- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.261
Allah razı olsun canım zaten kızımın sizlerden başka kimi var ne teyzesi var ne dayısı iyiki varsınız duygusallaştım
Canım yumurtlamanınnn olduğu lh ile. Değil progesteron ile anlaşılıyor. Lh farklı.bak benim adetin 1. Günü hepsi yüksek çıktı. Sen daha adet olmadınmıcanım şu lh ve progesteron hakında hiç bilgim yok benim adetim gecikince doktorum lh ve fsh tahlili istemişti..fsh malum yüksek çıktı herzmanki gibi ama lh çook yüksek çıkması beni şaşırdı normalde lh yumurtanın çatladığını gösteren bir hormon değilmi mesela evde idrarda bakabiliyorsun..benimde kafamı bulandırıyor ndense acabamı geçmi yumurtladım lh yüksek çıktı..yüksek dediğimde öyle böyle yüksek değil 56 çıktı lh..bunun hakında bilgin varmı canığım..
:'( umarım bundan sonra akıttığın her göz yaşı mutluluktan olur.. Zamanı gelmiş olsun... Bu tedavin en güzel müjdeyi versin sana..
@nocakci haklısın çok ama çok haklısın... Günlerce yumurtaydı, döllenmeydi, transferdi betahgc idi didinip, bir sürü kadının hayatı boyunca yaşayacağı serüveni kısacık zamanlarda elin kalbinde yaşayıp sonrasında da kendiliğinden gidebilmesini istemek çok kişinin katlanabileceği, üstesinden gelebileceği bir şey değil... Çok güçlü olduğumuzu bunun için söylüyorum... Hep güçlü kalalım...
İnşallah bu kez söz dinlerler yumurtalar... :) Estrofem baskılama sonrası işe yarasın artık!
Benim durumum ne olur bilmiyorum ama dediğin gibi kendinden gelirse bonus olur... 41 yaşıma 41 kere maşallah derim o zaman :) Malum fırk fırk grip durumu doğal denemelere olumsuz etki etmiş olabilir, tam tersi zanorkun dediği gibi bağışıklık açısından faydalı da olmuş olabilir... Zamanı gelmişse olur diyerek geçiyorum bu aşamayı... Biz yine dondurulmuşların transferi için yola devam ediyoruz, seni takip ediyor olacağım bu durumda :) Aynı aşamalardan geçiyoruz...
Baskılama için biz de şimdiden hazırlığı yaptık, iğnemi aldım evde hazırda bekliyor... Arife günü kontrol var, gelişmelere göre Lucrin daily başlayacağım. (tır tır tırrrr korku efekti) Yumurtaların aylardır baskılanma yöntemlerine meydan okumasından dolayı günlük 10mg olacak sanırım doz... Dr garanti olması için dozu biraz yüksek tutacağını söyledi. Sende nasıldı? Doz ve gün hatırlıyor musun... Kaç gün iğne fobisi yaşayacağım onu kestirmeye çalışıyorum :)
Alara hayırlısı ne ise o olsun demişsin inşallah öyle olsun... Merak ettim kistin çok mu büyük? Konumu nedir? Niye tedaviyi ertelediler.. Bir çok kişiyi okudum, kistlerin doğumla gideceğini düşünüyor.. Kistlerle ilerlemişler... Benim de nurtopu gibi bir kistim var ama doktorum önemli olmadığını söyledi boyutu ve yeri mi belirliyor ki? 10mm diye hatırlıyorum ama emin değilim...
1973 e beni de eklerdin akranım
Hazırlıklı ve planlı olabilmek iyidir, herkes yapamaz... Şu bebek planlarımızda plana uygun giderse oh değmeyin keyfe :)
Işık tanen kardeşlerinin yanında şimdi :) Büyümeden yaş almadan şu tüp işleri vs. biter bitmez gelsin asıl yerine, annesine bir tutunsun 9 ay hiç bırakmasın... Sonra da dediğin gibi inşallah koynunda mis kokusuyla seni sarhoş ederek uyusun, uyusun da büyüsün...
