Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben şu tarihleri düzenlemeyi başaramadım ama
Eklemek istedigini bana ilet ben eklerim. Coklu alinti yapmakla ayni ama forum degisince coklu alintilama da degisti, paylasirim nasil yapilacagini...

Ilaclar konusunu anladım canım
Belkide alışveriş merkezlerinde karşılaştık belli mi olur istanbulda olduğum sürede hep gezdim çünkü
Dünya küçük belki de dedigin gibi olmustur... İlaclara kafani takama bol bol gez :)

En sacmasi bizim iyi yapimlardan iyiydir maalesef :) biz sezon biriktirip izlemeyi seviyoruz sacma da olsa biriktirir ekleriz :) Lost ve Prison Break i 2 sezonunu biriktirip ara vermeden izlemistik. Nar konusunda sanslisin ben taze olanlari tukettim sulari takviye ettirdim. Kimyasal ve saglikli beslenme konusunda harikasin. Bende 5-6 senedir et yiyenlerdenim aylarca yemesem niye yok demem, sebzelerin zeytinyagli tumune bayilirim hic ayirmam :) balikla eh iste aramşz. Yiyebiliyorsan ne mutlu sana :) evdeki kadrolu kadrosuz pati ekibine bayildim. Esim kedi sevmiyor, bahcemize gelen komsu kedilerine bile laf ediyor. Oysa ki bahce ne kadar ilac vs olsa da onlar iyibekci :) onlarda biliyormus gibi hep onun koltuguna yatip tuy birakiyorlar, koruma naylon paketini yirtiyorlar :))))))

Benim de ev Levent'te. Kahve içelim bir gün:)
Aaaa super yakinlik, "sut" iceriz insallah. :))))))))) (sevmem de hic ama iste)

Tarcin bali unutmusum. Zanork sagolsun o soylemisti, herkes cok memnendu.. 4 kasik bal, yarim kasik tarcin karistirip sakiz batirarak tuketiliyor. Sabah ve ogleden sonra demisti o ama ben aklima geldikce kullaniyorum.

Biriktirmek iyi oluyor. Utopya yı öyle seyrettim ben de. Aklıma geldi bir de Black Mirror var enteresan dizi.
Kediler kimi kıl edeceklerini iyi bilirler:) Benim de yan komsu bahçesine gelsin istemez ama kedi bu dinler mi? 3 çocukları var, oynamak istiyorlar. Kadın müsade etmiyor. Anneleri yokken gizli gizli seviyorlar:) Benimkileri bahçeye çıkarıyorum. o tarafa geçmiyorlar allahtan.
Süt de olur:)
Bal tarçını bende deneyeyim.

Transferde tüm yürekler seninle birlikte olacak canım, inşallah herşey yolunda gidecek, güzel haberlerini bekliyoruz...

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah hayırlısıyla evlat olur, sımsıkı tutunurlar sana. Nacizane tavsiyem ikisini dondur mümkünse. İlerisi için de bir fazla ümidin olur. Benim olsa ne yapardım diye düşündüm. En uygununu doktorun tavsiye eder zaten...

Amaaan, bir pati sever daha varmış burada, ne güzel. Öp o güzel patilerini benim için

canım seni merak etmiştim çok sevindim maşallah.. cuma istanbuldasın yani..
transferin hayırlı olsun herşey gönlünce gelişsin hayatım..

hayırlı olsun canım ne güzel haberler getirdin.. 3 çok iyi bir rakam bizler için..
hazırda buz bebişlerinde olacak annesi..
bolcana gez canım daha 1-2 hafta hep kontrollü olman gerekecek..transferin şimdiden hayırlı olsun hayatım.

leventte hemde metrocıty kanyonda buluşurda bana haber vermezsiniz hımm, banada çok yakın cnm o kahve buluşmasından benide haberdar edin..

Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal oldu yeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında

Geçmiş olsun arkadaşım. Her şey boşa gitmiş gibi hissettiğini tahmin ediyorum. Diğer taraftan, seni daha büyük üzüntülerden koruduklarını düşünüp teselli bulmanı diliyorum. İnşallah bu defa sana bebeğini getirecek olan tedavine başlarsın.
Uzun protokol yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla folikülün ilk oluşumundan itibaren kontrollü büyütülmesi için tercih ediliyor. Böylece yumurta daha dengeli gelişiyor. Ayrıca daha fazla sayıda yumurta alınması da mümkün olabiliyor. Kısa protokolde varlığı belli bir seviyeye gelmiş yumurtalara takviye yapılıyor. Dolayısıyla kalite ve sayı daha düşük kalabiliyor.
Yeni tedaviye hemen mi başlayacaksınız? Biraz beklesen daha mı iyi olurdu bünyen açısından?

Kıslaaaaaarrrrrr... Bende güzel haberler var. Yarın sabah kürtaj oluyorum. Bebiş düşüyor maalesef ama doktorum kendi kendine 2. Kez hamile kalmamı süper buldu ve AMH ı da iyi buldu. Bunun için 6 ay daha tüp bebek için bekleyebiliriz dedi. Bu bana moral oldu ne yalan söyleyeyim, kendimi bereket tanrıçası gibi hissettim. :) her ne kadar ikisi de sadece 1-2 hafta sürse de 8 ayda 2 kez hamile kalmışsın, bu süper, sadece iyi yumurtaya denk gelmek gerekiyor dedi ya, uçtummm uçtummm.. Inancım arttı. Allahım inşallah en kıs zamanda bebiş kokusu dolar ciğerlerimize.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…