Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tek bir kelime ancak bu kadar mutlu edebilir bir insanı, gelip başından aşağı konfetiler dökesim var.. Mutluluğunu uzak da olsam, seni hiç tanımasam da nasıl derinden paylaştım, hissetmiş olmalısın.
Uzun uzun Hoşgeldin yazısı yazacağım bebeğin geldiğinde.. Ve gelip seni bütün bildiklerinden arındırıp yeni bir B belki37 yapacak..
Hoşgelecek, sefalar, mutluluklar getirecek Allah'ın izni ile.
Sen çok istediğinde Allah verir ama vakti zamanı vardır. Gördün işte!!
Herşeyin planlandığı vakit var ama bizler kendi planladığımız tarihte olmazsa küseriz hayata.. Oysa ki birşeyleri yaşamak, bazı deneyimlerden ders almamız gerekir. Biz bilemeyiz.. Tam ben hazırım dersin ama işte şimdi hazırsın..
Tanımadığım bir insanın mutluluğuna ortak olmak çok güzel bir duyguymuş..
Günüm güzel geçecek bu haberle..
Bir kez daha inandım; çok istersen olur..
Allah'ım sağlıkla kucağına alıp, sağlıkla büyütüp (analı-babalı) mutlu günlerini görmeyi nasip etsin sana ve babasına..
Beklediğinden de fazla mutlu etsin seni ve tüm aileyi..
Çok güzel ve keyifli bir hamilelik dönemin olsun.. Saygıyla öpüyorum yanaklarından taze anne:)

Ne mutlu bana.. Biliyorsun başkasının duası daha makbulmuş..hele ki hiç tanımıyorlarmış beni.. Çok teşekkür ederim, ben de yaptığın dualara içten bir Amin diyorum..

Güzel yazmışsın, çok falan da değil..
Allah umduğundan da güzelini versin..
Senin de mutluluğunu paylaşalım burada inşallah..

Hayırlı olsun ... Rabbim kucağına almayi da inşallah nasip etsin ... sizin yaşadıklarıniz inşallah hepimize ders olmuş olur. Demekki allahtan hicbir zaman ümit kesilmez mis. Tek sığınarak kapımız bizim ne esimiz ne ana babanız sadece Rabbimiz. ..

B belki37 Arkadaşım çok sevindim Allan cennet kokunu kucağına almayı da nasip eder. Her zorlukla bir kolaylık vardır işte bak gör buna en iyi örnek sensin şu anda..Her şey güzel olsun.Hiç bir şeyi takma kafana kısmetinde ne varsa o .
gullugullu arkadaşım nasılsın inşallah sorunsuz evde dinleniyorsundur.
WishhDuygu @zanork ensu umuyorum her şey yolundadır .
Kliniğe gittim geldim kızlar ..2. ve daha küçük ola yumiyi büyütmeye çalışıyoruz .Pazar yada ptesi kısmetse opu olur dedi dr. Bakalım cuma yine kontrol var ve bence c.teside çağırıp E2 bakar sanırım .İşte benden havadisler böyle kızlar dua edinde 2 yumi çıksın Opudan inş

Günaydın günaydınnnnnnn çok aydın :)
Enerji fazlam var yine ya yakın durun bulaşsın, ya da uzak durun yormasın
9 sayfa önceye götürdü beni demek ki 9 sayfa haber var... Sıradan başlayalım :)

Siz de bana iyi geliyorsunuz arkadaşım. O kafa yapısına yapacak bir şey yok malesef. Anneannem de o yaşlarda. Balıklarım yavruladı dedim kadına, "Bir sen kaldın zaten" dedi.

Amin arkadaşım amiiiiiin

Amin canım amin... Balıklardan mesaj iletme becerisine sahip muhteşem kadına iyi bak :) Kime çektiğin de belli :) Pamuk ellerinden hürmetle öperim :)

Bayılıyorum eski kadınlara ba yı lı yo ruuuum... Ne deseler alınmam, gücenmem, kırılmam, kızmam :) Hep bir uygun lafları da vardır. Biraz daha toparlanınca ihmal etmezsin, arayı kapatırsın... Her sabah sağlıkla uyandıklarına şükredelim, yokluklarının acısı yakacak canımızı...

