- 9 Haziran 2014
- 721
- 1.116
- 128
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.661
Geçmiş olsun acmila.. İnşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar. Senden de güzel bir haber bekliyorum. Başaranlar arasına katılarak bize umut olmanı dilerim canım.Kizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
Geçmiş olsun acmila.. İnşallah döllenirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar. Senden de güzel bir haber bekliyorum. Başaranlar arasına katılarak bize umut olmanı dilerim canım.
Kardeşimin bebeği Aralık ortalarında gelecek inşallah. Ona vakit var daha.
Yardım teklifin için teşekkür ederim. İpsala' da kiralık eviniz varsa çok dua ederim vallahi
İl içi tayin aslında. Bir ilçeden başkae.arı 2 saat.
Biz de bahçeli ev istedik. Hem hayvanlar için, hem müstakil yaşamaya alıştık, apartman zor olacak. Ama evlerin kötülüğünü kelimelerle anlatamam. Dışı sıvasız, üstelik mutfak denen yerde dolabı, musluğu, banyosunda fayanslardan başka bir şeyi olmayan dahası çatısında insan geçecek kadar delik bulunan bir yer gösterdiler. 800 tl imiş kirası. Bir başka evin de oturulur hale gelmesi için en az 20 bin tl masraf yapılması gerek. Sıcak su tesisatı yok, banyo dedikleri yerde gider yok, asri tuvalet koydukları yerde lavabo yok, mutfakta fayans bir tezgah var ama ne altına bulaşık makinesi giriyor, ne fırın koyacak yer var. Bir de buzdolabı dedin mi, kıpırdayacak yer kalmıyor. Yine bir başka ev gösterdiler, kömürlük gibi bir yerden geçilip giriliyor eve. Kapıyı açar açmaz ağır bir gider kokusu karşılıyor insanı. Evin sadece yola bakan kısmında pencere var, gerisi koyu bir karanlık. Tavan yüksekliği eşimin boyu kadar neredeyse (1,86 cm.) Tek artısı, eve kalorifer döşemişler. Kira 750 TL. Yaşanabilir dediğim yerler, ilçenin biraz dışında yapılmış Toki evleri. Hiç değilse masrafsız girilip oturulacak durumda. Orada da hayvanlar yüzünden huzursuzluk çıkması yüksek ihtimal.
Emin olduğum tek şey var. orada kısa zamanda ev sahibi oluruz. Arsa alıp prefabrik bile yapsak, gösterdikleri kümeslerden daha mutlu eder insanı.
Burası iyi geldi vallahi. Özlendiğimi de görünce toparlandım. Şevkim yerine geldi. İyi ki varsınız
Selam Canim hos geldin aaaa zonak canim bu tasinma seni bu hale soktu bence sinirler alak bulak galiba canim bak hersey ne güzel gelisiyo bence herseyi bir jenara birak vücdünü dinledigin anda hersey duzelecek kasma kendini evde bulunur herse halolur ama böyle uzme kendini keske elimizden gelsede koşsak sana yardima gelsek Adet icin sogani yapsana bende hemen etkisini gostetiyo
2220 sakin ol lütfen.. Menapoz falan.. Kötü düşünceleri sil kafandan. Vücudun dengesini bulunca adetin gelir elbet. Zamanı var demek ki
WishhDuygu iyi dileklerin için teşekkür ederim. GüZel kalpli arkadaşım, umuyorum senin de transferin başarılı geçer ve bebişine kavuşursun. Başarı hikâyeleri lazım bu aralar. Dilerim bu senden gelir. ensu @sudemlik leylayasemin sara_28 G guzbahar A Alara14 geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimize acı yaşatmasın.
çok geçmiş olsun..
kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyormuydun cnm, trombofili paneline baktırdınmı hiç pıhtılaşma varmı..
F Fatos4345 tasdiklenmis,sara_28 tasdik bekleyen hamilelerimiz iyi misiniz? (Saracim transfer yaptirmis herkesi aksi soylenene -teste- kadar hamile ilan ediyorum hep)
Opu olmadigi icin agrim sizim yok ne guzel... Sadece su clexan isi cok sakat, bakalim bu gece vurulacagim kabus yasanacak mi... Bunun disinda istahim cok acik folic asiti gece uyumadan onceye cevir dedi doktorum, yoksa bebebk yerine gobek buyuyecek gibi :)
Su an fark ettim ki acikmisim, gidip bir seyler yiyeyim...
E
ensu bunu benim için mi yazdın? Hiç ilaç kullanmadım. 6 aydır bebek deniyoruz. Doktor 6 aya olmazsa gel demişti. Bir sebeb yoktu bebek olmaması için. Sadece yaşı sorun etti doktor
Evet canım haklısın.. Daha önce de bir kez doğal yolla hamile kaldım ve o da 7. Haftada bitti. Anembriyonikti. Ve köşe gebeliğiydi. Ortaya değil de damarların zengin olduğu bir yere gidip yerleşmişti. Ondan mı acaba? Doktorum hiç bu ihtimalden bahsetmedi. Sürekli suçlarcasına yaş yaş deyip duruyor. Teşekkürler hatırlattığın için. Yarın doktoruma bu testi soracağım.evet cnm sana yazdım daha öncede gebeliğin olmuş ve ilerlememiş anladığım kadarıyla, pıhtı sorunu çok önemli bir etken gebeliğin ilerlememesinde.. bazı olumsuzlukları peş peşe yaşamışsın, bu süreçte ne yazıkki doktorlarımızın çoğu fazla araştırma yapmıyorlar bir kaç ay sonra tekrar gel diyorlar..
senin önlem amaçlı olarak olasılıkları araştırman en güzeli olur.. beşli trombofili paneli testi yaptır cnm, sonuçta pıhtı sorunun çıkarsa belkide kendinden bu doğal gebeliklerin sadece kan sulandırıcı kullanmış olarak devam edecek.. bütün ihtimalleri elemen en güzeli olur..
Doktordan şimdi geldim arkadaşlar. Biri 10mm. diğeri 6mm. iki yumurtam mevcut.
Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz dedi doktor. İkinci yumurtanın da olgunlaşmasını bekliyoruz dedi. Bu durumda pek şansımın olmadığını söyledi, ama benim içim kıpır kıpır, hiç de umursamıyorum. Yumurta toplama önümüzdeki hafta içinde olacak. Yumurtalar dondurulacak, sonra da miyom ameliyatına giricem, ne diyebilirim ki. Benimki de uzayacak anladığım kadarıyla.
Sağlık olsun, denemekte fayda var. 8 yıl önce 16 yumurta toplanmıştı, çok düşük puregon iğne ile, doktor bir kez daha şaşırdı, rezervler bu zaman zarfında çok düşmüş dedi, doktora diyecektim ki zaten sorunum olmasa sana hiç gelmeyecektim ki
Bazen doktorlar kızdırıyor insanı, neyse gayet rahatım, şükrediyorum Allahın vergisine.
Herkesi öptüm, benden haberler bu kadar...
Evet canım haklısın.. Daha önce de bir kez doğal yolla hamile kaldım ve o da 7. Haftada bitti. Anembriyonikti. Ve köşe gebeliğiydi. Ortaya değil de damarların zengin olduğu bir yere gidip yerleşmişti. Ondan mı acaba? Doktorum hiç bu ihtimalden bahsetmedi. Sürekli suçlarcasına yaş yaş deyip duruyor. Teşekkürler hatırlattığın için. Yarın doktoruma bu testi soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?