- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.681
canım çok üzüldüm demekki zamanı değilmiş sen güçlü bir kadınsın inşallah bir dahaki sefere bebişini kucağına alırsın tatlım çok öptümHayalet cizgi hayalet kaldi. Sinifta kaldik... Butunlemesi de yok cunku dondurulmuslari da bitirdik. Hazira dag mi dayanir :)
Tek iyi yan tupler acildi, bizim cok calismamiz lazim bu nedenle :) sonra yeni bir yer, yeni bir seruven... sonuc asagida, biz Eminnonu nu simdi rahat rahat turluyoruz ya, sigara icebilirim kozde kahvemin yaninda... Opuyorum sizi, acmila sira sende canim sen gec su asamayi.
Eki Görüntüle 1304020
Merhaba hoşgeldinnn seni sevmediğini baskasına değil de sana söyledimi acaba gözlerine bakarak ? Eğer kol kırılmışsa yen içinde kalmasın derim imkanların müsaitse yaşın genc önüne bakman en iyisi olur ama tabiii tüm şartlarını içinde yaşayan biri olarak sen değerlendirmelisin sadece umudunu kaybetme bir kapı kapanıyorsa belki de daha güzel şeyler seni beklediği içindir bol şanslarrkesinlikle bende katılıyorum gerekssizliğinine ,, boşa masraf ve bünyeye giren ilaçta cabası..ilgili ve tecrübeliler bende araştırıp orayı tercih etmiştim ama nasip olmadı tabi .. umarım sen hakkında hayırlı güzel sonuçlar alıırsın inş .,, bana gelirsek eşim bana olan sevgisini keybettiğini söylemiş ortak arkdaşımıza ve bende başından beri birşeyleri yoluna koyma çabamın sonucuna baktığım zaman daha fazla yormamalıyım kendimi diye düşünüyorum heleki bu tahlil sonuçlarından sonra... yaşadığım bunca sıkıntı stres üzüntü değmezmiş diyor insan sağlık en önemlisiymiş yinede hayırlısı diyorum..
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını güzel sonuçlarla alırızKizlar gunaydin hayirli bir hafta olsun herkes ucin BEBEKLERVE hic üzme kendini o sende artik hersey katbe kat artacak öptüm
Aynen arkadaşm iki aşılama yaptırdım daha hiç bişey bilmiyordum he he tamam demiştim hatta üçüncüyüde yapacaktılar merkez değiştrdim tüp bebeğe geçtim gereksiz bişey aşılama hem de çok...Kendi adıma söylüyorum, aşılama gereksiz bir işlem bana göre. Yine şansa kalıyor iş. Ama tüp bebek gibi ilaç yükleniyoruz. Aşılama ile gebe kalanların sayısı yeterli değil bence.
Son tedavimi orada yaptırıyorum ben. Doktorum Demet Hanım. Ameliyatımı Selman Bey yaptı. Aysun Hanım' la ayaküstü tanıştık. Ama tedavim boyunca arka planda takipteydiler. Genel olarak memnun kaldım. Sonuç ne olur bilemem tabi.
Açık konuşacağım, ilk dileğim şu anki sorunlarına ayrılık dışında bir çözüm bulabilmen. Çünkü şimdiki planlarının gerçekleşmemesi ihtimali de var. Yine de ne yaşadığını bilmediğim için akıl vermiş olmak istemem. En uygununu sen belirleyeceksin. Şansın, bahtın, yolun açık olsun...
