- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.641
Duygucuğum transferin hayırlı olsun 14 kasıma bişey kalmadı hayırşı haberler alalım inşallhh@Lulinda normalde duramam ama transfer sonrasi ne oluyorsa daha dirayetli oluyorum... Umarim 9 ay icmem :))))) dedigin gibi sagligimiz ustunde etkisi cok, hic icmemeli ama cok seviyorum ben o da ayri :)
@matildaaa hos geldin, tesekkur ederim. Hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icin.. Bekleyip gorecegiz.
Tedavinizde bekleme surecindeyiz desende aslinda bir yandan devam ediyor. Umarim saglikli yumurtalar, saglikli supermanlar bulusmasi tez zamanda saglikli embriyolara donusur... Daima bol sans dilerim
2220 canım iyi dileklerin için Sağol ve inşallah umarım hamilelik habercisidir bu gecikme ve ağlama durumların
Canımm yaaa sen bunu da halledersin kul sıkışmadan hızır imdada yetişmezmiş inşallh gönlünüze göre bi ev cıkar yok yerden rahatca tasınırsın maaile :)Kardeşimin bebeği Aralık ortalarında gelecek inşallah. Ona vakit var daha.
Yardım teklifin için teşekkür ederim. İpsala' da kiralık eviniz varsa çok dua ederim vallahi
İl içi tayin aslında. Bir ilçeden başka bir ilçeye. Ama araları 2 saat.
Biz de bahçeli ev istedik. Hem hayvanlar için, hem müstakil yaşamaya alıştık, apartman zor olacak. Ama evlerin kötülüğünü kelimelerle anlatamam. Dışı sıvasız, üstelik mutfak denen yerde dolabı, musluğu, banyosunda fayanslardan başka bir şeyi olmayan dahası çatısında insan geçecek kadar delik bulunan bir yer gösterdiler. 800 tl imiş kirası. Bir başka evin de oturulur hale gelmesi için en az 20 bin tl masraf yapılması gerek. Sıcak su tesisatı yok, banyo dedikleri yerde gider yok, asri tuvalet koydukları yerde lavabo yok, mutfakta fayans bir tezgah var ama ne altına bulaşık makinesi giriyor, ne fırın koyacak yer var. Bir de buzdolabı dedin mi, kıpırdayacak yer kalmıyor. Yine bir başka ev gösterdiler, kömürlük gibi bir yerden geçilip giriliyor eve. Kapıyı açar açmaz ağır bir gider kokusu karşılıyor insanı. Evin sadece yola bakan kısmında pencere var, gerisi koyu bir karanlık. Tavan yüksekliği eşimin boyu kadar neredeyse (1,86 cm.) Tek artısı, eve kalorifer döşemişler. Kira 750 TL. Yaşanabilir dediğim yerler, ilçenin biraz dışında yapılmış Toki evleri. Hiç değilse masrafsız girilip oturulacak durumda. Orada da hayvanlar yüzünden huzursuzluk çıkması yüksek ihtimal.
Emin olduğum tek şey var. orada kısa zamanda ev sahibi oluruz. Arsa alıp prefabrik bile yapsak, gösterdikleri kümeslerden daha mutlu eder insanı.
Burası iyi geldi vallahi. Özlendiğimi de görünce toparlandım. Şevkim yerine geldi. İyi ki varsınız arkadaşım...
Ahahahaaaahhhaaa cok güldürdün beni yaaa niye ....kulaklarını cekicem senin ev arkadaslığıda ne demek faalıyete geç hemennnnnYok anacım, Ağustos' ta ikinci tedavi için yola çıktığımızdan beri ev arkadaşıyız sadece. Meryem Ana da değilim ki umutlanayım
Ayyy maşalllahhhh çok güzel bir haberr canımKizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
Hahahahahahaha allahim gobegim oynadi yerinden... Cok yasa, cok gul emiYok anacım, Ağustos' ta ikinci tedavi için yola çıktığımızdan beri ev arkadaşıyız sadece. Meryem Ana da değilim ki umutlanayım
2220 sen oradan oyle diyorsan oyledir :) acikcasi hazir miyim degil miyim demeyip ilerledik akisi nereye gotururse bizi... Malum son kalan dodirikler oldugu icin ertelemek istemedik... 10 gun sonra ya mukafatlandiriliriz ya da yolumuza baska yontemlerle devam ederiz. Bekleyip gorecegiz, umarim sizi ortak ederek cogaltacagim mutlu haberler aliriz...