Kızlarrr selammm az önce en sevdiğim arkadaşımın hamile haberini aldım hikayesi şöyle yaş 43 iki yıllık evli olmadı bebişi dr a gtti testler yapıldı amh yerlerde sürünüyordu tüp bebeğe başlayacaktı yaz geçsin diye bekliyordu ki bir de bakmış spontan hamileeeeee kafamdan cıkarmıstım herkesin çocuğu yok benımde olmazsa dünyanın sonu değil demiştim kendi kendime diyor ve pat bebişi geliyorrr ....bize de umut oluyorrrDarısı başımızıaaaa ...
olamdın canım ya morlimde çok bozuluyor acabamı diyorum menopoz kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum.korktuğum başıma geliyor galiba annem bile 39 yaşında girmiş nemooza ben daha 35 deydim..kafayı yemek üzereyim burdaki özele gitiğim doktorum 1 hafta geciksin adet söktürücü al demişti ben 2 hafta gecikince aldım söktürücüyü bir umut hamişimdir diye kan testleri negatif çıkınca almak zorunda kaldım söktürücüyü.. bugün söktürücü biteli 1 hafta oldu yinede tık yıo..ve bu arada 1 hafta önce burda devlete gitiim kontrol amaçlı acaba kistmi var diye zaten kistlerim vardı soğan kürü yapmıştım bu ay kistler için doktor kist görmedi temiz dedi sevindim tabii..ama fsh ve lh baya yüksek çıktı doktor üsütne cylo prognova verdi bununla kesin olursun dedi 4 gün içtim cylo yinede tık yok kırmızlardan..napıcağımı şaşırdım bugün özelden doktorumdan randevu aldım çarşamba gidicem..Canım yumurtlamanınnn olduğu lh ile. Değil progesteron ile anlaşılıyor. Lh farklı.bak benim adetin 1. Günü hepsi yüksek çıktı. Sen daha adet olmadınmı
Canım pıhtılaşma meselesini doktoruma sordum. İlerleyen gebelik dönemlerinde yaşanan düşüklerde söz konusu olabileceğini söyledi. Bizim embriyo kalitemizde sorun var. ilk tedavimde 13 yumurtanın 6sı döllenmişti ve 5. güne sadece 2 tane kalmıştı. Bunda ise 5 yumurtadan 2si döllendi ve 3. gün bir 4 hücreli diğeri 7 hücreli embriyo oldu. Doktor sperm dna sını inceletmemizi istedi. Sonuca göre eşimi tedaviye alıcaz sanırım...
Bu arada seni rüyamda gördüm bu gece, ' sabah doktor kontrolüne giderken güya sana geliyormuşum :) sen de aşure pişirecekmişsin hazırlık yapıyorsun sana yardım edeyim diyorum yok geç kalırsın git diyorsun ama dönüşte uğra aşure ye diyorsun :) Hayırlısı olsun diyelim....
transfer aşamasında emriyo kalitesi hakında bilgi veriyorlar canım..mallesef benim 3 denememde 2 kaliteydi emriyolarım..
maşşalah kaliteleli olmasına sevindim ssınıfıı geçtiin inş Allahın izniyle..bizim rezerv azlığı sayfamızda bir hamişiz daha oldu amh 0.22 tüp bebekle hamişşş..darısı başımıza inş..
sıkma canını. Benimde annemde ablamda erken girmişler. Ama benden pes etmek yok. Sonuna kadar uğraşacağım. Sende pes etmeyeceksin. Kendi Dr un ist. Damı. Bakalım o ne diyecek. Senin yaşın daha çok genç. Inşallah hepimiz bu sonbaharda sırayla hamiiş kalırız.ama bak bizim iş yerinden bir arkadaş 6 ayda bir adet olurdu. O bile normal yoldan hamile kaldı. Şimdi bebişi 6 aylıkolamdın canım ya morlimde çok bozuluyor acabamı diyorum menopoz kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum.korktuğum başıma geliyor galiba annem bile 39 yaşında girmiş nemooza ben daha 35 deydim..kafayı yemek üzereyim burdaki özele gitiğim doktorum 1 hafta geciksin adet söktürücü al demişti ben 2 hafta gecikince aldım söktürücüyü bir umut hamişimdir diye kan testleri negatif çıkınca almak zorunda kaldım söktürücüyü.. bugün söktürücü biteli 1 hafta oldu yinede tık yıo..ve bu arada 1 hafta önce burda devlete gitiim kontrol amaçlı acaba kistmi var diye zaten kistlerim vardı soğan kürü yapmıştım bu ay kistler için doktor kist görmedi temiz dedi sevindim tabii..ama fsh ve lh baya yüksek çıktı doktor üsütne cylo prognova verdi bununla kesin olursun dedi 4 gün içtim cylo yinede tık yok kırmızlardan..napıcağımı şaşırdım bugün özelden doktorumdan randevu aldım çarşamba gidicem..
