Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin arkadaşım. Tedavinin ilk kısmını tamamladık. 2 yumurta toplandı, 2 embriyo oldu sonra birisi vazgeçti. Çok şükür diğeriyle yola devam ediyoruz. İkinci aşama tüp bağlatma olacak. Bayramdan sonra kırmızılar gelince günü kesinleşecek. Ondan sonra transfer. Tabi bu arada iki ay iyileşme süreci olacak. Yani yılbaşından sonra alabileceğim inşallah. Aralıkta yeğenim doğacak. Yoksa fazla bekletmezdim. Hayırlısıyla başladık, Allah yardımcımız olsun inşallah...

Canı günaydın. Ben Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum. 1 naturel donmuş embiryom var. Bolu dan gidip geliyorum. Hepimizin şansı bol olsun. Allah tezz zamanda hepimizi bebeklerimiZe kavuşturur inşallah
Alara doktora gittinmi? Tedavin basladimi? Bende dun Itibariyle donmuslarim icin estrofeme basladim. Eger sende baslarsan transferlerimiz yakin olacak.

Alara doktora gittinmi? Tedavin basladimi? Bende dun Itibariyle donmuslarim icin estrofeme basladim. Eger sende baslarsan transferlerimiz yakin olacak.

canımm hayırlı olsun buz bebişlerin için tedaviye başlamışsınn güzel haberlerin gelecekkk inşallah sevineceğiz..

canımm hayırlı olsun buz bebişlerin için tedaviye başlamışilk ınn güzel haberlerin gelecekkk inşallah sevineceğiz..
Ensu canim cok tesekkur ederim. Insallah artik bu son olur. Artik psikolojik olarak cok yoruldum. Benim Ilk denemem dusukle sonuclandi ondan sonra yumurta elde edildi ama embriyolar kalitesizdi. Bir tanesinde bozuk ilac kullandim iptal oldu. Amerikan hastanesinde denedim 2 kaliteli embriyonun transferi berbat gecti..... ve tabiki sonuc negatif. Son denememde 6 donmusum var ama artik bende guc yok..Sizlerle guclenmeye calisiyorum.

cnm sen şu anda hangi hastanedeydin.. inşallah herşey gönlünce geçecek bebişine kavuşacaksın..
geçen bir yazında düşükle sonuçlanan gebeliğinde işyerine gittiğini yolun uzak olduğunu yazmıştın tekrar gebelik yaşarsan ona dikkat et cnm imkanın varsa rapor al işe gitme, her sabah her akşam uzak mesafedeki bir işe gidip gelmek birçok şeyi riske sokuyor..

ca
canımmmm teşekkür ederim, sen nerde yaptırdın tedavini?

evlatlarımıza ulaşana kadar yılmak yok. bugün hala kan değerim 12 çıkıyor ama artık hamile değilim. ne acaip bir şeymiş...hamile oluyorsun sonra kaybediyorsun. çok yıkıcı ve hayattan koparan deneyimler bunlar. bende Allah nasip ederse 3. kez memorial e gideceğim. 1 haftadır ruh gibiydim. bugün toplandım. hadi seni de göreyim. elde edene kadar denemeye devam

:) Allahım bize de nasip etsin sürprizleri inşallah. bugün kendi dr'uma gittim. dış gebelik mi yoksa embriyo regl ile atıldı mı diye baktık. kan değerim hala 12 ama rahim duvarım incelmiş. bana hemen önümüzdeki ay devam edelim dedi. bende nazikçe kendsiyle zaten 2 deneme yaptığımızı ve güvenimi yitirdiğimi söyledim. memorial e gidicem diyince boşa gitme! bizde de aynı sistem ve ekip var dedi. ben senin burda hamile olmanı çok istiyorum diye ekledi. bende ne iyi niyetli diye düşündüm sonra bir büyüğüm ne saklıyorda seni memorial e göndermiyor acaba dedi?!

Cok tesekkur ederim. Benzer bir durum yasadigim icin seni cok iyi anliyorum. Ben bebegimi kaybederken beni hic tanimayan bir teyze sen hamilemisin gozlerin hamile gibi bakiyor demisti. Tabi o anda beni tahmin edin.Goz yaslarim sagnak yagis formundaydi.Neyse .....Iyiki varsiniz....

HOŞBULDUMMM

sonucu eline alıyorsun, hamilesin. 2 gün sonra değilsin...karmakarışık duygular. yafff biz ne kuvvetli kadınlarız!

ca

canımmmm teşekkür ederim, sen nerde yaptırdın tedavini?

Medicana Beylikdüzü. Doktorum Demet Hanım. Tavsiye ederim. Hem merkezi, hem çalışanları özellikle doktorları çok sevdim. Telefonda da isim sormuyorlar artık. Sesimi bile tanıdılar

Geçmişten itibaren okuyup gelirsen bir ara tüp bebek denemelerinin öncesinde bakılması tecrübe edilmiş testler, muayeneler, olası hastalıklar vs. ile ilgili hem çok fazla yazışma hem de örnek tablolar vardı (Sağolsun WishDuygu üşenmeyip tabloya dökmüştü) Hiç değilse eksik bir şey var mı diye kontrol etme imkanın olur. Bir şeyler yanlış olmasa da sonuç alamayabiliriz. Nihayetinde alnımıza yazılanı yaşıyoruz. Ama insanın aklında yine de soru işaretleri kalıyor. Nisan- Mayıs gibi yaptık diye hatırlıyorum o konuşmaları. Fırsat buldukça göz at istersen.

Özlettin kendini canımmm hoşgeldinnn...bendede sırada rahim filmi var eskisinin üzerinden bir buçuk sene geçmiş durmak yok :)
Bende kist oluşmuş canım. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsun
Her işte bir hayır vardır canım inşallah kistler puf gider biter tedavine devam edersin...

İşte buuu güçlü kadın helal sana arkadaşımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…