Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağoll canım benim.. on dönemde gördümde okadar çok mesaj vardıki hepinize toplu mesaj yazmıştım.. inşallah yazdığın gibi çok yakında hepimiz bebişlerimize kavuşuruz yoksa benim sinir sistemim bozulmaya başladı bile:)) artık bukadar tedaviden sonrada bu normal gerçi.. psikolojim anlık değişiyor.. memorialdan başka gideceğim yerde kalmadı aslına bakarsan.. geçmiş doktorlarıma bile hep hakkımı helal etmiyorum mesajı çektim:)) inşallah burası son olur..
sen nasılsın canım iyisin inşallah..

Aynen öyle cok güzel anlatmisin canim

Nasıl bişeymiş bu frekans olayı? Kimler yapıyor bunu? Benim de affedemediğim birkaç kişi var, ben de beynimi yıkatmak istiyorum.

Frekans uygulamasını birkaç psikolog ve ekibi uyguluyor. Büyük bir ofis ortamında çalışanların tamamı sağlık görevlileri. Psikologlar ve hemşireler... Doktorlar teşhis koyarak, hastanın genel durumunu gözlemleyerek, sorular sorarak seans sayısını ve uygulanacak frekansları belirliyor. Sonraki aşamalarda hemşire arkadaşlar ilgileniyor. Doktor gerekirse devreye giriyor. Ama öyle beyaz önlük, ilaç kokusu falan bekleme. Daha rahat bir ortam.
Frenkans olayı, beyine manyetik dalgalar göndererek bir alanın açılması ya da bloke edilmesi diye özetlenebilir sanırım. İlk önce renk terapisi uyguladılar. Bir koltukta oturuyorsun, bir kulaklık takılıyor, ellerinin altına da üzeri plastik, kaplumbağa gibi bir iletken veriyorlar, Bilgisayar, verilen komutlara uygun olarak sana renkler gösteriyor. Hafif bir zırıltı ya da zonklama sesi duyuluyor. Gözlerini kapatabilirsin. Hücrelerin ve bilinçaltın alıyor terapiyi. İkinci aşamada başına metal bir bant takıp ellerine iki metal çubuk veriyorlar, makineyi ayarlayıp seni yalnız bırakıyorlar. Beni uzanır pozisyonda bıraktılar. Arada uğrayıp programı yenileyip gidiyorlar. Seans sonunda sprey şeklinde bir solüsyon veriyorlar, arada kendini kötü hissedersen dil altına iki fıs fıs yapıp bırakıyorsun, o makinenin işini devam ettiriyor.
İhtiyaç halinde ekstra yöntemler de sunuluyor. Bir kitap tavsiye etmişlerdi bana. Sevginin Kökeni adında. Hatta burada da konuştuk, alan arkadaşlar vardı. Aile dizini diye bir yöntem daha var. Kitapta anlatılan yöntemin uygulanışı aslında. Onu yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı.
Aslında bu merkez sigara bırakmak için gittiğim bir merkez. Sigarayı da benzer şekilde, tek seansta (45 dakikada) bıraktırıyor. Manyetik biorezonans diye adlandırılan bir yöntem. Migren, tiroid, fiziksel bazı hastalıklar, MS gibi bir çok hastalığın tedavisinde ya da kemoterapi, antibiyotik yan etkilerini silme gibi durumlarda da kullanılıyor. Sanırım 300 civarında frekans kullanımı vardı. Kadıköy Mora diye ararsan nette de bilgi bulabilirsin.
Ancak benim affetme olayım, bioenerji uzmanıyla görüşmemde çözüldü. Öncelikle affetmenin, yapılan hatayı unutup bireyi bağrına basmak değil, o hatanın, her hatırladığımda bana acı vermesini engellemek olduğunu öğrendim. Affedememek, bir nevi takıntı durumu anlayacağın. Takıntıdan kurtulduğunda, kendini daha güçlü ve yıkılmaz hissediyorsun. Sen hayata ne kadar açıksan, geleni kabullenebiliyorsan, sağlığın o kadar iyi oluyor. Mesela, çocukken ailemin eleştirilerini duymamak için kulaklarımı tıkardım. Zamanla çeşitli bahanelerle işitme yetimi kaybettim. Şimdi, tedavi edilen kulağımla telefon görüşmesi yapıyorum. Diğerinden genellikle daha iyi duymaya başladı. Oysa 10 yıl önce ameliyat edilmiş ve sonuç alınamamıştı. O seans benim için çok daha kolaydı. Yine ön görüşmemizi yaptık. Neleri değiştirmek istediğimi, bunları neden yaşadığımı, hangi rahatsızlığın aslında hangi psikolojik durumdan kaynaklandığını konuştuk. Sonra bir sedyeye uzandım, gerisini uzman halletti. Enerji akışını ilk andan itibaren hissetmek çok ilginç bir deneyimdi. Suda sırtüst yatıp dalgalanmak gibi algıladım ben. Bazılarında karıncalanma, bazılarında üşüme, ısınma titreme şeklinde algılanabiliyormuş. Hiç bir şey hissetmeyenler de oluyor dedi. Duruma göre değişiyor yani. Sonrasında yine bir görüşme ve tıplama dedikleri bir yöntemle baş- boyun ve bağrımızdaki bazı noktaların uyarılıp açılması sağlanıyor. Duruma göre yaklaşık 3 saat sürüyor. Mesaili bir durum olmadığı için daha çok iletişimin süresine bağlı. Ama her anı tedavi için.
Fiyatları seans olarak ödeniyor. Frekans uygulamasında ilk görüşmede ödenen bir de vizite ücreti var. Ayrıca fıs fıs için de cüzi bir rakam var. Fıs fısı hazırlarken idrar örneği alıyorlar. Kişinin doğal frekansı makineye aktarılırken, olması istenen frekanslar da üzerine ekleniyor. Özel bir solüsyon yardımıyla bu frekanslar sıvılaşmış şekilde sunuluyor. Hayır, idrar o solüsyona karışmıyor Yanlış hatırlamıyorsam iki solüsyona 10- 12 tl. gibi bir rakam vermiştim. Kitap yine ayrıca ücretlendiriliyor. Ve aile dizininin de seans ücretinden biraz fazla bir ücreti var. Her aşama duruma göre belirlendiği için ayrıca ben gideli 6 ay kadar olduğu için (Mayıs Haziran' da gitmiştim) Rakam şu demiyorum. Belki değişmiştir.
Uzun oldu biliyorum. Ama aklına gelebilecek her şeyi cevaplamak istedim. Tabi yine de sormak istediklerin olacaktır. Yazman yeterli :)