Evle ilgili gelismelere uzuldum. Zamanlama olarak kotu zamana denk geldi, yazin daha fazla alternatif oluyordu. Ama sen her zaman hazirliklisindir bulamazsak biraz ben burada kalacagim demistin... N'oldu sana. Niye dustu sungun canim... Regl olmamaya aglayacak kim var deseler adini sonlar da saymam... Psikolojine olumsuz edenleri yok etmek icin varsa yapacagimiz bir sey soylemen yeter. Umarim tum dengelerin yerini bulur... Bosuna demiyorum tasinsa dahi ugrar diye, icin tasiniyormus baska mooda ondanmis. Pati patilerle birlikte basinizi sokacaginiz bir evi tez zamanda bulmanizi diliyorum... Olmadi tasinmayi erteleyin sen erkenden git kardesinin yanina :)
Ahahahaaaahhhaaa cok güldürdün beni yaaa niye ....kulaklarını cekicem senin ev arkadaslığıda ne demek faalıyete geç hemennnnn
Hahahahahahaha allahim gobegim oynadi yerinden... Cok yasa, cok gul emiAh bir de sen Meryem ana degilsin evet ama "ev arkadasinda" rahip degil... El insaf :)
hayır onu söylemedi aslına bakarsan ben de şaşırdım, çok da içime sinmedi, a,e,c vitaminleri var bir de ismini unuttuğum bir ilaç antioksidan niyetine sanırım... Proxedi kullansak mı acaba? Boşuna zaman da geçirmek istemiyorum
Kardeşimin bebeği Aralık ortalarında gelecek inşallah. Ona vakit var daha.
Yardım teklifin için teşekkür ederim. İpsala' da kiralık eviniz varsa çok dua ederim vallahi
İl içi tayin aslında. Bir ilçeden başka bir ilçeye. Ama araları 2 saat.
Biz de bahçeli ev istedik. Hem hayvanlar için, hem müstakil yaşamaya alıştık, apartman zor olacak. Ama evlerin kötülüğünü kelimelerle anlatamam. Dışı sıvasız, üstelik mutfak denen yerde dolabı, musluğu, banyosunda fayanslardan başka bir şeyi olmayan dahası çatısında insan geçecek kadar delik bulunan bir yer gösterdiler. 800 tl imiş kirası. Bir başka evin de oturulur hale gelmesi için en az 20 bin tl masraf yapılması gerek. Sıcak su tesisatı yok, banyo dedikleri yerde gider yok, asri tuvalet koydukları yerde lavabo yok, mutfakta fayans bir tezgah var ama ne altına bulaşık makinesi giriyor, ne fırın koyacak yer var. Bir de buzdolabı dedin mi, kıpırdayacak yer kalmıyor. Yine bir başka ev gösterdiler, kömürlük gibi bir yerden geçilip giriliyor eve. Kapıyı açar açmaz ağır bir gider kokusu karşılıyor insanı. Evin sadece yola bakan kısmında pencere var, gerisi koyu bir karanlık. Tavan yüksekliği eşimin boyu kadar neredeyse (1,86 cm.) Tek artısı, eve kalorifer döşemişler. Kira 750 TL. Yaşanabilir dediğim yerler, ilçenin biraz dışında yapılmış Toki evleri. Hiç değilse masrafsız girilip oturulacak durumda. Orada da hayvanlar yüzünden huzursuzluk çıkması yüksek ihtimal.
