Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensu canim cok sevindim güzel bir haber Allahldevamina erdirsin biz sana ve bebisine duaciyiz sende dualarindan bizleri eksik etme
Herkese hayirli evlatlar diluyorum bu güzel gecenin hatrina Allah dualarinizi kabul etsin kizlar herkese hayirli evlatlar versin simdiden cumaniz ve arife gününüz mubarek olsun

sağoll canımm benimm... inşallah dediğin gibi gönlümüzden geçenler olur..
sanada iyi bayramlar diliyorum hayatım.. çok öptüm.

Günaydın, hoşgeldin.
İnşallah Allah dualarını kabul eder. Tüm çabamız, emeğimiz, dualarımız onun için.
Sende ne var ne yok?
Günaydın, temmuzda 2 embryo transferi tutmadı, sonra tayin işi çıktı Aydın a geldik, bahçeci de mustafa beye geçtim. Bana klasik yaş nedeniyle yumurta kalitesizliğinin dışında fizyolojik neden olup olmadığını söyleyin, dedim. Çok zor bir soru dedi, bu ay HIS yapılacak, inş sorun var ise tespit edilir. Yurt dışında bazı yerlerde tüp bebiş işlemi öncesi yapılıyormuş, bizde ise 3-4 denemeden sonra yapıyorlar. Sonuç deneme tahtası gibi kullanılıyoruz. Herkese iyi bayramlar dilerim.

Aslında tüp bebek noktasına geldiğimizde araştırıp kendimiz başlasak bir şeyler yapmaya, bu kadar kolay kullanamayacaklar bizi ama o büyük heves, genellikle param yeter mi kaygısı, iyi merkez bulma çabaları arasında aklımıza bile gelmiyor araştırmak. Hoş test ve film sonuçlarını okurken bile her doktor ayrı bir şey söylüyor var yine kafası karışan, zamanı geçen, belki gereksiz tedavilerle sağlığı bozulan hep biz oluyoruz. Devletin bu konudaki yetersizliği, bizim hem vatandaş hem hasta olarak bilinçsizliğimiz, kurumların ticari açgözlülüğü sayesinde dünyanın en iyi doktorlarına ve en ...... düzenine sahip ülkesi olarak yine kurban biz oluyoruz. Dün akşam topiği biraz karıştırdım ve site kurucularından Kazen tarafından hazırlanıp gönderilmiş bir mail buldum. Bizim geçen aylarda hazırladığımıza benzer bir başvuru yapmış. Ve bir cevap almış. Dumura uğradım resmen. Özetle "sen kimin adına çalışıyorsun, bu işten ne çıkarın var?" demeye getiren gayet kaba bir cevap...
Anlayacağın ölmüşüz, ağlayanımız yok...

Bu arada, sen hsg çektirmemiş miydin?Şüpheli bir durum varsa belli olur genellikle. Histeroskopi kararını neye dayanarak verdi?

Yaşasınnn yine yeni bir umut ve gelişme haberi...
Ne diyoruz, olacağı varsa olur... Olmuyorsa bizden değildir, vardır bir hikmeti... :)
Durmak yok yola devam, şansımız da yolumuz da açık olsun...
Duygu bugun doktor randevun vardi. Son durumunu merak ettim. Bende doktora gittim bugun cok sukur yumurtlamayi baskilaya bildik. Haftaya persembe yine randevum var bakalim o zamana kadar yumurtalar uslu uslu durmayi basarabilecekmi?

rabbim güzel hberle çıkmanı nasıp etsn inşş banada dua edermisin

Nurcanoz guzel haberler bekliyoruz.

Merhaba kizlarr.. sonunda gördük keseyi ve kalp atisimizi. 6 haftaligiz daha. Doktorumuz daha kalp atisi icin erken olabilir duyamazsak uzulme dedi ama oldu sukur.. allahim saglikla ve hayirlisiyla kokusunu duymamizi da nasip eder insallah. Yoldaslarim.. cok sık giremedim belki ama girdikce de yaninizdaymisim ve yanimdaymissiniz gibi hisseettim hep. Iyi ki varmis burasi..bu yolda bizi anlayacak en iyi kişiler toplanmis burda. Hepinizin destegi icin minnettarim. Cok sey ogrendim sizinle. Insallah hepimiz bebelerimizin gazi kakasi uykusu aşısı gibi seyler icin de paylasim yaparız burda:) ben inaniyorum bu topik daha coook bebe yapacak :)
Bana bayram bugunden basladi.. insallah rabbim tez zamanda sizleri de kavusturur bebelerinize.
Cok öpüyorum hanımlar. Bayram telasina giriyorum simdi yazamazsam kusuruma bakmayin :))

Gozun aydin kardesim. Rabbim mutluluguna mutluluk katsin. Saglikla sihhatle yavrunu kucagina alman dilegiyle. Iyi bayramlar....

canım benim aynı dönemlerde aynı yerde tedaviye karar verdik ve peşpeşe bir gün arayla kalp atışlarını duyduk.. çok sevindim senin adına maşallah, şükürler olsun.. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. herşey gönlünce olsun..

Duygu bugun doktor randevun vardi. Son durumunu merak ettim. Bende doktora gittim bugun cok sukur yumurtlamayi baskilaya bildik. Haftaya persembe yine randevum var bakalim o zamana kadar yumurtalar uslu uslu durmayi basarabilecekmi?

canımm yumoşların annesinin sözünü dinlesin, inşallah herşey gönlünce olacak hayatım...

Ne güzel haberler geliyor peşpeşeee gözün aydın canım Allah kucagına almayıda nasipetsinnnn inşallahhhh topiğimiz coşmaya devam ediyorrr

Bu arada, sen hsg çektirmemiş miydin?Şüpheli bir durum varsa belli olur genellikle. Histeroskopi kararını neye dayanarak verdi?
Daha önce film vs hiçbir şey yapılmadı, geçmişte bir boş gebelik bir tutmayan transfet olunca fizyolojik sorun var mı sorum üzerine dr tanısal amaçlı hıs çekelim dedi. Olası bir sorun tespit edileceği için bebiş denemesi öncesi yapılması maddi manevi sorunların önüne geçeceğini düşünüyorum. Ensunun dr.istediği işlemler en başında yapılsaydı bu kadar yorulmazdı. Olası sorunlar hepimiz için geçerli. Rahimde de sorun yoksa nasip kısmet deriz.

Hayırlı uğurlu olsun, kucağına da almayı nasip etsin, iyi bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…