Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok üzüldüm demekki zamanı değilmiş sen güçlü bir kadınsın inşallah bir dahaki sefere bebişini kucağına alırsın tatlım çok öptüm

Merhaba hoşgeldinnn seni sevmediğini baskasına değil de sana söyledimi acaba gözlerine bakarak ? Eğer kol kırılmışsa yen içinde kalmasın derim imkanların müsaitse yaşın genc önüne bakman en iyisi olur ama tabiii tüm şartlarını içinde yaşayan biri olarak sen değerlendirmelisin sadece umudunu kaybetme bir kapı kapanıyorsa belki de daha güzel şeyler seni beklediği içindir bol şanslarr

Aynen arkadaşm iki aşılama yaptırdım daha hiç bişey bilmiyordum he he tamam demiştim hatta üçüncüyüde yapacaktılar merkez değiştrdim tüp bebeğe geçtim gereksiz bişey aşılama hem de çok...

yaa inanmıyorum.. olsun yinede kısmet diyelim gönderelim biz.:) bende acilen sigara modundan çıkmalıyım..
sanada iyi haftalar canım.. bu hafta çok güzel geçsinnn hemen hafta sonu gelsin:)

Bende hep falcı bacıya gönderiyorum . İç yüZü çokmu kötü? Öyleyse göndermeyelim

Günaydın arkadaşlar . Hepimize mutlu, Mesut , huzurlu, başarılı güzel bir hafta diliyorum.allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınn

Günaydın kızlar hayırlı günümüz olsun.

Günaydın günaydın, sizin vesileniz ile herkese benden de günaydın... Güzel çok güzel bir hafta olsun. Güzel haberler alalım, yeni şeyler öğrenelim. Kocaman sevgiler

canım haftasonu nete giremedim dünkü değerim 82 çıktı ağırdan gidiyor bakalım inşallah devam eder bu arada w.duygu ne yaptı merak ediyorum ya hiç takip edemiyorum

canım çok üzüldüm demekki zamanı değilmiş sen güçlü bir kadınsın inşallah bir dahaki sefere bebişini kucağına alırsın tatlım çok öptüm
Canımmm Maşallah, nazar değmesin sakın, kem gözü olanların gözü seni görmesin, duymasın :)
Daha önce yazdığım gibi seni pamuklara sarıp sarmalayasım var. O kadar çok mutluyum ki senin adına Kendimden çok sana heyecanlanmıştım, yanılmadım... Biz sınıfta kaldık, tembellik yapmayıp çok çalışacağız :))))) Şimdilik Lucrin'den kaynaklı gecikmem var, gelsin önce bir sonra yumurta günü sayıp 1-2 ay doğal tutturmayı deneyeceğiz. O arada ertelediğimiz küçük kaçamaklarımızı yapacağız. Hormonları vücudumuzdan atacağız. Sevgilim bu durumdan çok mutlu, çünkü bu süreçte özellikle tüplerin açıldı haberinden sonra hep "cızz" dım ben... Ya olmazsa diye değil ya olursa diye yola çıkmıştık çoook şükür onca hormon yola niye çıktığımızı unutturmadı, keyfimizi bozmadık. Umarım kimsenin keyfi bozulmasın, yüzüne ışık saçan mutluluklar yaşasın :) Çok sevgiler, lütfen dikkat et kendine...

yaa inanmıyorum.. olsun yinede kısmet diyelim gönderelim biz.:) bende acilen sigara modundan çıkmalıyım.. sanada iyi haftalar canım.. bu hafta çok güzel geçsinnn hemen hafta sonu gelsin:)

Ensuu çıkma çıkma bu hafta hazır sigara içebiliyorken buluşalım bir öğlen :) Lulinda kahveye beklerim demişti, süt içerim belki demiştim, kahve iyidir. Transferi öncesi niye olmasın? Gelebilecek olanlar da vardır belki :) Çarşamba-Perşembe öğlen yemek+kahve veya kahve Kanyon'a ne dersiniz :) Fosur fosur içebiliriz orada :)

