Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tek taşın inşallah sana bebeğini getirir arkadaşım inatçı bebişşşş

Maşallah canim ooo desene bu cuma şenlikli gececek hayirlusi olsun canim sanada banada hayirlusi olsun dualarin kabul olsun insallah bu cuma yarabi banada arkadasim
Gulneva yada hayirli evlatlar nasip et isteyen butun arkadaslatima evlat nasip et ay cok heycanlandim dualarim seninle canim

canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmez

Hayirli olsun canim su andan itibaren hamilesin Allah umitlerini cabalarini bosa cikarmasin hayirli evlat versin canim tadini cikar yorma kendini

inş seninde bütün yumoşlar dölenip sağlıklı hayırlı evlat olur sanada canım..şu dualarla Allahımında izniyle arkam yere gelmez sağolun canlar ya..

canim 2 tane vardi trandfer edildi baska yok kalite iyi yastan dolayi tutunma sansi cok dusukmus kismet artik

Amin canım

canim 2 tane vardi trandfer edildi baska yok kalite iyi yastan dolayi tutunma sansi cok dusukmus kismet artik
kalite iyise rahim kalınlığıda iyise şansın herkez kadar yüksek..boşver yaşı maşı Allahım ol desin yaşamı bakarmış..rahim kalınlığın hakında bilgi verdilermi canım ya benim rahim ince..

Bebeklerve canım gözün aydın inşallah hamileyim de diye yazarsın

Gulneva çim benim e2 son gün 1070 e düştü senin kaç çıktı canım

Bebeklerve canım gözün aydın inşallah hamileyim de diye yazarsın

Gulneva çim benim e2 son gün 1070 e düştü senin kaç çıktı canım
canım benim tek yumoşum e2 350 çktı progesteronum 0,60 çıktı oda normalmiş 1 altında olması gerekmiş..yumoş başına 200 normalmiş e2 de..senin kaç yumoş toplanmıştı..

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerin devamı da gelecek. Opudan sonra nar suyu iç transfere kadar. Bir de hemen de başlasan olur, 4 tatlı kaşığı bal, yarım çay kaşığı tarçın karıştır, yarısını sabah, kalanını öğleden sonra sakızla çiğne. Hamilelik boyunca da devam edebilirsin. Rahmi kuvvetlendiren eski bir Çin yöntemi. Nüfuslarına bakınca vardır bir hikmeti diyor insan. :)

arkadaslar nihayet transferim oldu 2 embriyo transfer edildi test gunum 9 gun sonra dualariniza cok ihtiyacim var hepinizi opuyorum

Gözün aydın, hayırlı bebekli olsun inşallah. Test günün çok yakın değil mi? Neyse, vardır bir bildikleri. Bebeğine kavuş ta, isterlerse 15 gün boyunca her gün test yaptır. Di mi ama?
Ya Rabbim. Burada senden yardım bekleyen, evlat hasretiyle yanan kulların var. Hepimizin derecesi değişen acı tecrübeleri var. Sen bize rahmetinden, bereketinden, mucizelerinden her an binlerce örnek yaşatıyorsun. Şükürler olsun. Senden dileğimiz, hayırlı, sağlıklı, bedeni ve aklı tam evlatlar. Bizleri anne olma mucizesinden eksik bırakma. Bizleri sana daha da yaklaştıracak evlat mucizesini bizlerden esirgeme. Sen büyüksün Rabbim. Biz küçüğüz. Kapına geldik, senden istiyoruz. Bizleri geri çevirme. Amin...

canım benim tek yumoşum e2 350 çktı progesteronum 0,60 çıktı oda normalmiş 1 altında olması gerekmiş..yumoş başına 200 normalmiş e2 de..senin kaç yumoş toplanmıştı..

Tatlım bende pko olduğu için E2 kontrolsüz yukselebiliyo buda ohss riskini artıyor o yüzden benim gibiler de çok yükselmemesi gerek 8 yumosum toplanmıştı ama e2 son gün bana güzellik yaptı yoksa tedavim iptal oluyordu Allah korusun

Amin canım amin

amiiin canim agzina yureyine saglik
allah hic birimizi evlat hasretinde birakmsin ins. canim 5, gun embriyosu oldugu icin sanirim test gunu yakin oldu

Allah yardımcın olsun :) dualarım seninle..herşey güzel olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…