunlu oluyor ya da ben mi sorunluyum cözemedim gitti. Yurtdisinda yasiyorum her üc kisiden bir bosanmis ayri ya da tek basina cocuk yetistiren kisiler. Gecen bir muhabbet oldu söyle bir cümle söyledi biri arkadaslarimin bir cogu evlendi ilk evliliklerini bile bitirdiler.. yani o kadar cok ayrilan var ki. Illa karsiniza size uygun biri cikcaktir. Ben de bekarim her gün yalnizim fikriyle uyaniyorm anliyorm sizi.
Toplum boşanma fikrine alışamadı , hiç evlenmemişse kötüdür evlenip ayrılmışsa kötüdür.Ben açıkçası kodlamiyorum bu sekilde hani bazısı da istemiştir evlenememiştir. Mesela benim kuzenim 42 yasinda bekar, yengem 20 yildir gelin adayi arar, bir ara nisanlandi ayrıldı. Efendi biridir öyle sorumsuz ya da hovarda biri de degildir ama nasip iste, olmayinca olmuyor. Hani abim (kuzen) örnek oldugu için ben de sorunlu gözle bakmıyorum. Ama hic sevgilisi olmamissa, bir kadinla nasil iletişim kurulur bilmiyorsa o sorun. Böylelerini de tanıyorum, adam gelmiş 40 yasina bir çay icerken bile iki lafi bir araya getiremez, hesap nasil.odenir bilmez hala anasinin küçük oğluşu modunda takılır.
Yani iki türlüsü de mevcut. Ben evlenmemiş /bosanmis diye bakmıyorum. Karakteri düzgün olmali. Bosanmis olup da sorunlu olan, yine bir kadin nasil.mutlu edilir bilmeyenler de var.
Kendini bilen bir adam zaten bir iliskiyi nasil yurutecegini de bilir, evliliğin sorumlulugunu almayı da.
Aslindan sorunlu diye tanimladigimiz kisiler nasil ki? Herkesin farkli bir karakteri var orta yol bulunup uyum saglanmadigi sürece her iliski bitmeye mahkum zaten.Toplum boşanma fikrine alışamadı , hiç evlenmemişse kötüdür evlenip ayrılmışsa kötüdür.
Halbuki evlenmek kadar doğal. Mesela annemle babam ayrılmış Kişiler ikisi de sorunlu değil ama anlaşamadılar.
Sorunlu insan hep sorunludur zaten.
Sans daha fazla da karsima öyle birisi cikmiyor iste. Nerde hata yapiyorum gercekten bilmiyorm.Yurtdışında bekar anne ya da babalar çoğunlukta ama evlilige ya da iliskilere bizim gibi bakmiyorlar. Mesela bekar bir kadin bir erkekle görüştüğünde adi çıkmıyor ya da yaftalanmiyor. Ya da evlenirken erkege erkektir yapar denip.kadin için de bakire olmali denmiyor. O acidan sansiniz daha fazla diye düşündüm.
Atıyorum annesine hastalık derecesinde bağlıdır , 40 yasında eli iş tutmayan biridir , alkolik ya da iddia bağımlısıdır , sapkın tercihleri vardır , şiddet eğimlidirAslindan sorunlu diye tanimladigimiz kisiler nasil ki? Herkesin farkli bir karakteri var orta yol bulunup uyum saglanmadigi sürece her iliski bitmeye mahkum zaten.
Yani... bir de bir insani ayni evin icine girmeden taniyamayiz ki. Genel olarak sorunlu bir tipse zaten kendini flort ederken de belli eder ama bazen de iki iyi duzgun insan da ayni evin icine girince anlasamayabilir.Toplum boşanma fikrine alışamadı , hiç evlenmemişse kötüdür evlenip ayrılmışsa kötüdür.
Halbuki evlenmek kadar doğal. Mesela annemle babam ayrılmış Kişiler ikisi de sorunlu değil ama anlaşamadılar.
Sorunlu insan hep sorunludur zaten.
Acele etmeyin, kendinizi de hatalı görmeyin. Kötü bir beraberliktense, kaliteli yalnizlik evladir derim.Sans daha fazla da karsima öyle birisi cikmiyor iste. Nerde hata yapiyorum gercekten bilmiyorm.