Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım biz seni yazın bıraktığımızda bayağ bi kendindeydin, neşen daha yerindeydi ve buraya yazıp kafanı dağıtıyordun..
2-3 ay yok oldun iyiden iyiye içine kapanmışsın.. niye böyle yapıyorsun.. hergün fırsat buldukça iki kelime bişey yaz şuraya kafanda dağılır, iç dünyanda açılır.. geçmiş geçmişte kaldı, önümüzdeki güzel günleri düşün.. evrene nasıl enerji yayarsan onu çekersin.. daha pozitif olmaya çabala bu zor tabi ama olamıyorsanda bi şekilde kafanı dağıt..

Ben zaten hayranım sana hain plana gerek yok şekerim... :)

benim kaynanamla konuşsamda beni anlayacağını sanmıyorum canım o yüzden boşvermek en iyisi

sen güçlü birisin canım bunuda atlatacak ayağa kalakcak yeniden yla devam edeceksin beni inanıyorum buna ve yine inanıyorumki bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah

Hayirlisi canım artık eşimi sevdiğim için mecburen ailesine de mecburen katlanıp saygı duyacam Merhaba Merhaba işte çünkü eşim aşırı ailesine düşkün bir insan.

benim eşimde ailesine aşırı düşkün biri canım ama artık ailesinin yaptıklarını görmeye başladı neyseki

inşallah hamilesindir canım bunu tüm yüreğimle diliyorum

canımsın sen yaaaaa beni nasıl güldürdün Allah da seni güldürsün sen bana iyi geliyosun

Siz de bana iyi geliyorsunuz arkadaşım. O kafa yapısına yapacak bir şey yok malesef. Anneannem de o yaşlarda. Balıklarım yavruladı dedim kadına, "Bir sen kaldın zaten" dedi.

Siz de bana iyi geliyorsunuz arkadaşım. O kafa yapısına yapacak bir şey yok malesef. Anneannem de o yaşlarda. Balıklarım yavruladı dedim kadına, "Bir sen kaldın zaten" dedi.

töbe töbe hakkaten yapacak bişey yok o kafa yapısına

yerleşebildinmi canım keşke yakın mesafelerde olsaydıkda yardım edebilseydim sana

Arkadaşım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Dediğin gibi şeytanın bacağını bir kere kırdın. Rabbim inşallah bir kere daha deneyip evladını kucağına almayı nasip eder. Biraz dinlen, toparlan, yine gel aramıza. Buranın sadece ruhumuza değil, kısmetimize de iyi geldiğini düşünüyorum. Rabbim yanıltmasın...

töbe töbe hakkaten yapacak bişey yok o kafa yapısına

yerleşebildinmi canım keşke yakın mesafelerde olsaydıkda yardım edebilseydim sana

Bir iki gün gitmedim ziyaretine ama dayanamam ona. Annemden önce gelir benim için. İçi benim kadar yanıyor onun da, biliyorum. Benden sonra evlenen kuzenlerim de anne olamayınca epey korktu zavallım. Neyse ki onların evlatları dünyaya geldi. Oyalanıyor onlarla. Ben de uzaktayım, sakinleşti biraz. Allah ömür versin, benim evladımı da görsün inşallah.

Amin arkadaşım amiiiiiin

Ben inanıyorum ve hissediyorum, senin minik evladı görecek Allah'ın izni ile.. Birden içime doğdu; kıvırcık Saçlı bir Kızın olacak senin... Sağlıkla gelsin, istediği vakit de gelir zaten..

Allah sağlık sıhhat hayırlı ömür versin canım anneannene inşallah senin bebeğinde gelir o mutlulukla ömrü bereketlenir anneannenin

Ben inanıyorum ve hissediyorum, senin minik evladı görecek Allah'ın izni ile.. Birden içime doğdu; kıvırcık Saçlı bir Kızın olacak senin... Sağlıkla gelsin, istediği vakit de gelir zaten..

Kıvırcık olabilir, memnun olurum

Reactions: Eua
Ben de kendimi medeniyetsiz yerde yaşıyorum sanıyordum. Allah sabır versin valla
ya allah askına kendıme nasılda kızıyorum .bır ıdrar testı alıp yapmadım .adetım 10 gun gectı muallakta kaldım.bugun pısman oldum.kan sonuclarıda 2 gundur gelecek.az once wc gıttım.bugun cok sut ıctım belkı hamıleyımdır ıceyım dedım.ıshal olmuşum.sonra arkasından yıne peçete ıle sıldım bu sefer cok az kırmızı kan geldı mercımek tanesı kadar.ama arkası yok.korkuttu bu benı sabahı nasıl edecegım keşke ıdrar testı alsaydım.hıc degılse degılmıyım hamılemıyım anlardım.ama gogus uçlarım neden yanıyor.adetım neden 10 gun gecıktı.bu kahverengı leke normal yolla hamıle kalanlarda oluyormu oluyor ıse kac gun suruyor

Arkadaşım, hayatın seni bu kadar kırmasına izin verme. Elbette yaşadıkların kolay değildir. Ama bir yerde bırakmak gerek. Her şeye rağmen devam eden senin hayatın. Gidene bu kadar üzülürken, geleni göremezsin ki...

