Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishhDuygu iyi dileklerin için teşekkür ederim. GüZel kalpli arkadaşım, umuyorum senin de transferin başarılı geçer ve bebişine kavuşursun. Başarı hikâyeleri lazım bu aralar. Dilerim bu senden gelir. ensu @sudemlik leylayasemin sara_28 G guzbahar A Alara14 geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimize acı yaşatmasın.

2220 Dediğin gibi içim yanıyor, çok karışık şeyler hissediyorum. Sağlıksız olacağına baştan sonlanması elbette bir şans.. Ben belki bebek sahibi olamamanın nedenini ortaya çıkaracağını düşünüyorum bu gebeliğin. Belki başarısız tüp bebek deneyimlerine bir engel bu gebelik.. Öyle hissediyorum. Çünkü bu 2. Başarısız gebelik. Rahimde mi, tüpte mi, yumurtada mı ortaya çıkar umarım. Bebek köşeye doğru yerleşmişti ilkinde, sanırım bu da aynı. Kasığımda ağrı var çünkü. Vardır bunun da bir hikmeti.. Sana da kolay gelsin, taşınıyormuşsun. Dilerim istediğin evi bir an önce bulur ve ağız tadıyla oturursun.

Geçmiş olsun acmila.. İnşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar. Senden de güzel bir haber bekliyorum. Başaranlar arasına katılarak bize umut olmanı dilerim canım.

2220 sakin ol lütfen.. Menapoz falan.. Kötü düşünceleri sil kafandan. Vücudun dengesini bulunca adetin gelir elbet. Zamanı var demek ki

Geçmiş olsun acmila.. İnşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar. Senden de güzel bir haber bekliyorum. Başaranlar arasına katılarak bize umut olmanı dilerim canım.

Coksagol arkadasim inanki cok üzüldüm Ama hayirlisini istiyoruz hep sakin bozma moralini birkere oldu birdaha yine olur bu surecte dinle kendini birsey biterken baskasi baslasin hayirlisiyla vardir bundada nir hayir Allahim sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin canim

2220 sakin ol lütfen.. Menapoz falan.. Kötü düşünceleri sil kafandan. Vücudun dengesini bulunca adetin gelir elbet. Zamanı var demek ki

Amh değerime göre doktorların yorumu öyle. O yüzden önce embriyo elde edelim, transferi operasyon sonrasına bırakalım dediler. İçimdeki ses yok öyle bir şey, geçici bir düşüş yaşıyorsun diyor. Ona doktorlardan daha çok inanıyorum ama ihtimali de gözardı etmiyorum. Dedim ya, kafam karışık. Ev de karışık. Yoksa bir şekilde getiririm o regli. Gelmemesi de işime geliyor bir bakıma. Bu telaşın arasında bir de İstanbul' a gelip gitmek yorucu olacak.

ZONAK canim yatakta yazmaya calisiyorum kusura bakma nolur kendini bukadar üzme ben alisik degilim seni böyle gormeye az dinlen yaa hersey olur evde bulunur adet te olursun sadece bedenini rahat birak canim arkadasim vücudun bir ameluyat gecirdi unutma 5/6 gün gecikme cok normal öptüm seni

Hakikaten bu defa çok saçma oldu gelişmeler. Hep diyorum, bayram temizliği yapacağıma taşınayım. Ama evleri görünce çöktüm kaldım resmen. Neyse, iyiyim biraz. Burası rahatlattı beni. Destekleriniz o kadar iyi geldi ki. Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum.
Soğan suyunu unutmuştum bak. Gözüm kapalı verdiğim tarif üstelik
Sağol. Sabah başlayayım yapmaya.
Bugün güzel bir gün yaw. Ne yapmışım ben kendime günlerdir?

kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyormuydun cnm, trombofili paneline baktırdınmı hiç pıhtılaşma varmı..

