- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #23.941
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama o kadar zamanım yok yazdıklarınız beni o kadar duygulandırdıki ve bir kez daha anladım ki bizi gerçekten en iyi anlayan bizleriz hepinizin yazdıklarınızı teker teker okudum inanın bana çok büyük moral oldunuz yüce rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizin ortak fikri olan asla yıkılmak yok diyorum tamam olmadı olmuyor belkide ama yinede biz kendimizle gurur duymamız lazım güçlü mücadelemizden dolayı bu bir gerçekki hayat çocuktan ibaret değil ama malesef olmadığı zamanda hayatımızın bir eksiği olarak kalıyor hayat bu insana neler yaşatacağı belli olmuyor dua edelimki daha büyük acılar yüce tanrım hiç birimize yaşatmasın hepinizi çoook öpüyorum
amin inşallah canım allah hiçbirimize daha kötü acılar yaşamasın tatlım :)Sen harikasın...
Kocaman ama kocaman bir kadınsın... Dilerim gönlün kadar kocaman olur mutlulukların.
Sağlıklı olanı, hayırlı olanı diliyorum yine yeniden. Hiç eksilmemeni de diliyorum...
Kayıplar için öğrendiğim bir söz var büyüklerimden "bu acını unutturacak başka acıların olmasın"
Ta en içten diliyorum bunu senin için, kendim için, hepimiz için....
Senin için değerliyse üzül derim,değer vermiyorsan senin için sıradansa kendini hiç için üzme derim,inan ki ikinci Çocuğunuz yoksa bile aynı ithamları duyabiliyorsunuz,Sen kendini gizlesende onlar zaten arkadandan konuşuyorlar,Hadsiz insanların Yorumları ön yargıları çoktur yetişemeyiz,sen onların karşısında mutlu ol ki senin mutluluğunla onlar mutsuz olsun.kızlar kaç gündür gelemedim buraya moralim bozuk kafam karışıktı çünkü kaynanamların yüzünden kaynanam dün bana hiç çocuksuz olurmu çocuk doğurmayan kadın kadın değildir dedi ben salak gibi cevabını veremedim dünden beri başım patlıyo kalbim çarpıyo
Senin için değerliyse üzül derim,değer vermiyorsan senin için sıradansa kendini hiç için üzme derim,inan ki ikinci Çocuğunuz yoksa bile aynı ithamları duyabiliyorsunuz,Sen kendini gizlesende onlar zaten arkadandan konuşuyorlar,Hadsiz insanların Yorumları ön yargıları çoktur yetişemeyiz,sen onların karşısında mutlu ol ki senin mutluluğunla onlar mutsuz olsun.
canim bunlar oyle zor kararlarki en dogru karari tabiki yine sen verirsin.. ikili testte cikan bazi sorunlar anne karninda gideriliyormus cnm bazilarida tabiki giderilmiyor.. boyle bi karar verdiysen kendince en dogru karari vermis olmalisin.. parasini hic dusunmedigini biliyorum cnm.. sadece sunuda mutlaka dusunerek hareket et eger test yaptirirsan sorun cikmazsa 6 ayin ve sonrasinda hep huzurlu olacaksin...Parasal liktan değil cnm sağlık bu 1000 bile veririz ihmal etmeyiz arkadaşım benim düşüncem şu açıkçası allah göstermesi n olduda birsey çıktı aldirmayacagim peki diyorum geriye kalan 6 ay i mi niye perişan edeyim diyorum onun için yoksa bir nedeni yok. Ama tedavisi filan oluyorsa birseyi varsa hemen sabah gider yaptırım . Allah razı olsun ensucum senin bana bu tedavi de çok faydan oldu çoğu şeyden bihaberdim sana sorduğum sorularla öğrendim . Rabbim seni inşallah en yakın zaman da kucağıni doldurarak mutlu etsin
Geçmiş olsun,inşallah doğum sancısınıda çekersin.Canım çok geçmiş olsun... Bende de yapmış olma ihtimali var demek ki, olmama ihtimali de var. Keyfi nasıl istiyorsa öyle davransın, buluruz çözümünü kurtulmaz elimizden. Dilerim yapmamıştır diyorum şimdilik. Benim histeroskopi sonrası ara regllerim de minik sancılarım da yok oldu. (Normal reglde hiç ağrım olmazdı, yine yok çook şükür) Dilerim tükendim demeden biz onları tüketiriz. Kolposkopi de her şey çok iyi geçsin, sıhhat gelsin. Şimdiden tekrar geçmiş olsun diliyorum.
