- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.961
evet verdım kanımı arkadaşım lakın bu almanya denen yerde 2 günde kan sonucu alınıyor.hayret degılmıİnşallah gelişimler böyle ilerlesin... Hatta sürpriz yapsın yanına bir kaç tek taş daha getirsin, bizce hiç sakıncası olmaz :) Hepimiz bir yumurta, bir süpermandan oluşacak bir embriyonun yeterli olduğunu biliyoruz ama istiyoruz ki daha konforlu, daha rahat ilerleyelim. Bu yüzden de dondurulmuşlarımız olunca daha iyi hissediyoruz kendimizi...
Dondurulmuş ya da taze, az ya da çok ne olacaksa o oluyor onu da biliyoruz. En azından ben kendi adıma biliyorum. 6. güne gitmelerinin de esamesi yok. Şansımız olsun, zamanı gelmiş olsun, hayırlısı ise gerçek olsun :)
Umarım sıkıntıların evhamların kaybolur gider, sağlıkla ilerleyen güzel embriyolar var olmak istiyorlarsa sen istediğini yap onlar var olacaklar. İnatçı olsunlar seni şaşırtsınlar. Dilerim gönlünden geçtiği kadar güzel ilerler. Yeni kontrollerin yeni keyifler versin.
@gullugullu şimdi transfer sonrası buluşma heyecanıyla bir güzel dinleniyordur umarım... Güzel haberlerle gelsin inşallah.
B belki37 nin de spontan hamilelik ihtimali için kan testi vardı ama ben niye bilmiyorum onu bu gece veya yarın alacak diye hatırlıyordum. Ensu yazınca şimdi bugünmüş dedim... Umarım onun da müjdeleri vardır.
Bir üzülüyoruz, bir seviniyoruz... Hayat gibi... Üzüntüler olmasa sevinçlerin, sevinçler olmasa üzüntülerin anlamı olmazdı. Yine de mümkünse güzel olsun haberler
amın cok teşekkür ederımİnşallah hepsi yüzünde gülücükler açtıracak, içinde büyüyen can'ının belirtileri olsun..
cok gıttım ona o tup yapıyor gebelik takıbı yapmıyor.yok almanda olsun problem degıl.maalesef kanı ona vermek zorunda kaldım.ondan sonra bır almana gecerım.bakalımCanim bekliyeceksin aslinda hemen söylemeleri lazimda senin doktor malesef herkes biliyo oadam bu yaptiklarini türkiyede asla yapamaz sen ilahi türk doktor istiyosun galiba arastir ben bir ona gitim birdahada asla gitmem baskada "Serafetin Kocak" var birde onu dene istersen oda kabul edermi bilmiyorum bir arastir Kinderwunsch Diye yaz cikiyo Ozkandan cokkk daha iyi
arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Ben de bilmiyordum.. Sana da çok geçmiş olsun canım.. Allah sağlıklı bebekler versin inşallahCanımmm
Ne desem ne söylesem şu an ki acını hafifletmez, ama bazı şeyler bizim elimizde değil maalesef.
Kaç gündür bakıyordum yazdıklarına, yorum yapmadım çünkü yazdığın HCG değerleri düşükle sonuçlanacağını gösteriyordu. Umut....... hep birlikte bekledik.
Buradakilerin bir kısmı bilir bende daha önce 8+0 haftalıkken bebişimi kaybettim. Aslında adet tarihine göre 9+2 olması gerekliydi. Kalp atışını gördüğümüzde geriden gelmesinden hissettim bir şeyler dr." geç döllenmedir" dedi ama........ insan hissediyor yaa.......
demem o ki şunu sakın unutma SEN ANNE OLABİRSİN.
