- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #22.741
kızlar bende bugün yine doktora gittim insülin direnci için ve dahiliye doktorum haklı çıktı ünsilin direncim varmış glukofen başladık günde bir defa bide diyetini yap sporunu yap ve hiçbişeyi kafana takma dedi şirin şirin gülümseyerek çok pozitif birisi doktorum yaaaa bu pozitiflik benide iyi etkiliyo
bendede vardı ilaçla düzene giriyor canım araştırılması iyi olmuş insülin tutunmayı etkileyen faktörler arasındaymış..
geçmiş olsun cnm..
Çarşamba 12-14.00 bana da uyar.:) Salı'da benim epilasyon... Demek ki direkt bakıma giriliyor :)
Çarşamba şu an için uygun. Son dakika beklenmedik bir durum olmaz ise ben 12.00 - 14.00 uygun olurum. Kanyon içinden mekanları gelebilecek olanlara ayrıca mesaj ile yazalım. Biz bizeyiz desek de... :)
Herkesle bir araya gelebilsek ne güzel olur :) Gelicem derseniz bana mesaj atabilirsiniz :)
Gülneva başın kel demek için kör olmak lazım. Taş gibi kıvır kıvırsın maşallah :) (benim de orijinali kıvır ofiste her zaman iyi olmuyor o yüzden mütemadiyen fönle gezmekten kuaför zengin ediyorum) Keşke herkesin ortak bir zamanına denk gelebilse, yine başka fırsatlarda olur :) Bir kez sözü olunca davete icabet etmeden olmaz, bu seferlik böyle olsun..
Aynen arkadaşm iki aşılama yaptırdım daha hiç bişey bilmiyordum he he tamam demiştim hatta üçüncüyüde yapacaktılar merkez değiştrdim tüp bebeğe geçtim gereksiz bişey aşılama hem de çok...
Sor valla hem de ikizdi di mi onunkiler? Ben de cumadan önce dip boyası yaptrayım mı acaba? Kafamda deli sorular:):)) bugun de kuafor randevum vardi, dipler boyanmiyordu malum. Fusun Demirel gelmis fark etmedim. Kalkmak uzereydim gordum. Diyeyim mi biz tutturamadik, siz nasil tutturdunuz :))))))
Rontgenci gibi cekmisim :)
Eki Görüntüle 1305901
kızlar bende bugün yine doktora gittim insülin direnci için ve dahiliye doktorum haklı çıktı ünsilin direncim varmış glukofen başladık günde bir defa bide diyetini yap sporunu yap ve hiçbişeyi kafana takma dedi şirin şirin gülümseyerek çok pozitif birisi doktorum yaaaa bu pozitiflik benide iyi etkiliyo
Bunu ben de merak edip sordum. Cozulenlerden 5. Gune giden cok olursa blastina dokunmayacagiz, olur da 4 u de blast olursa tekrar dondurabilir dedi. Ama sizin 4 taneden sadece 1 veya 2 si ilerleyebilir buyuk ihtimalle dedi. Ikisi istenen hucre sayisinda degilmis.
Orijinali daha güzel, ben biliyorum kiiiiii :) Hem de en çıplak haliyle gördümGülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
sen yerleş buluşup bazıcaz kızları yaşasın kötülük
Basalım valla. Hem öyle kahveyle sıvışmasınlar bakalım. Yoldan geliyoruz, baksınlar bir güzel
canım değerin katlanmış çok sevindim inşallah kucağına aldığında da hep beraber sevinecez
canım teşekkür ederim evet artmış ama hala hastaneden sevindirici bir haber alamadım gerektiği kadar değilmiş 2 katı artması lazım 2 günde bir testi tekrarlayacaz
vaaay ne tatlısın sen arkadaşım maşallah :)Gülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
kızlar selam , umarım keyifler yerindedir..çarşamba iğnelere başlamışdım..bugün sabahdan kontrole gittim..LH 4,47 idi, bugün 2,63 olmuş..neden düşmüştür, yada bi fikri olan varmı acaba?
geçen hafta pazartesi adet olmuştum, bugün progesterona bakılmış çok düşük 0,90 ..ama bugün zaten 8.gün ..kafam karıştı..
TSH ımda yüksek çıktı canım jinekoloğuma göre sorun değilmiş 4,73 olması ama dahiliyecim bakar bakmaz tüp bebekte 2,5 un altında olması gerek dedi bide ünsülin direncine bakalım dedi oda yüksek çıktı bu sefer tedavim başarılı olursa bunu dahiliyecime borçluyum valla Allah ondan razı olsun psikolog gibi aynı zamanda sende glukofenmi kullandın ensucum
çok teşekküe ederim canım inşallah bu saydıklarını hepimiz için mutlu sonla yaşarızHeeeyyyooo, bebek geliyoo
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. İnşallah güzel haberlerle dolu geçsin 9 ayın. Keseyi gördüğün, kalp atışını dinlediğin, cinsiyetini öğrendiğin, doğuma gün saydığın, kucağına aldığın o mutlu anların hepsinde mutluluğuna ortak olalım...
maşallah sana canım inşallah bir okadar şeker bebişinde olur ne güzel olacak sarı saçlı mavi gözlü tıpkı annesi olsuno senin gönlünün güzeliği canımcığım..keşke kaderimizde güzel olsa..fsh yüksek olanlar topiğinde biribirimzi tanımak amaçlı koyduk buraya yazamadan geçemedim..hadi kızlar sizde fotoları koyun sizleri görmek istedim bende..ben beceremedim avarata koydum..
