- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.201
Gunaydin herkeslere
hayurli güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese
Ben adet olmayi bejliyorum hava degisikligi galiba biraz gecikti gelirgelmez rahim filmi icin kollari siviyacagim bu arada hayit bitkisi suyunu aldim turkiyeden icip duruyorum burdaki doktorum Dhea ilacini kestirdi intaharmi etmek istiyonuz dedi korktum biraktim iste kisaca bende o guzelim tatilden sinra kolari sivadim hayirlisi artik
W.DUYGU canim cok gecmis olsun tatilde bende aynen senin gibi oldum cok kotu birseydi 30drecede selpsk kulanmak cokk gecmisler olsun tatlim iyi bak kendine
ZONAK sekerim tedavin nasil geciyo anlat bana biraz doktorundan memlun musun ozledim canim yaaa
CELINA1 naber canim nasil gidiyo hersey yolundami ben eskileri bedense okuyamiyorum pazar oturup hepsini tektek okuycam
Hey milet yeni gelenler hos geldiniz diger arkadaslar hepibiz iyimisiniz pazar herkese tektey yazicam topikkkk cok ozledim sizi
Alara doktora gittinmi? Tedavin basladimi? Bende dun Itibariyle donmuslarim icin estrofeme basladim. Eger sende baslarsan transferlerimiz yakin olacak.Canı günaydın. Ben Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum. 1 naturel donmuş embiryom var. Bolu dan gidip geliyorum. Hepimizin şansı bol olsun. Allah tezz zamanda hepimizi bebeklerimiZe kavuşturur inşallah
Bende kist oluşmuş canım. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsunAlara doktora gittinmi? Tedavin basladimi? Bende dun Itibariyle donmuslarim icin estrofeme basladim. Eger sende baslarsan transferlerimiz yakin olacak.
Alara doktora gittinmi? Tedavin basladimi? Bende dun Itibariyle donmuslarim icin estrofeme basladim. Eger sende baslarsan transferlerimiz yakin olacak.
Bende kist oluşmuş canım. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsun
Canim hayirlisi olsun. Benimde gecen ay yumurtlamayi baskilayamadiklari Icin iptal edilmisti onca ilac kullanmistim. Boylesi daha iyi 1 ay sonra olsun sorunsuz olsun.Bende kist oluşmuş ca. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsun
Ensu canim cok tesekkur ederim. Insallah artik bu son olur. Artik psikolojik olarak cok yoruldum. Benim Ilk denemem dusukle sonuclandi ondan sonra yumurta elde edildi ama embriyolar kalitesizdi. Bir tanesinde bozuk ilac kullandim iptal oldu. Amerikan hastanesinde denedim 2 kaliteli embriyonun transferi berbat gecti..... ve tabiki sonuc negatif. Son denememde 6 donmusum var ama artik bende guc yok..Sizlerle guclenmeye calisiyorum.canımm hayırlı olsun buz bebişlerin için tedaviye başlamışilk ınn güzel haberlerin gelecekkk inşallah sevineceğiz..
Ensu canim cok tesekkur ederim. Insallah artik bu son olur. Artik psikolojik olarak cok yoruldum. Benim Ilk denemem dusukle sonuclandi ondan sonra yumurta elde edildi ama embriyolar kalitesizdi. Bir tanesinde bozuk ilac kullandim iptal oldu. Amerikan hastanesinde denedim 2 kaliteli embriyonun transferi berbat gecti..... ve tabiki sonuc negatif. Son denememde 6 donmusum var ama artik bende guc yok..Sizlerle guclenmeye calisiyorum.
canımmmm teşekkür ederim, sen nerde yaptırdın tedavini?Tüp konusu o kadar basit değilmiş arkadaşım. Ben de tüpteki sorunla uğraşıyorum şimdi. Doktorun bugün söylediği cümle şu: "Rahim içinde belirgin bir sıvı akışı yok ama milimetrik akıntıları ultrasonda yakalayamayabiliriz."
Hidrosalpenks varken gebelik elde edilse bile devamı çok zor.
Yıllardır bir sürü doktora gittim. Ultrasonlar, renkli dopplerler, rahim filmleri, detaylı muayeneler...
