- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.301
canım bugünmü gidiceksin kontrole hadi pıt pıtları duyda gell inşş..Hidrosalpinks den bahsediyorsun sanırım cnm bunun tanısı HSG yani rahim filmi ile konulabiliyor..
canım kardeş dediğim bir emriyo daha olsa transferde fena olmaz iki emriyonun tutma şansı daha yüksek..hemen laproskopi olmasan bir ay daha dene belki yine bir emriyon olur..picaso 3 emriyo biriktirip laproskopi olmuştu ve onun doktoruda onu uyarmıştı..rezervin dahada düşebilir diye..Yaşla ilgisi yok bunun. Rezervle ilgili. Zaten azdı. Özellikle karın bölgesindeki her ameliyat yumurtalıkları kötü etkiliyor. O yüzden riskli.
canım kardeş dediğim bir emriyo daha olsa transferde fena olmaz iki emriyonun tutma şansı daha yüksek..hemen laproskopi olmasan bir ay daha dene belki yine bir emriyon olur..picaso 3 emriyo biriktirip laproskopi olmuştu ve onun doktoruda onu uyarmıştı..rezervin dahada düşebilir diye..
canım bugünmü gidiceksin kontrole hadi pıt pıtları duyda gell inşş..
hemde nasıl heyecan korku ameliyathane korkusu çok fena bugün itibariyle şafak 11 teyzesi
Allah saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başına canım benim..nasılsın ensucum nasıl gidiyor hamilelik ?kızlar cedrus bugün 15.00 de doğuma girmiş.. suyu bitmiş doktor bugün hemen almış ameliyata..
meleği ile Allaha emanet olsunlar..
Allah saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı başına canım benim..nasılsın ensucum nasıl gidiyor hamilelik ?
kızlar cedrus bugün 15.00 de doğuma girmiş.. suyu bitmiş doktor bugün hemen almış ameliyata..
meleği ile Allaha emanet olsunlar..
Hayırlısıyla duyacaksın canım içini ferah tut sen evdede olsan yorma sakın kendini ...ben iyiyim canım iş güç drken zaman nası gecıo anlamıyorum valla tedavi aklımda buz bebişim bekliyor yılbaşına alırım diye düşünüyorum hele bi hsg yi çektirsyimm decnm hep evdeyim perşembe günü pıt pıtları görebilirsem içim biraz rahat edecek dışarı çıkmaya başlayacağım aradada olsa:))
sizleri takip ediyorum cnm sıkılıyor bazen.. çok kitap tarzı birşey okuyamıyorum midemi bulandırıyor..
hadi cnm sende hız ver tedavine sizleri bekliyorum merakla..
sen nasılsın herşey yolunda keyifler iyi dimi cnm bayramda biryere kaçıyormusunuz..
Allah yardımcıları olsun, sağ salim alsın inşallah kucağına. Sanırım çıkmışlardır artık. Sevgilerimizi ilet bizim de...
Hidrosalpinks den bahsediyorsun sanırım cnm bunun tanısı HSG yani rahim filmi ile konulabiliyor..
Yaşla ilgisi yok bunun. Rezervle ilgili. Zaten azdı. Özellikle karın bölgesindeki her ameliyat yumurtalıkları kötü etkiliyor. O yüzden riskli.
Gelir birazdan canım bugün topik pek sessiz ...Ensu, gelmedin mi daha? "Çok mutluyum, rahatladım" de, biz de sevinelim
Hem de coook güzel haberlerle inşallahhhhEnsu, gelmedin mi daha? "Çok mutluyum, rahatladım" de, biz de sevinelim
o zaman ne marka nasıl içiyouz bu iksiri ? :))))canım yumurta kalitesi için çabalıyoruz malum bizimle beraber yumoşlarda yaşlanıyor bizde inadına gençleştirmeye çalışıyoruz ( laf aramızda hiçte kendimi yaşlı hissetmiyorum ama şu bebiş olayı işi bozuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?