Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) bugun de kuafor randevum vardi, dipler boyanmiyordu malum. Fusun Demirel gelmis fark etmedim. Kalkmak uzereydim gordum. Diyeyim mi biz tutturamadik, siz nasil tutturdunuz :))))))

Rontgenci gibi cekmisim :)

Eki Görüntüle 1305901

:)) maşallah hemde ikitane tutturmuş.. bende çok rastlaşıyorum oldukcada kilolu bi bayandı hamile kaldığı dönemde demekki kilo okadarda önemli değilmiş..

kızlar selam , umarım keyifler yerindedir..çarşamba iğnelere başlamışdım..bugün sabahdan kontrole gittim..LH 4,47 idi, bugün 2,63 olmuş..neden düşmüştür, yada bi fikri olan varmı acaba?

canım tedavin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin.. LH dan hiç anlamıyorum ben ama zaten senin değerin referans aralığında canım o yüzden tedirgin olma.. ters giden bişey olsa doktorun söylerdi..

canım tedavin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin.. LH dan hiç anlamıyorum ben ama zaten senin değerin referans aralığında canım o yüzden tedirgin olma.. ters giden bişey olsa doktorun söylerdi..

haklısın dr.ters giden bişey olsaydı söylerdi, tedirgin olduğumu nasıl hissettirmişim :)

maşallah sana canım inşallah bir okadar şeker bebişinde olur ne güzel olacak sarı saçlı mavi gözlü tıpkı annesi olsun
teşekkür ederim canımcığım inş Allahım o dünleri gösterir bizlerede babasına benzerse sarışın mavi gözlü olmaz babamız esmer canım..

Evet transferim cuma gunu arkadaslar. @40Asistani bunu not alabilir:)
Progesteron 0,6, rahim duvari 9.7cm mis. Carsamba gunu 4 tane 3. Gun yavrularini cozup 5. Gune gitmeleri beklenecek. Oldu da gitmezlerse 1 tanecik blastim tranfer edilecek.
Değerlerin güzel,inşallah 5.güne sağlıkla ulaşırlar sonrada sımsıkı tutunurlar.

Bügün kalçadan yediğim iğne bütün gün bacağımı ağrıttı. Göbek iğnelerini özledim valla:) Ağrıya inat meditasyona, oradan da yogaya geçtim. Ohhh açılmış omurlarıma yarasın. Enerjimizi kasık ve karın bölgemizde odaklayalım:)

Son düzenleme:

kızlar selam , umarım keyifler yerindedir..çarşamba iğnelere başlamışdım..bugün sabahdan kontrole gittim..LH 4,47 idi, bugün 2,63 olmuş..neden düşmüştür, yada bi fikri olan varmı acaba?

Tedavin hayırlı olsun canım,su gibi aksın sonu müjdeli olsun.

Tüp bebek yaptırdığınız merkezinizinizin size karşı ilgisiz olduğunu hissettiniz mi hiç?
Hissettiyseniz ne yaptınız/yapardınız?

İlk denememdi. Son oldu. Sonucu alır almaz dosyamı istedim ve merkez değiştirdim. Sadece ilgisizlik değil, tepeden bakma, para vermeyeceğin konularda doktorla muhatap olamama (üstelik şehir dışından gittiğim halde kapıdan döndüm), kasım ayında muayeneye gidip tahlil vs. istenip fiyat verilmesine rağmen, ilaç tedavisi geç başladığı için gelen zammı aynen tahsil etme, transferin 8. günü lekelenmem olduğunda hemşire tarafından vücut adet olmaya çalışıyor diye geçiştirilme. Histeroskopi yapıp parça aldık diye laparoskopi fiyatı tahsil etme. Hatta önce parayı yatırıyorsun. Dolayısıyla işlemin farkını ancak operasyondan sonra anlayabiliyorsun. Gerçekten polip aldılar ve perde oluşumunu düzelttiler ama rahimden girerek. O işlemin adı histeroskopidir. Laparoskopik histeroskopi diye bir şey varmış. Onu da orada duyduk. İyi ki değiştirmişim, 15.000 TL ödeme yaptığım merkez, dosyamı eksik gönderdiği yetmiyormuş gibi 12 tl. kargo ücretini de bana ödetti. Bugünkü aklım olsa tedaviyi yarım bırakırdım. Dosyamı alır, bir iki ay dinlenir, başka bir merkezde baştan denerdim. Aslında eşimle de konuştuk o zamanlar. Başladık artık, şimdi değiştirmeyelim dedi, üstüne gitmedim, çünkü merkezi ben seçmiştim.
Bak yine öfkelendim. Sabahlarım şimdi sinirden...

