Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

F fatma berna hoşgeldin, hayırlısı olsun...
Mesajını gördüm yazmadan duramadım. Yenisin mesajlarına göre, aynı zamanda tedavi heyecanındasın o yüzden gözünden kaçmıştır sanırım. Çünkü alıntıladığın mesaj içeriğinden de görüleceği üzere teee 2013'den :) Sağlıkla kucağına aldı çoktan, hatta kardeş için hazırlıklarını sürdürüyor. Dünyalar güzeli kızını abla yapacak :)

Tedavin ve yaşınla birlikte bizlerle aynı aşamalardasın sanırım. Dilerim mutlu ve geç evliliğin, sevinçli ve erken hamilelik ile taçlanır... Yaşına takılma sakın. Kullandıkların bir çok kişinin kullandığı takviyelerden.
Vaktin olur okursan geçmişteki yazıları bir çok sorunun cevabını akranların olan kişilerin deneyimleriyle birlikte bulabilirsin. Yine de takıldığın merak ettiğin görmediğin bir şey olursa yazdığında bilgisi olan yardımcı olmaya çalışacaktır.

Tüp bebek tedavisinde tüplere ihtiyaç yok o nedenle önemli değil. Eğer sıvı akışı yoksa tabii... Bu önemli. Dolayısıyla zaten HSG filminde bu tespit edilmiştir. (Gerçi şanssız bir kaç arkadaşımız kaç doktor sonra bundan haberdar oldu, böyle kötü örneklerde var ama biz iyi düşünelim) Açık olursa, açılırsa bonus olarak doğal deneme imkanın olur. İyi de olur. Temmuz'daki ameliyatın ne ameliyatı? Miyom veya operatif histeroskopi midir? Bu durumda sonuçları için neler dediler... Doğal yoldan denemelerin olabilecek durumdaysa iyi beslenme, zinde kalacak spor, stressiz yaşam, kulllandığın destekleyicilerin düzenli devam ettirilmesi ve şifa niyetine doğal destekler katkı sağlayacaktır. Yumurta takibi ile uygun güne göre bebeğe ulaşırsınız umarım.

Cuma son kontrolde güzel haberler alınca bizi habersiz bırakma :)
En kalitelisinden olsun, içinde ısınsın :)
Şansın bol, yolun açık olsun heeeep

Reactions: Eua

ayyyyy ne güzeeellll maşallah hayırlı olsun canım bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler içim kıpır kıpır oldu heyecanını içimde hissettim inşallah cuma ya da pazar günü ben de yazıcam bu tek ama içinde yüzlerce duygu barındıran bu kelimeyi

arkadaşlar heyecanımı endişelerimi paylaştığınız için hepinize yürekten teşekkürediyorum. Allah'ım hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Heyyyyyytttttt, bebek geliyorrrrr. Gözün aydın, gözünüz aydın. Kendim olmuş kadar sevindim senin adına. Artık o eski defterleri kapatıp, mucizenle bembeyaz bir sayfa açma vaktin gelmiş demekki.
9 ay sağlıkla karnında, sonrada ömrün boyu sevgiyle yanında olsun miniğin.

ne güzel şeyler yazmışsın ya çok teşekkürederimm. evet akrepi de yelkovanı da koparıp atasım var ama sağlık olsun şunun şurasında ne kaldı ki bu günler degeçecek ve inşallah güzel haberlerimizi alıp, Rabbimin iziyle tatlı sağlıklı bebişlerimiz olacak ve bugüğnleri gülümseyerek hatırlıycaz.

