- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.761
Eklemek istedigini bana ilet ben eklerim. Coklu alinti yapmakla ayni ama forum degisince coklu alintilama da degisti, paylasirim nasil yapilacagini...ben şu tarihleri düzenlemeyi başaramadım ama
Dünya küçük belki de dedigin gibi olmustur... İlaclara kafani takama bol bol gez :)Ilaclar konusunu anladım canım
Belkide alışveriş merkezlerinde karşılaştık belli mi olur istanbulda olduğum sürede hep gezdim çünkü
Ben de bu ara The 100 ı takip ediyorum. Saçma ama kafa dağıtıyor. Nar suyu değilde bizim memleketten nar geldi, onu yiyorum elimden geldiğince. Zaten 3-4 yıldır doğal beslenmeye daha bir dikkat ediyorum. Evde kimsayal temizlik maddesi kullanmıyorum. Hepsini kendim yapıyorum. Vejateryendim, tedaviler sırasında protein al dedikleri için et yemeye başladım. Ama yine de balık dışı zorlanıyorum. Bu arada evde 5 kedi, 1 köpek, bahçemizde kadrosuz 7-8 kedi annesiyim
Tarçın,balı duymamıştım.
Aaaa super yakinlik, "sut" iceriz insallah. :))))))))) (sevmem de hic ama iste)Benim de ev Levent'te. Kahve içelim bir gün:)
Eklemek istedigini bana ilet ben eklerim. Coklu alinti yapmakla ayni ama forum degisince coklu alintilama da degisti, paylasirim nasil yapilacagini...
Dünya küçük belki de dedigin gibi olmustur... İlaclara kafani takama bol bol gez :)
En sacmasi bizim iyi yapimlardan iyiydir maalesef :) biz sezon biriktirip izlemeyi seviyoruz sacma da olsa biriktirir ekleriz :) Lost ve Prison Break i 2 sezonunu biriktirip ara vermeden izlemistik. Nar konusunda sanslisin ben taze olanlari tukettim sulari takviye ettirdim. Kimyasal ve saglikli beslenme konusunda harikasin. Bende 5-6 senedir et yiyenlerdenim aylarca yemesem niye yok demem, sebzelerin zeytinyagli tumune bayilirim hic ayirmam :) balikla eh iste aramşz. Yiyebiliyorsan ne mutlu sana :) evdeki kadrolu kadrosuz pati ekibine bayildim. Esim kedi sevmiyor, bahcemize gelen komsu kedilerine bile laf ediyor. Oysa ki bahce ne kadar ilac vs olsa da onlar iyibekci :) onlarda biliyormus gibi hep onun koltuguna yatip tuy birakiyorlar, koruma naylon paketini yirtiyorlar :))))))
Aaaa super yakinlik, "sut" iceriz insallah. :))))))))) (sevmem de hic ama iste)
Eklemek istedigini bana ilet ben eklerim. Coklu alinti yapmakla ayni ama forum degisince coklu alintilama da degisti, paylasirim nasil yapilacagini...
8 Kasım yumurta kontrolü, 10 Kasım son kontrol, 11 Kasım OPU(büyük ihtimalle)
Transferde tüm yürekler seninle birlikte olacak canım, inşallah herşey yolunda gidecek, güzel haberlerini bekliyoruz...Kizkar simdi aradilar hepsi dollenmis tabiki 3 transfer hakim var digerini dobdururuz büyük ihtimale yarin transfer günüm ben heycandan tavan yaptim cikip biraz dolasayim hepinite dua ediyorum alkah kimseyi caresiz birakmasin haxirli evlat hepimize nasip etsin
öptüm herkesi
Kizkar simdi aradilar hepsi dollenmis tabiki 3 transfer hakim var digerini dobdururuz büyük ihtimale yarin transfer günüm ben heycandan tavan yaptim cikip biraz dolasayim hepinite dua ediyorum alkah kimseyi caresiz birakmasin haxirli evlat hepimize nasip etsin
öptüm herkesi
Ben de bu ara The 100 ı takip ediyorum. Saçma ama kafa dağıtıyor.
Nar suyu değilde bizim memleketten nar geldi, onu yiyorum elimden geldiğince. Zaten 3-4 yıldır doğal beslenmeye daha bir dikkat ediyorum. Evde kimsayal temizlik maddesi kullanmıyorum. Hepsini kendim yapıyorum. Vejateryendim, tedaviler sırasında protein al dedikleri için et yemeye başladım. Ama yine de balık dışı zorlanıyorum. Bu arada evde 5 kedi, 1 köpek, bahçemizde kadrosuz 7-8 kedi annesiyim.
Tarçın,balı duymamıştım.
Bizden hariç 23 pati var evde:) Kedimin biri 3 bacaklı çünkü... Öperim tabii.Amaaan, bir pati sever daha varmış burada, ne güzel. Öp o güzel patilerini benim için
tesekur ederim canim insallah
benden güzellll haberler var kızlar dualarımız kabul oldu e2 ve progesteron iyi çıktı bu gece çatlatma iğnem var cuma sabahı opu varr canlar..tek taşım inş güzel dölenir bölünür Rabimde can kan verir hayırlı sağlık evlat olur inşş..ama rahim ince canlar ya bakalım cuma ilk emriyologla görüşmem varr rahim 10mm üstünde olmadan transfer istemiyorum..
çok sevindim inan hersey güzel olacak demiştim sana
Kizkar simdi aradilar hepsi dollenmis tabiki 3 transfer hakim var digerini dobdururuz büyük ihtimale yarin transfer günüm ben heycandan tavan yaptim cikip biraz dolasayim hepinite dua ediyorum alkah kimseyi caresiz birakmasin haxirli evlat hepimize nasip etsin
öptüm herkesi
Ben test yapmamaktan yanayım, surprizi kacmasin... Agrilari onemsemiyorum ben ama yorumlandigin netse ona hizmet etsin sen de :) gezme tozma konusuna katiliyorum :)
Lokasyon olarak bana yakinmissin ofisim Levent te, Kanyon Metrocity alisveris icin h.ici mekanlarim h.sonlari eve yakin olan Akbati... Yorulmadikca keyfine bak, gezente olsunlar varsin...
cnm test günün hangi gün..
Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal olduRast gtsin inşallahhh dualarımız seninle:)
Bizden hariç 23 pati var evde:) Kedimin biri 3 bacaklı çünkü... Öperim tabii.
11.11.2014 test tarihim canım
Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal olduyeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
Benim de evlilik yıldönümüm o gün. ( Tek başıma evlendim ya, biz demiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?