Emin olduğum tek şey var. orada kısa zamanda ev sahibi oluruz. Arsa alıp prefabrik bile yapsak, gösterdikleri kümeslerden daha mutlu eder insanı.
Burası iyi geldi vallahi. Özlendiğimi de görünce toparlandım. Şevkim yerine geldi. İyi ki varsınız arkadaşım...
Ayyy valla cıldirciiiimmmmm ne demek canım istemiyor allahım yareppim yaaa neyse taşınma telaşına veriyorum bu seferkini bi daaa valla boş geçmek yokYok valla, hiç canım istemiyor
Gozunaydin...Narkozsuz hemde .... Seni tebrik ediyorum canim.. Allah nazarlardan korusun ve 4 yumurtana da can versin.Kizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
Bu hafta evdeyim canım.. Sigarayı en son dun otoparka arabayı bırakırken ictim. Henuz zorlamadi gayretliyim teste kadar dayanirim umarim. İs telefonlarini cevapsiz birakamam ama henuz bir sorun yok ki aramadilar sagolsunlar, oyle tembihlemistşm. Maillere acil bir durum yoksa bakmam. Bir ipad yanimda hem size yazmak hem bir seyler karşstirmak icin.. Bahce nefis ama sogukisitici var onu acayim dedim yok olmadi iceri kactim camdan izliyorum.. Aslinda ne guzel istemissin... Keske gercek olsa, ilk firsatta gerceklestirmeli :)))
Kotu ev sahibi mal sahibi yaparmis.... Bellimi olur bir anda gelisir hersey. Adet mevzusuna gelince bebek geliyor olabilirmi? Nasil mutlu edersin bizleri.. Allah seninde gonlune gore versin...Tünaydın kızlar. Merak edenlerim olduğunu görmek ne güzel. Moral oldunuz bana.
WishDuygu, transferin hayırlı, bebekli olsun inşallah. Bu defa daha hazır gibisin sanki. Hem bedensel hem ruhsal açıdan. 14 Kasım' ı yazdım kenara. Seninle birlikte gün sayacağım
Acmila, geçmiş olsun. Hayırlı haberler getir inşallah. Bazen çok endişelenir, sonucu alınca da "boşuna endişelenmişim" diye sevinirim. Ayrı bir mutluluktur o. İnşallah önümüzdeki günlerde sen de yaşarsın o "boşuna endişelenmişim" mutluluğunu. Hele bir de "ay ben hamile miyim şimdi" mutluluğu gelirse üzerine, oooh, ballı lokma tatlısı
Alpcemre, gelişmelerine üzüldüm. Çok ağır duygular içindesin eminim. Ama başka bir taraftan bakmaya çalış. Sağlıklı bir durum değilmiş. Hem senin için, hem bebek için. Daha fazla ilerleyip daha büyük sorunlara neden olmamış olması da bir şans. Biliyorum bu züğürt tesellisi gibi geliyor sana şu anda. Ama problemi görmek ve çözmek, o problemle yaşamaya çalışmaktan çok daha iyi. Kısa zamanda önce sağlığına ve tüp bebeğe gerek kalmadan, doğal yolla sağlıklı bir evlada kavuşmanı diliyorum.
Ensu, sana hoşgeldin diyemedim. Ne söyleyeceğimi, nasıl söyleyeceğimi bilemediğim nadir durumlardan birisiydi yaşadığın, Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bebeklerve, tranferin olmadı mı daha. Umutlu bir haber de senden bekliyorum. Duygusal med- cezirlerle tamamladığın tedavinin bebeğinle taçlandığını duyacağım inşallah.
Sara, o bel ağrıların hayırlara vesile olsun inşallah. Tam da gününde. Ben hayra yordum, Rabbim utandırmasın...
Gülneva, moralini yüksek tut. Geç olsun, güç olmasın. Ummadığın bir zamanda geldi yumurtaların, ummadığın bir zamanda da bebeğin gelsin inşallah. Beklemek zor, acelemiz var hepimizin. Ama bir iki aya sabredemezsek 9 ay nasıl sabredeceğiz? Bu beklemeleri antreman gibi düşün. Daha kolay geçiyor
Unuttuğum, atladığım arkadaşlar, ne olur kusuruma bakmayın. Kafam çok dağınık. Ama bu sizleri sevmiyorum demek değil...
