- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.361
Merhaba, nasılsın seni de takip ediyordum, inş. Senin de güzel haberlerini alırız.Sağlıkla kucakladığın günleri de görelim inşallah
Merhaba, nasılsın seni de takip ediyordum, inş. Senin de güzel haberlerini alırız.
Tebrik ederim cnmmm harika haberr.. ben de birazdan giriyorum muayeneye.. dualarinizi esirgemeyin..kızlayyy geldimm:)
kalp atışını gördük ve duyduk darısı tez zamanda hepinizin başınaa... yedi haftalık olmuşş...
çok çok öptümm, hepimiz hepiniz dualarımdasınız..
rabbim güzel hberle çıkmanı nasıp etsn inşş banada dua edermisinTebrik ederim cnmmm harika haberr.. ben de birazdan giriyorum muayeneye.. dualarinizi esirgemeyin..
Ensu canim cok sevindim güzel bir haber Allahldevamina erdirsin biz sana ve bebisine duaciyiz sende dualarindan bizleri eksik etme
Herkese hayirli evlatlar diliyorum bu güzel gecenin hatrina Allah dualarinizi kabul etsin kizlar herkese hayirli evlatlar versin simdiden cumaniz ve arife gününüz mubarek olsun
Günaydın, temmuzda 2 embryo transferi tutmadı, sonra tayin işi çıktı Aydın a geldik, bahçeci de mustafa beye geçtim. Bana klasik yaş nedeniyle yumurta kalitesizliğinin dışında fizyolojik neden olup olmadığını söyleyin, dedim. Çok zor bir soru dedi, bu ay HIS yapılacak, inş sorun var ise tespit edilir. Yurt dışında bazı yerlerde tüp bebiş işlemi öncesi yapılıyormuş, bizde ise 3-4 denemeden sonra yapıyorlar. Sonuç deneme tahtası gibi kullanılıyoruz. Herkese iyi bayramlar dilerim.Günaydın, hoşgeldin.
İnşallah Allah dualarını kabul eder. Tüm çabamız, emeğimiz, dualarımız onun için.
Sende ne var ne yok?
Günaydın, temmuzda 2 embryo transferi tutmadı, sonra tayin işi çıktı Aydın a geldik, bahçeci de mustafa beye geçtim. Bana klasik yaş nedeniyle yumurta kalitesizliğinin dışında fizyolojik neden olup olmadığını söyleyin, dedim. Çok zor bir soru dedi, bu ay HIS yapılacak, inş sorun var ise tespit edilir. Yurt dışında bazı yerlerde tüp bebiş işlemi öncesi yapılıyormuş, bizde ise 3-4 denemeden sonra yapıyorlar. Sonuç deneme tahtası gibi kullanılıyoruz. Herkese iyi bayramlar dilerim.
Günaydın, temmuzda 2 embryo transferi tutmadı, sonra tayin işi çıktı Aydın a geldik, bahçeci de mustafa beye geçtim. Bana klasik yaş nedeniyle yumurta kalitesizliğinin dışında fizyolojik neden olup olmadığını söyleyin, dedim. Çok zor bir soru dedi, bu ay HIS yapılacak, inş sorun var ise tespit edilir. Yurt dışında bazı yerlerde tüp bebiş işlemi öncesi yapılıyormuş, bizde ise 3-4 denemeden sonra yapıyorlar. Sonuç deneme tahtası gibi kullanılıyoruz. Herkese iyi bayramlar dilerim.
Nurcanoz guzel haberler bekliyoruz.Tebrik ederim cnmmm harika haberr.. ben de birazdan giriyorum muayeneye.. dualarinizi esirgemeyin..
Duygu bugun doktor randevun vardi. Son durumunu merak ettim. Bende doktora gittim bugun cok sukur yumurtlamayi baskilaya bildik. Haftaya persembe yine randevum var bakalim o zamana kadar yumurtalar uslu uslu durmayi basarabilecekmi?Yaşasınnn yine yeni bir umut ve gelişme haberi...
Ne diyoruz, olacağı varsa olur... Olmuyorsa bizden değildir, vardır bir hikmeti... :)
Durmak yok yola devam, şansımız da yolumuz da açık olsun...
Merhaba Zanork. Hayatim degisti sitesinden aldigin telkin cd leri Ise yaradimi? Bende siparis verdim henuz gelmedi.Bu arada, sen hsg çeItirmemiş miydin?Şüpheli bir durum varsa belli olur genellikle. Histeroskopi kararını neye dayanarak verdi?
rabbim güzel hberle çıkmanı nasıp etsn inşş banada dua edermisin
Nurcanoz guzel haberler bekliyoruz.
