- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.321
Ensu, gelmedin mi daha? "Çok mutluyum, rahatladım" de, biz de sevinelim
Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ediyorum. Aaaaaa benimde arife gunu kontrolum var...Ben lucrin depot kullandim. Tek doz bir igne bu. Ayda 1 vurulurmus. Lucrin daily daha once kullanmistim kistim olmustu. Istersen doktoruna sor lucrin depotu. Hem 1 kez vuruluyor gobekten senin Icinde iyi olur. Igne korkumuzda birbirimize benziyor.......Igneden sonra bayilanlardanim..Bitsin artik bu cile.....Opuyorum seni arife gunu guzel haberlerini bekliyorum.
İnşallah o tek embriyo en güzeli en sağlıklısı olur canım.Opudan sonra iki embriyomuz olmuştu. Sonra birisi bölünmedi. Bu arada biz de planlamamızı yapmış bulunduk. Yumurta tedavisi için kullandığım ilaçlar da dengemi bozuyor. Hem rezerv açısından hem oluşan yumurtanın kalitesi açısından, hem sağlık açısından olumsuz etkiliyor. Nasip bu işler. Tek embriyoyla deneyeceğiz şansımızı...
Hamarat hanımlar ya işte, ya bayram temizliğinde
Rast gtsin inşallahhh opusu güzbaharın ...kaliteli yumoşları olsun...senin mazaretin var şekerim izinlisin sen ev işiii yassahhhhhh:)kızlarr biraz önce güzbaharla görüştüm kendisinin biraz ağrıları vardı ve nete giremiyormuş bugün, ama özellikle hepinizin dualarıyla ona yardım etmesini diledi ve dualarınızı bekliyormuş.. yarın sabah 10.00 da opusu varmış.. inşallah yarın güzel haberleri de kendisi müjdeler..
Banada farklı bi acıyla bakmami söylemişti embriyo. Log bencede saçma gerçekten imsi tekniği için tercih etmiştim o merkezi olan oldu canım 5 embriyom orada 4 u yine 1.kalite aman neyse aklımdan çıkarmak istiyorum tedaviye yeniden karar verince ye kadar ebru yu hatırlıyormusun cnm onunda tek buz bebişi vardı Aret beyden oda hamis 4 ayı geçti belkide seninde müjdeni verdimcnm orada seni bekleyen bir buz bebişin var onu bırakmaman en güzeli sonuçta döllenmiş embriyo.. ama oda tutmazsa merkez değiştir bence oraya kaç tedavidir yeterince fazla şans vermiş oluyorsun.. demekki o hastanenin protolları sana yaramıyor anlanmına gelir..
erkek infertilitesi varsa eğer imside şu önemli, imsi yapılmadanda embriyolar dölleniyor cnm ama imsi ile seçilen spermle döllenen embriyo en iyi kalite olduğu için kendini aylarca ilerletebiliyor.. imsiyle seçilmeyende ise zaten sıkıntılı olan spermlerde iş biraz şansa kalıyor embriyo belli bir aşamadan sonra kendini ilerletemeyebiliyor..
cnm birde orada 7. tedavimde ece embriyolog ile imsi hakkında görüştüğümde ece hn bana yumurta sayısı 6-7 tanenin üzerinde olanlara biz imsi uygulamıyoruz imsi çok zaman alıyor, örneğin bir hastanin 10 yumurtası varsa bir embriyolog neredeyse bir gününü imsiye ayarması gerekiyor bizde buna zaman ayıracak bir organizeye sahip değiliz çünkü hasta sayısı çok fazla demişti.. buda bana çok saçma gelmişti bu bizim sorunumuz değil hastayı çekerken imsi var diye çekiyorsun..
Allah yardımcısı olsun.kızlarr biraz önce güzbaharla görüştüm kendisinin biraz ağrıları vardı ve nete giremiyormuş bugün, ama özellikle hepinizin dualarıyla ona yardım etmesini diledi ve dualarınızı bekliyormuş.. yarın sabah 10.00 da opusu varmış.. inşallah yarın güzel haberleri de kendisi müjdeler..
Banada farklı bi acıyla bakmami söylemişti embriyo. Log bencede saçma gerçekten imsi tekniği için tercih etmiştim o merkezi olan oldu canım 5 embriyom orada 4 u yine 1.kalite aman neyse aklımdan çıkarmak istiyorum tedaviye yeniden karar verince ye kadar ebru yu hatırlıyormusun cnm onunda tek buz bebişi vardı Aret beyden oda hamis 4 ayı geçti belkide seninde müjdeni verdim
canım randevum yarın sabah 10.00 da:)) 2 ekimde bende bir rahatlayabilsem ah keşke..
Insallah rahatlayacaksin. Bebisimin kalp atisini gordum duydum diye yarin bize haber vereceksin.canım randevum yarın sabah 10.00 da:)) 2 ekimde bende bir rahatlayabilsem ah keşke..
Amin....Insallah..WishhDuygu bizim halimizden bi biz anlıyoruz zaten. bazen bu derdi veren Allah bizi kesinlikle yanına aldığında cenneti yaşatacak diye düşünüyorum. ve her seferinde Allahım ltfen evlat nasip et diye dua ediyorum. bekliyoruz, güçlüyüz ama dağımıza göre kar ver Allahım. ne olur daha fazla zorlama bizleri. Aminnnn.
canım randevum yarın sabah 10.00 da:)) 2 ekimde bende bir rahatlayabilsem ah keşke..
kızlarr biraz önce güzbaharla görüştüm kendisinin biraz ağrıları vardı ve nete giremiyormuş bugün, ama özellikle hepinizin dualarıyla ona yardım etmesini diledi ve dualarınızı bekliyormuş.. yarın sabah 10.00 da opusu varmış.. inşallah yarın güzel haberleri de kendisi müjdeler..
cnm o hamarat neredeyse bizede beklerim ev battı:)) Allahtan pek misafir gelmiyor..
gözün aydın balımmm darısı kucağına alıp mis kokusunu içine çektiğin günlere olsun inşşşkızlayyy geldimm:)
kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...
çok çok öptümm, hepimiz hepiniz dualarımdasınız..
kızlayyy geldimm:)
kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...
çok çok öptümm, hepimiz hepiniz dualarımdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?