Hiç kızma. Tutunma gününden yaklaşık 8 gün sonra kanda, 12 gün sonra idrarda çıkıyor. Belki idrar testinde çıkmayacaktı, boş yere moralin bozulacaktı.
Pıhtılaşma sorunun varsa, günde bir aspirinle destek verebilirsin. Limon sıkılmış su içmek te iyi gelir ama yeterli olur mu bilmiyorum. Yine de zaten sabah test sonucunu alacağına göre doktorunla görüşüp gerekli desteği isteyebilirsin.
Lekelenme bir çok kişide olabiliyor. Pek çok sebebi de olabiliyor. Durumuna göre de değişik tedbirleri olacaktır. Aklını kötü şeylere yorma ama ihtimalleri de gözardı etme. Yarın inşallah her şey yerini bulacak...

Reactions: Eua

Kesinlikle öz cümle bu Olmalı hayatta;
GIDENE BU KADAR ÜZÜLÜRKEN GELENI GÖREMEZSIN.

Yaşadıklarımızdan çok Verdiğimiz tepkilerdir bizi biz yapan.. Benim annem ben 11 yaşındaydım kanser oldu. 17 yaşımda vefat etti.. Babam hep hastaydı. 2008 de vefat etti.

Hiçbir ilişkim 3 aydan fazla sürmedi. Genellikle mutsuz oldum( çünkü çok anlam yüklüyordum olmayacak kişilere) .. Sırf evleneyim derken dolandırıldım, sonra aldatıldım.. :))
Kardeşimin bütün Sorumluluğu bende oldu.. Hep iyi bir abla olmaya çalıştım.. Bu arada kendimi ihmal ettim (evlendiğim halde, kardeşim koca adam olduğu halde hala o daha önemli benden) ... Oldum mu olmadım mı bilmem.. Artık bu kadar çok sorumluluk zor geliyor. Tabii bu arada kendi hayatımıda yaşamaya çalıştım, yaşadım da:)

Ben bunlara yaşarken, her zaman Allah'ın Yanımda olduğuna inandım.. Ve 3 günlük dünya, sonsuz hayatın ahirette olacağına inandım.. Çok zor zamanlarım, gecelerce ağladığım da oldu..
Şimdi görüyorum ki, yaşadıklarım bana çok fazla şey öğretmiş ve öğretmeye devam ediyor.. Hiçbirşey kalıcı değil hayatta sen de, ben de, sahip olduğumuzu sandığımız diğer bütün hersey de..

Mal da yalan Mülk de yalan,
Var biraz da sen oyalan..

Evlat da öyle.. Allah hepimizin hakkında en hayırlı olanı versin.. Evlat verdiyse de vermediyse de, şükredebilmeyi ve Allah'a Tevekkül etmeyi nasip etsin..

Aslında anlatsam hayatımda o kadar değişik Şeyler yaşadım ki..
Hiç şüphem yok sizler de yaşamışsınızdır. Herşey öyle yerli yerince planlanmış ki Allah tarağından, bireyler tık tık oluyor ve siz şaşırıp kalıyorsunuz.. Çevremde de yaşanmışlıklar var ve bunlar Allah'ın ayetleri diye düşünüyorum..
Ben böyle birşey yaşamadım diyene inanmam; sadece doğru Açıdan bakmıyordur.. Ben de doğru Açıdan bakmıyorum belki de; belki daha büyük mücizeler yaşadım haberim yok:)

HER IŞTE BIR HAYIR VARDIR.. Bundan hiç Şüphe duymamak Lazım ..

O Yüzden yarına ne olacağını bilmeden yaşarken umutlu olmak Lazım.. Olursa da olmazsa da vardır bir hayır demek lazım.. Sahip olamadıklarımıza üzülmeyi bir kenara bırakıp, sahip olduklarımıza ve olabileceklere bakmak en doğrusu..

Facebook da dolaşan bir dua var; Hitit'lerin duvar Yazısı galiba;
Tanrı'm bana değiştirebileceğim Şeyler için cesaret,
Değiştiremeyeceklerim için sabır,
Ve ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver.

Elbette herkes yaşadığını bilir.. Kimsenin acısı kimseninkinden az ya da çok diye nitelenemez. Acı varsa yaşamak ama uzatmadan normal hayata dönmek Lazım sanırım..

Çok konuştum yazdım.. Affedin ..

B belki37 kızma kendine .. Bak ne güzel sabır ettin almadın test..
Bence kendini tebrik etmelisin, ben olsam 10 tane test yapmıştım :))
Herşey çok çok güzel olsun ve bütün dramını unuttursun bu bebiş sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…