Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm orada seni bekleyen bir buz bebişin var onu bırakmaman en güzeli sonuçta döllenmiş embriyo.. ama oda tutmazsa merkez değiştir bence oraya kaç tedavidir yeterince fazla şans vermiş oluyorsun.. demekki o hastanenin protolları sana yaramıyor anlanmına gelir..
erkek infertilitesi varsa eğer imside şu önemli, imsi yapılmadanda embriyolar dölleniyor cnm ama imsi ile seçilen spermle döllenen embriyo en iyi kalite olduğu için kendini aylarca ilerletebiliyor.. imsiyle seçilmeyende ise zaten sıkıntılı olan spermlerde iş biraz şansa kalıyor embriyo belli bir aşamadan sonra kendini ilerletemeyebiliyor..

cnm birde orada 7. tedavimde ece embriyolog ile imsi hakkında görüştüğümde ece hn bana yumurta sayısı 6-7 tanenin üzerinde olanlara biz imsi uygulamıyoruz imsi çok zaman alıyor, örneğin bir hastanin 10 yumurtası varsa bir embriyolog neredeyse bir gününü imsiye ayarması gerekiyor bizde buna zaman ayıracak bir organizeye sahip değiliz çünkü hasta sayısı çok fazla demişti.. buda bana çok saçma gelmişti bu bizim sorunumuz değil hastayı çekerken imsi var diye çekiyorsun..

hemde nasıl heyecan korku ameliyathane korkusu çok fena bugün itibariyle şafak 11 teyzesi

Önce nazar değmesin diyerek "tü tü tüüüüü" kısmını sana bırakarak (mazallah burnum foş foş akıyor) maşallah diyorum :) Korkmakkk yok.. Daha onu abla yapacaksın inşallah :))))))))))))))))
Su gibi geçsin günlerin, sağlıkla doğsun kollarına...

Olsun diye uğraştın içeride bırakacak halin yok değil mi... Güzel şeyler düşün güzel güzel doğsun... Bizi habersiz bırakma

Ne desek boş oluyor bazen biliyorum... Güçlü olabilmeni diliyorum. Bundan sonra çok şanslı olmanı diliyorum...
"hiç eksilmeyin hep çoğalın" Umarım çoğalacağınız gün çok yakın olur...
Sevgiler

An itibariyle haberleri vericem keşke ameliyathaneye de telefonu sokabilsem oradan yazardım kesilirken

:'( umarım bundan sonra akıttığın her göz yaşı mutluluktan olur.. Zamanı gelmiş olsun... Bu tedavin en güzel müjdeyi versin sana..

@nocakci haklısın çok ama çok haklısın... Günlerce yumurtaydı, döllenmeydi, transferdi betahgc idi didinip, bir sürü kadının hayatı boyunca yaşayacağı serüveni kısacık zamanlarda elin kalbinde yaşayıp sonrasında da kendiliğinden gidebilmesini istemek çok kişinin katlanabileceği, üstesinden gelebileceği bir şey değil... Çok güçlü olduğumuzu bunun için söylüyorum... Hep güçlü kalalım...

Cok gecmis olsun. Umarim bebegin yoldadir. Kendiliginden gelsede annesini ugrastirmasa ne guzel olur. Ben bugun Itibariyle estrofeme basladim. Bakalim gectigimiz hafta kullandigim lucrin depot ise yarayacak mi?

İnşallah bu kez söz dinlerler yumurtalar... :) Estrofem baskılama sonrası işe yarasın artık!
Benim durumum ne olur bilmiyorum ama dediğin gibi kendinden gelirse bonus olur... 41 yaşıma 41 kere maşallah derim o zaman :) Malum fırk fırk grip durumu doğal denemelere olumsuz etki etmiş olabilir, tam tersi zanorkun dediği gibi bağışıklık açısından faydalı da olmuş olabilir... Zamanı gelmişse olur diyerek geçiyorum bu aşamayı... Biz yine dondurulmuşların transferi için yola devam ediyoruz, seni takip ediyor olacağım bu durumda :) Aynı aşamalardan geçiyoruz...

