Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teyzemin bir arkadaşı var. Uzun yıllar anne olamamış ve tam ümidi kestiği sırada hamile kalmış. Bu yüzden kızının adını Mucize koymuş. Erken doğum, zorlukla hayata tutunma gibi eksilerle başlayan hayatı da adı gibi mucizelerle dolu bir kız. Şimdi 19- 20 yaşında, üniversite öğrencisi maşallah. Senin gelişmelerini her okuduğumda senin de adın Mucize olmalıymış diyorum içimden. :)
4 Kasıma kadar nar suyu öneririm. Bir de bal tarçın karışımını sakızla çiğnemeni. 4 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı tarçın. Yarısını sabah saatlerinde (10:00 gibi) Yarısını da öğleden sonra (15:00 civarı) İçeriden gelen destek, dışarıdan gelenden daha etkili gibi hissediyorum nedense. İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşırsın 4 Kasıma...

canım neden devlet hstsinde ya hakketen orda zor alırsın ama yinede sabah yaptırırsan saat 3 gibi çıkması lazım ama orda kim kime dum duma keşke tedavi olduğun hstanede yaptırsaydın
canım bugün kontrolü vardı opu tarihi veridimi doktor ..bende yalnışlıkla alaraya sordum bu soruyu kusura bakma alaracım özür..

Benden daha şanslıymışsın desene. Bu durumda gerçekten bir hayır aramak gerek. Bilmediğimiz, görmediğimiz ne çok şey var...

kesinlikle haklisin canim simdi hastaneden geldim yumpsum 19 olmus bu aksam catlatma ignemi olucam yuregim agzimda erken catlar diye 13 ve 14 yumoslarim varmis keske onlarda yetisseydi

:))) göbek adi yaparız canım, içinden geçenler heppp gerçek olsun diye... "Koca gübek" yerine mucize olsun adı

Nar suyunu senin faydalı bilgilerinden faydalanıp organik aratıp almıştım, içiyorum günde 2 bardak... Nar ekşisine bayılırım bu süreçte onu da çokkk abarttık. Buna da tepkili sanırım :))) tek etkisi koyu koyu tuvalet şimdilik

Bal tarçın sakız üçlüsünü de aklımda tutuyordum ama malum yumurtaları baskılarken es kaza geliştirir mi diye yapmamıştım. Şimdi baskılandı dediğine göre yaparım zevkle :)

Bir de masaj var hint yağı ile e onu da zevkle sevgilim yapıyor

İnşallah ulaşırız yoksa 25 tane ile hayatımın en uzun süren iğneleri boşa gidecek en çok ona yanarım :) ay çok fena olur baştan başlayamam transfer ettiririm kaç mm demeden işim belli olmaz benim...

kesinlikle haklisin canim simdi hastaneden geldim yumpsum 19 olmus bu aksam catlatma ignemi olucam yuregim agzimda erken catlar diye 13 ve 14 yumoslarim varmis keske onlarda yetisseydi

İyi düşün iyi düşün... :) iyi olacak Cuma bir de bakmışsın arap atı gibi açılmış diğerleri.. Yetişmişler diğerine. Tek bir tane yetecek biliyorsun, yeter ki o olsun, fazlası da olursa ohhh süper olur :)

ayyy keşke yaaa ne güzel sürpriz olurdu inan çokta ihtiyacım var psikolojim allak bullak oldu ama sakin kalmaya çalışıyorum lütfen sizde dua edin

Yardımcı kadın gelecek diye hummalı şekilde evi toparlayan bir ben yokummmm değil mi? Olsun birileri çünkü yoksa eşim delirecek, bırakk diyor herkes gibi ama yok. Her hafta aynı hikaye. Yıkanacaklar, temizlemeye gidecekler, ütülenecekler, dergiler, kitaplar o bu ayır düzenle yoruldum. Ortalık toparlamaktan helak oldum :) 2bavul seyahat sonrası boşaltılacak duruyor üstüne... Huyumu kurutmak istiyorum :)

Insallah kalinlasacak canim... 4 Kasimda alacan dondiriklerini...

Canım neye uğradığımı şaşırdım Rabbim acılarını dindirsin içinin yangınları kolay kolay denmez biliyorum çok çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba. Benim folikül büyütme işim yine hüsranla sonuçlandı. Folikülüm büyümemiş.hiç yokmuş folikül. Acaba menopozamı giriyorum ben. Birde 2 geçedir terleme oluyor bende . Nedenkiii acaba? MenapoZ belirtisi mi acaba? Bugün aktara gittim . Hayıt tohumu almak için. Oradaki bayan bana reichi mantarı hapını kullan. Çok iyi geliyor ben 3 ayda bir adet görürken şimdi her ay görüyorum dedi. Kullanan varmı aranızda ?

Yok Alara ne menapozu..Stresten oluyor bana Inan. Ben bu soylediklerini kullanmadim ama Saraoglunun kurlerini kullandim. Moralini bozma lutfen. Bazi aylar hic yumurta gelisemeyebilirmis. Tedavinin hangi asamasindaydin?

Opuya gireceklere de, transferi yapılacaklara da, yapılmış olup da gün sayıp duranlara da, tedavisinin başında olanlara da, koşulların olgunlaşmasını bekleyenlere de... Herkese herkese bol şans diliyorum. Yüce Rabbim hepinizin yanında olsun. Allah hepimizi evlat sahibi etsin. Tez vakitte inşallahhh.. Ben hepimizin bebişimizi kucağımıza alacağımıza inanıyorum. Süreci olduğu gibi kabul edin, direnç göstermeyin, yeter. Sevgiyle kalın..

Amin canım sağol

Endişe etme arkadaşım. İhtimalleri bilmek kendimizi üzmek için değil, duygusal olarak hazırlıklı olmak için gerekli. Güzel ilerliyorsun. Sakin sakin. Olması gerektiği gibi. İnşallah devamı da böyle gelecek. Yüreğini ferah tut. Rabbime emanet ol. Gerekeni yap gerisini O' na bırak.

canım o iki yumoşta yetişcek bence benimde öyle olmuştu iki tane dolu çıkmıştı sonrası birtane dölenmişti ama benim fsh yüksek ve amh baya düşük canım ben senden bayağ ümitliyim olucak inş diğer yumoşta erken çatlar fikrinide aklından çıkart baskılayıcı iğne yapılıyor göbekten sanada mutlaka yapılmıştır çatlatma iğnesinin 36 saati çatlıyor yumoş herşeyin önlmi alınmıştır için rahat etsin canım şimdi o üç yumoşta hepsi dölensin sağlıklı bebeiş olsun sana Aminn..canım benimde yarın kontrolüm var tek yumoş büyüdümü diğerleri gelişmemişti geliştimi umud edip tedavinin yarım kalmasıda çok yıpratıcı..Allah yardımcımız olsun canım...

Bu kadar takviye ile yetişir transfer gününe. 12 yi geçsin yeter. Sonrası Allah' a kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…