- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.741
canim gozunaydin guzel haberlerini aliriz insKizkar simdi aradilar hepsi dollenmis tabiki 3 transfer hakim var digerini dobdururuz büyük ihtimale yarin transfer günüm ben heycandan tavan yaptim cikip biraz dolasayim hepinite dua ediyorum alkah kimseyi caresiz birakmasin haxirli evlat hepimize nasip etsin
öptüm herkesi
Ben eklerim seni canimm benim, bilahare denersin...Duygu canim bu halde bizimle ugrasiyosun seviyorum seni yaa
canim allah o gizel gonlunede bir minik evlat basip etsin birtanem bol bol dinlen hayirlisiyla
Olacak insallah busefer bu arada ben o tabloya kendimi nasil yazicam bulamadim neyse öptüm tatli yanaklarindan
Bu listeye gelip yaş ortalamasını yükseltmeye ne dersiniz:)
Karşılarına da hamile yazsa tadından yenmez...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-bolumumuze-ozel-listemiz.765749/
bende eklerim istersen, bilgi icin yine de anlatayim:Ben beceremedim, çoklu alıntıya bastıktan sonra nasıl bir yol izleniyor?
Güncelleme...
Kolay takip için bu listeyi kullanabiliriz. Tarihlere göre varsa işlemi olan, transferi vb. herkes kendisine ait bilgileri ekleyebilir. Sağ alt köşeden çoklu alıntılama ile :)
Kasım 2014 - Aylık Takvim
27 Ekim 2014 Pazartesisara_28 OPU
29 Ekim 2014 ÇarşambaLulinda OPU
30 Ekim 2014 Perşembegulneva77 Yumurta Kontrol
31 Ekim 2014 Cuma B bebeklerve OPU
------------------------------------------------------------------
01 Kasım 2014 Cumartesisara_28 Transfer
02 Kasım 2014 Pazar
03 Kasım 2014 Pazartesi
04 Kasım 2014 SalıWishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transferacmila OPU
06 Kasım 2014 Perşembe
07 Kasım 2014 Cumagulneva77 OPU
08 Kasım 2014 Cumartesi
09 Kasım 2014 Pazar
10 Kasım 2014 Pazartesi
11 Kasım 2014 Salısara_28 Test
12 Kasım 2014 Çarşamba
13 Kasım 2014 Perşembe
14 Kasım 2014 CumaWishhDuygu & B bebeklerve Test
15 Kasım 2014 Cumartesi
16 Kasım 2014 Pazar
17 Kasım 2014 Pazartesi
18 Kasım 2014 Salı
19 Kasım 2014 Çarşamba
20 Kasım 2014 Perşembe
21 Kasım 2014 Cuma
22 Kasım 2014 Cumartesi@Lulinda Transfer
23 Kasım 2014 Pazar
24 Kasım 2014 Pazartesi
25 Kasım 2014 Salı
26 Kasım 2014 Çarşamba
27 Kasım 2014 Perşembe
28 Kasım 2014 Cuma
29 Kasım 2014 Cumartesi
30 Kasım 2014 Pazar
canım herzaman yatma birazda hareket etmen gerek çünkü kan dolaşımı için şart biliyorsun..daha yeni transferin oldu ağrı için erken canım..bildiğim kadarıyla bel ağrısı iyidir kasıkta batma bebeğin tutnduğuna dağir belirti ama ilaçlarında etkisi bence..benimde opu olmadım daha ama ağrımadık yerim yok birde biraz grip oldum sanki boğazım ağrıyor doktora gidip ilaçta kullanmak istemiyorum..bende sikilmaya basladim ama evdekiler kalkma yurume yorulma gibi hep gozler ustumde canim sigaradan uzuk durman lazim zaten biraz gayret et bu kadar emek veriyoruz sonucta ccok ilginc opuda da transfer sonrasi da Hic bir agrim sizim yok ne dusuneceyimi bilmiyorum
bende sikilmaya basladim ama evdekiler kalkma yurume yorulma gibi hep gozler ustumde canim sigaradan uzuk durman lazim zaten biraz gayret et bu kadar emek veriyoruz sonucta ccok ilginc opuda da transfer sonrasi da Hic bir agrim sizim yok ne dusuneceyimi bilmiyorum
ekleme işini bende yapamam canım ya hiç anlama çoklu alıntı benimde opu yarın sabah kısmetse..Ben eklerim seni canimm benim, bilahare denersin...
28. Siradan katilmistim :) umarim 14'unde guncelleme "evet evet tasdiklendi, hamile" diye olur.
bende eklerim istersen, bilgi icin yine de anlatayim:
Cevapla ile de alabilirsiniz. Cevap yazdiginiz yere cikan mesajin icinde ilgili tarihe yazabilirsiniz. Mesajin basindaki ve sonundaki QUOTE yazilarini silerseniz sizden giden mesaj olarak gider.
