Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyi aksamlar benim canlarimm

kizlar öncelikle afiniza siginarak size tatilden sonra gelirgelmez yasadigim üzüntüyu anlatmak istiyorum

Benim isyerimde bundan birbucuk yill önce cok sevdigim karakterine bayildigim bir arkadas vardi suan birbebegi var annelik izninde aslinda benim bebek ozlemim ondan onceydi ve biliyorumki bebegim olsun diye cok dua etmistir onun sayesinde ilk doktorunla tanismistim o onermisti zamaninda iki evlikik gecirmis ve birincisi bebegi olnuyo diye adam birakmis 7 yil ugrasmislar olmamis , ikincisi kendi pazarlik etmis cocuk istemiyorum demis evlenmis vede ayrilmislar zaman sonra bir arkadasi oldu vede bizde sevindik bir problem vardi cocuk ondan 5 yas kücüktü hemen hemen 6/7 ay sonra kiz şokta hamile cocuk beni kandirdin diye bir müdet kizla gorusmuyo ama sonradan hersey yoluna giriyo mutluydular yada biz öyle sandik Türkiyeye gelmeden önce gormeye gitim kizcagiz bana dediki "hic merak etme seninde bebegin olacak sende benim kadar sansli olacaksin üzme kendini" cuma ise gitim anlati kizlar esi 5 yas kücük esi intahar etmis kizin bana yazdi mesaz "ben kendimi cok sansli hisediyodum sen suan benden daha sanslisin bunu unutma "
Cok üzüldüm cok agladim kizlar ama hep diyorum allah isteyen herkese versin ama hayirlisini versin

Canim ben diktora ilaci gosterdim tanimadi sonra bilgusayarina icerik yazdi gsliba daha sonra bana bakti niye bunu kulaniyisunuz dedi turkiyede bircok doktir bunu oneriyo hormonlar icin dedim dediki olabilir hormanlari dusurebilir ama bunu tedavi maksafi cok farkli yerler yan etkisi fazla ozeliklede kapkrizi yüksek dedi aslinda fazla kurcalamadim kocamim yaninda o zaten karsi boyle ilaclara bir dahaki kontrolde detayli sorarim yine bak Ensuda yazmis hakikaten dogru demeki birde sen sor doktiruna bakalim ne diyecek

[QUOTE="2220, post: 37096729, member: 566539 arkadaşım. Tedavinin ilk kısmını tamamladık. 2 yumurta toplandı, 2 embriyo oldu sonra birisi vazgeçti. Çok şükür diğeriyle yola devam ediyoruz. İkinci aşama tüp bağlatma olacak. Bayramdan sonra kırmızılar gelince günü kesinleşecek. Ondan sonra transfer. Tabi bu arada iki ay iyileşme süreci olacak. Yani yılbaşından sonra alabileceğim inşallah. Aralıkta yeğenim doğacak. Yoksa fazla bekletmezdim. Hayırlısıyla başladık, Allah yardımcımız olsun inşallah...[/QUOTE]

Harika gelismeler bunlar tatlim Ama medikana Beylikdüzü cok uzak degilmi sana birde doktorunu kim tavsiye eti ben dilek hanim diye bir doktor gormedim orda yeni mi?
Canim niye tupleri bagliyacaklar ne buldu doktor azicik anlat
zonak cok ozledim senin sabah börek cöreklerini öptüm tatlim iyi hafta sonlari

Yukarıda Allah var, saklayamam. Okudum ve "hay böyle şansın..." dedim içimden önce. Ama Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Vardır bir bildiği. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Harika gelismeler bunlar tatlim Ama medikana Beylikdüzü cok uzak degilmi sana birde doktorunu kim tavsiye eti ben dilek hanim diye bir doktor gormedim orda yeni mi?
Canim niye tupleri bagliyacaklar ne buldu doktor azicik anlat
zonak cok ozledim senin sabah börek cöreklerini öptüm tatlim iyi hafta sonlari[/QUOTE]

