40 yaşında olup hiç evlenmemiş olmak. ve hep olmazlara denk gelmek.

Bence sebep biraz da kriter fazlalıpı olabiliyor. Mesela karşımda ki de hiç evlenmemiş Olsun derseniz kafadan baya kişiyi eliyorsunuz. Evlenmiş ayrılmış olabilir derseniz şansınız artıyor atıyorum. Bence bazı kırmızı çizgileriniz olmazsa olmazlarınız olmalı geri kalan sarı ve yeşil çizgi ardındakilere odaklanmamalısınız. Bu arada herkes evlenecek diye birşey yok tabi ki ama istiyorsunuz belli ki o yğzden bu yorumum.

Mesela yukarıdak bahsettiğim arkadaşlardan birinin eşi 40 yaşında. Adam o zamana kadar kariyerle uğraşmış. Arkadaşım 33 yaşında. O da evlenip boşanmış. Kızı tanıyorum eşini de tanıma fırsatı buldum. Kız çok düzgün bir kız. Eşi de oldukça iyi bir insan. Şimdi bir de kızları olacak ❤O yüzden evlenmiş, evlenmemiş, şu yaşa kadar evlenmezse sorunlu demek çok yanlış. Sorunlu insan sorunludur. Bunun pek yaşla yada medeni durumla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Kesinlikle
Benim halam mesela 50 yaşlarında hiç evlenmemiş
Ama çok iyi bir kadın aradığı gibi biri çıkmamış karşısına
Aynı şekilde başka bi tanıdığım denizcilikle uğraşmış Senelerce gemide hep farklı yerlerde olduğu için evlenme fırsatı bulamamış
Nasip bu işler yaşa bakmıyor ki

Aynen Benim de doçent bir arkadaşım, 40 yaşında kimseyi uygun görmüyor mesleğini beğenmiyor . Genel müdür falan olsun istiyor ama o genel müdürler zaten evli boşanmış çocuklu da istemiyor , sonra ben de anne olmak istiyorum diye ağlıyor . Ne desem bilmiyorum .
Genl müdürler siyasi taraflarıyla genel müdür olmuş kökenleride yine ögretmen ilahiyatçı.ve en önemlisi bu zamandaki genel müdürler evli bir kaç çocuklu.
Of of esleri ev hanimı bile olabilir.en iyisi docent docentle evlensin

cok kucuk yaslarda yanlıs evlılıkler yapılacagına
evlenıp koca ve kaynana teroru yasanacagına gec olsun guc olmasın dıyenlerdenım
herkes evlenmek zorunda degıl, onemlı olan dogru zamanda dogru ınsan hakkınızda hayırlısı olsun gonlunuzden gecenın en ıyısı olsun ınsallah

Keşke evlenmeseydim diyeceğine, hiç evlenmedim de, inan ki daha iyi.

Back
X