Baskılama için biz de şimdiden hazırlığı yaptık, iğnemi aldım evde hazırda bekliyor... Arife günü kontrol var, gelişmelere göre Lucrin daily başlayacağım. (tır tır tırrrr korku efekti) Yumurtaların aylardır baskılanma yöntemlerine meydan okumasından dolayı günlük 10mg olacak sanırım doz... Dr garanti olması için dozu biraz yüksek tutacağını söyledi. Sende nasıldı? Doz ve gün hatırlıyor musun... Kaç gün iğne fobisi yaşayacağım onu kestirmeye çalışıyorum :)

Bende kist oluşmuş canım. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsun

Alara hayırlısı ne ise o olsun demişsin inşallah öyle olsun... Merak ettim kistin çok mu büyük? Konumu nedir? Niye tedaviyi ertelediler.. Bir çok kişiyi okudum, kistlerin doğumla gideceğini düşünüyor.. Kistlerle ilerlemişler... Benim de nurtopu gibi bir kistim var ama doktorum önemli olmadığını söyledi boyutu ve yeri mi belirliyor ki? 10mm diye hatırlıyorum ama emin değilim...

1973 e beni de eklerdin akranım
Hazırlıklı ve planlı olabilmek iyidir, herkes yapamaz... Şu bebek planlarımızda plana uygun giderse oh değmeyin keyfe :)

Işık tanen kardeşlerinin yanında şimdi :) Büyümeden yaş almadan şu tüp işleri vs. biter bitmez gelsin asıl yerine, annesine bir tutunsun 9 ay hiç bırakmasın... Sonra da dediğin gibi inşallah koynunda mis kokusuyla seni sarhoş ederek uyusun, uyusun da büyüsün...

Kızlarrr selammm az önce en sevdiğim arkadaşımın hamile haberini aldım hikayesi şöyle yaş 43 iki yıllık evli olmadı bebişi dr a gtti testler yapıldı amh yerlerde sürünüyordu tüp bebeğe başlayacaktı yaz geçsin diye bekliyordu ki bir de bakmış spontan hamileeeeee kafamdan cıkarmıstım herkesin çocuğu yok benımde olmazsa dünyanın sonu değil demiştim kendi kendime diyor ve pat bebişi geliyorrr ....bize de umut oluyorrrDarısı başımızıaaaa ...

Teşekkür ederim iyi dileklerin için...Doktordan geldim şimdi ve bebeğimin benden vazgeçtiğinden emin olduk. Şimdi ilaçları bırakıp kendiliğinden gitmesini beklicem

Canım pıhtılaşma meselesini doktoruma sordum. İlerleyen gebelik dönemlerinde yaşanan düşüklerde söz konusu olabileceğini söyledi. Bizim embriyo kalitemizde sorun var. ilk tedavimde 13 yumurtanın 6sı döllenmişti ve 5. güne sadece 2 tane kalmıştı. Bunda ise 5 yumurtadan 2si döllendi ve 3. gün bir 4 hücreli diğeri 7 hücreli embriyo oldu. Doktor sperm dna sını inceletmemizi istedi. Sonuca göre eşimi tedaviye alıcaz sanırım...

Bu arada seni rüyamda gördüm bu gece, ' sabah doktor kontrolüne giderken güya sana geliyormuşum :) sen de aşure pişirecekmişsin hazırlık yapıyorsun sana yardım edeyim diyorum yok geç kalırsın git diyorsun ama dönüşte uğra aşure ye diyorsun :) Hayırlısı olsun diyelim....

transfer aşamasında emriyo kalitesi hakında bilgi veriyorlar canım..mallesef benim 3 denememde 2 kaliteydi emriyolarım..
maşşalah kaliteleli olmasına sevindim ssınıfıı geçtiin inş Allahın izniyle..bizim rezerv azlığı sayfamızda bir hamişiz daha oldu amh 0.22 tüp bebekle hamişşş..darısı başımıza inş..