Coklu alıntılada da ayni yontem. Sadece mesajin cevap yazdiginiz yere cikmasi icin coklu alintila sobrasinda mesaj yazdiginiz yerin altindaki alintilari ekle yazisina tiklamak lazim, o zaman secilen mesajlar ekleniyor.
Ben sabah aksam yuruyorum. Acikcasi cok hareket etmeme kismina katilmiyorum, hamile oldugunu bilmeden neler nelr yapanlar var ustelik normal yoldan olduysa daha embriyo olmaya calisşyor olacak, bize hazir geliyor. Ben doktoruma da dedim eglendik, madem 5-6 gune kadar ilerletiyorsunuz soyle 1 aya goturun var mi eksik gedik bakip yerlestirin diye... İleride boyle olacaktir zaten. Maalesef embriyolog bir tanşdigimiz her gecen gun tup bebek hikayelerinde ve yaslarda senaryonun hizla arttigini soyledi. Tedaviye giden sayisi da, giden genc yaslar da artistaymis.
Agri esigin yuksek demek ki ayrica ne guzel. Agriyi belirti olarak kabul etmiyorum ben. Eger oyle olsa tedavisiz oldugum ay kesin hamile olmaliydim. Oyle yogun bel ve kasik agrisi vardi ki dahiliyeye bile gittiydim. Ustelik idrarima kar yagmis gibi partikuller vardi, foruma gore bunlar hamilelik belirtisi. Hamile de degildim, idrar testinde de enfeksiyon yoktu :)
Bu nedenle hamile miyim diye dinleme kendini, aksi soylenene kadar hamile kal :) operim cok
Ben opudan 4 gün sonra regl oldum. Rahim iyi başlayalım transfer hazırlıklarına dedi. Şuan climara bant ve vitamin alıyorum. 17sinde bantlara birsürü ilaç eklenecek sanırım. uzun bir liste var:) Bu tarih herşey yolunda giderse tabii ki. Rahim duvarı film çevirmezse:) Embriyoların hangilerini deneyeceğimizi konuşmadık açıkçası. 17sinde sorarım.Lulinda tebrikler, listeden anladigim kadariyla belli olmus transfer gunu? Bu ne hiz masallah 3. Gunleri mi deneyeceksiniz, 5&3 olarak mi? İlaçlar basladi mi? Nedir tedavi programiniz. Bol sanslar simdiden, yolun heppp acik olsun.
Ben 11 ekim de regl oldum, 25. Gunde 4 kasim da transfer gerceklesti. Baskilama icin lucrin igne ve rahim kalinlasmasi icin uzun surdu :)
Hayırlı uğurlu olsun, ne güzel haberler geliyor böyle yaaa, çok mutlu oldum, hepimize Allahım yardım etsin, herkese bol şanslar....arkadaslar nihayet transferim oldu 2 embriyo transfer edildi test gunum 9 gun sonra dualariniza cok ihtiyacim var hepinizi opuyorum
Kizkar simdi aradilar hepsi dollenmis tabiki 3 transfer hakim var digerini dobdururuz büyük ihtimale yarin transfer günüm ben heycandan tavan yaptim cikip biraz dolasayim hepinite dua ediyorum alkah kimseyi caresiz birakmasin haxirli evlat hepimize nasip etsin
öptüm herkesi
İyiyim canim, evde kalmak 2. Gunden sonra cok geldi galiba yarin ofise gideyim diyorum. Sigara umdugum kadar zorlamadi, yemek sonrasini atlattim mi geciyor. Agri sizi durumu entresan. Bu ilaclar yapiyor diye dusunuyorum. Cunku ben tedavi opu vs gecirmedim bu nedenle belim ve ozellikle sol kasiktaki agriyi ilaclara bagliyorum. Agri vs sen nasilsin? Opu sonrasi agrin sizin dindi mi?
Bu kez ilaclarim daha yuksek dozlarda ayrica. Sen de nasil? (Crinone 2x1, Estrofem 3x1, asprin+folik asit 1x1, climara forte bant 2gx1, clexane 1x1)
Daha oncekiler gibi belirlenen tarihten once herhangi bir test yapmayi dusunmuyorum. Zaten 6. Gune giden embriyo oldugu icin 10 gun sonraya gun verdiler bekleriz. Senin periyotların nasıl bilmiyorum benim 26-28 arasi degisir. Bu durumda zaten bi nevi test olacak cunku bu periyoda gore bugun yarin veya en gec 11 inde regl olabilirim. Regl gitsin bebekler gelsin tercihimiz :))) Bekleyip gorecegiz :)
sara_28 sende nasil durumlar, iyi misiniz?
acmila canim cesur kadin agrin sizin yoktur umarim, cok sevgiler...
Sen 1 ay demişsin, ben dün eşime 9 ay dışarda olsaya, izleriz gidip hergün dedim. Gelecekte olacak bence,çok hızlı ilerliyor teknoloji ve dediğin gibi kısırlık giderek artıyor.