E
kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyormuydun cnm, trombofili paneline baktırdınmı hiç pıhtılaşma varmı..
ensu bunu benim için mi yazdın? Hiç ilaç kullanmadım. 6 aydır bebek deniyoruz. Doktor 6 aya olmazsa gel demişti. Bir sebeb yoktu bebek olmaması için. Sadece yaşı sorun etti doktor

Iyiyim canım benim ağrıyor sadece inşallah iyiye işarettir diyorum üç gün arayla hamileyiz diyecez inşallah

Son düzenleme:
E
ensu bunu benim için mi yazdın? Hiç ilaç kullanmadım. 6 aydır bebek deniyoruz. Doktor 6 aya olmazsa gel demişti. Bir sebeb yoktu bebek olmaması için. Sadece yaşı sorun etti doktor

evet cnm sana yazdım daha öncede gebeliğin olmuş ve ilerlememiş anladığım kadarıyla, pıhtı sorunu çok önemli bir etken gebeliğin ilerlememesinde.. bazı olumsuzlukları peş peşe yaşamışsın, bu süreçte ne yazıkki doktorlarımızın çoğu fazla araştırma yapmıyorlar bir kaç ay sonra tekrar gel diyorlar..
senin önlem amaçlı olarak olasılıkları araştırman en güzeli olur.. beşli trombofili paneli testi yaptır cnm, sonuçta pıhtı sorunun çıkarsa belkide kendinden bu doğal gebeliklerin sadece kan sulandırıcı kullanmış olarak devam edecek.. bütün ihtimalleri elemen en güzeli olur..

Doktordan şimdi geldim arkadaşlar. Biri 10mm. diğeri 6mm. iki yumurtam mevcut.
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz dedi doktor. İkinci yumurtanın da olgunlaşmasını bekliyoruz dedi. Bu durumda pek şansımın olmadığını söyledi, ama benim içim kıpır kıpır, hiç de umursamıyorum. Yumurta toplama önümüzdeki hafta içinde olacak. Yumurtalar dondurulacak, sonra da miyom ameliyatına giricem, ne diyebilirim ki. Benimki de uzayacak anladığım kadarıyla.
Sağlık olsun, denemekte fayda var. 8 yıl önce 16 yumurta toplanmıştı, çok düşük puregon iğne ile, doktor bir kez daha şaşırdı, rezervler bu zaman zarfında çok düşmüş dedi, doktora diyecektim ki zaten sorunum olmasa sana hiç gelmeyecektim ki
Bazen doktorlar kızdırıyor insanı, neyse gayet rahatım, şükrediyorum Allahın vergisine.
Herkesi öptüm, benden haberler bu kadar...

Evet canım haklısın.. Daha önce de bir kez doğal yolla hamile kaldım ve o da 7. Haftada bitti. Anembriyonikti. Ve köşe gebeliğiydi. Ortaya değil de damarların zengin olduğu bir yere gidip yerleşmişti. Ondan mı acaba? Doktorum hiç bu ihtimalden bahsetmedi. Sürekli suçlarcasına yaş yaş deyip duruyor. Teşekkürler hatırlattığın için. Yarın doktoruma bu testi soracağım.

Tedavi sürecinde öğrendim ki doktorların kişisel yorumları moral bozup işleri çıkmaza sokmaktan başka bir halta yaramıyor. Bilimsel kısmını süzüp gerisini siliyorum kafamdan. Tavsiye ederim.
8 yıl, yumurta rezervindeki düşüş için uzun bir süre. Ben başka bir şey için alınan ultrasonda 20 civarı folikül görüldükten 8 ay sonra tüp bebeğe başladım ve ilk muayenede tek folikül vardı.
İnşallah yavaş ama sağlam adımlarla ilerlediğin, sonu bebekli bitecek bir tedavin olur...

Muhtemelen senden rahim filmi de istememişlerdir daha önce. Varsa da son durumu görmek açısından onu da çektirmende fayda var.
Yakında buradaki kızlarla toplanıp bir tüp bebek merkezi de biz açacağız bu gidişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…