Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah o günleri görürüm kısmet artık canım

ensucum kusurabakmazsan şu vajinadan alınan jeli soracam ya ne yapsam illede bir kısmını dışarı atıyor yatamıyoruz da hareket halinde kalmak gerekiyor ne yapacağımı şaşırdım

Sevgili Ensu, kısa sürede toparlanmana sevndim.Bende gecen hafta histeroskopi oldu, allaha şükür herşey yolunda , bu aksilk olmazsa dr.tedaviye başlayacağız dedi.Ensucum sende aynı süreçden geçtin..folidoce, omega3, arısütü,qoenzym haricinde aldığın bi vitamıin oldumu?

ensu canım çok üzüldüm çok zor bi durum allahım sabır versin..inşallah bu kötü günlerin sonu güzel olur..allahım sabrının mükafatını verir en yakın zamanda inşallah

cnm gecmis olsun olumsuz bisey cikmadi dimi hersey yolundami... son tedavimde Q10 quenzim kullanmadim cnm daha onceki yillarda cok kullanmistim, artik tedavi oncesi folbiol ve ari sutunden baska bisey kullanmiyorum.. benim tedavi surecim yillardir surdugu icin vucuduma devamli bu ilaclari yuklemek istemiyorum.. adetle tedavine basliyirsun cok guzel cnm hayirli olsunnnn..

ensucum kusurabakmazsan şu vajinadan alınan jeli soracam ya ne yapsam illede bir kısmını dışarı atıyor yatamıyoruz da hareket halinde kalmak gerekiyor ne yapacağımı şaşırdım
cnm bende hemsireye sormustum atsin zaten vucut emecegini emmis oluyor demisti.. transferin salimi olacak.. embriyolarin hayirli olsun cnm guzel haberlerin gelsinn

Canlarim birden aklina geldiniz kizlar bugün yarin sali günü bu günler cok onemli dua edin canlarim bende dua ediyirum hepinize Allah dualarinizi kabul etsin hayirli evlatlar nadip etsin herkese tutabilen oruc tutsun yarin kontrolum var hayirlisi olsun insallah
ENSUMM canimmmm tatli arkadasim Allah sana bu acilarini unutursun ve güzel hayirli evlatlar nasip etsin cok büyük bir yuregin var sana hayranim canim
SARA bitanem dalarim seninla yolun bebisli olsun du et canim
TÜM TOPIK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CANLARIM OPULDUNUZ

kızlar benim bugün kontrolüm vardı kendimi çook özel bir hasta ve degerli hisetim nedense bugün benim melek doktorum her ayrıntıya dikat ediyor sağolsun benim için muaynanesini açtı bugüün hergün takip etmek gerek tehlikeye atamayız diyor..veee benim ikinci canlanan yumoşumda diğer kardeşine yetişmek üzere maşallah deyin canlar ilk defa orantılı iki yumoşla yolla devam edicem inş bugün takviye menogon yaptı doktorum yarın yine kontrolüm var e2 güzel çıkarsa inş yolla devam diycez..çoook mutluyum çoook...

gülneva adına çok sevindim arkadaşım.hangi dr.da devam ettin sen şimdi.okudum ama unuttum şuan.sendede fsh yüksetti hatırladıgım kadarı?? nbenimde 22 olmuş.memorial da semra hocaya takipteyim ama bu değerle kabul etmiyorlar.düşmesi için birşeyler uyguladın mı hiç merak ettim.düşermi bide ??

canım benim doktorum burda tekirdağda takibimi kendisi yapıyor opu ve transfer için aret beye gidiyorum..canım bende memorili çok istemişti aslında aama olmadı ben 3 aydan beri adet olamıyordum tama menopoza girdim diye düşünürken ve 6 aydan beri yumoşum görülmezken şimdi bu ay fsh düştü özel bişey kullanmadım canım söktürücü kullandım adet yine gelmeyince cylo prognova başlatmıştı onun bitiminde ancak adet olabilmiştim..hiç özel bişey yapmadı sadece biraz kafayı rahatlatım sevdiklerimle zaman geçirdim..bayramda memeleket olduğum içinde bebek fikrini aklımdan çıkardım yanım da eş olmayıncada tabiki.ben bu fsh moarle alakalı olduğunu düşünüyorum şu kafayı rahatlatsak herşey düzene gircek aslında canım..inş seninde fsh birn önce düşer başlarsın tedavine..semra hanım ve ekibi başarılı bir merkez..bence yoluna orda devam et canım..

Senin adina sevindim canim masallah emin adimlarla ilerluyosun hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun canim kirkbinkere Masallah

Canim cok kafaya takma moral bozuklugu stres de cok etki ediyo 22 aslina cok fazla degil yani dusurmek imkansiz degil hayit butkisini tohumunu aldim ben bir ara birde aslan pencesi gercekten cok iyi tabi en iyisi DHEA ama bunuda sema hanim tavsiye etmez bence kendini bu 22 olayina cok kaptirma semra hanim mutlaka bir caresini bulur haaa bide spor cani buraz egzersiz yapmaya calis yolun acik olsun bizde fsh düsük ama yine sonuc yok hayirlisi bir yerden gelir elbet

canım inşallah ikiside tutunur sağlıklı ikizlerin olur
amin canım sağol

Amin canım dua etmeliyim hepimize ediyorum inşallah hayırlısıyla bu sene sene anne olacaz

Çok sevindim senin için her şey güzel olacak buna inan

Cookkk sevindim canımmm maşallahhh

Hadi inşallah arkadaşım..haftasonu giremedim bilgisayara..ama seni çok merak ettim..inşallah bu kez herşey gönlünce olur...güzel güzel embryoların oluşur...rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

amin canımcığım akşam doktorumuzla ilk defa hastalar yoken rahat konuşabildik..eşimede hergün takip etmemiz gerek zaten zor elde etiik tehlikeye atamayız benim çanakaleden hastalarım var bazen onları hergün çağırmak zorunda kalıyorum tüp bebek kontroleri için..şehirdışından gelenler için gerçekton zor oluyor demiş..ama doktorum melek gibi inan İstanbul edirnede çanakaleden gelen hastaları var..şuana kadar kaç bin kişiyi doğurtmuş sayı vermiş eşime şua hatırlamıyorum ama tekirdağnın nüfüsü kadar doğurturmuş doktor düşün çok ilginç geldi ama gerçekten bir kere gelip muayne olmanı isterdim..imkanın varsa gel muayneye canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…