Neler neler oluyor kesin olan hiç birşey yok. Hızlarına yetişemezlerse görürüm ben onları :) İnşallah güzel gelişecek her şey, çok az kaldı...
Orijinali daha güzel, ben biliyorum kiiiiii :) Hem de en çıplak haliyle gördüm
Baskın basanındır... Başımızın üstüne
Evet hem de bir kız bir oğlan... Büyümüşler okula başlamışlar okumayı öğreniyorlarmış deli fişek gibilermiş... Kıbrıs'ta tedavi görmüş. Sanırım donasyondur... Detayına girmedim, kuaförüm tüp bebek süreçlerimi bilmese de olur diyerek.Sor valla hem de ikizdi di mi onunkiler? Ben de cumadan önce dip boyası yaptrayım mı acaba? Kafamda deli sorular:)
Hadi gözün aydın arkadaşım. Adını koyduktan sonra gerisi gelir Allah' ın izniyle. Hiç olmazsa bir sağlık sorununun farkına varıldı. Rabbim çözümsüz dert vermesin. Tarçın tüketmeye devam. İnan ilaçlar kadar etkisini göreceksin. Meyve tüketmeme sebebin de çıktı ortaya. Meyvedeki şeker de insülin direncini olumsuz etkiliyor. Özellikle muz, üzüm gibi meyveler. Patatesi de uzun bir süre çıkarıyorsun mutfaktan. O da insülin direncini bozuyor. Tansiyonunu kontrol ettir bir hafta. Sabah erken ölçüm yaptır, her gün aynı saatte. Bir haftanın sonunda ortalamasını al, eğer normalse biberiye çayı tavsiye edeceğim. Hem hormon dengesini sağlıyor hem insülin direncini dengeliyor. Dur bulabilirsem karıştırayım benim defterleri. Acıktığında haşlanmış yumurta, yoğurt ya da salatalık tüketebilirsin. Ani şeker düşmelerini engeller. Bulayım şu defterleri...
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım. Haklı endişelerini anlıyorum ama kış kış kovala onları. İnşallah iyi olacak, kalbini hiç karartma... Şimdi keyfini sür, çünkü sürsen de sürmesen de ne olacaksa o olacak, inşallah iyi olacak... Biz de senin kadar bunu diliyoruz.çok teşekküe ederim canım inşallah bu saydıklarını hepimiz için mutlu sonla yaşarız
Hayvancıklarımın dengesi bozuluyor yaw. Bir kahkaha attım, hepsi birden zıpladı yerinden. Uyuyorlardı bir de yazık
Hastanede yarı narkozlu, yarım yamalak oldu. En kısa zamanda masa başında tekrarlayalım vallahi. Celina 1' e de doyamadım. Ensu ile çoook uzun zaman oldu, bir kahveyi zor içtik. Omayra 34 te vardı o gün. Miranda da unuttu beni bu ara. Bende taşınma telaşı, onda tadilat- temizlik merasimleri... Buluşmak lazım...
Hadi gözün aydın arkadaşım. Adını koyduktan sonra gerisi gelir Allah' ın izniyle. Hiç olmazsa bir sağlık sorununun farkına varıldı. Rabbim çözümsüz dert vermesin. Tarçın tüketmeye devam. İnan ilaçlar kadar etkisini göreceksin. Meyve tüketmeme sebebin de çıktı ortaya. Meyvedeki şeker de insülin direncini olumsuz etkiliyor. Özellikle muz, üzüm gibi meyveler. Patatesi de uzun bir süre çıkarıyorsun mutfaktan. O da insülin direncini bozuyor. Tansiyonunu kontrol ettir bir hafta. Sabah erken ölçüm yaptır, her gün aynı saatte. Bir haftanın sonunda ortalamasını al, eğer normalse biberiye çayı tavsiye edeceğim. Hem hormon dengesini sağlıyor hem insülin direncini dengeliyor. Dur bulabilirsem karıştırayım benim defterleri. Acıktığında haşlanmış yumurta, yoğurt ya da salatalık tüketebilirsin. Ani şeker düşmelerini engeller. Bulayım şu defterleri...
Monkey neden endişelendin canım? İğneler döneminde E2 değeri önemli. LH yumurtlamanın gerçekleşeceğini gösteren değer, progestron da yumurtlamanın sonrasında artan değer ... Senin şu anda yumurtaların büyütülüyor sonra çatlatılacak. Düşük olması gerekir bu nedenle :)
Farklı bir şey mi uygulanıyor ki endişelendin?
Hadi bakalım hayırlısı, o gün de dediğim gibi doktorların çok hastası bizim bir doktorumuz var... İhtimamı her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyor bazen biz sorgulamalıyız... İyi ki bu konunun uzerine gidildi. Hep kilo anlamında hem sağlık anlamında etkisini göreceksin inşallah. Hayırlısı olsun, dondurulmuşların öncesinde süper olacak bu tedavi. Sorunsuz ve olması gerektiği gibi ilerlesin :)
TSH ımda yüksek çıktı canım jinekoloğuma göre sorun değilmiş 4,73 olması ama dahiliyecim bakar bakmaz tüp bebekte 2,5 un altında olması gerek dedi bide ünsülin direncine bakalım dedi oda yüksek çıktı bu sefer tedavim başarılı olursa bunu dahiliyecime borçluyum valla Allah ondan razı olsun psikolog gibi aynı zamanda
sende glukofenmi kullandın ensucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?