Son gittiğim doktor muayenede hidrosalpenksi görene kadar kimse bir şey söylememişti. Demet hanım, eski filmlerimde ve maket üzerinde detaylıca bilgi verene kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Tıkalı olan tüpe dolan sıvı tekrar rahim içine dönüp embriyoyu atıyormuş. Musluğun altına uzun bir bardak tut ve suyu sonuna kadar aç. Bardak dolana kadar daha fazla su dışına taşıyor. Benzer bir durum içimizde yaşanıyor. Tüp tıkalıysa sıvı birikmese bile akış yolu kapalı olduğu için aynı etkiyi gösterecek demek bu. Bunu doktorunla değerlendir istersen.
Ensu da benzer yollardan geçti. Ne üzüntüler yaşadı. Tüp sıkıntısını çözdü ve Allah bağışlasın, hepimizi sevindirdi.
Ensu ile farklı merkezlerde tedavi görsek te gidilen yol farklı değil. Yine de sonuç alamayabilirim elbette. Rabbim ne yazdı bilemiyoruz. Ama içim daha rahat olacak, olmazsa acaba tüpten mi demeyeceğim. Uzun yazdım ama gündemimde aynı konu olunca duramadım, kusura bakma.
evlatlarımıza ulaşana kadar yılmak yok. bugün hala kan değerim 12 çıkıyor ama artık hamile değilim. ne acaip bir şeymiş...hamile oluyorsun sonra kaybediyorsun. çok yıkıcı ve hayattan koparan deneyimler bunlar. bende Allah nasip ederse 3. kez memorial e gideceğim. 1 haftadır ruh gibiydim. bugün toplandım. hadi seni de göreyim. elde edene kadar denemeye devamEnsu canim cok tesekkur ederim. Insallah artik bu son olur. Artik psikolojik olarak cok yoruldum. Benim Ilk denemem dusukle sonuclandi ondan sonra yumurta elde edildi ama embriyolar kalitesizdi. Bir tanesinde bozuk ilac kullandim iptal oldu. Amerikan hastanesinde denedim 2 kaliteli embriyonun transferi berbat gecti..... ve tabiki sonuc negatif. Son denememde 6 donmusum var ama artik bende guc yok..Sizlerle guclenmeye calisiyorum.
:) Allahım bize de nasip etsin sürprizleri inşallah. bugün kendi dr'uma gittim. dış gebelik mi yoksa embriyo regl ile atıldı mı diye baktık. kan değerim hala 12 ama rahim duvarım incelmiş. bana hemen önümüzdeki ay devam edelim dedi. bende nazikçe kendsiyle zaten 2 deneme yaptığımızı ve güvenimi yitirdiğimi söyledim. memorial e gidicem diyince boşa gitme! bizde de aynı sistem ve ekip var dedi. ben senin burda hamile olmanı çok istiyorum diye ekledi. bende ne iyi niyetli diye düşündüm sonra bir büyüğüm ne saklıyorda seni memorial e göndermiyor acaba dedi?!Halt etmiş o. Daha önce bir kaç defa anlattığım bir örnek var. Kadın 40 yaşında evleniyor, 45' ine kadar tedavi görüyor ve 52 yaşında adetten kesiliyor. Karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde 3 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Bir tanıdığımın arkadaşı, çok uzak değil yani. Bir de 72 yaşında, ilaçla adet gördürülüp kendi yumurtasıyla tüp bebek uygulanıp doğuran bir kadın var, nette haberini bulabilirsin. İş, sorunun doğru tespit ve tedavi ile çözülmesinde. Gerisi Allah' ın ol demesine kalıyor...