Doktorun adını yanlış mı yazmışım? Demet olacak. Demet Çakmak.
Medicana bana en yakın hastane valla. Edirne' den gelince yol epey kısaldı. Bir de servis hastanenin arkasına bırakıyor. Çok rahat oldu benim için.
Aslında Aysun Hanım için aramıştım geçen ay. Ama izindeymiş. Ben de hemen tedaviye başlayabilirim sandım ve Demet Hanım' a muayene oldum. İletişimini sevdim ve değiştirmedim sonra. Arada Mehmet Bey de girdi kontrollere. Hatta opuya da gelmiş, sonradan öğrendim. O da iyi geldi bana. Çünkü çok heyecanlıydım tedavide. İnanılmaz anlayışlı davrandılar.
Tek tüpümü bağlayacaklar. Tıkalıydı zaten, hidrosalpenks oluşmuş tıkalı olduğu için. Opuda sıvıyı boşaltmışlar ama iki gün sonraki kontrolde yine doluydu. En başından bağlayalım demişlerdi, şimdi mecburen bağlanacak.
Artık sabahları börek çörek yapmıyorum. Bir ara operasyon için Selman Bey gördü, "kilomuz var galiba" dedi. Yemeden içmeden kesildim

heeeyt!

anlaştık :)

Canim hayirlisi olsun senin icin Doktorunuda begendiysen diyecek birsey yok bende ordan cok memnundum biliyosun benim derdim uzaklik bu arada bu sefer Türkiyeye girer girmez Edirne yi boyle gecmeyelim biraz gezelim dedim bulursak birde cigertava yeriz dedim cok hosuma gitt gezilmeye deger bir yer
donusdede orda corba ictik ben aktardan yine birsürü sey aldim gezip dolasirkende hep seni andim canim hayirlisi belki birgün bir yerde karsiladiriz kim bilir

Zonakcim birde bir sorum var rahim filmi adetin 4 . Günü olurmu benim ona denk geluyo daha aramadim doktoru ancak yarin aricam

Kız cadı, buralara kadar geldin, burnumun dibinde gezdin de bi haber vermedin mi? Küstüm işte.
Bebekleri tanıştırırız bir dahaki gelişinizde. O zaman bunu affederim.
"Sen evde yoktun ki" diyebilirsin tabi.
Adetin kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ben bittikten 2 gün sonra çektirdim. Adetin bitmiş olmasını istiyorlar burada. Doktorun, oradaki prosedüre göre yönlendirir sanırım. Bittikten sonra çok zaman kaybetmeden (3 gün içinde en geç) çektirirsin.

Sen ne dersen de seviyorum seni iste
canim haber vermek isterdim ama geldigimuzde saat 10 30 gibiydi ve halimiz perisan hata otele gidelim dedim istanbul gozüme büyüdü Rustempasa Kervansaraya gitik yer yok donerkende zaten donus yolu canim esim biran once asalim su yolari hecanindaydi hata bir ara bir yagdi iki simit bile alamadan yola koyulduk canim eeee mazeret ararsan cokkkkk hayatim birgun cok cidiyim cikip gelcem vede sen beni afedeceksin sana sozum soz eee hersey mumkun canim
yaa bana burda adetin 3 günü demislerdi yarin arar sorarim baklamim

Bu arada benden kusmene izin vermiyorum
Optum canimmmm

Kocayla yolculuk bizde de benzer şekilde geçiyor arkadaşım. Nokta atışı yapıyor mübarek. Transit seyahat. İlk durakta bin, son surakta in.
Küsmem merak etme. Takılıyorum sadece.
İyice emin ol. Acaba bizimkiler mi yanlış yapıyor diye işkillendim şimdi.

Canim benim ewet yasim 29 23 yaşımda başladım tedaviye o yüzden çok uzun gibime geliyor.3.gun embriyo su 1 kalite aslında aklıma takılan imsi tekniği uygulanmaması da tutması için bir engel miydi diye düşünmeden kendimi alamıyorum döllenme olmazdı dimi ama ozaman.dedigin gb başka bir merkezden de fikir alıp karar vermek mantıklı olan2015 ola Hayrola. Öpüyorum tatlı ve güzel anne seni.

Son düzenleme:
canım ne güzel bir tesadüf bu bize bir işaretmidir nedir..canım son durumlar nedir donduruldumu bebek adayın.kalitesi hakında bilgin varmı..

1973 üncü sayfayı kaçırmasaydım ona hazırlamıştım bu espriyi (Esprilerim bile planlı. Ne tuhaf kadınım di mi? )

Bebeciğim, nur tanem, ışığım donduruldu teyzesi. Kalitesi için sadece güzel gelişiyor dediler. Bir sınıf belirlemediler. Acaba SBS- LYS falan başvursa mıydım?
Şimdi annesinin iyi olup onu kabul etmeye hazır olması için -190 derece azotun içinde uyuyor. Annesi iyi olacak ve karnının en sıcak yerinde ısıtacak onu. Sonra da koynunda uyutacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…