Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Off sen de çok uzakmışsın hakkaten. Haftaya da olur. Fuarda da buluşabiliriz. Bu hafta herkese zor sanırım.

Puffy merak ettim tedaviniz nsl gecti

Bende ayni hastanefe ve axni ekiple tedavi oldum simdi bir kizim var☺

Nezdinde ben haber vereyim.
Süper geçti tedavisi P Puffy68 bu topiğin ilk umut kaynaklarından, yaşıydı yumurtasıydı derken tüm istatistikleri boşa çıkardı dünyalar güzeli kızını dünyaya getirdi. Büyüdü bile... Hatta şimdilerde de kızını abla yapabilmenin peşinde. İnşallah o da olur :) Umut hep var olsun yeter ki...

Size de güzel kızınıza da sevgiler :)

yaşı çok ileri canım 80 ne yakın yaşına veriyorumda içim acıyo ensucum

Senin içinin hiç kıymeti yok mu yahu? Üzmesene kendini, niye acıtıyorsun içini... 8 yaş neyse 80 yaş da o.

Biliyorum hassas noktandan yakalamış seni... Okuyunca bir yandan üzülüyorum böyle durumlarda muhatap olduğunuz için bir de utanıyorum ama seviniyorum böyle durumlarla hiç karşı karşıya kalmadığım için.

Canım 2220 bir sürü madde sıralamış yüzün gülmüş. Ben de bir madde ekliyorum.
-Bende seninle aynı fikirdeyim hiç çocuksuz kadın olur mu? Ah oğlun yok mu oğlun istemiyor işte!
diyerek at topu eşine... Annesiyle gereğini konuşsun :)

Sen kırılıp inciniyorsan, bu konuda diyaloğunuz olmasın. Bırak eşin halletsin...

80 de ama görsen 80 demezsin okadar dinç ve sağlıklıki bile isteye çok güzel insanları incitmeyi biliyor

eşimde senin dediğin gibi söylüyor topu bana at sen oğlun istemiyor de diyor

sen şanslısın sanırım kayınvalide tarafından yada çevrenden dolayı ne güzel

arayıp üzeceklerine sormasınlar daha iyi canım sende üzme kendini ayrıca kafamızı şişirdiğinde yok böyle deme lütfen

Görürsen Melih beyciğime de selam söyle, yakışıklı doktoruma:)

Seninki yakışıklı olabilir benimki karizma... :) Çok severim :) Etiler'e her zaman gelmiyor gerçi Melih Bey ama denk gelirsem "Şşttt yakışıklı Benjaminine Buttoniye hastanızın selamı var" derim :)

Tü tü tüüüü şeklindeki sıvısal kısmını ben kendim hallettim :)
Arızalı hallerimi yazsam oskar alırım, o yüzden tüm arızaları çeker bulurum. İstisnalar hariç hepsini severim :) Sana da maşallah tüü tüüü kısmı sende :) Susaklar çok yaşasın...

Hmm biliyorumm Askeri Müze'de, o yüzden Harbiye'de mi? diye sordum. Son 10 gün yapılıyor, bu sene de yapılması iyi olmuş. Fuar ziyaretimi standda olacağınız güne denk getirmeyi becererim umarım :)Fuar şenlensin, alışveriş patlasın :)

Off sen de çok uzakmışsın hakkaten. Haftaya da olur. Fuarda da buluşabiliriz. Bu hafta herkese zor sanırım.

Hey! Offfladığınız yer benim evimden yakın :) Her gün işe gelip gidiyorum :))))) Yarın yatayım öğlene kadar, afyonum patlamasın derdim ama bu ayım yoğun kahretmesin... :)

bak canım o yaşta ki insanlar senin ne yaşadığından habersizler. onlar için doğum o kadar Allah vergisi ve olası bir şey ki...senin gibi bir hatunun çocuk yapmamasına için için kızıyor bile olabilir...anında cevap vermeyişin iyi olmuş. bana kalırsa tatlı bir anınızda sana söylediklerinin içini acıttığını ve evlat sahibi olmak için elinden geleni yaptığını ama tabii ki takdirin Allah tarafından olduğunu izah et. senin ve oğlu için hayırlı bir evlat duası etmesini rica et. sen içini aç hala seni acıtmaya devam ederse Allah'a havale et. eminim kendi içinde onu da bu konuyla ilgili acıtan olmuştur. burada en önemli konu sensin. senin moralin ve huzurun. affetmek ve hedefine ilerlemek senin için önemli. bir kişi seni acıttı diye içine atıp, yaralanma sakın. Allah yardımcın olsun, sevgilerimle.

arayıp üzeceklerine sormasınlar daha iyi canım sende üzme kendini ayrıca kafamızı şişirdiğinde yok böyle deme lütfen

En güzel zamanlarınıza kimse etki edemesin inşallah. Eğer elimde değil üzülüyorum diyorsanız iletişimi azaltmak gerek galiba, yok takmıyorum diyorsanız bırakın çalsın, söylensin... Dikkate almayın. Hele ki hamile hamile asla izin vermeyin. Hem sizi sevdiklerinden çocuk istiyorlardır. Kötü niyetli olduklarını düşünmemek lazım, torun derdindedirler, mutluluk ve aile onlar için çocukla mümkün...

