- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.981
Canim 2013 de gördüm tedaviyi. Allahim gönlüne göre versin cift versin hatta.yaşın kac acaba
oyle aptallaşmış bır durumdayımkı nerdeyse kendı kendıme hamılemıyım dıye uzuluyorummu acaba dıycem çhep olmasını ıstedıgım bır sey ıcın.ama bılıyorum ben soktayım hala.ve bılıyorumkı hep kaybetme korkusu susturuyor sındırıyor benı.ve sunuda anladımkı.ben bu hayata ne kadarda yenılmısımkı %90 var olduğunu bıldıgım bır sey ıcın bıle sevınemıyorum.dıyorum rabbım ne kadarda yıkılmışım yılmışım yıldırılmışım.sızlerde dıyceksınızkı bu bayana neler oldu acaba .annem sag babam sag ben sağım lakın ıcımdekı bazı seyler olmuş.ama bılıyorum hayat arkadaşım gelınce ben ben olmaktan çıkıp eskı gunlerdekı gıbı umutlu mutlu heyecanlı bırı olacagım
Seni! "hamile" haberinden sonra ver coşkuyla kendime hayran bırakmak gibi hain planlarım var. Gerçek olması için elinizdekini ardınıza koymayın
Ve teşekkür ederim...
Kendim ne duyacaksam yazıyorum çoğu zaman, ama bazen "nabız ve şerbet" devrede oluyor mecburen... Kendi kendimizin alıcılarının ayarı bile her gün aynı olmayınca karşımızdakinin çeken tarafına meylediyoruz... Alınganlıkları, kırılganlıkları, hassasiyetleri, duygu yoğunluklarını devreye sokup "süzüyoruz" ya da "seçiyoruz" kelimeleri :)
bak canım o yaşta ki insanlar senin ne yaşadığından habersizler. onlar için doğum o kadar Allah vergisi ve olası bir şey ki...senin gibi bir hatunun çocuk yapmamasına için için kızıyor bile olabilir...anında cevap vermeyişin iyi olmuş. bana kalırsa tatlı bir anınızda sana söylediklerinin içini acıttığını ve evlat sahibi olmak için elinden geleni yaptığını ama tabii ki takdirin Allah tarafından olduğunu izah et. senin ve oğlu için hayırlı bir evlat duası etmesini rica et. sen içini aç hala seni acıtmaya devam ederse Allah'a havale et. eminim kendi içinde onu da bu konuyla ilgili acıtan olmuştur. burada en önemli konu sensin. senin moralin ve huzurun. affetmek ve hedefine ilerlemek senin için önemli. bir kişi seni acıttı diye içine atıp, yaralanma sakın. Allah yardımcın olsun, sevgilerimle.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama o kadar zamanım yok yazdıklarınız beni o kadar duygulandırdıki ve bir kez daha anladım ki bizi gerçekten en iyi anlayan bizleriz hepinizin yazdıklarınızı teker teker okudum inanın bana çok büyük moral oldunuz yüce rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin ortak fikri olan asla yıkılmak yok diyorum tamam olmadı olmuyor belkide ama yinede biz kendimizle gurur duymamız lazım güçlü mücadelemizden dolayı bu bir gerçekki hayat çocuktan ibaret değil ama malesef olmadığı zamanda hayatımızın bir eksiği olarak kalıyor hayat bu insana neler yaşatacağı belli olmuyor dua edelimki daha büyük acılar yüce tanrım hiç birimize yaşatmasın hepinizi çoook öpüyorum
Hayirlisi canım artık eşimi sevdiğim için mecburen ailesine de mecburen katlanıp saygı duyacam Merhaba Merhaba işte çünkü eşim aşırı ailesine düşkün bir insan.
acmılacıgım benım ıcımde ole dıyor.burda ablam var hatta kızdı neden gıdıp bır ıdrar testı almıyorsun dedı netlessın dedı.ben korkuyorumya dedım sabah ıdrarında yapmam gereklı sımdı yaparsam çıkmazsa uzulurum dedım.ne demekse.cıkmıyacaksa kandada çıkmayacak.nasıl bır yer burası.hakana verdım kanı dun 10 da.bu saat oldu yok .yarın sabah dedıler.pısman oldum ıdrar testı alaydım barı sımdıde bıraz gec oldu.bakalım artık.evet ama hıssedıyorum hamıleyım.kasık ustlerım cok sıs gogus etraflarımda hafıf kahve renk.sadece korktuğum wc gıttıgımde ıdrarımı yapıp en son peçeteye sıldıgımde.azda olsun pıhtılı kahverengı leke gelmesı.gercı 20 yıl oncekı dusugumdede ustune görmek derlerya ole bısey yasamıstım.ensu belkı pıhtılaşma olabılır dedı.ona yok dedım ama burda tages klınıcte yaptırdığım pıhtılaşma testınde cok ama cok hafıf pıhtılaşma cıkmıs bende aksam aesım okududa.ama o duduk olan bebegımı ben 3 aylık ıken 20 kıloluk bır eşyayı kaldırdığımda aşağımdan sıcak bır sekılde kırmızı kan gelmıstı.bunda dıkkat edıyorum daha bellı olmasada.cok sagolun
canımsın sen yaaaaa beni nasıl güldürdün Allah da seni güldürsün sen bana iyi geliyosun
Siz de bana iyi geliyorsunuz arkadaşım. O kafa yapısına yapacak bir şey yok malesef. Anneannem de o yaşlarda. Balıklarım yavruladı dedim kadına, "Bir sen kaldın zaten" dedi.
arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
36 yasinda anne oldum su an 38 im cnm45 lik Canımsen kaç ?
töbe töbe hakkaten yapacak bişey yok o kafa yapısına
yerleşebildinmi canım keşke yakın mesafelerde olsaydıkda yardım edebilseydim sana
Sen tedavini hayırlısı ile sonuçlandır sonra alırız bilgileri canım.Yeter ki iyi olsun hep gelişmeler :) Uyarını dikkate almalı.