Kolposkopi yetmedi bi de biyopsi yaptı Prof . Hazır bacaklar açıkkeniçimde Karnıbahar varmış kızlar ve olmaması gerekiyormuş. Bu aralar çok yedim sanırım :) 5-6 gün sonra biyopsi sonucu çıkacak ve ben 9 doğurucam
. Ya bari gerçekten doğum da yapsam2 aydır regl ağrısının tam 10 katını çekiyorum. Rahmim yumurtalarımız üstünden önce filler geçiyor sonra timsahlar etimi heryerden parçalamak için çekiştiriyor. İşte hissettiğim Ağrı bu! Üfff püfff Ağrı kesici manyağı oldum. Diyorum ki doğum ağrısı da böyle şiddetli bişiymiş
....acaba Allahım ona mı hazırlık yaptırıyor...ehehehe:)
Bence her ayı ilan etmek lazım... Ya tutarsa değil mi :) Mevcut tedavileri de devam ettirip denemeleri de ihmal etmemek lazım... Laboratuvar sevişmelerini, doğal sevişmelerin arasına sokmalı :) Her an neler neler oluyor...
Ben yaptırmadım çünkü benim vücudun bir günü bir gününe uymuyor... Era'nın yapıldığı ay ile diğer aylar da uymayacaktır, sürekli ölçümlenecek değer de değişecektir. Zaten en ufak yeni tedaviye gezi ruhuyla tepki veriyor benim vücut :) Direniyor sürekli...
Test zahmetli bir test... Çok derin araştırmadım ama özetlersem kendimdeki bilgileri şöyle;
Rahim içindeki 200 kusur gene bakılıyor. FSH 8 in altında olması ve rahimin 6 üzerinde olması durumunda yapılıyor, benim uygundu. Yumurtlama oldu diyelim, LH yükselmeye başladı vücuda progestron desteği veriliyor (tıpkı dondurulmuşa hazırlanır gibi) sonra rahim içinden minik bir doku alınıyor (dayanabilenlere narkozsuz) sonra 20 gün sonra falan sonucu çıkıyor. Diyelim ki sorun çıkmadı o zaman ilerideki siklusta transfer için o günleri kullanıyorlar.
Ancak dediğim gibi eğer gönderilen uygun değilse uygun olması için aynı işlemlerin tekrarlanması gerekiyor. Ne zamana kadar yapılır ki böyle... O yüzden ben kendime uygun görmedim bu zahmete girmem dedim, bu tercihim doğrultusunda yaptırılacaklar arasından çıkardım. Maliyeti de yanlış hatırlamıyorsam 2500 TL civarındaydı.
Tabloya kısa bilgi olarak koymuşum... Bilgiler tablosu
Daha detaylı internetten araştırmak istersen tam adı Endometrial Receptivity Assay
Çok sevgiler
Allah bagislasin
arkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
Âmin,kendine iyi bak.amin inşallah canım allah hiçbirimize daha kötü acılar yaşamasın tatlım :)
WishhDuygu dün dr gittim kontrol için .Bir yumurtam iyi gibi bir tanede küçük varmış bakalım ne olcak .Yarın yine doktordayım ondan sonra cuma da çağırır gibi düşünüyorum .Umuyorum ve istiyorum 2 yumurta ile opuya girerim. 2 tanede embiryom olur.Zaten donmuşum yok .Öbür ay yine iğne ilaç ..bir opu daha olur .Diğer ayda durumuma göre transfer mi olur ileri ki zamana mı kayar bilemiyorum .Havadan mı ne içimde bir sıkıntı hayır olsun .@bebeklerve onada çok üzüldüm ama elden gelen yok .İnşallah Rabbim birini aldı daha iyisini verecek .
Erbil beye sordum era testini .Şu an için boşver takılma buna dedi .Embiryolarımızın durumunu görelim bakalım ona göre yol alırız dedi.Sanırım embiryoları kaliteli olup da tutunamayanlar için mi daha etkili bu test ..onu hissettim nedense .
gullugullu transferi vardı bu gün ..Allah yolunu açık etsin ..Su gibi aksın gitsin tedavisi inşallah 14-15 aralık gibi güzel haberler verir bize inşallah ..
