Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar bende bugün yine doktora gittim insülin direnci için ve dahiliye doktorum haklı çıktı ünsilin direncim varmış glukofen başladık günde bir defa bide diyetini yap sporunu yap ve hiçbişeyi kafana takma dedi şirin şirin gülümseyerek çok pozitif birisi doktorum yaaaa bu pozitiflik benide iyi etkiliyo

bendede vardı ilaçla düzene giriyor canım araştırılması iyi olmuş insülin tutunmayı etkileyen faktörler arasındaymış..
geçmiş olsun cnm..

geçen hafta pazartesi adet olmuştum, bugün progesterona bakılmış çok düşük 0,90 ..ama bugün zaten 8.gün ..kafam karıştı..

bendede vardı ilaçla düzene giriyor canım araştırılması iyi olmuş insülin tutunmayı etkileyen faktörler arasındaymış..
geçmiş olsun cnm..

TSH ımda yüksek çıktı canım jinekoloğuma göre sorun değilmiş 4,73 olması ama dahiliyecim bakar bakmaz tüp bebekte 2,5 un altında olması gerek dedi bide ünsülin direncine bakalım dedi oda yüksek çıktı bu sefer tedavim başarılı olursa bunu dahiliyecime borçluyum valla Allah ondan razı olsun psikolog gibi aynı zamanda

sende glukofenmi kullandın ensucum

Çarşamba 12-14.00 bana da uyar.

Asilama zaman kaybi bazilarimiz icin ama, tamamen gereksiz demeyelim. 38 yas topiginde bir arkadas, kac defa tüp denmesinden negatif almisti, ve en son 44 yasinda ikizlerine asilama yoluyla hamile kalmisti. en son topige yazdiginda ogullari 4.5 aylikti, simdiye ogullari dogmustur bilginiz olsun istedim.

Son düzenleme:
:)) bugun de kuafor randevum vardi, dipler boyanmiyordu malum. Fusun Demirel gelmis fark etmedim. Kalkmak uzereydim gordum. Diyeyim mi biz tutturamadik, siz nasil tutturdunuz :))))))

Rontgenci gibi cekmisim :)

Eki Görüntüle 1305901
Sor valla hem de ikizdi di mi onunkiler? Ben de cumadan önce dip boyası yaptrayım mı acaba? Kafamda deli sorular:)

Hadi gözün aydın arkadaşım. Adını koyduktan sonra gerisi gelir Allah' ın izniyle. Hiç olmazsa bir sağlık sorununun farkına varıldı. Rabbim çözümsüz dert vermesin. Tarçın tüketmeye devam. İnan ilaçlar kadar etkisini göreceksin. Meyve tüketmeme sebebin de çıktı ortaya. Meyvedeki şeker de insülin direncini olumsuz etkiliyor. Özellikle muz, üzüm gibi meyveler. Patatesi de uzun bir süre çıkarıyorsun mutfaktan. O da insülin direncini bozuyor. Tansiyonunu kontrol ettir bir hafta. Sabah erken ölçüm yaptır, her gün aynı saatte. Bir haftanın sonunda ortalamasını al, eğer normalse biberiye çayı tavsiye edeceğim. Hem hormon dengesini sağlıyor hem insülin direncini dengeliyor. Dur bulabilirsem karıştırayım benim defterleri. Acıktığında haşlanmış yumurta, yoğurt ya da salatalık tüketebilirsin. Ani şeker düşmelerini engeller. Bulayım şu defterleri...

Neler neler oluyor kesin olan hiç birşey yok. Hızlarına yetişemezlerse görürüm ben onları :) İnşallah güzel gelişecek her şey, çok az kaldı...

Gülneva için paylaşıyorum, bir daha yollamam ona göre
Orijinali daha güzel, ben biliyorum kiiiiii :) Hem de en çıplak haliyle gördüm
sen yerleş buluşup bazıcaz kızları yaşasın kötülük

Basalım valla. Hem öyle kahveyle sıvışmasınlar bakalım. Yoldan geliyoruz, baksınlar bir güzel

Baskın basanındır... Başımızın üstüne

kızlar selam , umarım keyifler yerindedir..çarşamba iğnelere başlamışdım..bugün sabahdan kontrole gittim..LH 4,47 idi, bugün 2,63 olmuş..neden düşmüştür, yada bi fikri olan varmı acaba?

geçen hafta pazartesi adet olmuştum, bugün progesterona bakılmış çok düşük 0,90 ..ama bugün zaten 8.gün ..kafam karıştı..

Monkey neden endişelendin canım? İğneler döneminde E2 değeri önemli. LH yumurtlamanın gerçekleşeceğini gösteren değer, progestron da yumurtlamanın sonrasında artan değer ... Senin şu anda yumurtaların büyütülüyor sonra çatlatılacak. Düşük olması gerekir bu nedenle :)

Farklı bir şey mi uygulanıyor ki endişelendin?