Seni çok öpüyorum canım arkadaşım
Canım bunlar herkesin başına geliyor Rabbim görüyor o insanları biz havale ediyoruz bizi bizden iyi bilen Rabbimiz bizi bu şekilde imtihan ediyor onları nasıl imtihan edeceklerini biliyorlarmi benimde kayinvalidemin 6 yıl çocuğu olmamış şimdi 7 tane. Hiç abartısiz benim evliliğimizin ikinci ayından beri aramaya başladı birsey varmı diye bu çile 4.5yil bu şekilde devam etti eşim hernekadar en sonunda benimde annesinin de hakkından gelemeyince ortalığı yatıştırmak için sıkıntı bende dedi ve oğlun da sıkıntı olduğunu duyunca sonra sormadi (üstelik sıkıntı onda yoktu:) ) ve tup bebek sürecinde 17 gün onda kaldım istanbulda yaşamadım için en sonunda bir aksam kendimi balkondan atayım kurtulayim dedim eşim girdi devreye yine ona haber verdim . Ve transfer oldu bitti telefonla dk başı o kadar arıyor ki ne oldu oldu mu olmadım i olacak mı milyon soru en sonunda Memorialin kantin girişinde eşimle bir tartışma sonra aksama kadar en güzel günde kusustuk... ve suan12+0 oldum inşallah birgün arama yok geçen hafta hiç aramadı bir kere bile aramadi oğlunu arıyor bende ona evde değilim dedirtiyor um elime görünce artıp Havadır aldırıyor lekelere kan gelmesi sebebi benim yine yok is mi yaptı n yok yordu mu yok bu saatten sonra intihar olurmuş gibi aramalar . Ama gerçekten sabır ediyorum hiç ağzı mi açmiyorum sadece ilk zamanlar kayinvalidemin dedim o kadar sorunca bunalmistim anne niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun senin 6 yıl olmamış benim daha altı olmadı olur gelin kaynana toprağında olurmuş dedim hemen sustu sizin de kafanın izi sisirdim hakkınızı helal edin.
Günaydın... Her şeye ve her gelişmeye rağmen yine de günaydın...
@bebeklerve canım geçmişler olsun... Günlerin bundan sonra aydın olsun. Dilerim başka herhangi bir operasyona gerek kalmaksızın biter. İçindeki can kırıklarını anlıyorum, anlıyoruz hepimiz... Umarım üstesinden gelmek için zaman sana hızlı davranır.
Kesinlikle haklı olduğun şey "hamile kalabiliyor" olduğun. Sen şu anda kendini yenik, kırgın ve kaybetmiş hissetsen de emin ol ki öyle değil. Ne yaşı senden genç, ne çok yumurtası olan, herhangi sorunu olmayan kadınlar pozitifi görmedi (şekil 1a ben) vücudunun "hamile kalabiliyorum" anlayışını öğrenmesi, bilmesi gerekirmiş... Sen bu aşamayı geçtin. Sen imkansız denileni, sayfalar dolusu istatistikle olmaz denileni boşa çıkarıp, hamile kalınabileceğini gösterdin. Bir çok kadının ilhamı, umudu oldun...
Öyle bir kurgumuz var ki; acıyı unutmaya da kodluyuz, sağlıksız olanı var etmemeye de... Bu nedenle kendini çok hırpalamamanı diliyorum. Bu kurgu senin için doğru çalıştı, bunun ne kadar önemli olduğunu belki ileride anlayacaksın.
Zaman ne gösterir bilmem, imkanlarınız ne olur onu da bilmiyorum... Bildiğim tek şey içinden geldiği neyse onu yapabilmen. Eğer istiyorsan yine yeniden yola çıkabilmeni, istemiyorsan hayatın akışında sahip olduklarının keyfini sürebilmen. Dilerim maddi manevi tüm imkanlar sana hizmet eder... Sen ne istersen o olur.
Kaybının şu anda sana yaşattığı can acısını silecek dolu dolu yaşanacak mutluluklar diliyorum.
İyi ol, iyi olalım... Hepimiz yanındayız...
Teşekkür ederim cnm.bende seneye kizima bir kardes daha düsünüyorum ☺Nezdinde ben haber vereyim.
Süper geçti tedavisi @Puffy68 bu topiğin ilk umut kaynaklarından, yaşıydı yumurtasıydı derken tüm istatistikleri boşa çıkardı dünyalar güzeli kızını dünyaya getirdi.Büyüdü bile... Hatta şimdilerde de kızını abla yapabilmenin peşinde. İnşallah o da olur :) Umut hep var olsun yeter ki...