Bende hep falcı bacıya gönderiyorum . İç yüZü çokmu kötü? Öyleyse göndermeyelim
Bize bi zararı yok sadece günde bi kere ücretsiz kullanıyorsanız ama kimi insanlar varmış acaip paralar yatırarak günde on hatta on beş fal baktırıyorlarmış ..bilgisayar karsısında oturan bir grup universiteli yorumları (daha önceden hazırlanan şablonları ) seçip yolluyorlar ve yine o grup yeni yorumlar olusturuyorlar ..biz aynı fincanı farklı iki hesaptan yollamıştık kardeşimle tabii ki iki tamamen alaksız yorum geldi :) sadece eglencelik olarak kullanılırsa sıkıntı yok kafayı takmamak lazım ordaki yorumlara :)

Öncelikle hoş geldin N nalannln
Her konuda her zaman çok bilgili olmasa da daima genelden daha bilgili ve ilgili olan sevgili arkadaşlarımın bir çoğu görüşlerini paylaşmış. En samimi halleriyle. Her birinin her yorumuda farklı da olsa haklılıkları var. Senin için en iyisi ne ise olacaktır umarım. Ben de bir şeyler yazmadan edemedim.

Yaş her yerde karşımıza çıkıyor olsa da ben vücudun kendine ait yaşı olduğuna inananlardanım. (Genel kabul edilmiş durumlara göre kendi değerlerim de kimi zaman çok genç, kimi zaman yaşlı olabiliyor bu nedenle de inanıyorum)
Yine de empati yapmam gerekirse 30 yaşındayken ileride gerekirse kullanabilmek üzere yumurta dondurabilme imkanım olsaydı dondurur muydum? İlk cevabım hayır oldu çünkü o yaşlarda çocuk aklımın köşesinde olmadığı gibi, köşe bucak ya olursa diye önlemlerin peşindeydim. Ama ileride yaşanabilecek sorunları öngörebilseydim senin gibi, daha araştırmacı ve daha bilinçli olsaydım kesinlikle ama kesinlikle tartışmasız imkanları değerlendirirdim. Şimdi kanunen bu hak tanınmışken boş geçmemek gerekir bence. En yakın arkadaşım benim bu tedavilerim içinde bana sen çok sevdiğin adamdan çocuk yapmaya gayret ediyorsun, benim çok sevdiğim bir adam dahi yok... İleride böyle bir adam olduğunda ya da benim de genetik kodlarım çocuk çocuk derse o zaman ne halt edeceğim der hep. Bu haberi duyduğumda ilk ona haber verdim bu yüzden.

Dondurulma süresi, çözüldüğündeki kalitesi, onu dölleyecek bir süperman ve süperman sahibi vb. detaylar ilerisi için sorulacak sorular. Böyle bir imkanın varsa (maddi manevi) ben olsam yaptırırdım... Ne kadar süreyle dondurulabiliyor bilmiyorum, ama zaman ne getirir onu da bilmiyoruz, teknoloji süratle ilerliyor. İleride çocuk istediğinde ve hayata getirmek istediğinde belki halen yumurtaların da olabilir olsun saklı tutulmuş daha genç yumurtanın olması senin adına bir güvence. Bu süreçten geçen herkesin itirazsız kabul edeceği bir gerçek var "donmuşumuz olsaydı keşke" deniliyor daha garanti olur diye düşünülerek... Bir sürü arkadaşımız havuz yapıyor bu nedenle..

Bu yüzden sonuç itibariyle imkanın varsa dondurmalı derim naçizane...
Özel hayatına gelince orada gelişmelerin ne olacağı sizler tarafından belirlenecek... Sonucu ve gelişmesi ne olursa olsun söz konusu vücudumuzun yaşına göre yaşlanan yumurtalar ise önce senin ne istediğin önemli. Çünkü ileride bebek istediğinde en çok senin vücudunda çalışılacak, bu çalışmalar için hazır da sağlam yumurta bence kıymetli...