Gozun aydin kardesim. Rabbim mutluluguna mutluluk katsin. Saglikla sihhatle yavrunu kucagina alman dilegiyle. Iyi bayramlar....Merhaba kizlarr.. sonunda gördük keseyi ve kalp atisimizi. 6 haftaligiz daha. Doktorumuz daha kalp atisi icin erken olabilir duyamazsak uzulme dedi ama oldu sukur.. allahim saglikla ve hayirlisiyla kokusunu duymamizi da nasip eder insallah. Yoldaslarim.. cok sık giremedim belki ama girdikce de yaninizdaymisim ve yanimdaymissiniz gibi hisseettim hep. Iyi ki varmis burasi..bu yolda bizi anlayacak en iyi kişiler toplanmis burda. Hepinizin destegi icin minnettarim. Cok sey ogrendim sizinle. Insallah hepimiz bebelerimizin gazi kakasi uykusu aşısı gibi seyler icin de paylasim yaparız burda:) ben inaniyorum bu topik daha coook bebe yapacak :)
Bana bayram bugunden basladi.. insallah rabbim tez zamanda sizleri de kavusturur bebelerinize.
Cok öpüyorum hanımlar. Bayram telasina giriyorum simdi yazamazsam kusuruma bakmayin :))
Merhaba kizlarr.. sonunda gördük keseyi ve kalp atisimizi. 6 haftaligiz daha. Doktorumuz daha kalp atisi icin erken olabilir duyamazsak uzulme dedi ama oldu sukur.. allahim saglikla ve hayirlisiyla kokusunu duymamizi da nasip eder insallah. Yoldaslarim.. cok sık giremedim belki ama girdikce de yaninizdaymisim ve yanimdaymissiniz gibi hisseettim hep. Iyi ki varmis burasi..bu yolda bizi anlayacak en iyi kişiler toplanmis burda. Hepinizin destegi icin minnettarim. Cok sey ogrendim sizinle. Insallah hepimiz bebelerimizin gazi kakasi uykusu aşısı gibi seyler icin de paylasim yaparız burda:) ben inaniyorum bu topik daha coook bebe yapacak :)
Bana bayram bugunden basladi.. insallah rabbim tez zamanda sizleri de kavusturur bebelerinize.
Cok öpüyorum hanımlar. Bayram telasina giriyorum simdi yazamazsam kusuruma bakmayin :))
Duygu bugun doktor randevun vardi. Son durumunu merak ettim. Bende doktora gittim bugun cok sukur yumurtlamayi baskilaya bildik. Haftaya persembe yine randevum var bakalim o zamana kadar yumurtalar uslu uslu durmayi basarabilecekmi?
Merhaba kizlarr.. sonunda gördük keseyi ve kalp atisimizi. 6 haftaligiz daha. Doktorumuz daha kalp atisi icin erken olabilir duyamazsak uzulme dedi ama oldu sukur.. allahim saglikla ve hayirlisiyla kokusunu duymamizi da nasip eder insallah. Yoldaslarim.. cok sık giremedim belki ama girdikce de yaninizdaymisim ve yanimdaymissiniz gibi hisseettim hep. Iyi ki varmis burasi..bu yolda bizi anlayacak en iyi kişiler toplanmis burda. Hepinizin destegi icin minnettarim. Cok sey ogrendim sizinle. Insallah hepimiz bebelerimizin gazi kakasi uykusu aşısı gibi seyler icin de paylasim yaparız burda:) ben inaniyorum bu topik daha coook bebe yapacak :)
Daha önce film vs hiçbir şey yapılmadı, geçmişte bir boş gebelik bir tutmayan transfet olunca fizyolojik sorun var mı sorum üzerine dr tanısal amaçlı hıs çekelim dedi. Olası bir sorun tespit edileceği için bebiş denemesi öncesi yapılması maddi manevi sorunların önüne geçeceğini düşünüyorum. Ensunun dr.istediği işlemler en başında yapılsaydı bu kadar yorulmazdı. Olası sorunlar hepimiz için geçerli. Rahimde de sorun yoksa nasip kısmet deriz.Bu arada, sen hsg çektirmemiş miydin?Şüpheli bir durum varsa belli olur genellikle. Histeroskopi kararını neye dayanarak verdi?
Hayırlı uğurlu olsun, kucağına da almayı nasip etsin, iyi bayramlar.Merhaba kizlarr.. sonunda gördük keseyi ve kalp atisimizi. 6 haftaligiz daha. Doktorumuz daha kalp atisi icin erken olabilir duyamazsak uzulme dedi ama oldu sukur.. allahim saglikla ve hayirlisiyla kokusunu duymamizi da nasip eder insallah. Yoldaslarim.. cok sık giremedim belki ama girdikce de yaninizdaymisim ve yanimdaymissiniz gibi hisseettim hep. Iyi ki varmis burasi..bu yolda bizi anlayacak en iyi kişiler toplanmis burda. Hepinizin destegi icin minnettarim. Cok sey ogrendim sizinle. Insallah hepimiz bebelerimizin gazi kakasi uykusu aşısı gibi seyler icin de paylasim yaparız burda:) ben inaniyorum bu topik daha coook bebe yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?