Günaydın arkadaslar güzel bir hafta diliyorum haftasonu ben de ses gitti ögrencıler gülmekten yerlerdeydi pek eglendiker sayemde :) wishduygu kahveler sigaralar keyıfler ben de aynen öyle takılıyorum sonucun hakkında tek söyleyebileceğim zamanı değilmiş senin pozitifliğine hayranım ve takdir ediyorum bebeklerve ne güzel değer katlıyor umarım ataga gecer bebişşş ve sımsıkı tutunur ...kahveli sohbetler gerceklesmiş yoklugumda misssss valla ınsallh bıgun beraber yaparız yeni gelen arkadaslara hosgeldınız dıyorum bugun kontrolü olanlardan güzel haberler gelsinnnn hepinizi öpüyorum..ensu falcı bacı application da çalışan bi öğrencim var iç yüzünü anlattı hayallerimi yıktı ama ben de halen yollamaya devam ediyorum :)))
Bende hep falcı bacıya gönderiyorum . İç yüZü çokmu kötü? Öyleyse göndermeyelimGünaydın arkadaslar güzel bir hafta diliyorum haftasonu ben de ses gitti ögrencıler gülmekten yerlerdeydi pek eglendiker sayemde :) wishduygu kahveler sigaralar keyıfler ben de aynen öyle takılıyorum sonucun hakkında tek söyleyebileceğim zamanı değilmiş senin pozitifliğine hayranım ve takdir ediyorum bebeklerve ne güzel değer katlıyor umarım ataga gecer bebişşş ve sımsıkı tutunur ...kahveli sohbetler gerceklesmiş yoklugumda misssss valla ınsallh bıgun beraber yaparız yeni gelen arkadaslara hosgeldınız dıyorum bugun kontrolü olanlardan güzel haberler gelsinnnn hepinizi öpüyorum..ensu falcı bacı application da çalışan bi öğrencim var iç yüzünü anlattı hayallerimi yıktı ama ben de halen yollamaya devam ediyorum :)))
Günaydın arkadaşlar . Hepimize mutlu, Mesut , huzurlu, başarılı güzel bir hafta diliyorum.allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınn
Günaydın kızlar hayırlı günümüz olsun.
canım haftasonu nete giremedim dünkü değerim 82 çıktı ağırdan gidiyor bakalım inşallah devam eder bu arada w.duygu ne yaptı merak ediyorum ya hiç takip edemiyorum
Canımmmcanım çok üzüldüm demekki zamanı değilmiş sen güçlü bir kadınsın inşallah bir dahaki sefere bebişini kucağına alırsın tatlım çok öptüm
yaa inanmıyorum.. olsun yinede kısmet diyelim gönderelim biz.:) bende acilen sigara modundan çıkmalıyım.. sanada iyi haftalar canım.. bu hafta çok güzel geçsinnn hemen hafta sonu gelsin:)
Bize bi zararı yok sadece günde bi kere ücretsiz kullanıyorsanız ama kimi insanlar varmış acaip paralar yatırarak günde on hatta on beş fal baktırıyorlarmış ..bilgisayar karsısında oturan bir grup universiteli yorumları (daha önceden hazırlanan şablonları ) seçip yolluyorlar ve yine o grup yeni yorumlar olusturuyorlar ..biz aynı fincanı farklı iki hesaptan yollamıştık kardeşimle tabii ki iki tamamen alaksız yorum geldi :) sadece eglencelik olarak kullanılırsa sıkıntı yok kafayı takmamak lazım ordaki yorumlara :)Bende hep falcı bacıya gönderiyorum . İç yüZü çokmu kötü? Öyleyse göndermeyelim
merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim benim durumda olan varmı bilmiyorum,, şuan kötü giden sanırım boşanmaylada bitecek bi evliliğim var 30 yaşındayım boşanmayı düşündüğüm için tüp bebek denememeye karar verdim bu aşamada FSH 11.95 AMH 1.17 olarak çıktı ve yumurtalarımı dondurmayı düşünüyorum çünkü erken menopoz riskim var asıl sorum menepoza girersem dondurulmuş yumurtalar ne kadar etkili olur işe yarar mı ilerde menopoza girsem dahi ne olur nebiter
Bize bi zararı yok sadece günde bi kere ücretsiz kullanıyorsanız ama kimi insanlar varmış acaip paralar yatırarak günde on hatta on beş fal baktırıyorlarmış ..bilgisayar karsısında oturan bir grup universiteli yorumları (daha önceden hazırlanan şablonları ) seçip yolluyorlar ve yine o grup yeni yorumlar olusturuyorlar ..biz aynı fincanı farklı iki hesaptan yollamıştık kardeşimle tabii ki iki tamamen alaksız yorum geldi :) sadece eglencelik olarak kullanılırsa sıkıntı yok kafayı takmamak lazım ordaki yorumlara :)
Super fikir bana hepsi uyar. Saat ve yer soylemeniz yeterli.Günaydın günaydın, sizin vesileniz ile herkese benden de günaydın... Güzel çok güzel bir hafta olsun. Güzel haberler alalım, yeni şeyler öğrenelim. Kocaman sevgiler
CanımmmMaşallah, nazar değmesin sakın, kem gözü olanların gözü seni görmesin, duymasın :)
Daha önce yazdığım gibi seni pamuklara sarıp sarmalayasım var. O kadar çok mutluyum ki senin adınaKendimden çok sana heyecanlanmıştım, yanılmadım... Biz sınıfta kaldık, tembellik yapmayıp çok çalışacağız :))))) Şimdilik Lucrin'den kaynaklı gecikmem var, gelsin önce bir sonra yumurta günü sayıp 1-2 ay doğal tutturmayı deneyeceğiz. O arada ertelediğimiz küçük kaçamaklarımızı yapacağız. Hormonları vücudumuzdan atacağız. Sevgilim bu durumdan çok mutlu, çünkü bu süreçte özellikle tüplerin açıldı haberinden sonra hep "cızz" dım ben... Ya olmazsa diye değil ya olursa diye yola çıkmıştık çoook şükür onca hormon yola niye çıktığımızı unutturmadı, keyfimizi bozmadık. Umarım kimsenin keyfi bozulmasın, yüzüne ışık saçan mutluluklar yaşasın :) Çok sevgiler, lütfen dikkat et kendine...