Dilerim ilişkinizdeki gelişmeler gönlündeki neyse o olur. Zor süreç ama ben üstesinden gelinmeyecek bir şey olduğuna inanmıyorum. Ne olacaksa o olacak, sen kendini bu süreçte nerede tutmak istiyorsan orada olursun umarım.

Çok sevgiler

İşin eğlence kısmının tadını kaçırmışlar desene... Her konunun eğlenecek bir yanını bulmak gerektiğine inanıyorum ben, çok da eğleniyorum. Ey bacı söyle diyerek. A bu arada yollayıp okumadığım bir sürü yorumu geriye dönüp okudum geçenlerde. Bu application u yazanların bir matematiğe oturtmadığını düşünüp ciddi ciddi yazmak insanı eğlendirir mi bilemedim. Gazetelerin burç köşeleri gibi onlarla da alakam yoktur benim.

Hem iyi şeyler olunca umutlanabilen, kötü bir şey ya da beklediğimizden farklı bir yorum varsa amann fal işte diyebilecek kodlarımız varken, daha iyisini "atsınlar" diye para vermek eğer eğlenceyi artırıyorsa yapılsın. Ama ben mevcut haliyle gayet güzel eğleniyorum :) Umarım herkes eğlenir.

Farklı hesaplardan yollama örneğine bir örnek vermem gerekirse bu uygulamadan haberdar olan annem ya bana da ne söyleyecek bir bak dediğinde bazen ne bilgileri değiştiriyorum ne de yeni resim yolluyorum hahahah aynı resmi yolluyorum ona geleni ona okuyorum oluyor bitiyor :) Hiç aynısı denk gelmiyor onu da iyi ayarlamışlar :))))) Tebrik ediyorum o gençleri

Super fikir bana hepsi uyar. Saat ve yer soylemeniz yeterli.

kızlar teşekkür ederim,

eşimin ailesi ile birlikte yaşıyorum kayınvaldem iyi bi kadın kayınpederim de öyle zararsız bi adam fakat ailecek mutsuzlar ve kendi aralarında buz dağları var inanaılmaz bi şekilde duvarlar örülü muhabbet etmek gülmek eğlenmek şakalaşmak hayattan keyif alabilmek zerre sıcaklık yok aralarında aynı şey kardeşler arasındada var ..ben eşime her yönden destek olmaya çalıştım yeri geldi annesi arkadaşı kardeşi oldum kendimden çok onu düşündüm, çünkü durumuna gerçekten üzülüyordum ,işinde sıkıntılar yaşadı mutsuz bi çocukluk geçirmiş ama çabalarıma rağmen onda bi değişme olmuyor gene mutsuz gene olumsuz ,ama bende sıkıldım kardeşi arkadaşı olmaktan,kadın olduğumu unutturdu bana , konuştum bu hissettiklerimi onada söyledim , bana değişemeyeceğini bu olduğunu söylüyor evlenmeden öncede bana cesaretim yok kendime güvenmiyorum demişti bu kadarını düşünememiştim ,,, evliliğim bana hiç bir katkı sağlamadı ne maddi ne manevi ki en önemli olan kısım maneviyat ruhen bedenen kalben mutlu olamadım çoğunlukla yalnız geçti günlerim 24 saatlik bir zaman diliminde birlikte geçirdiğimiz saat 2-3 saat en fazla ,gün içinde aramaz yıllardır durum böyle,,şimdilerde bende yaşadıklarımı kendimi eni konu değerlendirmeye çalışıyorum ve genelde mutsuz bi evlilik sürdüğümü görüyorum içim acıyor düzelmeyeceğini bilmek dahada üzüyor , birde sağlık sorunları çıktı üzerine çocuk sahibi olma şansım azalıyor ama eşime güvenmiyorum artık sürekli negatif olan birinden nasıl çocuk yaparım o çocuk nasıl bi ortamda büyüyecek düşünmekten bi hal oldum ,ben düzelmelisin böyle olmaz dediğim içinde sıkılıyor artık biliyorum , ve en son beni sevmediğini de öğrendim ,o yüzden boşanmayı düşünüyorum ve karşıma adam gibi biri çıkmadığı sürecede evlenmeyeceğim diyorum yalnız yaşarım ailem kardeşlerim var çalışan biriyim ve hayatı seven pozitif bi insanım ,,Allahtan bunları unutmadım henüz.

