Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlayyy geldimm:)
kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...
çok çok öptümm, hepimiz hepiniz dualarımdasınız..
gözün aydın canımcığım çook sevindim senin adına..Allah büyük canım sabrın sonu selametmiş bakk en iyi örnek sensin bizler için..umut etmeye devam bizler için..Rabim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..

kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...

Allah nazarlardan korusun canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın....

Sağlıkla kucakladığın günleri de görelim inşallah

canım randevum yarın sabah 10.00 da:))2 ekimde bende bir rahatlayabilsem ah keşke..
Ensucugum.......... Rabbim nazarlardan korusun. Darisi hepimizin basina..Dualarin Icin cok tesekkur ediyor hepbir agizdan AMIN diyoruz.

Canım gözün Aydın. İnşallah kucağına aldığın günleride göreceğiz hepbirlikte.darısı başımıza. Bebişin ve seni Allah'a emanet ediyorum. Bebişinle ilk bayramınızda kutluyorum. Iyi bayramlar

ALLAH tamamına erdirsin, çifte bayramın kutlu olsun.....umut kaynağı olduğunun farkındasın değil mi?

hepiniz sağolun kızlar tek tek yazıp çok ekran kaplamak istemedim.. çok fazla sevinme modundada değilim aslında halen tedirginim biraz hayırlısıyla diyorum inşallah kucağıma alırım..

dnzdry sağol cnm inşallah dediğin gibidir.. nerelerdesin haftalardır yokoldun tatlım..

Kızlaaar şu arı sütü polen vs vs şeyler neydi??? bugün şöyle bişi okudum...yapan var mı? *************
çörek otu toz halinde 2 çorba kaşığıdefne tohumu 2 çorba kaşığıhünnap 1 çorba kaşığıarı poleni 1 çorba kaşığıyarım kilo balbesmele çekilip hepsi kıvamlıca karıştırıp her akşam yatmadan önce 1 kaşık yenilecek

inşallah canım inşallah. güzel haberler umut oluyor hep...

Biz göçebe memuruz [rotasyoncu) Aydın'a taşındık, sizleri izliyordum, mutluluğunu paylaşmak istedim, aynı durumdaki arkadaşlara da seni örnek gösteriyorum. Rahim HIS yaptırdıktan sonra kalan tek taşın transferini yaptıracağım. Göle maya çalma yerine başta tüm tetkikleri yapsalar da insanları maddi manevi yormasalar, değil mi? İnşallah bebişini sağ salim kucağına da alırsın.....

ensucum çok sevindim senin adına sen bizim umut meleğimizsin allahım bebişini sağsalim kucağına alıp öpüp koklamanı nasip etsin

ay ne güzel gelişmeler bunlar, bir an önce başlamak istiyorum artık dualarımız seninle güzbahar allah yardımcın olsun canım :)

Herkese merhaba,
doktor ve iğne günüm yaklaştı, ha bugün ha yarın adetim gelecek, tabi ben sanki bu dönemi hiç bilmiyormuşum gibi strese girdim. İşyerinde herkese çatmaya başladım, tam bir cadı oldum anlayacağınız. Ne stres bu Allahım yaaa.
40 yaşındayım ve bugünden itibaren kafayı süzdüm, bir poşete koydum, buzluğun taaaa dibine saklıyorum. Ergenler gibi ağlama moduna geçicem nerdeyse, ya herşey kötü giderse, ya arayıp tarayıp hiç yumurta bulamazlarsa, hadi herşey oldu, yaa tövbe yarabbim down sendromu riski tavan bu yaşta, ya olursa....
Anlayacağınız pimpirik hanım oldum çıktım. Ama dediğim gibi fazla beynin çalışması da sakıncalı, bi güzel buzluğa kaldırdım, sen bi dur burda dedim, transfer gününe kadar dolapta kilitli tutucam aklımı. Olmadı hiç çıkarmam durur orda serin serin.
Arkadaşlar şaka bir yana korkuyorum.
Bayramın ilk günü adetimi bekliyorum, hemen o gün doktora gidip ön muayene olucam, sonrasında puregon 900lük siparişi verdim bile... Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Benim geri sayımım başladı. Hepinizi öpüyorum, dualarım sizinle, dualarınız benimle...

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı güzel önce bol foliküllü sonrasında çokcana sağlıklı embriyolu olur bol şanslarrrr...

korksak ne olur...elden ne gelir ki...kötü düşünceleri kovalım. bol dua hatta fırsat varsa meditasyon süper olur. 8 inde bende dr görüşmesi yapıcam, bakalım ne diyecek...3. deneme uğurlu gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…