Az kaldı bebekler olsun, verin direkt kucağına öyle olsun da olsun şeklinde istemekle bitmiyor al bak dersiniz olur biter :)

Keyfinizi kaçırmasın hiçbir şey. Kafamız ise hiç şişmez, mümkün değil :)

B bebeklerve ; canımmmm şimdi okudum, çok üzüldüm aynı şeyi yaşayan bir arkadaşın olarak...fazla bir şey söyleyecek değilim. Allahım bir daha ki sefere sağlıklı hamilelik nasip etsin ve evladını güle oynaya büyütmek nasip etsin. Çok geçmiş olsun, dilerim çabuk atlatırsın. bak biz burdayız. ne zaman istersen destek olur, o güzel kafanı dağıtırız.

kesinlikle duygucum kesinlikle. biz tüpçülere güvenip kendimizi teslim ediyoruz ama onlarda odak noktası tek olduğu için başka şeyleri atlıyorlar :)

Sende gel tabi yeme içme asıl kalabalıkla güzel olur.

İmkan dahilinde katılım sağlayacağım inşh.

Oyyy çok teşekkür ederiz.İnşh potansiyelliğim hamileğe terfi eder

Şimdik şöyle oluyor.
Aynı senin gibiydim ciğer olayında. kan bu ya diyordum .ağzıma atıyodum attığım gibi dışarı.
Kanım 6 ya düştü 2 sene önce. kalp çarpıntısından ölcem.saçlarım döküldü kel kalıcam.
Eşim beni bir beslenme olayına tabi tuttu ilaçlarla.
önceler hiç sevmedim.
sonraları soğanlı sumaklı salatayla az az başladım soğanı çok severim yanında patates kızartması cazip geldi.
bir iki bir iki aaaaaaaa baktım başladım ben.
inanki kan değerlerinde çok yükseldi.
hele ki edirne ciğeri en kokusuzu ince ince yaprak gibi paneli..çok anlamıyorsun bile.
u kız hala ciğer mi anlatıyor diyecekler yaa

Amin inşhhhh
Tedavinizn bol şanslar.

yarın güzel haberlerle gelin inşh.

bende ilk defa ve inşh son defa radyomarda çektirdim.
çok duyarlı nazik bir merkez ne kadar tedirgin olduğumuzun farkındalar.
sadece ilk o girişe alet takılana kadar çok hafif bir acı o kadar bitti demeye kalmadı .bitmişti.
tavsiye ederim bende.5 dk.sürmedi hemen sonucu alıp çıktım.
beyoğluna gezmeye gittim bende.

Çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar inşh.
İnşallah canım, teşekkür ederim.

2220 çok güzel cevaplar yazmış.
Hepimiz değişik değişik nicesiyle karşılaşıyoruz,Hoş gör üzme kendini kendin için.

Hoşgeldiniz
Bende daha yeniyim
Kucakladılar hemen [/QUOTE]

Duygunun, 68 doğumlu muydu puffy? Çok zamanınız var o zaman yahu

Duygunun, 68 doğumlu muydu puffy? Çok zamanınız var o zaman yahu
Evet evet evet... Listenin en başında adı :) Umut hep var olsun, zaman diye bir şey yok :) Yoksa mucize diye bir şey olmazdı :)

WishhDuygu Duygucum yazacaktım, otomatik düzeltti makina. Makina işte, otomatik hata yaptı aptal.
:) Alemsin bir de düzelttin. Makine işte :) sonuçta onu da kodlayan insan. Ne diyordu bir şarkı vardı hatasız kul olmaz :))))

Geçmişolsun arkadaşım,Allah birdaha yaşatmaşın,dilerim Bebeğin kendiliğinden gelir bu yaşanmışı unutursun,ne söylense içini soğutmayacak,Allah sabır versin,üzüldüm.

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama o kadar zamanım yok yazdıklarınız beni o kadar duygulandırdıki ve bir kez daha anladım ki bizi gerçekten en iyi anlayan bizleriz hepinizin yazdıklarınızı teker teker okudum inanın bana çok büyük moral oldunuz yüce rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin ortak fikri olan asla yıkılmak yok diyorum tamam olmadı olmuyor belkide ama yinede biz kendimizle gurur duymamız lazım güçlü mücadelemizden dolayı bu bir gerçekki hayat çocuktan ibaret değil ama malesef olmadığı zamanda hayatımızın bir eksiği olarak kalıyor hayat bu insana neler yaşatacağı belli olmuyor dua edelimki daha büyük acılar yüce tanrım hiç birimize yaşatmasın hepinizi çoook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…