Arkadaşlar merhaba. Benim tedavim önümüzdeki aya kaldı. Bu arada adetin ilk günü fsh a baktırmışmıydın. 30 çıkmış. Önümüzdeki aya düşürmek için ne yapmalıyım yardım
Canım seninde benimde buz bebişlerimiz -190 da bizleri bekliyorlar. Inşallah bir an önce onları göbişimize alırız. Fazla bekletmeyizz onlarıİnşallah geçmişizdir arkadaşım. "Embriyo, bebek" dedikçe eşimin içi titriyor. O kadar tedirgin ki bu defa, eli ayağı dolaşıyor sürekli.
Arkadaşınıza bizim de tebriklerimizi ilet. Allah sağlıkla kucağına aldığı günleri göstersin inşallah
aslında en çok eşlerimiz üzülüyor duygularını belli etmiyorlar canımcığım..biz duygularımızı beli edebiliyoruz benim ağlama krizlerim meşurdur mesela..canım diğer rezrevi az olan sayfamızda picasoo hamiş tüp yaptırmıştı oda onunda tüplerinde sorun vardı laproskopi olmuştu tüpere müdahale eidilmişti iki ar bekleme süresinde sonra uz bebişlerle hamişş..bugün 9 günü idrrada çift çizgiyi görmüş..inş kandada görür..İnşallah geçmişizdir arkadaşım. "Embriyo, bebek" dedikçe eşimin içi titriyor. O kadar tedirgin ki bu defa, eli ayağı dolaşıyor sürekli.
Arkadaşınıza bizim de tebriklerimizi ilet. Allah sağlıkla kucağına aldığı günleri göstersin inşallah
çok teşekkürler akşam aktara gidip alayım o zamanFSH için hayıt suyu almıştım ben. Gerçi ölçülmedi. Ben de bir ay içip bıraktım. Ama en çok onun adı geçiyor bu konuda. Aktarlarda bulursun, mecitefendi adı. Tadı kötü ama olsun. Çay bardağıyla içtim ben. Bir dikişte içip sonraki bir dakika kadar sadece ağızdan nefes alırsan o kötü tadı pek almıyorsun. Bu da benden püf noktasıİnşallah faydasını görürsün.
evet canım yumoşlarım olduğu sürece adet olduğum sürece umud etmeye devam..Allahım içimdeki anne olma isteğimi dahada bir güçlndiriyor sanki hamiş haberlerini duydukça..Allahım çok bekletmeden sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyüyen melekler göndersin hepimize..S
sıkma canını. Benimde annemde ablamda erken girmişler. Ama benden pes etmek yok. Sonuna kadar uğraşacağım. Sende pes etmeyeceksin. Kendi Dr un ist. Damı. Bakalım o ne diyecek. Senin yaşın daha çok genç. Inşallah hepimiz bu sonbaharda sırayla hamiiş kalırız.ama bak bizim iş yerinden bir arkadaş 6 ayda bir adet olurdu. O bile normal yoldan hamile kaldı. Şimdi bebişi 6 aylık
olamdın canım ya morlimde çok bozuluyor acabamı diyorum menopoz kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum.korktuğum başıma geliyor galiba annem bile 39 yaşında girmiş nemooza ben daha 35 deydim..kafayı yemek üzereyim burdaki özele gitiğim doktorum 1 hafta geciksin adet söktürücü al demişti ben 2 hafta gecikince aldım söktürücüyü bir umut hamişimdir diye kan testleri negatif çıkınca almak zorunda kaldım söktürücüyü.. bugün söktürücü biteli 1 hafta oldu yinede tık yıo..ve bu arada 1 hafta önce burda devlete gitiim kontrol amaçlı acaba kistmi var diye zaten kistlerim vardı soğan kürü yapmıştım bu ay kistler için doktor kist görmedi temiz dedi sevindim tabii..ama fsh ve lh baya yüksek çıktı doktor üsütne cylo prognova verdi bununla kesin olursun dedi 4 gün içtim cylo yinede tık yok kırmızlardan..napıcağımı şaşırdım bugün özelden doktorumdan randevu aldım çarşamba gidicem..
