Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishhDuygu bizim halimizden bi biz anlıyoruz zaten. bazen bu derdi veren Allah bizi kesinlikle yanına aldığında cenneti yaşatacak diye düşünüyorum. ve her seferinde Allahım ltfen evlat nasip et diye dua ediyorum. bekliyoruz, güçlüyüz ama dağımıza göre kar ver Allahım. ne olur daha fazla zorlama bizleri. Aminnnn.

İnşallah o tek embriyo en güzeli en sağlıklısı olur canım.

kızlarr biraz önce güzbaharla görüştüm kendisinin biraz ağrıları vardı ve nete giremiyormuş bugün, ama özellikle hepinizin dualarıyla ona yardım etmesini diledi ve dualarınızı bekliyormuş.. yarın sabah 10.00 da opusu varmış.. inşallah yarın güzel haberleri de kendisi müjdeler..

Rast gtsin inşallahhh opusu güzbaharın ...kaliteli yumoşları olsun...senin mazaretin var şekerim izinlisin sen ev işiii yassahhhhhh:)

Banada farklı bi acıyla bakmami söylemişti embriyo. Log bencede saçma gerçekten imsi tekniği için tercih etmiştim o merkezi olan oldu canım 5 embriyom orada 4 u yine 1.kalite aman neyse aklımdan çıkarmak istiyorum tedaviye yeniden karar verince ye kadar ebru yu hatırlıyormusun cnm onunda tek buz bebişi vardı Aret beyden oda hamis 4 ayı geçti belkide seninde müjdeni verdim

Son düzenleme:
Allah yardımcısı olsun.

hatırlıyorum cnm.. çok sevindimm bende uğrayıp tebrik edim kendisini:))
fazla düşünmeklede olmuyor cnm boşver olacak diye düşün kimin nerede pozitifi yakalayacağını Allah biliyor, inşallah herşey güzel gelişecek buz bebişin can olacak kucağına alacaksın.. öptüm hayatım..

Amin....Insallah..

Geldi mi opu zamanı. Maşallah. Allah yardımcısı olsun, ona bebek olarak dönecek sayı ve kalitede yumurtaları olsun inşallah.

kızlayyy geldimm:)
kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...
çok çok öptümm, hepimiz hepiniz dualarımdasınız..
gözün aydın balımmm darısı kucağına alıp mis kokusunu içine çektiğin günlere olsun inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…