Arkadaşlar merhaba. Benim tedavim önümüzdeki aya kaldı. Bu arada adetin ilk günü fsh a baktırmışmıydın. 30 çıkmış. Önümüzdeki aya düşürmek için ne yapmalıyım yardım

Yaşasınnn yine yeni bir umut ve gelişme haberi...
Ne diyoruz, olacağı varsa olur... Olmuyorsa bizden değildir, vardır bir hikmeti... :)
Durmak yok yola devam, şansımız da yolumuz da açık olsun...

Bu da günün ikinci müjdeli haberi... Her kim ise senin nazarında tebrikler, sağlıkla doğsun inşallah...
Gücümüz oldukça maddi manevi, denemeye devam... Eksilmeden, gücenmeden, yoksunmadan...

Cumartesi günü yumurtanın çatladığından emin olmak adına progestron ölçümüne kan vermeye laboratuara indim... Biz yaşlarda bir genç kadın :) sevinç göz yaşları döküyordu... Telefonuna cevap verdi "oldu sonunda oldu şükürler olsun" Bu da yolunda gitmez diye kimselere söyleyemedik, şimdi söylüyorum evet hamileyim ve evet cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak diye ağlayarak müjde verdi... Yıllar sonra artık bende hamileyim diyordu... Ne sorunu vardı bilmiyorum ama bu yolda uzun süren tedavileri olduğu gerçek... İnanmaya devam...

çevremizde okdarki mucizevi hikayeler varki...inş Rabim ol diyecek olucak inş bizim bebeişlerde olmuyorsada vardır bir hikmet..hakımızda hayırlısı olsun canımcığım..ee kaç çıktı sonucun canım çatlamışmı miniş..

Canım benim kist sağda idi. Birazda büyüktü galiba. Geçen ay yumurta varmış . Çatlamamış kist oluşmuş. Doktorum cylo prognaya verdi. Onu kullan geçsin sonrAki adet döneminde transfer dedi. Hayırlısı. Sen neler yaptın

Gerçekten öyle hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... Küçükken büyüklerden hep hayırlısı ise beri, hayırsızsa geri duyardım... O hesap :) Çatlamış evet 5 ve üzeri çatlamanın gerçekleştiğini gösteriyor, 14.50 çıktı 14. günde... 1-2 gün erken çatlıyor biliyorduk, LH kit ile evden kontrolünü yapmıştık ve o yüzden denemeleri bu yönde ayarladık... Ama denk getirdik mi bilmiyorum :) Denk getirsek de bir şey olur mu onu da bilmiyorum :) Malum olacağı varsa olur... :)

Umarım ilaçla hemen atlatırsın ve bekleyen ufaklığı üşütmeden alırsın hemen... Yumurtaların güzel sürprizler yapsın sana, mümkünse kist olmasın yine döllenmek üzere dolu dolu folikül olsun :) Bir sürü ilaçla kafalarımız gibi vücudumuz da karışıyor, yinelenmeden yok olup gitsin...

Bende bir değişiklik yok gripli gripli açılan tüplerden bir sürpriz çıkar mı diye yumurtayı takip edip, çatladığı günleri değerlendirdik elimizden geldiğince... Denk gelip gelmediğini 10 güne anlaşılırmış.. Deneyelim görelim dedik..
Ama bu tabii olursa bonus olacak gelişme... Biz bu nedenle dondurulmuş için tedaviyi devam ettireceğiz. Aylarca baskılanma olmadığı için ilerleyemediğimiz için bu kez iğnelerle 21. günden deneyeceğiz. Duruma göre Arife-Bayram 1. gün başlayacağız.

canım şu lh ve progesteron hakında hiç bilgim yok benim adetim gecikince doktorum lh ve fsh tahlili istemişti..fsh malum yüksek çıktı herzmanki gibi ama lh çook yüksek çıkması beni şaşırdı normalde lh yumurtanın çatladığını gösteren bir hormon değilmi mesela evde idrarda bakabiliyorsun..benimde kafamı bulandırıyor ndense acabamı geçmi yumurtladım lh yüksek çıktı..yüksek dediğimde öyle böyle yüksek değil 56 çıktı lh..bunun hakında bilgin varmı canığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…