aslında en çok eşlerimiz üzülüyor duygularını belli etmiyorlar canımcığım..biz duygularımızı beli edebiliyoruz benim ağlama krizlerim meşurdur mesela..canım diğer rezrevi az olan sayfamızda picasoo hamiş tüp yaptırmıştı oda onunda tüplerinde sorun vardı laproskopi olmuştu tüpere müdahale eidilmişti iki ar bekleme süresinde sonra uz bebişlerle hamişş..bugün 9 günü idrrada çift çizgiyi görmüş..inş kandada görür..
Canım pıhtılaşma meselesini doktoruma sordum. İlerleyen gebelik dönemlerinde yaşanan düşüklerde söz konusu olabileceğini söyledi. Bizim embriyo kalitemizde sorun var. ilk tedavimde 13 yumurtanın 6sı döllenmişti ve 5. güne sadece 2 tane kalmıştı. Bunda ise 5 yumurtadan 2si döllendi ve 3. gün bir 4 hücreli diğeri 7 hücreli embriyo oldu. Doktor sperm dna sını inceletmemizi istedi. Sonuca göre eşimi tedaviye alıcaz sanırım...
Bu arada seni rüyamda gördüm bu gece, ' sabah doktor kontrolüne giderken güya sana geliyormuşum :) sen de aşure pişirecekmişsin hazırlık yapıyorsun sana yardım edeyim diyorum yok geç kalırsın git diyorsun ama dönüşte uğra aşure ye diyorsun :) Hayırlısı olsun diyelim....
canım şu lh ve progesteron hakında hiç bilgim yok benim adetim gecikince doktorum lh ve fsh tahlili istemişti..fsh malum yüksek çıktı herzmanki gibi ama lh çook yüksek çıkması beni şaşırdı normalde lh yumurtanın çatladığını gösteren bir hormon değilmi mesela evde idrarda bakabiliyorsun..benimde kafamı bulandırıyor ndense acabamı geçmi yumurtladım lh yüksek çıktı..yüksek dediğimde öyle böyle yüksek değil 56 çıktı lh..bunun hakında bilgin varmı canığım..
cnm kan pıhtılaşması varsa transfer gününden sonra iğne kullanılmazsa gebelik başındada embriyonun gelişimi durabiliyor, çok araştırdım herkezde farklı dönemlerde etki yapabiliyor cnm... doktorunda güzel bi yol izliyor ama aklında olsun içinin rahat etmesi için bi trombofili testi yaptırabilirsin..
aşureye baktım canım, aşure yapan kişi için yani bu benim;
Rüyada Aşure Yapmak
Bu kişi yaptığı her işte en az kendisi kadar sevdiklerinin de menfaatini gözeten kimse olarak ifade edilmektedir.
aşure yapıldığını gören kişide sensin;
Rüyada Aşure Yapıldığını Görmek
Rüyada aşure yapıldığını görmek kişinin meslek hayatında çitayı çok daha yukarılara taşıyarak, hem başarılarını hem de kazancını arttırması anlamına da gelir.
Rüyada Aşure Yemek
Rüyada aşure yemek, aşure görmenin aksine çok hayırlıdır. Kişinin içinde bulunduğu zor koşullardan kurtulmasına, sağlığına ve neşesine kavuşmasına, afiyette olmasına ve feraha çıkmasına işaret eder. Rüyada aşure yemek bir de kişinin çıkarı olan bir iş için birine destek olması ya da biri için çalışması anlamına gelir.
cnm bu aşure rüyası güzel hayırlı bi rüya ben şuna yorumladım tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın.. bu güzel sürecide bizle burada paylaşacaksın..
Teşekkür ederim iyi dileklerin için...Doktordan geldim şimdi ve bebeğimin benden vazgeçtiğinden emin olduk. Şimdi ilaçları bırakıp kendiliğinden gitmesini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?