Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaşla ilgisi yok bunun. Rezervle ilgili. Zaten azdı. Özellikle karın bölgesindeki her ameliyat yumurtalıkları kötü etkiliyor. O yüzden riskli.
canım kardeş dediğim bir emriyo daha olsa transferde fena olmaz iki emriyonun tutma şansı daha yüksek..hemen laproskopi olmasan bir ay daha dene belki yine bir emriyon olur..picaso 3 emriyo biriktirip laproskopi olmuştu ve onun doktoruda onu uyarmıştı..rezervin dahada düşebilir diye..

duovva
canım nasılsın uzu zaman oldu uramıyorsun artık buralar neler yapıyorsun ne zaman başlıyorsun tedavine canımcığım..özlendiniz çook öptüm canım..

Opudan sonra iki embriyomuz olmuştu. Sonra birisi bölünmedi. Bu arada biz de planlamamızı yapmış bulunduk. Yumurta tedavisi için kullandığım ilaçlar da dengemi bozuyor. Hem rezerv açısından hem oluşan yumurtanın kalitesi açısından, hem sağlık açısından olumsuz etkiliyor. Nasip bu işler. Tek embriyoyla deneyeceğiz şansımızı...

kızlar cedrus bugün 15.00 de doğuma girmiş.. suyu bitmiş doktor bugün hemen almış ameliyata..
meleği ile Allaha emanet olsunlar..
Allah saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başına canım benim..nasılsın ensucum nasıl gidiyor hamilelik ?

Allah saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başına canım benim..nasılsın ensucum nasıl gidiyor hamilelik ?

cnm hep evdeyim perşembe günü pıt pıtları görebilirsem içim biraz rahat edecek dışarı çıkmaya başlayacağım aradada olsa:))
sizleri takip ediyorum cnm sıkılıyor bazen.. çok kitap tarzı birşey okuyamıyorum midemi bulandırıyor..
hadi cnm sende hız ver tedavine sizleri bekliyorum merakla..
sen nasılsın herşey yolunda keyifler iyi dimi cnm bayramda biryere kaçıyormusunuz..

Hayırlısıyla duyacaksın canım içini ferah tut sen evdede olsan yorma sakın kendini ...ben iyiyim canım iş güç drken zaman nası gecıo anlamıyorum valla tedavi aklımda buz bebişim bekliyor yılbaşına alırım diye düşünüyorum hele bi hsg yi çektirsyimm de Çok öpüyorum sizi yarına güzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle öperim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…