- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #21.801
Canım lokasyonlarımızı paylaşırken İstanbul'dan mıyız onu bile bilmiyorduk neredeyse dip dibe çıktık. İlk fırsatta bir araya gelelim bir öğlen?leventte hemde metrocıty kanyonda buluşurda bana haber vermezsiniz hımm, banada çok yakın cnm o kahve buluşmasından benide haberdar edin..
Uzun protokol tecrübem olmadı ama söz dinlemeyen yumurtalarım yüzünden hummalı bir baskılama serüvenim oldu. Başarıyla sonuçlanan tedavim 21. gün başlanan iğne ile sağlandı. Doktorumun söylediği uzun protokol gibi reglin 21. gün iğneye başlayacağız. Sonra normal regl olduğunda ilaçların kullanımına da devam edeceğiz demişti. Benim de bundan yola çıkarak söyleyeceğim standart 2.-3. günü çağırmaları yerine 21. günden başlayıp ilerleyeceğinizdir... SevgilerBenim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal olduyeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
Benim de evlilik yıldönümüm o gün. ( Tek başıma evlendim ya, biz demiyorum)
Benim benimde nikah tarihim 11 Kasım.düğün tarihimizde 20 Kasım. Demekki aynı vakitlerde evlenmişizzz. Sonbahar gelinleriyizzz bizzz
Öncelikle geçmiş olsun şimdidenKıslaaaaaarrrrrr... Bende güzel haberler var. Yarın sabah kürtaj oluyorum. Bebiş düşüyor maalesef ama doktorum kendi kendine 2. Kez hamile kalmamı süper buldu ve AMH ı da iyi buldu. Bunun için 6 ay daha tüp bebek için bekleyebiliriz dedi. Bu bana moral oldu ne yalan söyleyeyim, kendimi bereket tanrıçası gibi hissettim. :) her ne kadar ikisi de sadece 1-2 hafta sürse de 8 ayda 2 kez hamile kalmışsın, bu süper, sadece iyi yumurtaya denk gelmek gerekiyor dedi ya, uçtummm uçtummm.. Inancım arttı. Allahım inşallah en kıs zamanda bebiş kokusu dolar ciğerlerimize.. :)
Canım lokasyonlarımızı paylaşırken İstanbul'dan mıyız onu bile bilmiyorduk neredeyse dip dibe çıktık. İlk fırsatta bir araya gelelim bir öğlen?
Uzun protokol tecrübem olmadı ama söz dinlemeyen yumurtalarım yüzünden hummalı bir baskılama serüvenim oldu. Başarıyla sonuçlanan tedavim 21. gün başlanan iğne ile sağlandı. Doktorumun söylediği uzun protokol gibi reglin 21. gün iğneye başlayacağız. Sonra normal regl olduğunda ilaçların kullanımına da devam edeceğiz demişti. Benim de bundan yola çıkarak söyleyeceğim standart 2.-3. günü çağırmaları yerine 21. günden başlayıp ilerleyeceğinizdir... Sevgiler
Kasım gelinleri gönülden tebrikler bir dahakine en az 3 kişilik aile olarak kutlamanızı diliyorum :)
Öncelikle geçmiş olsun şimdidendilerim ne benzerini ne bu acıyı unutturacak başka bir acı yaşamazsın bir daha... Doğal hamileliğinin yeniden gerçekleşmesini ve önlemlerinin iyi alınmasını diliyorum. Özellikle tüp veya normal tekrarlayan düşüklerde kan ve kana bağlı sorunlar öne çıkıyor diye söyleniyor. Özellikle pıhtılaşma ve diğer genetik testlerinin sonuçları bu konuda aksiyon alınmasını sağlayacaktır. GEçmişler olsun tekrardan. Güç ve şans diliyorum.
Bilgiler nasıl güncellenir? (Aynı zamanda birden fazla mesaja aynı anda cevap vermek için kullanılacak yöntemdir) Bu mesajın sağ alt köşesindeki +Çoklu Alıntı tıklanır. En alta gidilir cevap yazdığınız yerin sol alt köşesindeki Alıntıları Ekle... tıklanır. Takiben bir pencere açılacaktır, alıntıladığınız mesajların yer alır. Sağ alt köşedeki Bu Mesajları Alıntıla... tıklayın. Böylece tüm alıntıladıklarınız cevap yazdığınız yerde olacaktır. İlk satırdaki ve mesajın en sonundaki QUOTE'yi mutlaka silin. Cevapla diyerek gönderebilirsiniz. (Birden fazla mesaja cevap için alıntılama yaptıysanız hiçbir Quoteyi silmeden aralarına cevaplarınızı yazabilirsiniz)
canım inşallah hep birlikte bir dahaki kutlamaları 3 4 kişi olarak kutlarızCanım lokasyonlarımızı paylaşırken İstanbul'dan mıyız onu bile bilmiyorduk neredeyse dip dibe çıktık. İlk fırsatta bir araya gelelim bir öğlen?
