Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın günaydın...
Ben dayanamadım "kaçak" işçilerimle birlikte işe geldim :))))))
Biraz dolanıp ne var ne yok göz atıp sonrasında çıkacağım.

gulneva77 canım güzel gelişmelerle dolu bir OPU olmuştur umarım, kendine geldiğinde yüzünde gülücükler açtırsın umarım. acmila hayatım özenle büyüttüğün, heyecanla beklediğin embriyolarının sımsıkı tutanarak can bulmasını diliyorum.

Güzel haberlerinizi almak dileğiyle...

Şimdi biraz geçmiş sayfalara bakayım birikmiş :)

leventte hemde metrocıty kanyonda buluşurda bana haber vermezsiniz hımm, banada çok yakın cnm o kahve buluşmasından benide haberdar edin..
Canım lokasyonlarımızı paylaşırken İstanbul'dan mıyız onu bile bilmiyorduk neredeyse dip dibe çıktık. İlk fırsatta bir araya gelelim bir öğlen?

Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal oldu yeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
Uzun protokol tecrübem olmadı ama söz dinlemeyen yumurtalarım yüzünden hummalı bir baskılama serüvenim oldu. Başarıyla sonuçlanan tedavim 21. gün başlanan iğne ile sağlandı. Doktorumun söylediği uzun protokol gibi reglin 21. gün iğneye başlayacağız. Sonra normal regl olduğunda ilaçların kullanımına da devam edeceğiz demişti. Benim de bundan yola çıkarak söyleyeceğim standart 2.-3. günü çağırmaları yerine 21. günden başlayıp ilerleyeceğinizdir... Sevgiler

Benim de evlilik yıldönümüm o gün. ( Tek başıma evlendim ya, biz demiyorum )

Benim benimde nikah tarihim 11 Kasım.düğün tarihimizde 20 Kasım. Demekki aynı vakitlerde evlenmişizzz. Sonbahar gelinleriyizzz bizzz
Kasım gelinleri gönülden tebrikler bir dahakine en az 3 kişilik aile olarak kutlamanızı diliyorum :)

Öncelikle geçmiş olsun şimdiden dilerim ne benzerini ne bu acıyı unutturacak başka bir acı yaşamazsın bir daha... Doğal hamileliğinin yeniden gerçekleşmesini ve önlemlerinin iyi alınmasını diliyorum. Özellikle tüp veya normal tekrarlayan düşüklerde kan ve kana bağlı sorunlar öne çıkıyor diye söyleniyor. Özellikle pıhtılaşma ve diğer genetik testlerinin sonuçları bu konuda aksiyon alınmasını sağlayacaktır. GEçmişler olsun tekrardan. Güç ve şans diliyorum.

bana uyar cnmm ama sen kahve içemezsin hamile olacağın için süt içersin artık..

Kasım 2014 - Aylık Takvim

01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
02 Kasım 2014 Pazar
03 Kasım 2014 Pazartesi
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
06 Kasım 2014 Perşembe
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi leylayasemin Y. Kontrol
09 Kasım 2014 Pazar
10 Kasım 2014 Pazartesi leylayasemin Y. Kontrol
11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test leylayasemin OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği
12 Kasım 2014 Çarşamba
13 Kasım 2014 Perşembe
14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu & B bebeklerve Test
15 Kasım 2014 Cumartesi
16 Kasım 2014 Pazar
17 Kasım 2014 Pazartesi
18 Kasım 2014 Salı
19 Kasım 2014 Çarşamba
20 Kasım 2014 Perşembe
21 Kasım 2014 Cuma
22 Kasım 2014 Cumartesi Lulinda Transfer
23 Kasım 2014 Pazar
24 Kasım 2014 Pazartesi
25 Kasım 2014 Salı
26 Kasım 2014 Çarşamba
27 Kasım 2014 Perşembe
28 Kasım 2014 Cuma
29 Kasım 2014 Cumartesi
30 Kasım 2014 Pazar

Ca
canım inşallah hep birlikte bir dahaki kutlamaları 3 4 kişi olarak kutlarız

Be

benimde 2010 . Allah tüm sevenleri bir ömür mutlu eder inşallah. Doğum günümde 25 Kasım. Yani eşim bu ay 3 hediye alacak banaaa

25 Kasım da teyzemin evlilik yıldönümü
Ne bereketli aymış bu Kasım. İnşallah güzel haberlerle süslenir, bereketini ikiye katlar bu yıl...

