- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.721
teşekkür ederim canım resimdeki senmisinBenim avatardaki de benim dermişim
taş gibi hatunsun vallahi..çok beyendim süpersin arkadaşım..Gülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
sen yerleş buluşup bazıcaz kızları yaşasın kötülükBen yerleşeyim, buluşup baskın yapalım kızlara
Güzel kadınmışsın. Saçlar da tam benim heveslendiğim gibi. Maşallah.
taş gibi hatunsun vallahi..çok beyendim süpersin arkadaşım..
almesin canım ya hiç güleceğim yoktu güldür beni sen çok yaşa hemii..Bu da çarşambanın anlam ve önemine binaen
sen yerleş buluşup bazıcaz kızları yaşasın kötülük
almesin canım ya hiç güleceğim yoktu güldür beni sen çok yaşa hemii..
nerden buluyon bu kelimeleri senin yanında insan hiç yaşlnmaz..Taş görünümlü pamuk. Mercedes görünümlü Doğan gibi
nerden buluyon bu kelimeleri senin yanında insan hiç yaşlnmaz..
canım sen taşındınmı yeni evindemisin.Hehe, evde hiç espri yapmıyom, hepsini buraya getirip bırakıyom
evde yap canım espiri iyidir eşine haksızlık yapma kızarım ama bişey diycem kırılma taş gibi hatunsun ama iş bitmiş gibisin..silkelen biraz canım..Hehe, evde hiç espri yapmıyom, hepsini buraya getirip bırakıyom
canım sen taşındınmı yeni evindemisin.
evde yap canım espiri iyidir eşine haksızlık yapma kızarım ama bişey diycem kırılma taş gibi hatunsun ama iş bitmiş gibisin..silkelen biraz canım..
evde yap canım espiri iyidir eşine haksızlık yapma kızarım ama bişey diycem kırılma taş gibi hatunsun ama iş bitmiş gibisin..silkelen biraz canım..
günydınlar canım amiin allah hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın
Gülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
canım değerin katlanmış çok sevindim inşallah kucağına aldığında da hep beraber sevinecez
çok güzelsin canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?