- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.641
Zanorkcum acmilacim ve gulnevacim selam. Uykunuz kacmis. Aynen benim de.
Bu arada benim de adet 1 hafta gecikti. Ummuyle konustuk sogankuru yapayim diyordum ama gulneva adetimi daha da geciktirdi deyince biraz daha bekliyelim .
@wduygu canim ne yazikki şans ugramadi ama ne diyoruz HAYIRLISI BUYMUS. Herkes gibi ben de senin ve esinin bakis acisinizi takdir ediyorum.
Bebeklerve ve diger hamislemizi tebrik ediyorum.
Ensucum canim kalbim seninle sevindi ve üzuldu. Birara yazdim ama gormedin sanirim. Bilmeni isterim. Ama ozellikle senden cok umutluyum bu azminle tum engellerin kalkti ve daha da kalkacak inan. Yakinda hem de cok yakinda. Memorial de bu isi basaracaksin canim.
tum topicteki kizlar (tek tek yazmiyorum artik cok kalabaligiz masallah yaz yaz bitmez) hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Ara ara okuyorum asagi yukari hepinizi takip ediyorum. Yazmiyorum belki arada birseyler atlar ve geciken cevabimla konudan sapabilirim diye. Ve yine benimle ilgili bir durum henuz yok diye de pek ugramiyorum.
Tedavileriniz hayirli sonuclanir insallah. Gunluk yasaminizda mutluluklar tedavide kolayliklar dilerim. Coook iyi olun emi!!!
Dereotu troid nodüllerinin kücülmesi icin yapiliyor. sabahlari ac karnina az miktarda yeniliyor diye biliyorum. gebelikle alakali bir kür degil yani, sogan kürü rahim kalinligi veya inceligi yapiyormu onu bilmiyorum ama, kisti olupta kürle yok ettik diyen arkadaslar var, dilerim bebegine saglikla kavusursun.
Şahane gözüküyor, ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1304805 BUGÜN Kahveler benden kizlar afiyet olsun
Nasıl bişeymiş bu frekans olayı? Kimler yapıyor bunu? Benim de affedemediğim birkaç kişi var, ben de beynimi yıkatmak istiyorum.
Yarın 10.30 ta kontrolüm var. Transfer için geri sayım başlayacak. Umarım herşey yolunda gider.
Eki Görüntüle 1304805 BUGÜN Kahveler benden kizlar afiyet olsun
Yarın 10.30 ta kontrolüm var. Transfer için geri sayım başlayacak. Umarım herşey yolunda gider.
Eki Görüntüle 1304805 BUGÜN Kahveler benden kizlar afiyet olsun
Ah ne güzel ay hayirlisi olcak canim kalbini ferah tut dualarim seninle
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Biz de dualarımızla yanındayız. Su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah...
Allah kolaylık versin ,Allah'ın Duası üzerine olsun.Yarın 10.30 ta kontrolüm var. Transfer için geri sayım başlayacak. Umarım herşey yolunda gider.
Ooo kahveler bugune de sarkmis. Ben dun opucukle kapatmistim malum :) resmini buraya yuklemistim ama goremedim simdi. O kadar usenmeyip ruj surmustum :)
Gece baci degisik bir sey dememis :)
Eki Görüntüle 1304965
merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim benim durumda olan varmı bilmiyorum,, şuan kötü giden sanırım boşanmaylada bitecek bi evliliğim var 30 yaşındayım boşanmayı düşündüğüm için tüp bebek denememeye karar verdim bu aşamada FSH 11.95 AMH 1.17 olarak çıktı ve yumurtalarımı dondurmayı düşünüyorum çünkü erken menopoz riskim var asıl sorum menepoza girersem dondurulmuş yumurtalar ne kadar etkili olur işe yarar mı ilerde menopoza girsem dahi ne olur nebiter
canım sana diyebileceğim tek şey bu çok göreceli bir konu Türkiyede donmuş yumurta üzerinde başarı oranı yok denilecek derecede, birde boşanırsan eğer gelecekte evleneceğin kişinin sperm durumuda çok önemli o yüzden boşanıp tekrar evlenmeye karar verirsen o kişiden mutlaka tam kapsamlı bir semen testi almadan evlenme..
başarı oranı ilk önce yumurta kalitesi sonra kaliteli sperm bunu mu diyorsun canım yada tüp bebek merkezinin uygulayacağı ilaç tedavisi mi ? cevabın için teşekkür ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?