Selamlar, hoşgeldin

Ben de test bekleyenlerdenim senin gibi. Bugün 12. günüm transferden sonra. Bugüne kadar herşey güllük gülistanlık geçti. Bugün heyecan başladı bende de. Benim test günümü sağolsun doktor 6 Aralığa verdi, yani 15. gün. İdrar testi yapmadım, inanmıyorum. Ama kan testi için bu son 3 gün zor durmaya başladım:)

Cumartesi günü için güzel planlarım var. Pozitif olsa da olmasa da:)
Sabah kan vermeye gidip, ordan bir yere kahvaltıya gideceğiz. O arada sonuç gelir. Öğleden sonra sinema. Akşam da sonuca göre ya meyhanede rakı-balık, ya meyhane de sadece balık:)

yahu dur hemen çocuğu zehirleme ilk günlerden benim planım da seninkinin tam tersi :))) inşallah pozitif sonuç alırsam 2 rekat şükür namazı kılıp dua etmek istiyorum valla normalde malesef kılmıyorum (inşallah rabbim onu da nasip eder) ama o gün böyle yapmayı düşünüyorum. ama sonucu alır almaz komşuma söz verdim ilk sana söylicem diye. muhtemelen ona gelirim koşa koşa sonra e artık dediğin gibi dışarda bi yemeği hakettik demektir yani

senin az kalmış 3 gün. yap gitsin hem nasılsa tekrarlatıyolarmış kan değeri yükselişini görmek için. benim 7 sinde testim ama 5 inde, hatta yarın mı yapsam diye düşünüyorum kan testini

Senin planın da güzelmiş. Bizi ne mutlu ediyorsa onu yapalım. Hiçbirşey bizden değerli değil. Biz önemliyiz:)
Benim doktor test tekrarı istemiyor. O yüzden 15gün değeri net sonuç verir diye cumartesi yapılacak. Bu kadar durdum 3 gün daha dururum herhalde.

D dnzdry

Sen de haklısın ama bazen çok ara bir değer çıkıyor. Ne pozitif ne negatif denemiyor. O yüzden en güzeli beklemek diye düşünüyorum. Ayrıca 3 gün daha hamilelik yaşamanın, sevgiliye naz yapmanın keyfini çıkarıyorum. Daha ne istiyim:)

Kesinlikle bu :) Yaşasın sevgiliye nazlar :)))))))
Meraklı kedilerin var sen eksik kal :)

Kesinlikle bu :) Yaşasın sevgiliye nazlar :)))))))
Meraklı kedilerin var sen eksik kal :)

Kedilerin kumu, köpeğin bahçeden içeri gelince banyoya kucaklanıp götürülmesi, ayaklarının yıkanması, gelen su damacasının taşınması, çamaşır asılması, toplanması gibi eğil kalk işler; mandalina sıkılması, yemek yapılması, masaj yapılması, üzerime battaniye getirilip, ayağıma çorap giydirilmesi gibi sırf nazımdan yapılan işlerden çokkkk memnunum.

evet mantıklı bir bakış açısı

:))) valla ne diyim doğru söylüyosun keyfini çıkartmak lazım. sabretmek için de güzel bir sebep

Ayyy simdi benide o gunlerin keyfine geri goturdun bak :)) kedilerimin kumu kopisimin iviri ziviri yine basima kaldi zira. Ev isleride cabasi. Subat falan diyorum yeni denemeyi ama sirf o rahatlik icin bu aymi yapsam ki? :))) Sende sabret hatta 20. gun yap testi diycem ama sanki kendi test gunumu daha rahat beklemistim. seninkini yuregim pir pir bekliyorum valla. Hadi insallah teyze yap biziii. (benim yigenler kocamanlar artik, 15 yasinda teyze oldum anlamadim cok zaten. bebek kokusu ozledik yahu, seninkini cekelim icimize insallah.)

kızlar nolur idrar testine önem verip moralinizi bozmayın ben ilk hamileliğimde değerim 356 olmasına rağmen ikinci çizgi silik bir şekilde çıkmıştı düşünün yani bazı bünyelerde betahcg hemen idrara geçemebiliyor bugünlerin tadını çıkarın sonunda zaten gelecekleri varsa geliyor sıpalar yoksa ne yapsak nafile

Okudum, bir daha okudum.
Anladım! "ben daimi hamileyimmmm"
Haberim yokmuş, nasıl da olağanlaştırmışım...
Hemen "Çok şükür, bin şükür seni bana verene..." dedim ama içimden :)
Şarkı olarak sevgilime söylemek isterdim ama bet sesimle yazıktır, günahtır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…