Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensu canim bu kansulandirici olayini Seman bey bana tavsiye etmisti hem coasprin hemde igne olarak kulanmistim ama simdi bu doktor gerek yok dedi bende coasprin alsammi diye dusunuyorum burdaki doktor turkiyede bir sürü gereksiz olay var ama hicbiride kanitlanmamis dedi bir yandan hakli bir yandanda burdakiler hicbirseyi sorun gormuyolar troidle bile tadavi yapiliyo bana hayirlisi dua ediyorum bir mucize olsun Allah dualarimizi kabul etsin Insallah

Doktorlar hakıkaten bazen sadece can sıkmaya yarıyor sen yumurtalarına konsantre ol canım ikincide yetişecek belkide bebişin ordan gelecek pozitif ol

Iyiyim canım benim ağrıyor sadece inşallah iyiye işarettir diyorum üç gün arayla hamileyiz diyecez inşallah

Ay ay ay belimi agiriyo ohhh agirsin canim bel agrisi kasik agrisi iyiye isaret Yerlesmeye calisiyodur annesi fazla acitiysa kusuruna bakma Masallah canim test günün ne zaman hadi bize güzel haberler verde moralimiz duzelsin öptüm öptüm öptüm

cnm inan cok basarili bi merkez oluruz ama hastayi ilk gunden bunalima sokabiliriz, su testide yapalim, bunuda arastiralim, sunu kullan bunu arastir derken millete kafayi yedirtiriz.. doktorlarin umrunda degil onlara gore hersey onemsiz..

cnm 32 yasindayken doktorun biri bana yaslanmissin bu yastan sonra bebegin bile tutmaz bosuna zaman kaybediyorsun demisti, 35 yasindayken baska bir doktor yine yaslanmissin dedi ne bekliyormusum tedavilerden tabi tutmazmis bu yasta falan...simdi 37 yasindayim gecen hafta son doktorum cok sanslisin yasin daha genc dedi sasirdim.. bu doktorlarin yas kriterini yillardir anlamadim..

cnm Selman bey ablamin ikizlerinin dogum doktoruydu o cok onem veriyor o tarz konulara.. sen trombofili paneline baktirmismiydim cnm artik doktorlar onlem amaclida kullandiriyor coraspirini..
cnm oradaki doktorunda iyi bir doktordur mutlaka o demedende kullansan icin rahat etmez..
istersen sor bi gittiginde.. yurt disindada hersey cok kurallara bagli ilerliyor.. turk doktorlarsa turkler cildirmis olmali filmi gibi herbiri ayri kafadan cnm buradada aptala donduk farkli tedavilerden..

Rahim filmi, AMH ve hormon tetkiki istedi. Adet olmayı bekliyordum işte.. Bi AMH ı yaptırdım. Gerisi ne zamana kalacak bakalım.. offff offff.. Hiçbir şeye üzülmüyorum da bu gebelik bana 2-3 ay daha taktı ya ona yanıyorum. Şimdiye tetkiklerim bitmiş olacaktı, ilaç almak için adeti bekliyor olacaktım. Şimdiyse kürtaj olmayı bekliyorum.

cnm inan cok basarili bi merkez oluruz ama hastayi ilk gunden bunalima sokabiliriz, su testide yapalim, bunuda arastiralim, sunu kullan bunu arastir derken millete kafayi yedirtiriz.. doktorlarin umrunda degil onlara gore hersey onemsiz..

Bebekleri kucaklarına çabucak alınca unuturlar bence

Üzme kendini. Her şerde vardır bir hayır. Hem kürtajdan sonra hsg çektirmen daha iyi. Kürtaja bağlı bir arıza olursa onu da görürler. Tabi böyle bir kayıpla olmasa daha iyiydi. Ama hiç değilse hamile kalmanla değil, devamıyla ilgili bir sorun olduğu anlaşıldı. Dolayısıyla bir çok rahim sorunun da elenmiş oldu. Miyom, polip, tıkanıklık gibi engellerin yok ya da ciddi boyutta değil. Yumurta kaliten, bebek olması için yeterli. Belki kromozom ya da spermle ilgili bir sorun var. Ya da Ensu' nun dediği gibi pıhtılaşma sorunun var. Ya da kan değerlerin düşük. Yapılacak testlerden sonra durumun netleşir. Amh yaptırdıysan rahim filmi için kürtaj sonrası kanaman bitince gidebilirsin. Hormon testleri de bir sonraki adette yapılır, sonuç aynı gün çıkıyor zaten. Dolayısıyla psikolojik olarak ta hazırsan sonraki adetle tedavine başlanabilir.

Inşallah canım onlar yerlessin canımı yaksinlar razıyım yeterki gelsinler annelerini uzmesinler

benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..

çok sevindim inan hersey güzel olacak demiştim sana

canim gozunaydin altin tasin bebisini getirsin ins. dualarim seninle canim

canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmez
hadi gözün aydın canımcığım çook sevindim 5 güne gelmeleride çook güzel inş 9 ay seni hiç bırakmasınlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..canım kaliteleri hakında bilgi verdilermi kaç hücreliymiş minişler donduruldumu diğerleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…