Ütopia diye bir dizi var. Çok enteresan bir yaklaşım var. Hazır evdesin, izle mutlaka.
http://www.dizibox.org/dizi/utopia/
Ben opudan 4 gün sonra regl oldum. Rahim iyi başlayalım transfer hazırlıklarına dedi. Şuan climara bant ve vitamin alıyorum. 17sinde bantlara birsürü ilaç eklenecek sanırım. uzun bir liste var:) Bu tarih herşey yolunda giderse tabii ki. Rahim duvarı film çevirmezse:) Embriyoların hangilerini deneyeceğimizi konuşmadık açıkçası. 17sinde sorarım.
17sinde crinone jel,prednol,corasprin,ovitrelle ve prolutron ilave olacakmış bantlara.Yuh:)
gözün aydın canım inşallah sonu bebişli olur
Iyiyim canım arada bel ve kasık ağrısı bendede var birde bugün adet sancısı gibi sancim var hatta bugün test yapsam mi diye düşündüm ama yapmadım idrarda belli olmaz diye
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik
Yatıp kendini dinlememe konusunda sana katılıyorum bende ilk gün yattım dinlendim ikinci gün ogleden sonra Özdilek park istanbula gittim metroya yoruldukca oturdum oradaki puflara birde ayağımı uzattım babamın evi gibi sonraki günlerde de aksama kadar yatmadım kendimi yormadan gezdim hep bebeklerimde benim gibi gezenti olacaklar
Takilacak bşr seyler arama canim :) benimkilerin nedeni bence rahim kalinliginin 10 mmlere ulasmamis olmasi ihtimaliyle... Hatirladigim kadariyla senin zaten masallah cok iyiydi oyle degil mi... Estrafem ve bant bundan... Crinone asprin ve folik asit standart ise geriye clexane kaliyor o da benim genetik testlerim dogrultusunda az da olsa pihtilasma sonucu nedeniyle yapiliyor. Zaten nefret bir igne fobime bşr de aci sorunu ekletecek ki benim aci sorunum yoktu igne yapilana kadar di fobim. Ama bu fena, yakiyor...Ya kızlar bişey soracak sizler transferde sonra birsürü ilaç kullanıyorsunuz ben sadece cirinone jel ve folik asit kullanıyorum benim tedavide eksik bişeyler mi var aklım karıştı
Ben test yapmamaktan yanayım, surprizi kacmasin... Agrilari onemsemiyorum ben ama yorumlandigin netse ona hizmet etsin sen de :) gezme tozma konusuna katiliyorum :)
Lokasyon olarak bana yakinmissin ofisim Levent te, Kanyon Metrocity alisveris icin h.ici mekanlarim h.sonlari eve yakin olan Akbati... Yorulmadikca keyfine bak, gezente olsunlar varsin...
Takilacak bşr seyler arama canim :) benimkilerin nedeni bence rahim kalinliginin 10 mmlere ulasmamis olmasi ihtimaliyle... Hatirladigim kadariyla senin zaten masallah cok iyiydi oyle degil mi... Estrafem ve bant bundan... Crinone asprin ve folik asit standart ise geriye clexane kaliyor o da benim genetik testlerim dogrultusunda az da olsa pihtilasma sonucu nedeniyle yapiliyor. Zaten nefret bir igne fobime bşr de aci sorunu ekletecek ki benim aci sorunum yoktu igne yapilana kadar di fobim. Ama bu fena, yakiyor...
Aklin yolu bir. Ben biraz sevgilime hamilelik simarikliklari, asermeleri, tekmeleme vb tum detaylarla sirnasmak icin bir iki ay bende kalsin isterim. Mumkunse sagliga dair tum testleri yapildiktan sonra getirip, yerlestirsinler :))) utopia yi izlemedim. Dizibox dizilerim icin kullandigim sitelerden biri. Su tedavi ve diger hastane islerinden bşrkmis dizilerim var... Revenge, homeland, under the dome birikenlerine utopia yi da ekliyorum simdi :) bugun ve hafta sonu bitmis olur hepsi boylece diger dizilerimle birlesşr. Cok sagol
Hayırlısı olsun simdiden. Estrofemle baslarlar genelde sonra climara fort eklerlerdi hizli ilerleyeceksiniz demek ki :) opu nedeniyle prednol evet ama ovitrelle ve prolutronu taze zamaninda kullaniyorlardi bende. Belki senin opu yakin oldugu icin daha emin adimlarlagarantili ilerliyorlardir. Rahiim kalinligi da cossun insallah, planlandigi gibi ilerlesin... Olive farm vb %100 organik nar suyu ve bal tarcin takviyesinden destek alirsin umarim.
Benim de ev Levent'te. Kahve içelim bir gün:)Ben test yapmamaktan yanayım, surprizi kacmasin... Agrilari onemsemiyorum ben ama yorumlandigin netse ona hizmet etsin sen de :) gezme tozma konusuna katiliyorum :)
Lokasyon olarak bana yakinmissin ofisim Levent te, Kanyon Metrocity alisveris icin h.ici mekanlarim h.sonlari eve yakin olan Akbati... Yorulmadikca keyfine bak, gezente olsunlar varsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?