Allahım emeklerini, emeklerimi boşa çıkarmasın canımAmin arkadaşım. Geçen tedavimi Umut tüp bebekte yaptırmıştım ve Edirne' den geliyorum. Kapıdan kapıya 6 saat sürüyordu yol. Bu tedavimde kapıdan kapıya 4,5 saat. O yüzden bana "uzak" deme
ne işe yarıyor üstat bu polen?:)teşekkür ettim tatlım görev anlaşılmıştır komutanım
Cok tesekkur ederim. Benzer bir durum yasadigim icin seni cok iyi anliyorum. Ben bebegimi kaybederken beni hic tanimayan bir teyze sen hamilemisin gozlerin hamile gibi bakiyor demisti. Tabi o anda beni tahmin edin.Goz yaslarim sagnak yagis formundaydi.Neyse .....Iyiki varsiniz....evlatlarımıza ulaşana kadar yılmak yok. bugün hala kan değerim 12 çıkıyor ama artık hamile değilim. ne acaip bir şeymiş...hamile oluyorsun sonra kaybediyorsun. çok yıkıcı ve hayattan koparan deneyimler bunlar. bende Allah nasip ederse 3. kez memorial e gideceğim. 1 haftadır ruh gibiydim. bugün toplandım. hadi seni de göreyim. elde edene kadar denemeye devam
HOŞBULDUMMMGunaydin herkeslere
Ben adet olmayi bejliyorum hava degisikligi galiba biraz gecikti gelirgelmez rahim filmi icin kollari siviyacagim bu arada hayit bitkisi suyunu aldim turkiyeden icip duruyorum burdaki doktorum Dhea ilacini kestirdi intaharmi etmek istiyonuz dedi korktum biraktim iste kisaca bende o guzelim tatilden sinra kolari sivadim hayirlisi artik
W.DUYGU canim cok gecmis olsun tatilde bende aynen senin gibi oldum cok kotu birseydi 30drecede selpsk kulanmak cokk gecmisler olsun tatlim iyi bak kendine
ZONAK sekerim tedavin nasil geciyo anlat bana biraz doktorundan memlun musun ozledim canim yaaa
CELINA1 naber canim nasil gidiyo hersey yolundami ben eskileri bedense okuyamiyorum pazar oturup hepsini tektek okuycam
Hey milet yeni gelenler hos geldiniz diger arkadaslar hepibiz iyimisiniz pazar herkese tektey yazicam topikkkk cok ozledim sizi
sonucu eline alıyorsun, hamilesin. 2 gün sonra değilsin...karmakarışık duygular. yafff biz ne kuvvetli kadınlarız!Cok tesekkur ederim. Benzer bir durum yasadigim icin seni cok iyi anliyorum. Ben bebegimi kaybederken beni hic tanimayan bir teyze sen hamilemisin gozlerin hamile gibi bakiyor demisti. Tabi o anda beni tahmin edin.Goz yaslarim sagnak yagis formundaydi.Neyse .....Iyiki varsiniz....
ca
canımmmm teşekkür ederim, sen nerde yaptırdın tedavini?
:) Allahım bize de nasip etsin sürprizleri inşallah. bugün kendi dr'uma gittim. dış gebelik mi yoksa embriyo regl ile atıldı mı diye baktık. kan değerim hala 12 ama rahim duvarım incelmiş. bana hemen önümüzdeki ay devam edelim dedi. bende nazikçe kendsiyle zaten 2 deneme yaptığımızı ve güvenimi yitirdiğimi söyledim. memorial e gidicem diyince boşa gitme! bizde de aynı sistem ve ekip var dedi. ben senin burda hamile olmanı çok istiyorum diye ekledi. bende ne iyi niyetli diye düşündüm sonra bir büyüğüm ne saklıyorda seni memorial e göndermiyor acaba dedi?!
Özlettin kendini canımmm hoşgeldinnn...bendede sırada rahim filmi var eskisinin üzerinden bir buçuk sene geçmiş durmak yok :)Gunaydin herkeslere
Her işte bir hayır vardır canım inşallah kistler puf gider biter tedavine devam edersin...Bende kist oluşmuş canım. Dr ilaç verdi. O yüzden 1 ay sonraya kaldı. Hayırlısı olsun
İşte buuu güçlü kadın helal sana arkadaşımmmmevlatlarımıza ulaşana kadar yılmak yok. bugün hala kan değerim 12 çıkıyor ama artık hamile değilim. ne acaip bir şeymiş...hamile oluyorsun sonra kaybediyorsun. çok yıkıcı ve hayattan koparan deneyimler bunlar. bende Allah nasip ederse 3. kez memorial e gideceğim. 1 haftadır ruh gibiydim. bugün toplandım. hadi seni de göreyim. elde edene kadar denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?