Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen harikasın...
Kocaman ama kocaman bir kadınsın... Dilerim gönlün kadar kocaman olur mutlulukların.
Sağlıklı olanı, hayırlı olanı diliyorum yine yeniden. Hiç eksilmemeni de diliyorum...

Kayıplar için öğrendiğim bir söz var büyüklerimden "bu acını unutturacak başka acıların olmasın"
Ta en içten diliyorum bunu senin için, kendim için, hepimiz için....

amin inşallah canım allah hiçbirimize daha kötü acılar yaşamasın tatlım :)

Senin için değerliyse üzül derim,değer vermiyorsan senin için sıradansa kendini hiç için üzme derim,inan ki ikinci Çocuğunuz yoksa bile aynı ithamları duyabiliyorsunuz,Sen kendini gizlesende onlar zaten arkadandan konuşuyorlar,Hadsiz insanların Yorumları ön yargıları çoktur yetişemeyiz,sen onların karşısında mutlu ol ki senin mutluluğunla onlar mutsuz olsun.

çok haklısın canım hemde çok

WishhDuygu dün dr gittim kontrol için .Bir yumurtam iyi gibi bir tanede küçük varmış bakalım ne olcak .Yarın yine doktordayım ondan sonra cuma da çağırır gibi düşünüyorum .Umuyorum ve istiyorum 2 yumurta ile opuya girerim. 2 tanede embiryom olur.Zaten donmuşum yok .Öbür ay yine iğne ilaç ..bir opu daha olur .Diğer ayda durumuma göre transfer mi olur ileri ki zamana mı kayar bilemiyorum .Havadan mı ne içimde bir sıkıntı hayır olsun .@bebeklerve onada çok üzüldüm ama elden gelen yok .İnşallah Rabbim birini aldı daha iyisini verecek .
Erbil beye sordum era testini .Şu an için boşver takılma buna dedi .Embiryolarımızın durumunu görelim bakalım ona göre yol alırız dedi.Sanırım embiryoları kaliteli olup da tutunamayanlar için mi daha etkili bu test ..onu hissettim nedense .

gullugullu transferi vardı bu gün ..Allah yolunu açık etsin ..Su gibi aksın gitsin tedavisi inşallah 14-15 aralık gibi güzel haberler verir bize inşallah ..

canim bunlar oyle zor kararlarki en dogru karari tabiki yine sen verirsin.. ikili testte cikan bazi sorunlar anne karninda gideriliyormus cnm bazilarida tabiki giderilmiyor.. boyle bi karar verdiysen kendince en dogru karari vermis olmalisin.. parasini hic dusunmedigini biliyorum cnm.. sadece sunuda mutlaka dusunerek hareket et eger test yaptirirsan sorun cikmazsa 6 ayin ve sonrasinda hep huzurlu olacaksin...
test yaptirmazsan ve cok ciddi boyutta sorun cikarsa ilerleyen yillarda kendini suclayabilirsin.. sen bir cocuga her sekilde bakmayi goze almissin ama birde o cocugun cekecegi sikintilar var onlar ne olacak... biz elimizden gelen herseyi yapalimda gerisi tabiki Allahin takdiri..

Geçmiş olsun,inşallah doğum sancısınıda çekersin.

canımm benimmm özelden mesaj attım ama buradanda seni seviyorummm çok çok geçmiş olsun((

İnşallah gelişimler böyle ilerlesin... Hatta sürpriz yapsın yanına bir kaç tek taş daha getirsin, bizce hiç sakıncası olmaz :) Hepimiz bir yumurta, bir süpermandan oluşacak bir embriyonun yeterli olduğunu biliyoruz ama istiyoruz ki daha konforlu, daha rahat ilerleyelim. Bu yüzden de dondurulmuşlarımız olunca daha iyi hissediyoruz kendimizi...

Dondurulmuş ya da taze, az ya da çok ne olacaksa o oluyor onu da biliyoruz. En azından ben kendi adıma biliyorum. 6. güne gitmelerinin de esamesi yok. Şansımız olsun, zamanı gelmiş olsun, hayırlısı ise gerçek olsun :)

Umarım sıkıntıların evhamların kaybolur gider, sağlıkla ilerleyen güzel embriyolar var olmak istiyorlarsa sen istediğini yap onlar var olacaklar. İnatçı olsunlar seni şaşırtsınlar. Dilerim gönlünden geçtiği kadar güzel ilerler. Yeni kontrollerin yeni keyifler versin.

gullugullu şimdi transfer sonrası buluşma heyecanıyla bir güzel dinleniyordur umarım... Güzel haberlerle gelsin inşallah.