Lulinda yarin keyifli gun olsun :) baskilanmis yumurtlama ve kalinlasmis rahim ile o buyuk gun kesinlessin. Soracaklarin konusunda notlarin yaninda olsun, heyecan ile unutulmasin :)))

Ben bugun hummali bir calisma icindeydim, asistanim olan sevgili kisisi tembellik yapti cok sarkti ama guzel gecti.. Disarida kimi zaman ahmak islatanindan, kimi zaman siril siril yagmur vardi... Puslu da olsa gokyuzu islak yesil cimenlerin goruntusu bu aralar ortaya cikan acayip guzel sesli bir kus civiltisi... guzel gun :)

Uzun cok uzun suredir aklimizdaydi, dun tam da yerindeyken aldik boncuklarimizi... Atmaya kiyamadigimiz bonzai kalintisi ve boncuklarla iste yeni agacimiz :)))

El emegi goz nuru :)

merhabalar yardımlarınıza ihtiyacım var cevap verirseniz sevinirim benim durumda olan varmı bilmiyorum,, şuan kötü giden sanırım boşanmaylada bitecek bi evliliğim var 30 yaşındayım boşanmayı düşündüğüm için tüp bebek denememeye karar verdim bu aşamada FSH 11.95 AMH 1.17 olarak çıktı ve yumurtalarımı dondurmayı düşünüyorum çünkü erken menopoz riskim var asıl sorum menepoza girersem dondurulmuş yumurtalar ne kadar etkili olur işe yarar mı ilerde menopoza girsem dahi ne olur nebiter

Ooo kahveler bugune de sarkmis. Ben dun opucukle kapatmistim malum :) resmini buraya yuklemistim ama goremedim simdi. O kadar usenmeyip ruj surmustum :)

Gece baci degisik bir sey dememis :)

Eki Görüntüle 1304965

bende falcı bacıcıyım canım, hoşuma gidiyor gelen yorumlar.. bende çoğu tuttu..
bak sendede bir anda tüm sağlık sorunları ortadan kalkıyormuş, doğal yolla gebemi kalacaksın acaba:))

canım sana diyebileceğim tek şey bu çok göreceli bir konu Türkiyede donmuş yumurta üzerinde başarı oranı yok denilecek derecede, birde boşanırsan eğer gelecekte evleneceğin kişinin sperm durumuda çok önemli o yüzden boşanıp tekrar evlenmeye karar verirsen o kişiden mutlaka tam kapsamlı bir semen testi almadan evlenme..

başarı oranı ilk önce yumurta kalitesi sonra kaliteli sperm bunu mu diyorsun canım yada tüp bebek merkezinin uygulayacağı ilaç tedavisi mi ? cevabın için teşekkür ederim ...

başarı oranı ilk önce yumurta kalitesi sonra kaliteli sperm bunu mu diyorsun canım yada tüp bebek merkezinin uygulayacağı ilaç tedavisi mi ? cevabın için teşekkür ederim ...

ikiside onemli ama yumurta biriktirme teknigini kullanacaksan sperminde sorunsuz oldugunu bastan bilmen gerekli... kaliteli yumurta bir sekilde saglaniyor ama spermde sayi, hareket, morfoloji sorunu varsa 10 yumurtadan anca ikisi ucu saglikli dollenir..diger yumurtalarin bosa gider.. kisacasi erkek infertilitesi olmayan birini bulmalisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…