Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ayyy inşallah canım yüce rabbim sağlıklı bir bebiş verir kucağına şuan yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişin bir ömür boyu seninle kalsın canım
canımm benimmm özelden mesaj attım ama buradanda seni seviyorummm çok çok geçmiş olsun((
canım okudum mesajını allah hepinizden razı olsun burdaki samimiyeti görünce insan azda olsa içine su serpiyor hepinizi çok seviyorum

hep varolun sağolun arkadaşım allah hepimize dayanma gücü versin

kesinlikle üzülmeye bile zamanımız yok zaten en çok yıpratan da bu oluyor olsun be gülüm bu hayatta başka güzellikler de var ama çocuk hırsından göremiyoruz yaşayamıyoruz malesef

Rabbim selamete çıkarsın inşallah. Allah'tan umut kesilmez. umudun bittiği nokta hayatımızın bittiği noktadır. hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edelim ve inanalım ki hayırlı olacak olsa Allah'ım verir zaten. öyle dua ediyorum. Allah'ım keşke yapmasaydık dedirtme, hayırlı sağlıklı evlatlar ver iyi ki doğdu dedirt diyorum.

inşallah belirtilerin bebektendir canım müjdeli haberi senin kadar bizde heyecanla bekliyoruz herşey gönlünce olsun

evet canım zaten hep diyoruz hayırlısı neyse o olsun diye elimizden geleni yapalım da gerisi allahın takdiri artık

Hanımlar günaydın, inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle günümüz aydın olsun. Tedavi aşamasında akapunktur yaptıranız var mı? Gerçekten işe yarar mı, yoksa para tuzağı mı? Kilo verme konusunda etkililer de bebiş konusunda nasıllar acaba? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler....

Umuyorum ki pozitifi görürsün canım. Sonu bebişli olsun, hayırlısı olsun.

İdrarda testin pozitif çıkması için çok zaman gerekiyor canım, sakın ha sakın moralini bozma. Benim BHCG'm 357 iken idrar testi negatifti. Eğlencesine yapıyorsan, endişe doğurmuyorsa sende yapmaya devam tabii ama içine vesvese düşürüyorsa kan sonucunu bekle derim. Yine de karar senin tabii ki... :) Umuyorum cuma günü kanda pozitifi görürsün ve biz de mutluluğunu paylaşıp sevincini katmerleriz.

Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
Merhabalar inşallah bebişini kucağına alısın tatlım .sana birşey sormak istiyorum daha önce hamilelik olmadımı ben geç evlendim 42 yaşındayım izmirde irenbe tüp bebek merkezine gittim olumlu bişi demediler ama ilaçlar verdiler bemiksc biesterom Qenzim Q h ,gyneferon ade selenyum plus d vit damla
ama kanallar tıkalı açılırsa dediler sansın var prof dr fatih şendağ da temmuzda ameliyat oldum şimdi bekliyoruz doğal yolu sen neler kullandın

Dilerim o mutluluk huzur veren kelimeyi duyarsın

Hiçte çok konuşmadın,Allah huzurlu günler yaşatsın çoluklu çocuklu,anne Baba'nın ömrünü Rabbim sizlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…