Teşekkür ederim ve tekrar hatırlattığım için özür dilerim.
Benim ilk (ve inşallah son olur) tüp bebek tedavi sürecim.
OHSS riski nedeniyle 1 ay ertelendi ve dondurma kararı verildi embriyoları için.
Bugün zorla ulaşıp 5 tane dondurulduğunu öğrendim. Beni aramamalarına ayrı kızdım. Ama sonra tekrar aradım, soru işaretlerimi sordum ama Dr a ulaşamadım.
Böyle hassas bir işlem için daha çok ilgi ve bilgi bekliyor insan. Ben mi abartıyorum yoksa bunlar mı ilgisiz anlamadım.
Benimki seninkinin yanında hiçbişey olarak kaldı, lütfen öyle de kalsın (siz Nasılsa değiştirmişsiniz:)
Genel olarak memnun Olduğum hastaneden bugün çok soğudum.
Umarım benim adet olamamamda bu durumda etkilidir ve ben abartıyorumdur. Ama eşime de ilgisiz buldu. Hakkımızda hayırlısı..

Son düzenleme:
Seninkiler tam terbiyesiz ticarethaneymiş bu arada.. Bu işlemi yaptıranın; insan hayatı var, umutlar var, psikoloji var ona göre davranmalılar, merkezler elbette para kazanacak ( bunun için çalışıyorlar) ama en plana koyduklarında güven vermiyorlar. Böyle giderlerse kendileri kaybeder.

Son düzenleme:

cnm ya ben oraya 4 yıl nasıl dayanmışım, işimin yoğun olduğu dönemlere geldi çok detaylara giremedim sonunda kurtulduk.. başka bir hastanede tedavi görünce insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor..

Tüp bebek yaptırdığınız merkezinizinizin size karşı ilgisiz olduğunu hissettiniz mi hiç?
Hissettiyseniz ne yaptınız/yapardınız?

hangi hastanede tedavi görüyorsun doktorun kim canım..
ben o sorunu İstanbul Tüpde yaşamıştım.. doktora mail atamıyorsun, telefonla görüşemiyorsun, negatiften sonra sonuç bildiriyorum kimse aramıyor, ben tekrar arıyorum doktorla görüşmek istiyorum psikoloğa bağlıyorlar.. bu tarzda ufak ama saçma şeyler çok yaşamıştım.

ensu ,2220 hangi hastane burası merak ettim

birde ensucum sen Amerikan hastanesinde tedavi gördün dimi doktorun kimdi

ensu ,2220 hangi hastane burası merak ettim
birde ensucum sen Amerikan hastanesinde tedavi gördün dimi doktorun kimdi

canım biz 2220 ile Umut Tüpden bahsediyorduk..

Amerikan hastenesinin laboratuvarı çok iyi canım Memorial gibi aynen hiç aşağı kalır yanı yok.. Ablam orada ilk toplamda 9. denemesinde ikizlerine kavuşmuştu o yüzden ben ilk orada denemiştim.. Hastane iyi, düzen iyi her konuda sistem oturmuş gönül rahatlığı ile gidebilirsin.. ama benim doktorum Cengiz beydi ve bana sormadan transferime 20 taneye yakın üniversite stajyer öğrencisi izlemeleri için sokmuştu, bu beni çok etkilemiş üzmüştü.. en azından rızamı almaları gerekiyordu o olaydan sonra psikolojik olarak çok etkilendim evdekilerin çok ısrarına rağmen bir daha orada tedavi olmadım.. hatta 1 yıla yakın tedavi olmaya bile yanaşmamıştım.. o öğrencilerin şaşkın bakışları hiç aklımdan çıkmadı.. öyle bir olay yaşamasaydım orada devam ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…