B belki37 nin de spontan hamilelik ihtimali için kan testi vardı ama ben niye bilmiyorum onu bu gece veya yarın alacak diye hatırlıyordum. Ensu yazınca şimdi bugünmüş dedim... Umarım onun da müjdeleri vardır.

Bir üzülüyoruz, bir seviniyoruz... Hayat gibi... Üzüntüler olmasa sevinçlerin, sevinçler olmasa üzüntülerin anlamı olmazdı. Yine de mümkünse güzel olsun haberler

arayıp üzeceklerine sormasınlar daha iyi canım sende üzme kendini ayrıca kafamızı şişirdiğinde yok böyle deme lütfen
Hayirlisi canım artık eşimi sevdiğim için mecburen ailesine de mecburen katlanıp saygı duyacam Merhaba Merhaba işte çünkü eşim aşırı ailesine düşkün bir insan.

yazını sabah okudum lakın yazma fırsatı bulamadım.benımde 20 yıldır cocugum olmadı 4 negatıv tupum vardı.ve yasadıklarım hayatın benden çaldıkları bana cok fazla gelmıstı.artık umut bıle etmıyordum.ama su anda belkıde tam emın olamasamda allhın bır lütfunu taşıyorum.benkı herseyden kopmuş bırı olarak suna ınandım bu hayatta rabbım ısterse olamayack bır sey yok.sende buna ınan

BEBEKLERVE

TEKRAR
Canim cok üzüldüm Allah sana sabir versin.Elimizden, dilimizden birsey gelmiyo canim hayat bizi siniyo sabir
diliyorum sana Tez zamabda hayirli evlat nasip etsin sana Allahim .Zamanimiz kisitli üzülmeye vaktimiz yok bak hamilede kalabiliyosun bir an önce tedaviye start ver canim cok öptüm seni

mutlaka oku diye tekrar yazdim canim

Ama teyzeleri halen haber bekliyo kuzum hadiii yaa mutlu ediver bizi bu saate kadar üzüldük senin haberle cosalim artik buna bu topigin cokkk ihtiyaci var bu arada benim icim hamilesin diyyyoo Allaha sükür cok sükür

canım test sonucun belli oldumuu
az once aradım bayan dedıkı labor sonuçları geldı lakın sızınkı yok ıcınde ancak yarın sabaha.karnımcok gergın.gogus uçlarımda yanma kasıntı var .tuvalete gıttıgımde en son peçeteye kahverengı leke geliyor.cok gegıl ama bellı belırsız.hem umutluyum hem korkuyorum.bu lekelenme normalmı dıye.10 gunum gectı bugunle

İnşallah hepsi yüzünde gülücükler açtıracak, içinde büyüyen can'ının belirtileri olsun..

Reactions: Eua
Ama teyzeleri halen haber bekliyo kuzum hadiii yaa mutlu ediver bizi bu saate kadar üzüldük senin haberle cosalim artik buna bu topigin cokkk ihtiyaci var bu arada benim icim hamilesin diyyyoo Allaha sükür cok sükür
acmılacıgım benım ıcımde ole dıyor.burda ablam var hatta kızdı neden gıdıp bır ıdrar testı almıyorsun dedı netlessın dedı.ben korkuyorumya dedım sabah ıdrarında yapmam gereklı sımdı yaparsam çıkmazsa uzulurum dedım.ne demekse.cıkmıyacaksa kandada çıkmayacak.nasıl bır yer burası.hakana verdım kanı dun 10 da.bu saat oldu yok .yarın sabah dedıler.pısman oldum ıdrar testı alaydım barı sımdıde bıraz gec oldu.bakalım artık.evet ama hıssedıyorum hamıleyım.kasık ustlerım cok sıs gogus etraflarımda hafıf kahve renk.sadece korktuğum wc gıttıgımde ıdrarımı yapıp en son peçeteye sıldıgımde.azda olsun pıhtılı kahverengı leke gelmesı.gercı 20 yıl oncekı dusugumdede ustune görmek derlerya ole bısey yasamıstım.ensu belkı pıhtılaşma olabılır dedı.ona yok dedım ama burda tages klınıcte yaptırdığım pıhtılaşma testınde cok ama cok hafıf pıhtılaşma cıkmıs bende aksam aesım okududa.ama o duduk olan bebegımı ben 3 aylık ıken 20 kıloluk bır eşyayı kaldırdığımda aşağımdan sıcak bır sekılde kırmızı kan gelmıstı.bunda dıkkat edıyorum daha bellı olmasada.cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…