Heyy arkadaşlar tüp bebek işine girdikten sonra ben yıllardır jinekologum olan doktoruma gitmediğimi şimdi farkettim. İhmal etmeyelimpembe_umut un dediği gibi... Odak bebek olunca, bedende sadece ona dair arama tarama yapmasınlar. Cevdet Bey'ciğimden randevumu alayım önümüzdeki haftaya...
Hep güzel şeyler olsun ama tetkiklerimizden geri durmayalım.
Her anlamda inşallah canım inşallah.
Bir dokuz ay sonra maşallah canım maşallah aşaması gelsin :)
Bir iki gün gitmedim ziyaretine ama dayanamam ona. Annemden önce gelir benim için. İçi benim kadar yanıyor onun da, biliyorum. Benden sonra evlenen kuzenlerim de anne olamayınca epey korktu zavallım. Neyse ki onların evlatları dünyaya geldi. Oyalanıyor onlarla. Ben de uzaktayım, sakinleşti biraz. Allah ömür versin, benim evladımı da görsün inşallah.
Bir iki gün gitmedim ziyaretine ama dayanamam ona. Annemden önce gelir benim için. İçi benim kadar yanıyor onun da, biliyorum. Benden sonra evlenen kuzenlerim de anne olamayınca epey korktu zavallım. Neyse ki onların evlatları dünyaya geldi. Oyalanıyor onlarla. Ben de uzaktayım, sakinleşti biraz. Allah ömür versin, benim evladımı da görsün inşallah.
Ben inanıyorum ve hissediyorum, senin minik evladı görecek Allah'ın izni ile.. Birden içime doğdu; kıvırcık Saçlı bir Kızın olacak senin... Sağlıkla gelsin, istediği vakit de gelir zaten..
evet verdım kanımı arkadaşım lakın bu almanya denen yerde 2 günde kan sonucu alınıyor.hayret degılmı
Daha ümitli bir yaşmış seninki36 yasinda anne oldum su an 38 im cnm
ya allah askına kendıme nasılda kızıyorum .bır ıdrar testı alıp yapmadım .adetım 10 gun gectı muallakta kaldım.bugun pısman oldum.kan sonuclarıda 2 gundur gelecek.az once wc gıttım.bugun cok sut ıctım belkı hamıleyımdır ıceyım dedım.ıshal olmuşum.sonra arkasından yıne peçete ıle sıldım bu sefer cok az kırmızı kan geldı mercımek tanesı kadar.ama arkası yok.korkuttu bu benı sabahı nasıl edecegım keşke ıdrar testı alsaydım.hıc degılse degılmıyım hamılemıyım anlardım.ama gogus uçlarım neden yanıyor.adetım neden 10 gun gecıktı.bu kahverengı leke normal yolla hamıle kalanlarda oluyormu oluyor ıse kac gun suruyorBen de kendimi medeniyetsiz yerde yaşıyorum sanıyordum. Allah sabır versin valla
oyle aptallaşmış bır durumdayımkı nerdeyse kendı kendıme hamılemıyım dıye uzuluyorummu acaba dıycem çhep olmasını ıstedıgım bır sey ıcın.ama bılıyorum ben soktayım hala.ve bılıyorumkı hep kaybetme korkusu susturuyor sındırıyor benı.ve sunuda anladımkı.ben bu hayata ne kadarda yenılmısımkı %90 var olduğunu bıldıgım bır sey ıcın bıle sevınemıyorum.dıyorum rabbım ne kadarda yıkılmışım yılmışım yıldırılmışım.sızlerde dıyceksınızkı bu bayana neler oldu acaba .annem sag babam sag ben sağım lakın ıcımdekı bazı seyler olmuş.ama bılıyorum hayat arkadaşım gelınce ben ben olmaktan çıkıp eskı gunlerdekı gıbı umutlu mutlu heyecanlı bırı olacagım
ya allah askına kendıme nasılda kızıyorum .bır ıdrar testı alıp yapmadım .adetım 10 gun gectı muallakta kaldım.bugun pısman oldum.kan sonuclarıda 2 gundur gelecek.az once wc gıttım.bugun cok sut ıctım belkı hamıleyımdır ıceyım dedım.ıshal olmuşum.sonra arkasından yıne peçete ıle sıldım bu sefer cok az kırmızı kan geldı mercımek tanesı kadar.ama arkası yok.korkuttu bu benı sabahı nasıl edecegım keşke ıdrar testı alsaydım.hıc degılse degılmıyım hamılemıyım anlardım.ama gogus uçlarım neden yanıyor.adetım neden 10 gun gecıktı.bu kahverengı leke normal yolla hamıle kalanlarda oluyormu oluyor ıse kac gun suruyor
Arkadaşım, hayatın seni bu kadar kırmasına izin verme. Elbette yaşadıkların kolay değildir. Ama bir yerde bırakmak gerek. Her şeye rağmen devam eden senin hayatın. Gidene bu kadar üzülürken, geleni göremezsin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?