Benim işler karıştı. Ev bulamıyoruz, kümes gibi yerleri ev diye gösteriyorlar, bir de dünya kadar kira istiyorlar. İnsan gibi yaşanacak yerler hep apartman, özellikle köpeğim sıkıntı oluyor. Adetim 5 gün gecikti. Kontrole bile gidemedim hala. Eşim sözde izin aldı ev toplamak için, işim var deyip kaçıyor. Üstelik 15' inde orada göreve başlaması gerek. Zamanımız kalmadı. Oturup ağlıyorum bütün gün. Taşınmayı, değişikliği o kadar seven ben, bambaşka bir şey yaşıyorum. Elim ayağım birbirine dolandı. Ciddi anlamda depresyondayım. Yokluğumun asıl nedeni bu açıkçası. Yoksa iki koli kapatır, gelir iki sayfa yazarım biliyorsunuz. Sanırım asıl sorun adetimin gecikmiş olmasından kaynaklanan umutsuzluk. Ve bildiğim her şeyi unuttum. Böyle zamanlarda ne yerdim, ne içerdim hatırlamıyorum. Bunda da vardır bir hayır.
Şimdi sizlerden aldığım gazla biraz çalışayım.
Ah burası ne sihirli bir dünya. Kapıdan burnumu uzatmak bile yetti. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Allah ne muradınız varsa versin.
Duygucugum pazartesi kesemizi gordukten sonra daha iyi oldum..Yalniz bugun biraz sancimm var rapor aldim evdeyim. Sanci moralimi bozuyor ama kotu dusunceleri aklimdan kovalamaya calisiyorum.F Fatos4345 tasdiklenmis,sara_28 tasdik bekleyen hamilelerimiz iyi misiniz? (Saracim transfer yaptirmis herkesi aksi soylenene -teste- kadar hamile ilan ediyorum hep)
Opu olmadigi icin agrim sizim yok ne guzel... Sadece su clexan isi cok sakat, bakalim bu gece vurulacagim kabus yasanacak mi... Bunun disinda istahim cok acik folic asiti gece uyumadan onceye cevir dedi doktorum, yoksa bebebk yerine gobek buyuyecek gibi :)
Su an fark ettim ki acikmisim, gidip bir seyler yiyeyim...
Hayırlı olsun canım sırada güzel put pıtlar var bolca dinlen dualarımız seninleDuygucugum pazartesi kesemizi gordukten sonra daha iyi oldum..Yalniz bugun biraz sancimm var rapor aldim evdeyim. Sanci moralimi bozuyor ama kotu dusunceleri aklimdan kovalamaya calisiyorum.
Keseyi ekranda gorunce hepiniz aklimdan gectiniz.....
tokilerde hayvan yasakmı acaba. 1-2 tanede bir şey demezlerde sayı çok olursa haklısın tepki gösteren olabilir..
tahmin edebiliyorum cnm da bu kiralar ne böyle Allah aşkına.. istanbuldan daha pahalıymış benim Bahceşehir kiptaş evlerindeki evin kirası bile 500 tl.. cnm ne dim şaşırdım biraz inşallah gönlüne göre iyi bir ev bulursun..
Kotu ev sahibi mal sahibi yaparmis.... Bellimi olur bir anda gelisir hersey. Adet mevzusuna gelince bebek geliyor olabilirmi? Nasil mutlu edersin bizleri.. Allah seninde gonlune gore versin...
Kizlar herkese tesekür ederim narkozsuz birsekilde 4salikli yumi ,yarin ayayip haber vercekler basardim kizlar cok sagolun herkese sonsuz Tesekür ederim sagolun varolun Allah hepinizden tazi olsun biraz agrim var oda dinlenice gecer öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?