- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.701
canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmez
Tek taşın inşallah sana bebeğini getirir arkadaşım inatçı bebişşşşcanımcığım ben iki gün önceki kontrolümde umudumu yitimiştim gerçekten ama yumoşum inatla büyüdü..inş inatlada dölenir bölünür tutunur annesine..senin e2 kaçtı opu öncesi hatırlıyormusun canım..
benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
tesekur ederim canim insallahHayırlı olsun canım inşallh pozitif sonucunuda alacağız
canim bugun transfer oldum tedavi nerdeyse sonlandirilacakti bir baktik embriyom 5. gune geldi yinede cok dusuk bir sansim varmis ama allahtan umut kesilmez
cok tesekur ederim canim insalah hepimiz bebislerimize kavusuruzHayirli olsun canim su andan itibaren hamilesin Allah umitlerini cabalarini bosa cikarmasin hayirli evlat versin canim tadini cikar yorma kendini
inş seninde bütün yumoşlar dölenip sağlıklı hayırlı evlat olur sanada canım..şu dualarla Allahımında izniyle arkam yere gelmez sağolun canlar ya..Maşallah canim ooo desene bu cuma şenlikli gececek hayirlusi olsun canim sanada banada hayirlusi olsun dualarin kabul olsun insallah bu cuma yarabi banada arkadasim
Gulneva yada hayirli evlatlar nasip et isteyen butun arkadaslatima evlat nasip et ay cok heycanlandim dualarim seninle canim
kocaman aminnnnnnn canım darısı başına olsun ama birsürü yumoşun olsun..Tek taşın inşallah sana bebeğini getirir arkadaşım inatçı bebişşşş
canim 2 tane vardi trandfer edildi baska yok kalite iyi yastan dolayi tutunma sansi cok dusukmus kismet artikhadi gözün aydın canımcığım çook sevindim 5 güne gelmeleride çook güzel inş 9 ay seni hiç bırakmasınlar sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..canım kaliteleri hakında bilgi verdilermi kaç hücreliymiş minişler donduruldumu diğerleri..
Maşallah canim ooo desene bu cuma şenlikli gececek hayirlusi olsun canim sanada banada hayirlusi olsun dualarin kabul olsun insallah bu cuma yarabi banada arkadasim
Gulneva yada hayirli evlatlar nasip et isteyen butun arkadaslatima evlat nasip et ay cok heycanlandim dualarim seninle canim
kalite iyise rahim kalınlığıda iyise şansın herkez kadar yüksek..boşver yaşı maşı Allahım ol desin yaşamı bakarmış..rahim kalınlığın hakında bilgi verdilermi canım ya benim rahim ince..canim 2 tane vardi trandfer edildi baska yok kalite iyi yastan dolayi tutunma sansi cok dusukmus kismet artik
canım benim tek yumoşum e2 350 çktı progesteronum 0,60 çıktı oda normalmiş 1 altında olması gerekmiş..yumoş başına 200 normalmiş e2 de..senin kaç yumoş toplanmıştı..Bebeklerve canım gözün aydın inşallah hamileyim de diye yazarsın
Gulneva çim benim e2 son gün 1070 e düştü senin kaç çıktı canım
benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
arkadaslar nihayet transferim oldu 2 embriyo transfer edildi test gunum 9 gun sonra dualariniza cok ihtiyacim var hepinizi opuyorum
canım benim tek yumoşum e2 350 çktı progesteronum 0,60 çıktı oda normalmiş 1 altında olması gerekmiş..yumoş başına 200 normalmiş e2 de..senin kaç yumoş toplanmıştı..
Gözün aydın, hayırlı bebekli olsun inşallah. Test günün çok yakın değil mi? Neyse, vardır bir bildikleri. Bebeğine kavuş ta, isterlerse 15 gün boyunca her gün test yaptır. Di mi ama?
Ya Rabbim. Burada senden yardım bekleyen, evlat hasretiyle yanan kulların var. Hepimizin derecesi değişen acı tecrübeleri var. Sen bize rahmetinden, bereketinden, mucizelerinden her an binlerce örnek yaşatıyorsun. Şükürler olsun. Senden dileğimiz, hayırlı, sağlıklı, bedeni ve aklı tam evlatlar. Bizleri anne olma mucizesinden eksik bırakma. Bizleri sana daha da yaklaştıracak evlat mucizesini bizlerden esirgeme. Sen büyüksün Rabbim. Biz küçüğüz. Kapına geldik, senden istiyoruz. Bizleri geri çevirme. Amin...
amiiin canim agzina yureyine saglikGözün aydın, hayırlı bebekli olsun inşallah. Test günün çok yakın değil mi? Neyse, vardır bir bildikleri. Bebeğine kavuş ta, isterlerse 15 gün boyunca her gün test yaptır. Di mi ama?
Ya Rabbim. Burada senden yardım bekleyen, evlat hasretiyle yanan kulların var. Hepimizin derecesi değişen acı tecrübeleri var. Sen bize rahmetinden, bereketinden, mucizelerinden her an binlerce örnek yaşatıyorsun. Şükürler olsun. Senden dileğimiz, hayırlı, sağlıklı, bedeni ve aklı tam evlatlar. Bizleri anne olma mucizesinden eksik bırakma. Bizleri sana daha da yaklaştıracak evlat mucizesini bizlerden esirgeme. Sen büyüksün Rabbim. Biz küçüğüz. Kapına geldik, senden istiyoruz. Bizleri geri çevirme. Amin...
canim rahim iyiydi hersey kismet artikkalite iyise rahim kalınlığıda iyise şansın herkez kadar yüksek..boşver yaşı maşı Allahım ol desin yaşamı bakarmış..rahim kalınlığın hakında bilgi verdilermi canım ya benim rahim ince..
Allah yardımcın olsun :) dualarım seninle..herşey güzel olucak..benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?