40 yaşında olup hiç evlenmemiş olmak. ve hep olmazlara denk gelmek.

Yani... bir de bir insani ayni evin icine girmeden taniyamayiz ki. Genel olarak sorunlu bir tipse zaten kendini flort ederken de belli eder ama bazen de iki iyi duzgun insan da ayni evin icine girince anlasamayabilir.
Bazi insanlar ilk esiyle kavga dövüş halinde yasarken ikincisinde huzuru buluyor, tamamen uyum meselesi. Önyargılı olmamak.lazim.
Evet mesela benim kuzenim ilk eşiyle on senelik bir evliliği vardı anlaşmazlık kavga ile gidiyordu hep ayrıldı şimdi ikinci evliliğini yaptı Allah bozmasın çok mutlular.
Kişi ne kadar iyi biriyse illa doğru kişi demek değil , insan kendisine göre doğru kişiyi bulmalı

Sans daha fazla da karsima öyle birisi cikmiyor iste. Nerde hata yapiyorum gercekten bilmiyorm.
Sen nerede hata yapıyorsun biliyor musun ?
Bekliyorsun.
Halbuki güzel şeyler hep en ummadığın zamanlarda gelir.
Birşeyin üstüne ne kadar çok düşersek onu o kadar iteriz.
Sende de o oluyor sanki biraz.

beş yıl gerideyim, sizi bilmem ben hayatımdan gayet memnunum. :süslü: evde beslemeye değecek bir adamla tanışmadım :KK53: ki gayet erkeklerle dolu bir iş hayatım oldu. bu ülkede yaşadığım sürece tanışacağımı da sanmıyorum. eksikliğini hissetmiyorum. şu düzenimi huzurumu bozacak her şeye karşıyım.

beş yıl gerideyim, sizi bilmem ben hayatımdan gayet memnunum. :süslü: evde beslemeye değecek bir adamla tanışmadım :KK53: ki gayet erkeklerle dolu bir iş hayatım oldu. bu ülkede yaşadığım sürece tanışacağımı da sanmıyorum. eksikliğini hissetmiyorum. şu düzenimi huzurumu bozacak her şeye karşıyım.
+1 ile katılıyorum bacım :-)
Ben de şu an o kadar rahatim ve keyif modundayim ki, yemek yap diyen yok, karisan eden yok
Yan gel yat keyif benim modu:kahve::KK50::KK49::dondurma:

kocayı bırak valla baba bile batıyo artık erkeksiz yaşama alışınca :KK53:

geçen annemle geldiler bana. babam bakıyo etrafa kaynana gibi kusur arıyo :deli:. mutfakta dağınıklığım varmış ona laf ediyo falan. anneme şakasına dedim artık al gocanı git burdan burda erkek istemiyorum diye :KK70:

geçen annemle geldiler bana. babam bakıyo etrafa kaynana gibi kusur arıyo :deli:. mutfakta dağınıklığım varmış ona laf ediyo falan. anneme şakasına dedim artık al gocanı git burdan burda erkek istemiyorum diye :KK70:
Ay koptum yaaa çok fenasin :KK70: :KK70: :KK70: benim babam da öyleydi bir zamanlar ama idare ediyorduk tamam babacim diyerek gerci benim evimde bana karismadilar simdi Allah için, daha geldiklerinde eksiklerimi alir giderler
Ama anlıyorum seni

Ben 36 yaşındayım ve kendi isteğimle evlenmedim kişiye göre değişir ama gayet mutluyum yurtdışına çıkıyorum kafam esiyor başka yere tatile gidiyorum ama evli olsam uğraş çolukla çocukla sonra eşinin ailesiyle benlik şeyler değil. Tabi doktor olmayıp bir ev hanımı falan olsaydım belki düşüncelerim değişirdi bilmiyorum. Bence insanın içinde bulunduğu duruma göre değişebilir bu

Evde beslenecek erkek çok sevdim bunu 😂😂 çok doğru bi tespit hahahaha

Benimki de bana batiyor. Annem de diyor baban eve gelince sorunlar basliyor diye:)

görüş ve önerilerinizi alayım.
Kısmet her şey Rabbim hep iyilerle karşılaştırsin insallah. Sadce ablamdan biliyrm 1. Çocuğu biraz rahatsz diye 2. Erteledi ve 43 yaşında yumurta rezervleri bitmişti. Keşke yumurta dondurma islemi yapsaydınz demiş doktoru.

Sizi tanımıyoruz ki yorum yapalım. Ama evlenmek için yani Bi çabanız var mı birileriyle tanışma görüşme filan oluyorda mı olmuyor yoksa hiç mi karşınıza biri çıkmıyor
Nerde karsimiza cikabilir ki evlencek erkek? Ben mesela su an calismiyorm, koronadan dolayi kurs falan yok. Arkadaslarimin hepsi evli. Nerde tanisilir ki?

Nerde karsimiza cikabilir ki evlencek erkek? Ben mesela su an calismiyorm, koronadan dolayi kurs falan yok. Arkadaslarimin hepsi evli. Nerde tanisilir ki?
Ya bende çalışıyorum inanır mısın normalden daha fazla yazan oluyor millet boşlukta asıl şimdi tam zamanı. 😂 Ya kim çıkarsa karşına sosyal medyadan ekleyen olur çalıştığın yere. Gelen müşteri olur ne biliyim gittiğin bankada çalışan olur hepsi potansiyel koca adayı gözün açık olsun işte

Back
X