Ensuu çıkma çıkma bu hafta hazır sigara içebiliyorken buluşalım bir öğlen :) Lulinda kahveye beklerim demişti, süt içerim belki demiştim, kahve iyidir. Transferi öncesi niye olmasın? Gelebilecek olanlar da vardır belki :) Çarşamba-Perşembe öğlen yemek+kahve veya kahve Kanyon'a ne dersiniz :) Fosur fosur içebiliriz orada :)
Merhaba hoşgeldinnn seni sevmediğini baskasına değil de sana söyledimi acaba gözlerine bakarak ? Eğer kol kırılmışsa yen içinde kalmasın derim imkanların müsaitse yaşın genc önüne bakman en iyisi olur ama tabiii tüm şartlarını içinde yaşayan biri olarak sen değerlendirmelisin sadece umudunu kaybetme bir kapı kapanıyorsa belki de daha güzel şeyler seni beklediği içindir bol şanslarr
Amin, inşallah. Hala ümitliyim.
Konun çok derin. Paylaşmak istersen her zaman yazabilirsin. Ama sevgisizlik evliliği bitirmek için tek başına sebep değil. Atlatılabiliyor. Yaşamış birisi olarak söylüyorum. Ve insanlar çok severken de anlaşamayıp ayrılabiliyor. Kendi ailemden biliyorum. (Boşanmadılar. 4 yıl ayrı yaşadılar) Üstelik öyle gençlik, deli çağları, bilinçsiz yaşları falan da yoktu. 58 yaşında yaptılar bunu. Bir yıldır yine birlikteler. Evlilik çok farklı bir şey. Sevgililik, arkadaşlık, dostluk, kardeşlik... Hiç birisine benzemiyor. Sen gibi olmasını bekliyorsun. O gibi olmanı bekliyor. Ortak bir amaç bulunamadığında (çocuk gibi, ortak işyeri gibi, birlikte hayvan beslemek gibi) arkanı dönmek daha kolay bir karar gibi geliyor...
Neyse. Derin konular bunlar. İhtiyaç duyarsan, dertleşmek istersen buralardayım. Hemen olmasa da mutlaka yazarım.
Amin, inşallah. Hala ümitliyim.
Konun çok derin. Paylaşmak istersen her zaman yazabilirsin. Ama sevgisizlik evliliği bitirmek için tek başına sebep değil. Atlatılabiliyor. Yaşamış birisi olarak söylüyorum. Ve insanlar çok severken de anlaşamayıp ayrılabiliyor. Kendi ailemden biliyorum. (Boşanmadılar. 4 yıl ayrı yaşadılar) Üstelik öyle gençlik, deli çağları, bilinçsiz yaşları falan da yoktu. 58 yaşında yaptılar bunu. Bir yıldır yine birlikteler. Evlilik çok farklı bir şey. Sevgililik, arkadaşlık, dostluk, kardeşlik... Hiç birisine benzemiyor. Sen gibi olmasını bekliyorsun. O gibi olmanı bekliyor. Ortak bir amaç bulunamadığında (çocuk gibi, ortak işyeri gibi, birlikte hayvan beslemek gibi) arkanı dönmek daha kolay bir karar gibi geliyor...
Neyse. Derin konular bunlar. İhtiyaç duyarsan, dertleşmek istersen buralardayım. Hemen olmasa da mutlaka yazarım.