Size de güzel kızınıza da sevgiler :)
Canim 2013 de gördüm tedaviyi. Allahim gönlüne göre versin cift versin hatta.yaşın kac acabasevdacım ne zaman gördün tedavini? bende Allah nasip ederse ocak ayında başlayacağım. 3. tedavi olacak. semra hoca ve dr. kahraman baktı bana
WishhDuygu dün dr gittim kontrol için .Bir yumurtam iyi gibi bir tanede küçük varmış bakalım ne olcak .Yarın yine doktordayım ondan sonra cuma da çağırır gibi düşünüyorum .Umuyorum ve istiyorum 2 yumurta ile opuya girerim. 2 tanede embiryom olur.Zaten donmuşum yok .Öbür ay yine iğne ilaç ..bir opu daha olur .Diğer ayda durumuma göre transfer mi olur ileri ki zamana mı kayar bilemiyorum .Havadan mı ne içimde bir sıkıntı hayır olsun .@bebeklerve onada çok üzüldüm ama elden gelen yok .İnşallah Rabbim birini aldı daha iyisini verecek .
Erbil beye sordum era testini .Şu an için boşver takılma buna dedi .Embiryolarımızın durumunu görelim bakalım ona göre yol alırız dedi.Sanırım embiryoları kaliteli olup da tutunamayanlar için mi daha etkili bu test ..onu hissettim nedense .
@gullugullu transferi vardı bu gün ..Allah yolunu açık etsin ..Su gibi aksın gitsin tedavisi inşallah 14-15 aralık gibi güzel haberler verir bize inşallah ..
Amin canım aminGeçmiş olsun,inşallah doğum sancısınıda çekersin.
Selam kızlar, bugun negatif sonrası 2. kontrolum vardı. Cuma tekrar cagırdı ama sanırım gitmiycem, öffff sıkıldım valla... yumurta takibimi yapıyor ama su an benim için gereksiz değil mi bu? Zaten subatta falan tekrar donmuşlarımla deneyecegim. O zamana kadar ne gerek var anlamadım. Dedığı tek sey takibini yapalım olmadı şu gun beraber olun derim eşinle dedi. Sonrada kendi söylediğine kendi inanmamış olacak ki ama eşte sperm sorunu vardı dimi diyebildi :) hay allammm yaaa... bende içimden gecirdim "gerek yok gun vermene doktorcum, bize hergun bayram" diye :) Prolaktin sorunuma gelince tahmin ettiğim gibi Dostinex tek çare. Yine başlıyorum bu hafta.
Bu arada donmuşlarla tekrar transfer için yeniden fiyat alayım dedim koordinatör hatunla görüştüm lakin indirim falan hak getire, sadece bindirim yapmayacak sagolsunlar yani yeni yıl fiyatlarıyla degilde guya simdiki fiyatlardan yapacaklarmış. Nasılsa donmuşları var burda eli mahkum diye dusunuyorlar sanırım. Ayrıca yeni yılda fiyatlar değişiyormuş haberiniz olsun. Medicana Beylikdüzü'nü düsünenler 2015 fiyatları 5250 tup, 2000 donmuş transferi olacakmış. Benden son bilgiler böylee, saglıcakla kalın şimdilik..
45 lik CanımCanim 2013 de gördüm tedaviyi. Allahim gönlüne göre versin cift versin hatta.yaşın kac acaba
HarikasınWishhDuygu
Hayran oldum bu kadar güzel teselli edilebilir ancak.. Ve yalansız dolansız, gerçekleri söyleyerek.. Tebrik ederim
az once aradım bayan dedıkı labor sonuçları geldı lakın sızınkı yok ıcınde ancak yarın sabaha.karnımcok gergın.gogus uçlarımda yanma kasıntı var .tuvalete gıttıgımde en son peçeteye kahverengı leke geliyor.cok gegıl ama bellı belırsız.hem umutluyum hem korkuyorum.bu lekelenme normalmı dıye.10 gunum gectı bugunle
Rica ederim. Kardeş ne güzel olur pek güzel olurTeşekkür ederim cnm.bende seneye kizima bir kardes daha düsünüyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?