Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet verdım kanımı arkadaşım lakın bu almanya denen yerde 2 günde kan sonucu alınıyor.hayret degılmı

oyle aptallaşmış bır durumdayımkı nerdeyse kendı kendıme hamılemıyım dıye uzuluyorummu acaba dıycem çhep olmasını ıstedıgım bır sey ıcın.ama bılıyorum ben soktayım hala.ve bılıyorumkı hep kaybetme korkusu susturuyor sındırıyor benı.ve sunuda anladımkı.ben bu hayata ne kadarda yenılmısımkı %90 var olduğunu bıldıgım bır sey ıcın bıle sevınemıyorum.dıyorum rabbım ne kadarda yıkılmışım yılmışım yıldırılmışım.sızlerde dıyceksınızkı bu bayana neler oldu acaba .annem sag babam sag ben sağım lakın ıcımdekı bazı seyler olmuş.ama bılıyorum hayat arkadaşım gelınce ben ben olmaktan çıkıp eskı gunlerdekı gıbı umutlu mutlu heyecanlı bırı olacagım

Canim bekliyeceksin aslinda hemen söylemeleri lazimda senin doktor malesef herkes biliyo oadam bu yaptiklarini türkiyede asla yapamaz sen ilahi türk doktor istiyosun galiba arastir ben bir ona gitim birdahada asla gitmem baskada "Serafetin Kocak" var birde onu dene istersen oda kabul edermi bilmiyorum bir arastir Kinderwunsch Diye yaz cikiyo Ozkandan cokkk daha iyi

Reactions: Eua
cok gıttım ona o tup yapıyor gebelik takıbı yapmıyor.yok almanda olsun problem degıl.maalesef kanı ona vermek zorunda kaldım.ondan sonra bır almana gecerım.bakalım

Canım çok geçmiş olsun.. Inşallah sağlıklı bir gebelik için deneyim olsun ve çok güzel sağlıklı Bebeğin annesi ol canım.. Her işte bir hayır vardır..

Selam kızlar, bugun negatif sonrası 2. kontrolum vardı. Cuma tekrar cagırdı ama sanırım gitmiycem, öffff sıkıldım valla... yumurta takibimi yapıyor ama su an benim için gereksiz değil mi bu? Zaten subatta falan tekrar donmuşlarımla deneyecegim. O zamana kadar ne gerek var anlamadım. Dedığı tek sey takibini yapalım olmadı şu gun beraber olun derim eşinle dedi. Sonrada kendi söylediğine kendi inanmamış olacak ki ama eşte sperm sorunu vardı dimi diyebildi :) hay allammm yaaa... bende içimden gecirdim "gerek yok gun vermene doktorcum, bize hergun bayram" diye :) Prolaktin sorunuma gelince tahmin ettiğim gibi Dostinex tek çare. Yine başlıyorum bu hafta.

Bu arada donmuşlarla tekrar transfer için yeniden fiyat alayım dedim koordinatör hatunla görüştüm lakin indirim falan hak getire, sadece bindirim yapmayacak sagolsunlar yani yeni yıl fiyatlarıyla degilde guya simdiki fiyatlardan yapacaklarmış. Nasılsa donmuşları var burda eli mahkum diye dusunuyorlar sanırım. Ayrıca yeni yılda fiyatlar değişiyormuş haberiniz olsun. Medicana Beylikdüzü'nü düsünenler 2015 fiyatları 5250 tup, 2000 donmuş transferi olacakmış. Benden son bilgiler böylee, saglıcakla kalın şimdilik..

Ben de bilmiyordum.. Sana da çok geçmiş olsun canım.. Allah sağlıklı bebekler versin inşallah

Allah sabır versin hepimize.. Ve karşımızdakileri anlayabilmeyi ve anlayışlı insanlarla karşılaşmayı..

Harikasın WishhDuygu
Hayran oldum bu kadar güzel teselli edilebilir ancak.. Ve yalansız dolansız, gerçekleri söyleyerek.. Tebrik ederim

Teşekkür ederim cnm.bende seneye kizima bir kardes daha düsünüyorum ☺

2220 dedi:
Miranda ile bir süredir aynı saatte nette olamıyoruz. İnşallah keyfi ve sağlığı yerindedir... Selman Bey' in geçmişine pek bakmamışım. Aylin Hanım' a odaklanmıştım başlangıçta. Demet Hanım sürpriz oldu ama iyi oldu. Çok sevdim. İnşallah sonucu da güzel olur...