Hadi bakalım hayırlısı, o gün de dediğim gibi doktorların çok hastası bizim bir doktorumuz var... İhtimamı her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyor bazen biz sorgulamalıyız... İyi ki bu konunun uzerine gidildi. Hep kilo anlamında hem sağlık anlamında etkisini göreceksin inşallah. Hayırlısı olsun, dondurulmuşların öncesinde süper olacak bu tedavi. Sorunsuz ve olması gerektiği gibi ilerlesin :)

çok teşekküe ederim canım inşallah bu saydıklarını hepimiz için mutlu sonla yaşarız

maşallah sana canım inşallah bir okadar şeker bebişinde olur ne güzel olacak sarı saçlı mavi gözlü tıpkı annesi olsun

Hayvancıklarımın dengesi bozuluyor yaw. Bir kahkaha attım, hepsi birden zıpladı yerinden. Uyuyorlardı bir de yazık

Hastanede yarı narkozlu, yarım yamalak oldu. En kısa zamanda masa başında tekrarlayalım vallahi. Celina 1' e de doyamadım. Ensu ile çoook uzun zaman oldu, bir kahveyi zor içtik. Omayra 34 te vardı o gün. Miranda da unuttu beni bu ara. Bende taşınma telaşı, onda tadilat- temizlik merasimleri... Buluşmak lazım...

Sor valla hem de ikizdi di mi onunkiler? Ben de cumadan önce dip boyası yaptrayım mı acaba? Kafamda deli sorular:)
Evet hem de bir kız bir oğlan... Büyümüşler okula başlamışlar okumayı öğreniyorlarmış deli fişek gibilermiş... Kıbrıs'ta tedavi görmüş. Sanırım donasyondur... Detayına girmedim, kuaförüm tüp bebek süreçlerimi bilmese de olur diyerek.

Eğlenceli kadın ama biraz yaş almış gördüm. Keyfi yokmuş ondandır sanırım. Yazın sezonda başlayacak dizi için heyecanla bekle, sonra ilk bölümün ertesinde reytingler beklendiği gibi olmadı denilerek iptal edilsin hoş olmuyor diye anlatıyordu ben çıkarken... Zor iş :)

Falcı bacı application ı var şifacı bacı app ini senin için yapsak paraya para demeyiz :) Hem de ne hayır duası alırız... Sadece bir an düşündüm, harika olur :)))))))) Herkes faydalansın bu ilim irfandan :)

çok teşekküe ederim canım inşallah bu saydıklarını hepimiz için mutlu sonla yaşarız
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım. Haklı endişelerini anlıyorum ama kış kış kovala onları. İnşallah iyi olacak, kalbini hiç karartma... Şimdi keyfini sür, çünkü sürsen de sürmesen de ne olacaksa o olacak, inşallah iyi olacak... Biz de senin kadar bunu diliyoruz.

Sana her gün bir doz kendimden yazıyorum... Seni bu aralar bazen altına bile kaçırtabiliyorum. Hepimizin yüksek enerjisi birbirine bulaşsın :)

En iyi zamanda yeniden, yine yarım yamalak olmadan olsun, yine çıplak olabilir sorun etmem severim dekolteleri :)))))))

Zaten o kağıt önlükler bildiğin transparan... Ben transfer zamanındaki komedilerimizi yazmadım değil mi? Bir ara uzun soluklu yazayım... Bir vukuatım var mesela Özlem Hemşire dayanamadı "ayyy totonuz açık yahu" dedi koştu üstümü kapatmaya :) Düz yatınca hasta gibi gidiyorum hoşlanmıyorum, hasta değilim transfere gidiyorum deyip sedyeye yan yatmıştım pike sıyrılmış ne bileyim :)))))

sağol canım evet adı kondu sonunda sen hep bana kilolu olmana neden olan şey anne olmanada engeldir diyodun haklıymışsın bu sorunlar ortadan kalkınca hem kilom gidecek hem bebeklerim gelecek bişeyden daha emin oldum sebebsiz infertilite yok sebebi bulunamayan infertilite var bundan sonra herşey daha güzel olacak tansiyonum genelde düşüktür canım 10 - 6 civarındadır bazende 11 - 7 normal aslında tarçın tavsiyene uyacam patatesi bir müddet yememeyi bende düşündüm ama çok severim de hele haşlamasını

iyi dileklerin için sağol canım çok iyisin sende buradaki herkes gibi

saçlarınıda güle güle kullan

ben glucobay kullanmıştım canım.. aynı etkenli ilaçlar sanırım.. doktorunun hoşgörülü olmasına sevindim canım bu tarz doktorlara çok ihtiyacımız var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…