Uzun protokol tecrübem olmadı ama söz dinlemeyen yumurtalarım yüzünden hummalı bir baskılama serüvenim oldu. Başarıyla sonuçlanan tedavim 21. gün başlanan iğne ile sağlandı. Doktorumun söylediği uzun protokol gibi reglin 21. gün iğneye başlayacağız. Sonra normal regl olduğunda ilaçların kullanımına da devam edeceğiz demişti. Benim de bundan yola çıkarak söyleyeceğim standart 2.-3. günü çağırmaları yerine 21. günden başlayıp ilerleyeceğinizdir... Sevgiler
Kasım gelinleri gönülden tebrikler bir dahakine en az 3 kişilik aile olarak kutlamanızı diliyorum :)
Öncelikle geçmiş olsun şimdidendilerim ne benzerini ne bu acıyı unutturacak başka bir acı yaşamazsın bir daha... Doğal hamileliğinin yeniden gerçekleşmesini ve önlemlerinin iyi alınmasını diliyorum. Özellikle tüp veya normal tekrarlayan düşüklerde kan ve kana bağlı sorunlar öne çıkıyor diye söyleniyor. Özellikle pıhtılaşma ve diğer genetik testlerinin sonuçları bu konuda aksiyon alınmasını sağlayacaktır. GEçmişler olsun tekrardan. Güç ve şans diliyorum.
Be
benimde 2010 . Allah tüm sevenleri bir ömür mutlu eder inşallah. Doğum günümde 25 Kasım. Yani eşim bu ay 3 hediye alacak banaaa
canım bende opu olduğumda yumurtalarım döllenmemişti. Doktorumun söylediği bazen böyle durumların olabildiği. Bir sonraki ay ise kendiliğinden folikülü.m oluşmuştu.uzun protokolü ise bilmiyorum. O konuda yardımcı olamıyacağım sanaBenim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal olduyeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
Senin bu pozitifliğine hayranım, insanı bir anda keyiflendiriyorsun, mutlu ediyorsun. Çok teşekkürler canım, bir gün tüm kızlar hadi İstanbulda toplanıyoruz derseniz beni çağırmayı unutmayın, özellikle seni tanımak isterim.Sonu bebekli bitecek tedavin olsun arkadaşım.
Yumurta gelişimi herkeste farklı olduğu için bir ölçüsü yok. Hatta her folikülün gelişimi farklı. Aynı ilaçla birisi 3 er 5 er büyürken birisi yerinde sayabiliyor. Genel durumun ve düzenli yapılacak e2 testiyle doktorun yorumlayacak. O yüzden ölçülerine çok takılma. Opu için 17 ve üzerine çıkması yeterli. E2 de destekliyorsa ona göre çatlatma iğneni verip opu tarihini belirleyecekler. Bırak doktorun işini yapsın. Sen bu arada hayatın tadını çıkar. İnşallah kısa bir süre sonra karnın burnuna dayandığı için bugünlerini arayacaksın
Miranda F Fatos4345 NevSer hope73 NURCANOZ U unbelivable ve varsa adını hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlarımız bu aralardaki sessizliğiniz hamilelik telaşınızdan ya da yaklaşan doğumlarınız için koşturmacalarınızdan olsun inşallah. Hep iyi haberlerinizi alalım... Merak ediyoruz arada ses verin lütfen :)
Nazarsız, sağlıklı hamilelikler...
amin canım, dualarımız kabul olur inşallahHepinizi öptüm cok sagolun kizlar simdi duadan kalktim hepinize dua etim Amin diyorum simdiden
amin canım, dualarımız kabul olur inşallah
Canim duygu evde yaklaşık 15 gündür tadilat vardı onun öncesinde oğlumun 3 yaş sendromu okul problemleri derken ugrayamaz oldum inanılmaz yorgunum bugün dr kontrolum var dönünce yine yazarım inşallah
transferi olan arkadaşlarım hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah. Bekleyen hazırlanan arkadaşlarım günler su gibi geçsin sizler içinde.
Canım inşallah bebişlerin seni bir ömür boyu bırakmaz. Inşallah ikizin olur. Bolca dinlen, dua et. İnşallah eşine evlilik yıldönümü hediyesi verirsin.tüm dualArım seninle. Seneye inşallah bebişlerinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünü. 4 kişi olarakCanlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
Canım inşallah bebişlerin seni bir ömür boyu bırakmaz. Inşallah ikizin olur. Bolca dinlen, dua et. İnşallah eşine evlilik yıldönümü hediyesi verirsin.tüm dualArım seninle. Seneye inşallah bebişlerinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünü. 4 kişi olarak
Canım inşallah güzel gelişmelerle gel, büyüsün prenses (abisine kardeşi kız istedim içimden) Duaların için çok sağol, inşallah kabul olsun... 14'ünde anlayacağız bakalım :) En tazecik transfer şu anda acmila'da hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Sağol varol :)Canim duygu evde yaklaşık 15 gündür tadilat vardı onun öncesinde oğlumun 3 yaş sendromu okul problemleri derken ugrayamaz oldum inanılmaz yorgunum bugün dr kontrolum var dönünce yine yazarım inşallah transferi olan arkadaşlarım hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah. Bekleyen hazırlanan arkadaşlarım günler su gibi geçsin sizler içinde.
Allahım güzel dileklerin tez zamanda hayırlısı ile kabul olsun inşallah :) tebrikler... Yok panik atağım yok triodim diye kendini helak edecekken bak yumurtaları büyüttün, embriyoları yaptın üstüna iki tane de yedeği aldın. Canım benim yürekten tebrikler. İnşallah zamanı gelmiştir ve güzel sonucunla mutluluğuna ortak oluruz. Süt ve peynir için ben hiç olumsuz bir şey duymadım. Bilakis protein ağırlıklı yemeyi öneriyorlar. Sadece maydonoz, roka, vb. K vitamini içeren şeyleri uzak tutuyorum ben (pıhtılaşma nedeniyle-olumsuz etkiliyor çünkü) onun dışında canım ne isterse onu yiyorum ben. Sende öyle yap canının keyfine bak...Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?