- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #24.061
Merhabalar inşallah bebişini kucağına alısın tatlım .sana birşey sormak istiyorum daha önce hamilelik olmadımı ben geç evlendim 42 yaşındayım izmirde irenbe tüp bebek merkezine gittim olumlu bişi demediler ama ilaçlar verdiler bemiksc biesterom Qenzim Q h ,gyneferon ade selenyum plus d vit damla
ama kanallar tıkalı açılırsa dediler sansın var prof dr fatih şendağ da temmuzda ameliyat oldum şimdi bekliyoruz doğal yolu sen neler kullandın
@belki37 Arkadaşım çok sevindim Allan cennet kokunu kucağına almayı da nasip eder. Her zorlukla bir kolaylık vardır işte bak gör buna en iyi örnek sensin şu anda..Her şey güzel olsun.Hiç bir şeyi takma kafana kısmetinde ne varsa o .
@gullugullu arkadaşım nasılsın inşallah sorunsuz evde dinleniyorsundur.
WishhDuygu @zanork @ensu umuyorum her şey yolundadır .
Kliniğe gittim geldim kızlar ..2. ve daha küçük ola yumiyi büyütmeye çalışıyoruz .Pazar yada ptesi kısmetse opu olur dedi dr. Bakalım cuma yine kontrol var ve bence c.teside çağırıp E2 bakar sanırım .İşte benden havadisler böyle kızlar dua edinde 2 yumi çıksın Opudan inş
Hamileyimmmm
Güzel yazmışsın, çok falan da değil..
Allah umduğundan da güzelini versin..
Senin de mutluluğunu paylaşalım burada inşallah..
Hamileyimmmm
Aşağıdaki yazdıklarını tek tek okudum :)
Önce hoşgeldin, yol arkadaşısın sende hem de akransın...
Gerçi 25'lik - 45'lik (ruh halimize göre bazen 15'lik bazen 75'lik) hepsi mevcut... Bu da doğal olarak her yaştan başka tecrübe, aynı yaştan benzer tecrübe edinmemizi sağlıyor. Hem tedavileri, hem tedavilerle birlikte yaşamları, anları, kâh gülerek, kâh üzülerek ama hep paylaşarak yuvarlanıp gidiyoruz.
Herkes güzel dileklerini iletmiş. Bende iletmek isterim. Tedavi sürecinde akreple yelkovanın mübarek kağnı olduğu dönemine gelmişsin :) Hayırlı olsun, tebriklerimizin ardı arkası kesilmesin... Aksinin ispatlanmamasını dilediğim hamilelik halin 9. aylara ulaşsın. Yeni merkezler yeni denemeler eklenmeden kavuşun, zamanı gelmiş olsun. Bol şanslar, yolun açık olsun.
İdrar testi kesinlikle dandik :)
Bunun bir sürü ispatlı örneği var... Eğlencesinin fardında ve bilincindeysen yap gitsin. Ben çok eğlenmiştim. Senin de idrar testi yapan herkesin de eğlenebilmesini diliyorum. Ancak erken yaptığın kesin :) Çift çizgili günler diliyorum sana...
Tekrar hoş geldin...
ne güzel şeyler yazmışsın yaçok teşekkürederimm. evet akrepi de yelkovanı da koparıp atasım var ama sağlık olsun şunun şurasında ne kaldı ki bu günler degeçecek ve inşallah güzel haberlerimizi alıp, Rabbimin iziyle tatlı sağlıklı bebişlerimiz olacak ve bugüğnleri gülümseyerek hatırlıycaz.
Selamlar, hoşgeldin
Ben de test bekleyenlerdenim senin gibi. Bugün 12. günüm transferden sonra. Bugüne kadar herşey güllük gülistanlık geçti. Bugün heyecan başladı bende de. Benim test günümü sağolsun doktor 6 Aralığa verdi, yani 15. gün. İdrar testi yapmadım, inanmıyorum. Ama kan testi için bu son 3 gün zor durmaya başladım:)
Cumartesi günü için güzel planlarım var. Pozitif olsa da olmasa da:)
Sabah kan vermeye gidip, ordan bir yere kahvaltıya gideceğiz. O arada sonuç gelir. Öğleden sonra sinema. Akşam da sonuca göre ya meyhanede rakı-balık, ya meyhane de sadece balık:)
yahu dur hemen çocuğu zehirleme ilk günlerdenbenim planım da seninkinin tam tersi :))) inşallah pozitif sonuç alırsam 2 rekat şükür namazı kılıp dua etmek istiyorum valla normalde malesef kılmıyorum (inşallah rabbim onu da nasip eder) ama o gün böyle yapmayı düşünüyorum. ama sonucu alır almaz komşuma söz verdim ilk sana söylicem diye. muhtemelen ona gelirim koşa koşa sonra e artık dediğin gibi dışarda bi yemeği hakettik demektir yani
senin az kalmış 3 gün. yap gitsinhem nasılsa tekrarlatıyolarmış kan değeri yükselişini görmek için. benim 7 sinde testim ama 5 inde, hatta yarın mı yapsam diye düşünüyorum kan testini
Selamlar, hoşgeldin
Ben de test bekleyenlerdenim senin gibi. Bugün 12. günüm transferden sonra. Bugüne kadar herşey güllük gülistanlık geçti. Bugün heyecan başladı bende de. Benim test günümü sağolsun doktor 6 Aralığa verdi, yani 15. gün. İdrar testi yapmadım, inanmıyorum. Ama kan testi için bu son 3 gün zor durmaya başladım:)
Merhaba, inşallah bebişine kavuşursun. Ben 9.günde belli olur mu diye doktora sorarak test yaptırmıştım, sonucunun çıkacağını söylemişti. Sonucu olumlu olursa bayram edersin, olmazsa da boşuna ilaç almamış olursun. Hakkınızda hayırlısı olsun dileğiyle...
oooo harika bir haber bu canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmm
Kesinlikle bu :) Yaşasın sevgiliye nazlar :)))))))
Meraklı kedilerin var sen eksik kal :)
Kedilerin kumu, köpeğin bahçeden içeri gelince banyoya kucaklanıp götürülmesi, ayaklarının yıkanması, gelen su damacasının taşınması, çamaşır asılması, toplanması gibi eğil kalk işler; mandalina sıkılması, yemek yapılması, masaj yapılması, üzerime battaniye getirilip, ayağıma çorap giydirilmesi gibi sırf nazımdan yapılan işlerden çokkkk memnunum.
Kedilerin kumu, köpeğin bahçeden içeri gelince banyoya kucaklanıp götürülmesi, ayaklarının yıkanması, gelen su damacasının taşınması, çamaşır asılması, toplanması gibi eğil kalk işler; mandalina sıkılması, yemek yapılması, masaj yapılması, üzerime battaniye getirilip, ayağıma çorap giydirilmesi gibi sırf nazımdan yapılan işlerden çokkkk memnunum.
Ayyy simdi benide o gunlerin keyfine geri goturdun bak :)) kedilerimin kumu kopisimin iviri ziviri yine basima kaldi zira. Ev isleride cabasi. Subat falan diyorum yeni denemeyi ama sirf o rahatlik icin bu aymi yapsam ki? :))) Sende sabret hatta 20. gun yap testi diycem ama sanki kendi test gunumu daha rahat beklemistim. seninkini yuregim pir pir bekliyorum valla. Hadi insallah teyze yap biziii. (benim yigenler kocamanlar artik, 15 yasinda teyze oldum anlamadim cok zaten. bebek kokusu ozledik yahu, seninkini cekelim icimize insallah.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?