- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.681
evet cnm sana yazdım daha öncede gebeliğin olmuş ve ilerlememiş anladığım kadarıyla, pıhtı sorunu çok önemli bir etken gebeliğin ilerlememesinde.. bazı olumsuzlukları peş peşe yaşamışsın, bu süreçte ne yazıkki doktorlarımızın çoğu fazla araştırma yapmıyorlar bir kaç ay sonra tekrar gel diyorlar..
senin önlem amaçlı olarak olasılıkları araştırman en güzeli olur.. beşli trombofili paneli testi yaptır cnm, sonuçta pıhtı sorunun çıkarsa belkide kendinden bu doğal gebeliklerin sadece kan sulandırıcı kullanmış olarak devam edecek.. bütün ihtimalleri elemen en güzeli olur..
Doktorlar hakıkaten bazen sadece can sıkmaya yarıyor sen yumurtalarına konsantre ol canım ikincide yetişecek belkide bebişin ordan gelecek pozitif olDoktordan şimdi geldim arkadaşlar. Biri 10mm. diğeri 6mm. iki yumurtam mevcut.
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz dedi doktor. İkinci yumurtanın da olgunlaşmasını bekliyoruz dedi. Bu durumda pek şansımın olmadığını söyledi, ama benim içim kıpır kıpır, hiç de umursamıyorum. Yumurta toplama önümüzdeki hafta içinde olacak. Yumurtalar dondurulacak, sonra da miyom ameliyatına giricem, ne diyebilirim ki. Benimki de uzayacak anladığım kadarıyla.
Sağlık olsun, denemekte fayda var. 8 yıl önce 16 yumurta toplanmıştı, çok düşük puregon iğne ile, doktor bir kez daha şaşırdı, rezervler bu zaman zarfında çok düşmüş dedi, doktora diyecektim ki zaten sorunum olmasa sana hiç gelmeyecektim ki
Bazen doktorlar kızdırıyor insanı, neyse gayet rahatım, şükrediyorum Allahın vergisine.
Herkesi öptüm, benden haberler bu kadar...
Iyiyim canım benim ağrıyor sadece inşallah iyiye işarettir diyorum üç gün arayla hamileyiz diyecez inşallah
cnm inan cok basarili bi merkez oluruz ama hastayi ilk gunden bunalima sokabiliriz, su testide yapalim, bunuda arastiralim, sunu kullan bunu arastir derken millete kafayi yedirtiriz.. doktorlarin umrunda degil onlara gore hersey onemsiz..Muhtemelen senden rahim filmi de istememişlerdir daha önce. Varsa da son durumu görmek açısından onu da çektirmende fayda var.
Yakında buradaki kızlarla toplanıp bir tüp bebek merkezi de biz açacağız bu gidişle :)
Evet canım haklısın.. Daha önce de bir kez doğal yolla hamile kaldım ve o da 7. Haftada bitti. Anembriyonikti. Ve köşe gebeliğiydi. Ortaya değil de damarların zengin olduğu bir yere gidip yerleşmişti. Ondan mı acaba? Doktorum hiç bu ihtimalden bahsetmedi. Sürekli suçlarcasına yaş yaş deyip duruyor. Teşekkürler hatırlattığın için. Yarın doktoruma bu testi soracağım.
Ensu canim bu kansulandirici olayini Seman bey bana tavsiye etmisti hem coasprin hemde igne olarak kulanmistim ama simdi bu doktor gerek yok dedi bende coasprin alsammi diye dusunuyorum burdaki doktor turkiyede bir sürü gereksiz olay var ama hicbiride kanitlanmamis dedi bir yandan hakli bir yandanda burdakiler hicbirseyi sorun gormuyolar troidle bile tadavi yapiliyo bana hayirlisi dua ediyorum bir mucize olsun Allah dualarimizi kabul etsin Insallah
Rahim filmi, AMH ve hormon tetkiki istedi. Adet olmayı bekliyordum işte.. Bi AMH ı yaptırdım. Gerisi ne zamana kalacak bakalım..Muhtemelen senden rahim filmi de istememişlerdir daha önce. Varsa da son durumu görmek açısından onu da çektirmende fayda var.
Yakında buradaki kızlarla toplanıp bir tüp bebek merkezi de biz açacağız bu gidişle :)
cnm inan cok basarili bi merkez oluruz ama hastayi ilk gunden bunalima sokabiliriz, su testide yapalim, bunuda arastiralim, sunu kullan bunu arastir derken millete kafayi yedirtiriz.. doktorlarin umrunda degil onlara gore hersey onemsiz..
Rahim filmi, AMH ve hormon tetkiki istedi. Adet olmayı bekliyordum işte.. Bi AMH ı yaptırdım. Gerisi ne zamana kalacak bakalım..offff offff.. Hiçbir şeye üzülmüyorum da bu gebelik bana 2-3 ay daha taktı ya ona yanıyorum. Şimdiye tetkiklerim bitmiş olacaktı, ilaç almak için adeti bekliyor olacaktım. Şimdiyse kürtaj olmayı bekliyorum.
Ay ay ay belimi agiriyo ohhh agirsin canim bel agrisi kasik agrisi iyiye isaret Yerlesmeye calisiyodur annesi fazla acitiysa kusuruna bakma Masallah canim test günün ne zaman hadi bize güzel haberler verde moralimiz duzelsin öptüm öptüm öptüm
benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
canim gozunaydin altin tasin bebisini getirsin ins. dualarim seninle canimbenden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
canımcığım ben iki gün önceki kontrolümde umudumu yitimiştim gerçekten ama yumoşum inatla büyüdü..inş inatlada dölenir bölünür tutunur annesine..senin e2 kaçtı opu öncesi hatırlıyormusun canım..çok sevindim inan hersey güzel olacak demiştim sana
sağol canım sen neler yaptın transfer ne zaman haber varmı minişlerden..canim gozunaydin altin tasin bebisini getirsin ins. dualarim seninle canim
canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmezsağol canım sen neler yaptın transfer ne zaman haber varmı minişlerden..
hadi gözün aydın canımcığım çook sevindim 5 güne gelmeleride çook güzel inş 9 ay seni hiç bırakmasınlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..canım kaliteleri hakında bilgi verdilermi kaç hücreliymiş minişler donduruldumu diğerleri..canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?