C
Benim 2 yumurtam çıkmıştı ama döllenmedi işlem iptal oldu yeniden başlayacağız adetten önce bu sefer uzun protokol dedi doktor bilgisi olam varsa yazsın kızlar uzun protokol hakkında
canım bende opu olduğumda yumurtalarım döllenmemişti. Doktorumun söylediği bazen böyle durumların olabildiği. Bir sonraki ay ise kendiliğinden folikülü.m oluşmuştu.uzun protokolü ise bilmiyorum. O konuda yardımcı olamıyacağım sana

Miranda F Fatos4345 NevSer hope73 NURCANOZ U unbelivable ve varsa adını hatırlayamadığım diğer hamile arkadaşlarımız bu aralardaki sessizliğiniz hamilelik telaşınızdan ya da yaklaşan doğumlarınız için koşturmacalarınızdan olsun inşallah. Hep iyi haberlerinizi alalım... Merak ediyoruz arada ses verin lütfen :)
Nazarsız, sağlıklı hamilelikler...

Senin bu pozitifliğine hayranım, insanı bir anda keyiflendiriyorsun, mutlu ediyorsun. Çok teşekkürler canım, bir gün tüm kızlar hadi İstanbulda toplanıyoruz derseniz beni çağırmayı unutmayın, özellikle seni tanımak isterim.
Çok teşekkürler canım benim.

Canim duygu evde yaklaşık 15 gündür tadilat vardı onun öncesinde oğlumun 3 yaş sendromu okul problemleri derken ugrayamaz oldum inanılmaz yorgunum bugün dr kontrolum var dönünce yine yazarım inşallah
transferi olan arkadaşlarım hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah. Bekleyen hazırlanan arkadaşlarım günler su gibi geçsin sizler içinde.

Canlarim iki bebisimi aldim geldim napcami bilmiyorum ne yesem ne yemesem abartmakta istemiyorum insallah bu sefer bana tutunur hayirli evlat olurlar bircara kim yazmisti süt peynir yenmiyecek duye dogumu hatirliyorum canlaeim 2 sini dondurduk ikisini aldim geldim doktir estrofem ister al ister alma dedi onada sasirdim ama cumartesiden itibaren alucam test günüm ayin 20 si 19 kasimda evlendim insallah güzel bir hediye veririm esime herkesi öptüm

Canim bize dua et duana simdiden amin amin amin

Canım inşallah bebişlerin seni bir ömür boyu bırakmaz. Inşallah ikizin olur. Bolca dinlen, dua et. İnşallah eşine evlilik yıldönümü hediyesi verirsin.tüm dualArım seninle. Seneye inşallah bebişlerinizle birlikte kutlarsınız yıldönümünü. 4 kişi olarak

Sagol canim ne güzel yazmisin insallah seneye bizlerin yili olur Allahtan dilegim isteyen herkese evlat nasip etsin cok sagol canim

Canım inşallah güzel gelişmelerle gel, büyüsün prenses (abisine kardeşi kız istedim içimden) Duaların için çok sağol, inşallah kabul olsun... 14'ünde anlayacağız bakalım :) En tazecik transfer şu anda acmila'da hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Sağol varol :)

Allahım güzel dileklerin tez zamanda hayırlısı ile kabul olsun inşallah :) tebrikler... Yok panik atağım yok triodim diye kendini helak edecekken bak yumurtaları büyüttün, embriyoları yaptın üstüna iki tane de yedeği aldın. Canım benim yürekten tebrikler. İnşallah zamanı gelmiştir ve güzel sonucunla mutluluğuna ortak oluruz. Süt ve peynir için ben hiç olumsuz bir şey duymadım. Bilakis protein ağırlıklı yemeyi öneriyorlar. Sadece maydonoz, roka, vb. K vitamini içeren şeyleri uzak tutuyorum ben (pıhtılaşma nedeniyle-olumsuz etkiliyor çünkü) onun dışında canım ne isterse onu yiyorum ben. Sende öyle yap canının keyfine bak...

Estrofemi ve Crinone Jel'i buradaki doktorlar neredeyse istisnasız kullandırıyor. Bunca merkezin ağız birliği yaptığını sanmıyorum. İçin rahat edecekse kullanabilirsin istersen dediyse kullan canım. Bende doz 3x1 yani günde 3 kez.

Sen de mi Kasım'da Aşk Başkadır grubundansın :) Ay ne hoş... Alara ve Zanork 11 Kasım ile aynı günü bulmuşlar. Seni de ekledik Kasım gelinlerine :) İnşallah evliliğinizin en güzel hediyesini alırsınız. Şimdiden tebrikler.

"Güncelleme"
Kasım 2014 - Aylık Takvim

01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi leylayasemin Y. Kontrol
10 Kasım 2014 Pazartesi leylayasemin Y. Kontrol
11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test leylayasemin OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği

14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu Test & B bebeklerve Test
19 Kasım 2014 Çarşamba acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe acmila Test

22 Kasım 2014 Cumartesi Lulinda Transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…