Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duygucuğum transferin hayırlı olsun 14 kasıma bişey kalmadı hayırşı haberler alalım inşallhh

Canımm yaaa sen bunu da halledersin kul sıkışmadan hızır imdada yetişmezmiş inşallh gönlünüze göre bi ev cıkar yok yerden rahatca tasınırsın maaile :)

Yok anacım, Ağustos' ta ikinci tedavi için yola çıktığımızdan beri ev arkadaşıyız sadece. Meryem Ana da değilim ki umutlanayım
Ahahahaaaahhhaaa cok güldürdün beni yaaa niye ....kulaklarını cekicem senin ev arkadaslığıda ne demek faalıyete geç hemennnnn

Ayyy maşalllahhhh çok güzel bir haberr canım

F Fatos4345 tasdiklenmis, sara_28 tasdik bekleyen hamilelerimiz iyi misiniz? (Saracim transfer yaptirmis herkesi aksi soylenene -teste- kadar hamile ilan ediyorum hep)

Opu olmadigi icin agrim sizim yok ne guzel... Sadece su clexan isi cok sakat, bakalim bu gece vurulacagim kabus yasanacak mi... Bunun disinda istahim cok acik folic asiti gece uyumadan onceye cevir dedi doktorum, yoksa bebebk yerine gobek buyuyecek gibi :)

Su an fark ettim ki acikmisim, gidip bir seyler yiyeyim...

Yok anacım, Ağustos' ta ikinci tedavi için yola çıktığımızdan beri ev arkadaşıyız sadece. Meryem Ana da değilim ki umutlanayım
Hahahahahahaha allahim gobegim oynadi yerinden... Cok yasa, cok gul emi Ah bir de sen Meryem ana degilsin evet ama "ev arkadasinda" rahip degil... El insaf :)

Şimdi iki günlük hamilesin. 14 Kasımda da onayını almanı diliyorum. Olmazsa kısmını duruma göre konuşuruz

Ayrı kalma kısmını ilk gittiğimizde, orada bir pansiyon görmüştük ve ona göre değerlendirmiştik. Ama fiyatları ve şartları duyunca o alternatif te silindi mecburen. Bir başka kümese 5 yıldızlı otel muamelesi yapıyorlar. Bir de günlük masrafları eklenince maaşın üzerine borçlanmamız gerekecek.
Dediğin gibi zamansız bir taşınma. Yoksa bu kadar sıkıntı olmazdı. Şimdiki durum, hiç bir şey bulamazsak, geçici olarak kümeslerden birine eşyaları atıp, bahardan itibaren tekrar ev aramak ve taşınmak şeklinde. Benim endişem de eğer bu arada regl olur, bebeğimi alır ve hamile kalırsam tekrar taşınma işi ertelenecek. Doğumu öyle bir yerde yapmak ta istemem açıkçası.
Ruh halimin bozulmasında şimdi oturduğumuz evin dağınıklığı da etkili. Her yer karıştı, her şey üst üste, ne nerede belli değil. Hayırlısı Allah' tan... Elbet bulunacak bir çıkış yolu...

bilmiyorumki cnm doktorununda bir bildiği vardır mutlaka, sen o zaman sürecinde zaten bekleyeceksiniz başka doktorlarada eşinin sonucunu bir mail at istersen bakalım ne diyecekler.. doktorun kimdi cnm hangi hastanedeydin umutmuşum..

tokilerde hayvan yasakmı acaba. 1-2 tanede bir şey demezlerde sayı çok olursa haklısın tepki gösteren olabilir..
tahmin edebiliyorum cnm da bu kiralar ne böyle Allah aşkına.. istanbuldan daha pahalıymış benim Bahceşehir kiptaş evlerindeki evin kirası bile 500 tl.. cnm ne dim şaşırdım biraz inşallah gönlüne göre iyi bir ev bulursun..

Gozunaydin...Narkozsuz hemde .... Seni tebrik ediyorum canim.. Allah nazarlardan korusun ve 4 yumurtana da can versin.

Kotu ev sahibi mal sahibi yaparmis.... Bellimi olur bir anda gelisir hersey. Adet mevzusuna gelince bebek geliyor olabilirmi? Nasil mutlu edersin bizleri.. Allah seninde gonlune gore versin...

Duygucugum pazartesi kesemizi gordukten sonra daha iyi oldum..Yalniz bugun biraz sancimm var rapor aldim evdeyim. Sanci moralimi bozuyor ama kotu dusunceleri aklimdan kovalamaya calisiyorum.
Keseyi ekranda gorunce hepiniz aklimdan gectiniz.....

Duygucugum pazartesi kesemizi gordukten sonra daha iyi oldum..Yalniz bugun biraz sancimm var rapor aldim evdeyim. Sanci moralimi bozuyor ama kotu dusunceleri aklimdan kovalamaya calisiyorum.
Keseyi ekranda gorunce hepiniz aklimdan gectiniz.....
Hayırlı olsun canım sırada güzel put pıtlar var bolca dinlen dualarımız seninle

Kedilere itiraz eden pek olmuyor ama köpek bir taneyken bile sorun eden çok oluyor. Az önce bir tanıdığımızla görüştük, "yabancısınız diye çok istiyorlardır, 300 - 400 e buluruz, merak etmeyin" dedi, içime su serpildi. Bir de yükseokul var İpsala' da. Yurt yok. Öğrencilere 1000 tl diyorlar kirayı. 3-4 kişi birleşip veriyor onlar da. O yüzden de saçma sapan rakamlar havada uçuşuyor. Neyse, bir şeyler çıkacak sanırım.

Kotu ev sahibi mal sahibi yaparmis.... Bellimi olur bir anda gelisir hersey. Adet mevzusuna gelince bebek geliyor olabilirmi? Nasil mutlu edersin bizleri.. Allah seninde gonlune gore versin...

Allah büyük, nasibimizi yaşayacağız sonuçta. Ama ilk etapta moralim çok bozuldu ne yalan söyleyeyim. Şimdi biraz daha iyiyim.
Bebek gelemez çünkü uzuuuuun zamandır icraat yok. Transfer olmadım. Operasyonun izleri de geçmedi daha. Ağrı yok çok şükür ama görüntü hala kötü. Operasyon sonrası menapoz ihtimalinden bahsetmişti doktor. Endişemin kaynağı o. Üstüne stres te eklenince... Neyse, müsait olduğu zaman gelir herhalde.

yarına güzel haberlerini bekliyoruz cnm, hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…