Inşallah devamı da güzel olsun, seni (sizi ) çok mutlu etsin..

Herşey umduğundan da güzel gelişsin ..

Hoşgeldin :) Afyonun patlakken mi gittin, patlamaya yakınken mi :))))))
Ben kontrolün "çoğunlukla nezaketen / ara ara nabız yoklamadan" olduğunu düşünüyorum her merkez her doktor için :) Çünkü eğer bildikleri bir şey olsa transferden önce önlem alınması gerekirdi :) Ki ben bunu dile getirmiştim lafın arasında zaten negatiften dolayı benden üzgündü hırpalamadım dı :)

Ama bence 2. kontrol önemli olabilir... Vücut ilaçlardan arınmaya başlıyor, beden uyanıyor (ya da aksine uyuyor) ona bakmak lazım... Ayrıca dondurulmuş öncesi rahim içinin kendini nasıl hazırladığı önemli, ne zaman yumurtladığını kenara not almak önemli :) Hem moral motivasyonu da tartmak lazım. O pis kistler musallat olup olmamış anlamak lazım... Hem de rotayı çizmek lazım.

O inanmamışlıktan söylediği şey rutine binmiş, 20 dakikada bir alınacak hastaların standart şekilde yönlendirilmesinden kaynaklanıyor. Bize de tedavi de kesinlikle ilişki yasak demişti, sonra tüpler kapalıydı sorun yok diye düzeltip izin vermişti! Zaten hiç birine riayet etmiyorduk o ayrı... Yumurta takibini yapsın bırak... Muayene ücreti ödemiyorsun kontrol altında olsun, tek sorun geliş gidiş e zaten burnunun dibinde sayılır :) Üşenmee erken kalk afyonunu patlat :) Ayrıca belli olmaz bu işler ne kaybedersin denemekten, ya tutarsa :) Nasreddin torunu değil misin sen :) Dostinex bende kullanmıştım OHSS riskim olduğunda, bir yan etkisini görmedim ne arızalı benim vücudum yahu... Dilerim sana da sadece iyi yönde etki etsin...

Gülden son dönemlerde biraz aklı karışık gibiydi... Özel hayatında ya haraket var ya da bereketsiz bir durum :) İndirim yerine bindirim süper tabir :) Zam geleceği uzun zamandır söyleniyordu nihayet gelmiş demek ki... Fiyatlar her yerde paralel artıyor çok farklı olacağını sanmam...

Ama son bir dip not mecbur değilsin :) Şehirler arası olmadıkça donmuş nakli yapılabiliyor başka merkeze :) Alırsın özel termosuna gidersin istediğin yere... Bunu da kulaklarına kaçır uygun lisan ile bakarsın bindirimden indirim olur :))))))))))))

Harikasın WishhDuygu
Hayran oldum bu kadar güzel teselli edilebilir ancak.. Ve yalansız dolansız, gerçekleri söyleyerek.. Tebrik ederim

Seni! "hamile" haberinden sonra ver coşkuyla kendime hayran bırakmak gibi hain planlarım var. Gerçek olması için elinizdekini ardınıza koymayın

Ve teşekkür ederim...
Kendim ne duyacaksam yazıyorum çoğu zaman, ama bazen "nabız ve şerbet" devrede oluyor mecburen... Kendi kendimizin alıcılarının ayarı bile her gün aynı olmayınca karşımızdakinin çeken tarafına meylediyoruz... Alınganlıkları, kırılganlıkları, hassasiyetleri, duygu yoğunluklarını devreye sokup "süzüyoruz" ya da "seçiyoruz" kelimeleri :)

Reactions: Eua

Allahım ya sanki Avrupada değilde, Afrikadasın gibi..
niye böyle yapıyorlar özel bi yerde test vermişsin..
büyük ihtimal gebesin gibi canım.. neyse bi gün daha bekleriz..

Teşekkür ederim cnm.bende seneye kizima bir kardes daha düsünüyorum ☺
Rica ederim. Kardeş ne güzel olur pek güzel olur
Planladığınız isteğiniz gibi olsun, abla olsun. Siz de yeniden anne ve baba olmanın keyfini sürün... Sorunlar eklenmeden, su gibi akıp giden bir süreç olsun. Bol şanslar

Memorial'den bir sürü arkadaşımız var. Yenilikler ve süreçler hakkında bilgi paylaşımları olur mutlaka, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…