Hayirlisi canım artık eşimi sevdiğim için mecburen ailesine de mecburen katlanıp saygı duyacam Merhaba Merhaba işte çünkü eşim aşırı ailesine düşkün bir insan.arayıp üzeceklerine sormasınlar daha iyi canım sende üzme kendini ayrıca kafamızı şişirdiğinde yok böyle deme lütfen
amin inşallah canım allah hiçbirimize daha kötü acılar yaşamasın tatlım :)[/QUOTEnim cok üzüldüm Allah sana sabir versin
herseyin hayirlisini diliyoruz elimizden,dilimizden, baska birsey gelmiyo canim hayat bizi siniyo sabir diliyorum sana tez zamanda hayirli evlat nasip etsin Allahim zamanimiz kisitli canim üzülmeye vakit yok bak hamilede kalabiliyosun cok sükür bir an önce tedaviye start ver canim cokk öptüm seni
yazını sabah okudum lakın yazma fırsatı bulamadım.benımde 20 yıldır cocugum olmadı 4 negatıv tupum vardı.ve yasadıklarım hayatın benden çaldıkları bana cok fazla gelmıstı.artık umut bıle etmıyordum.ama su anda belkıde tam emın olamasamda allhın bır lütfunu taşıyorum.benkı herseyden kopmuş bırı olarak suna ınandım bu hayatta rabbım ısterse olamayack bır sey yok.sende buna ınanarkadaşlar herkese günaydınlar üzgünüm ama güzel haberlerle gelemedim dün 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı kese görünmesine ramen gelişmedi ve son buldu tek tesellim bende hamile olabiliyorum diyebilmek şunu anladımki arkadaşlar yaş her nekadar etkili olsada asla imkansız değilmiş ama benim bir şansım daha olacakmı bilemiyorum zaman gösterecek şuanda içim paramparça, hepinize sağlıklı bebişlerle sonuçlanacak güzel bir tedavi süreci diliyorum öpüyorum
yazını sabah okudum lakın yazma fırsatı bulamadım.benımde 20 yıldır cocugum olmadı 4 negatıv tupum vardı.ve yasadıklarım hayatın benden çaldıkları bana cok fazla gelmıstı.artık umut bıle etmıyordum.ama su anda belkıde tam emın olamasamda allhın bır lütfunu taşıyorum.benkı herseyden kopmuş bırı olarak suna ınandım bu hayatta rabbım ısterse olamayack bır sey yok.sende buna ınan
az once aradım bayan dedıkı labor sonuçları geldı lakın sızınkı yok ıcınde ancak yarın sabaha.karnımcok gergın.gogus uçlarımda yanma kasıntı var .tuvalete gıttıgımde en son peçeteye kahverengı leke geliyor.cok gegıl ama bellı belırsız.hem umutluyum hem korkuyorum.bu lekelenme normalmı dıye.10 gunum gectı bugunlecanım test sonucun belli oldumuu
az once aradım bayan dedıkı labor sonuçları geldı lakın sızınkı yok ıcınde ancak yarın sabaha.karnımcok gergın.gogus uçlarımda yanma kasıntı var .tuvalete gıttıgımde en son peçeteye kahverengı leke geliyor.cok gegıl ama bellı belırsız.hem umutluyum hem korkuyorum.bu lekelenme normalmı dıye.10 gunum gectı bugunle
acmılacıgım benım ıcımde ole dıyor.burda ablam var hatta kızdı neden gıdıp bır ıdrar testı almıyorsun dedı netlessın dedı.ben korkuyorumya dedım sabah ıdrarında yapmam gereklı sımdı yaparsam çıkmazsa uzulurum dedım.ne demekse.cıkmıyacaksa kandada çıkmayacak.nasıl bır yer burası.hakana verdım kanı dun 10 da.bu saat oldu yok .yarın sabah dedıler.pısman oldum ıdrar testı alaydım barı sımdıde bıraz gec oldu.bakalım artık.evet ama hıssedıyorum hamıleyım.kasık ustlerım cok sıs gogus etraflarımda hafıf kahve renk.sadece korktuğum wc gıttıgımde ıdrarımı yapıp en son peçeteye sıldıgımde.azda olsun pıhtılı kahverengı leke gelmesı.gercı 20 yıl oncekı dusugumdede ustune görmek derlerya ole bısey yasamıstım.ensu belkı pıhtılaşma olabılır dedı.ona yok dedım ama burda tages klınıcte yaptırdığım pıhtılaşma testınde cok ama cok hafıf pıhtılaşma cıkmıs bende aksam aesım okududa.ama o duduk olan bebegımı ben 3 aylık ıken 20 kıloluk bır eşyayı kaldırdığımda aşağımdan sıcak bır sekılde kırmızı kan gelmıstı.bunda dıkkat edıyorum daha bellı olmasada.cok sagolunAma teyzeleri halen haber bekliyo kuzum hadiii yaa mutlu ediver bizi bu saate kadar üzüldük senin haberle cosalim artik buna bu topigin cokkk ihtiyaci var bu arada benim icim hamilesin diyyyoo Allaha sükür cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?