- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.761
:)) bugun de kuafor randevum vardi, dipler boyanmiyordu malum. Fusun Demirel gelmis fark etmedim. Kalkmak uzereydim gordum. Diyeyim mi biz tutturamadik, siz nasil tutturdunuz :))))))
Rontgenci gibi cekmisim :)
Eki Görüntüle 1305901
kızlar selam , umarım keyifler yerindedir..çarşamba iğnelere başlamışdım..bugün sabahdan kontrole gittim..LH 4,47 idi, bugün 2,63 olmuş..neden düşmüştür, yada bi fikri olan varmı acaba?
Monkey neden endişelendin canım? İğneler döneminde E2 değeri önemli. LH yumurtlamanın gerçekleşeceğini gösteren değer, progestron da yumurtlamanın sonrasında artan değer ... Senin şu anda yumurtaların büyütülüyor sonra çatlatılacak. Düşük olması gerekir bu nedenle :)
Farklı bir şey mi uygulanıyor ki endişelendin?
E2 1722 olmuş,allaha şükür onda sorun gözükmüyor..umarım kaliteli olur yumoşlar..Eve geldiğimde önceki değerlerle karşılaştırdım, değerde değişiklik görünce anlamadım.Sanırım o yüzden panikledim, teşekkür ederim ,yardımın için..sanırım hassasiyet başladı :))
canım tedavin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin.. LH dan hiç anlamıyorum ben ama zaten senin değerin referans aralığında canım o yüzden tedirgin olma.. ters giden bişey olsa doktorun söylerdi..
teşekkür ederim canımcığım inş Allahım o dünleri gösterir bizlerede babasına benzerse sarışın mavi gözlü olmaz babamız esmer canım..maşallah sana canım inşallah bir okadar şeker bebişinde olur ne güzel olacak sarı saçlı mavi gözlü tıpkı annesi olsun
Maşallah harikasın canım.Gülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
Değerlerin güzel,inşallah 5.güne sağlıkla ulaşırlar sonrada sımsıkı tutunurlar.Evet transferim cuma gunu arkadaslar. @40Asistani bunu not alabilir:)
Progesteron 0,6, rahim duvari 9.7cm mis. Carsamba gunu 4 tane 3. Gun yavrularini cozup 5. Gune gitmeleri beklenecek. Oldu da gitmezlerse 1 tanecik blastim tranfer edilecek.
Maşallah harikasın canım.
Maşallah canım çok hoşsun.ayy bu resimdeki senmisin canım nekadar güzelsin film artisti gibisin..
Tüp bebek yaptırdığınız merkezinizinizin size karşı ilgisiz olduğunu hissettiniz mi hiç?
Hissettiyseniz ne yaptınız/yapardınız?
İlk denememdi. Son oldu. Sonucu alır almaz dosyamı istedim ve merkez değiştirdim. Sadece ilgisizlik değil, tepeden bakma, para vermeyeceğin konularda doktorla muhatap olamama (üstelik şehir dışından gittiğim halde kapıdan döndüm), kasım ayında muayeneye gidip tahlil vs. istenip fiyat verilmesine rağmen, ilaç tedavisi geç başladığı için gelen zammı aynen tahsil etme, transferin 8. günü lekelenmem olduğunda hemşire tarafından vücut adet olmaya çalışıyor diye geçiştirilme. Histeroskopi yapıp parça aldık diye laparoskopi fiyatı tahsil etme. Hatta önce parayı yatırıyorsun. Dolayısıyla işlemin farkını ancak operasyondan sonra anlayabiliyorsun. Gerçekten polip aldılar ve perde oluşumunu düzelttiler ama rahimden girerek. O işlemin adı histeroskopidir. Laparoskopik histeroskopi diye bir şey varmış. Onu da orada duyduk. İyi ki değiştirmişim, 15.000 TL ödeme yaptığım merkez, dosyamı eksik gönderdiği yetmiyormuş gibi 12 tl. kargo ücretini de bana ödetti. Bugünkü aklım olsa tedaviyi yarım bırakırdım. Dosyamı alır, bir iki ay dinlenir, başka bir merkezde baştan denerdim. Aslında eşimle de konuştuk o zamanlar. Başladık artık, şimdi değiştirmeyelim dedi, üstüne gitmedim, çünkü merkezi ben seçmiştim.
Bak yine öfkelendim. Sabahlarım şimdi sinirden...
Tüp bebek yaptırdığınız merkezinizinizin size karşı ilgisiz olduğunu hissettiniz mi hiç?
Hissettiyseniz ne yaptınız/yapardınız?
ensu ,2220 hangi hastane burası merak ettim
birde ensucum sen Amerikan hastanesinde tedavi gördün dimi doktorun kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?