- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.781
Biliyormusun başka bir topikteki sevdiğim bir arkadaşımın da evlenme tarihi bu inşallah banada ugurlu gelirsiniz
Kıslaaaaaarrrrrr... Bende güzel haberler var. Yarın sabah kürtaj oluyorum. Bebiş düşüyor maalesef ama doktorum kendi kendine 2. Kez hamile kalmamı süper buldu ve AMH ı da iyi buldu. Bunun için 6 ay daha tüp bebek için bekleyebiliriz dedi. Bu bana moral oldu ne yalan söyleyeyim, kendimi bereket tanrıçası gibi hissettim. :) her ne kadar ikisi de sadece 1-2 hafta sürse de 8 ayda 2 kez hamile kalmışsın, bu süper, sadece iyi yumurtaya denk gelmek gerekiyor dedi ya, uçtummm uçtummm.. Inancım arttı. Allahım inşallah en kıs zamanda bebiş kokusu dolar ciğerlerimize.. :)
iyiyim canım saol adet olmayı bekliyorum kontrole gidicem 2 aydır ilaçlar vitaminler kullanıyorum bakalım bi faydası oldumu olmadımı..duruma göre tedaviye başlanırmı bilmiyorum..takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyorum..baharcigim nasilsin iyimisin gozukmuyorsun kac zamandir ne yapiyorsun..sagol canimm cok optum
canım Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak.opun başarılı geçecek. Dualarım seninle.slm canlar hepinize teker teker cevap yazamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..encu yarın istanbuldayız inş Allahında izniyle sabah 8 buçukta orda olmamız gerekmiş..
2220 Trombofili panelini söyledim, onu da araştıracağız. Acaba rahime tutunmasıyla ilgili bir sorun mu oluyor diye sordum. Onları araştıracağını söyledi. Gebelik bulgularının ortadan kalkmasının ardından HSG ve hormonlar yapılacak. Zaten Ocak ayını bulacağız bunlarla. Şubat Mart gibi de tüp bebeğe başlarız.
benimde nikah tarihim 11 Kasım.düğün tarihimizde 20 Kasım. Demekki aynı vakitlerde evlenmişizzz. Sonbahar gelinleriyizzz bizzzBenim de evlilik yıldönümüm o gün. ( Tek başıma evlendim ya, biz demiyorum)
slm canlar hepinize teker teker cevap yazamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..encu yarın istanbuldayız inş Allahında izniyle sabah 8 buçukta orda olmamız gerekmiş..
Benim
benimde nikah tarihim 11 Kasım.düğün tarihimizde 20 Kasım. Demekki aynı vakitlerde evlenmişizzz. Sonbahar gelinleriyizzz bizzz
Bilgisi olan lütfen yazsın, benim de ihtiyacım olacak, bende de 2 adet yumurta görünüyor, bu bilgilere benim ciddi ihtiyacım var.Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal olduyeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
Acmila. Senin bugündü değil mi transferin? Bebeğine kavuşacağın rahat ve mutlu bir transferin olsun. Rabbim senin de yardımcın olsun arkadaşım. Gün saymaya başlıyorum senin için...
Hayırlı uğurlu olsun transferin canım, tüm dualarımız seninle, güzel düşünelim güzel sonuçlansın herşeyEvet canim 12.30 da bugün transfervdualarini allah kabul etsin sagol varol arkadasim insallah hepimizin yuzu güler allah herkese hayirlivevkat versin
Gulneva canim yolun acik olsun Allah gönlüne gore versin dualarim seninle
Arkadaşlar puregon iğneye başladıktan 6 gün sonra yumurta kontrolümde birinin çapı 10mm., 2.si 6mm. İnternette hiçbir bilgiye rastlayamadım, yumurtalar düzenli büyüyor mu acaba, bilgisi olan varsa lütfen yazsın
benimde 2010 . Allah tüm sevenleri bir ömür mutlu eder inşallah. Doğum günümde 25 Kasım. Yani eşim bu ay 3 hediye alacak banaaaHehe, tesadüfe bak. Bizim de 11 Kasım nikah, 17 Kasım mevlüt tarihimiz. Sene 2007. Daha dünmüş gibi hatırlarım, salak salak sırıtıyordum ortalıkta
slm canlar hepinize teker teker cevap yazamadım canlar ya küsmeyin bana...ben evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum inş transfer aşamasına kadar gelirsem evim tertemiz olsun yoksa içim rahat etmez..canlar yarın büyük gün bu saat oldu heycandan işlerde uyuyamadım..canlar yarın dualarınıza çok ihtiyacım var sabah 9 buçukta opum var..hayırlı haberlerle dönerim inş..encu yarın istanbuldayız inş Allahında izniyle sabah 8 buçukta orda olmamız gerekmiş..
Kıslaaaaaarrrrrr... Bende güzel haberler var. Yarın sabah kürtaj oluyorum. Bebiş düşüyor maalesef ama doktorum kendi kendine 2. Kez hamile kalmamı süper buldu ve AMH ı da iyi buldu. Bunun için 6 ay daha tüp bebek için bekleyebiliriz dedi. Bu bana moral oldu ne yalan söyleyeyim, kendimi bereket tanrıçası gibi hissettim. :) her ne kadar ikisi de sadece 1-2 hafta sürse de 8 ayda 2 kez hamile kalmışsın, bu süper, sadece iyi yumurtaya denk gelmek gerekiyor dedi ya, uçtummm uçtummm.. Inancım arttı. Allahım inşallah en kıs zamanda bebiş kokusu dolar ciğerlerimize.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?