Merhaba hoşgeldinnn seni sevmediğini baskasına değil de sana söyledimi acaba gözlerine bakarak ? Eğer kol kırılmışsa yen içinde kalmasın derim imkanların müsaitse yaşın genc önüne bakman en iyisi olur ama tabiii tüm şartlarını içinde yaşayan biri olarak sen değerlendirmelisin sadece umudunu kaybetme bir kapı kapanıyorsa belki de daha güzel şeyler seni beklediği içindir bol şanslarr
Guclu kadinlar dunyasina hosgeldin:) Gonlunden ne geciyorsa onu yap. Ben de 26 da evlenip 30 da bosandim. Hatta ayrilma sebeplerinden biri benim cocuk istemememdi. Ama simdi dusunuyorum da ben aalinda ona guvenmemis ondan cocuk istememistim.kızlar teşekkür ederim,
eşimin ailesi ile birlikte yaşıyorum kayınvaldem iyi bi kadın kayınpederim de öyle zararsız bi adam fakat ailecek mutsuzlar ve kendi aralarında buz dağları var inanaılmaz bi şekilde duvarlar örülü muhabbet etmek gülmek eğlenmek şakalaşmak hayattan keyif alabilmek zerre sıcaklık yok aralarında aynı şey kardeşler arasındada var ..ben eşime her yönden destek olmaya çalıştım yeri geldi annesi arkadaşı kardeşi oldum kendimden çok onu düşündüm, çünkü durumuna gerçekten üzülüyordum ,işinde sıkıntılar yaşadı mutsuz bi çocukluk geçirmiş ama çabalarıma rağmen onda bi değişme olmuyor gene mutsuz gene olumsuz ,ama bende sıkıldım kardeşi arkadaşı olmaktan,kadın olduğumu unutturdu bana , konuştum bu hissettiklerimi onada söyledim , bana değişemeyeceğini bu olduğunu söylüyor evlenmeden öncede bana cesaretim yok kendime güvenmiyorum demişti bu kadarını düşünememiştim ,,, evliliğim bana hiç bir katkı sağlamadı ne maddi ne manevi ki en önemli olan kısım maneviyat ruhen bedenen kalben mutlu olamadım çoğunlukla yalnız geçti günlerim 24 saatlik bir zaman diliminde birlikte geçirdiğimiz saat 2-3 saat en fazla ,gün içinde aramaz yıllardır durum böyle,,şimdilerde bende yaşadıklarımı kendimi eni konu değerlendirmeye çalışıyorum ve genelde mutsuz bi evlilik sürdüğümü görüyorum içim acıyor düzelmeyeceğini bilmek dahada üzüyor , birde sağlık sorunları çıktı üzerine çocuk sahibi olma şansım azalıyor ama eşime güvenmiyorum artık sürekli negatif olan birinden nasıl çocuk yaparım o çocuk nasıl bi ortamda büyüyecek düşünmekten bi hal oldum ,ben düzelmelisin böyle olmaz dediğim içinde sıkılıyor artık biliyorum , ve en son beni sevmediğini de öğrendim ,o yüzden boşanmayı düşünüyorum ve karşıma adam gibi biri çıkmadığı sürecede evlenmeyeceğim diyorum yalnız yaşarım ailem kardeşlerim var çalışan biriyim ve hayatı seven pozitif bi insanım ,,Allahtan bunları unutmadım henüz.
Az once kontrolden ciktim. Rahim duvarina gore hareket edersek bu cuma olacak transfer ama progesteron degerine de bakmak lazim dedi doktor. Kan verdim bekliyorum. Ona gore karar verilecek. Az sonraaaaaaa!
Super fikir bana hepsi uyar. Saat ve yer soylemeniz yeterli.
Guclu kadinlar dunyasina hosgeldin:) Gonlunden ne geciyorsa onu yap. Ben de 26 da evlenip 30 da bosandim. Hatta ayrilma sebeplerinden biri benim cocuk istemememdi. Ama simdi dusunuyorum da ben aalinda ona guvenmemis ondan cocuk istememistim.
Simdi cok sevdigim, beni seven, hayatimi kolaylastiran, cocugum olsa da olmasa da birlikte yaslanmak istedigim bir esim var.
Sen suanda hayattta ne istemedigini cok guzel tarif ediyorsun. Ne istedigin de zamanla seni harekete gecirecek.
Umarim her ne olursa olsun mutlu olursun.
Evet transferim cuma gunu arkadaslar.40Asistani bunu not alabilir:)
Progesteron 0,6, rahim duvari 9.7cm mis. Carsamba gunu 4 tane 3. Gun yavrularini cozup 5. Gune gitmeleri beklenecek. Oldu da gitmezlerse 1 tanecik blastim tranfer edilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?