Guclu kadinlar dunyasina hosgeldin:) Gonlunden ne geciyorsa onu yap. Ben de 26 da evlenip 30 da bosandim. Hatta ayrilma sebeplerinden biri benim cocuk istemememdi. Ama simdi dusunuyorum da ben aalinda ona guvenmemis ondan cocuk istememistim.
Simdi cok sevdigim, beni seven, hayatimi kolaylastiran, cocugum olsa da olmasa da birlikte yaslanmak istedigim bir esim var.
Sen suanda hayattta ne istemedigini cok guzel tarif ediyorsun. Ne istedigin de zamanla seni harekete gecirecek.
Umarim her ne olursa olsun mutlu olursun.

Az once kontrolden ciktim. Rahim duvarina gore hareket edersek bu cuma olacak transfer ama progesteron degerine de bakmak lazim dedi doktor. Kan verdim bekliyorum. Ona gore karar verilecek. Az sonraaaaaaa!

Super fikir bana hepsi uyar. Saat ve yer soylemeniz yeterli.

Kontrolün iyi geçmesine sevindim, bir aşama daha aşıldı :) Az sonraaa kesinleşir, netleşir umarım. O progestan oynak bişi senin ki çok uslu olsun... 21 Kasım'da büyük buluşma gerçekleşsin :)

Bana da uyar... Bakalım gelişmelere göre netleştiririz. Büyük buluşma öncesi bizim buluşma gerçekleşsin :))))

" " Budur...

Güçlü kadınlar olarak biraz da bakım lazım.. :) Epilasyonun bir seans daha istediğini bilmeme rağmen araya giren tedavilerden ertelemiştim, yarın öğlene onu ayarlayayım :)

Ve bir yeni heyecan daha başlıyor... Geri sayım başlasın :) 40Asistani da biraz çalışsın.

Rahim kalınlığı süper Bu süreçte takviyelerle daha da artacaktır. En güzel şekilde sarıp sarmalayacaktır.
Embriyoların seninle buluşmak içinbirbiriyle yarışsın, 1 tanecik olanı ilerideki kardeş olarak bıraksınlar

Bu arada bilgilenmek için soruyorum, geçen gün de bir yerde denk gelmiştim. 4'ünü birden çözdürecekler ve izleyecekler, 4'ü de 5. güne gidince ne yapılacakmış? Tekrar dondurulduğundan bahsettiler geçen gün, eğer öyle ise en başta niye ayrı ayrı donduruyorlar ki, gerek olursa diğerlerini çözdürürüz diyorlardı. Bununla ilgili konuşmanız oldu mu?

Tekrar dondurulma imkanı çıktıysa süper, ayrı ayrı dondurma telaşesine gerek kalmayacaktır artık

17 Kasım 2014 Takvim Güncellemesi

Kasım 2014 - Aylık Takvim

01 Kasım 2014 Cumartesi sara_28 Transfer
04 Kasım 2014 Salı WishhDuygu Transfer
05 Kasım 2014 Çarşamba B bebeklerve Transfer acmila OPU
07 Kasım 2014 Cuma gulneva77 OPU acmila Transfer
08 Kasım 2014 Cumartesi @yadigaryadi Y. Kontrol

10 Kasım 2014 Pazartesi @yadigaryadi Y. Kontrol

11 Kasım 2014 Salı sara_28 Test A Alara14 OPU 2220 & A Alara14 Evlilik Tebriği
13 Kasım 2014 Perşembe @yadigaryadi OPU (09:15)
14 Kasım 2014 Cuma WishhDuygu Test & B bebeklerve Test

17 Kasım 2014 Pazartesi Lulinda Transfer Kontrolü

19 Kasım 2014 Çarşamba acmila Evlilik Tebriği
20 Kasım 2014 Perşembe acmila Test

21 Kasım 2014 Cuma Lulinda Transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…