Ben de şanslı kadınlardandım... Nev-i şahsına münhasır iki kafa kadınım vardı, uzun yıllar birlikte olabildik çok şükür... Nur içinde uyuyorlar şimdi. Annanemin akıllı bıdığı, babanemin susak kafalısıydım* onlar beni, ben onları çok sevdim. Ve şanslıydım ki 80'lerine kadar çok güzel anılar biriktirdim... Ara ara anlatayım nefis hikayeler var, zaten "arızalı kadınlarım" diye kitap yazsam bestseller olur :)

Öpmüşken bizim için de kucakla...

* Birinin akıllı bıdığı birinin susak kafalısı olarak ta o zamanlardan arızalıymışım, yanar dönermişim :)

Ben inanıyorum ve hissediyorum, senin minik evladı görecek Allah'ın izni ile.. Birden içime doğdu; kıvırcık Saçlı bir Kızın olacak senin... Sağlıkla gelsin, istediği vakit de gelir zaten..
Kıvırcık olabilir, memnun olurum
senin bebeğinin saçlarının kıvırcık olma ihtimali var cnm, senin saçın o tarafa yatkın.. bu arada yeni evinde güle güle ağzının tadı bozulmadan otur.. yeni evin bebişini getirsin:))
Amin arkadaşım. İnşallah gelir. Anne tarafımda çok var kıvırcık saç. O yüzden ümitliyim. Ama düz saçlı da olsa farketmez. Yeter ki gelsin...

Heyy! Teyzesine çekerse (benim O) bildiğin kıvırcık olacak, baba tarafını bilmem
Vigo ile kurutma gafletine düşersem bonus reklamlarında başka kimseye gerek olmayabilir.
Pazartesi-Çarşamba fön günleriyle "iş yeri" saçına döndürüyorum. Yoksa bildiğin "yataktan az önce kalktım, kalkmadan önce de yaramazlık yaptım" :) rahatlığında olabiliyor...

Bit salgını zamanları vardı eskiden, çok korkup saçlarımı kesmişti bir kere bizimkiler (lüle saç kolay uzamıyor ki) aylarca o küçük kalbim erkek kalacağım diye hüzünlenmişti :) Eskisi kadar yoğun lülelerim olmasa da bildiğin kıvırcığım... Ve eskiden saçlar kesilir saklanırdı, annem de saklamış... Bildiğin "cüsül cüsül" birbirine girmiş lüleler (30-35 yıldır normaldir) Normal olsaydı verirdim postiş yaptırırdım da dolu dolu gür saçlarım olurdu, yılların fönü olumsuz etkiledi tabii :)

Neyse uzun lafın kısası; Telefon kablosu gibi olsun kızının saçları e mi!

Uzun upuzun yaz, bir solukta okunacaktır. Ben okudum... Samimiyetle yazılmış her şey çok güzel... Teşekkürler paylaştığın için, içini döktüğün için, senin anılarına dahil olmamızı sağladığın için.

Hayatın hoyrat davrandığı zamanlarımız aslında bizi biz yapıyor...
Zor, kırgın, yenik belki de çaresiz hissettiğimiz zamanlarla olgunlaşıyoruz. Ben eminim ki bu yaşanılanlar da o muhteşem kurgunun içindeki domino taşları. Bugün güçlü, olgun, zorluklar karşısında belki zaman zaman süngüsü düşen ama hiç yılmayan karakterlerin oluşmasına kesinlikle etki ediyor. Bazılarımızın bugünümüz için dündeki yaşanmışlıklara ihtiyacı oluyor. Bazımız ise hiç bunları yaşamadan da dünden bugüne güçlü...

Dünden tecrübelerle bugünün, bugünün tecrübeleriyle yarının güçlü karakterleri olmak bizim elimizde... Dünle boğuşurken bugünü, bugün yaşamak yerine yarınla uğraşıp anları kaçırmamak için de akıllı davranmak lazım... Yarınımızda bir de istediklerimize kavuşmuş olursak ne mutlu, olmaz isek hayatı doyasıya yaşamalı :)

Bu kadar net... Bu kadar iyi anlatılabilirdi.
Canım benim işte yine anlatmış... İki eli işle karışık, işi başından aşkın olsa da.

"Ama bir yerde bırakmak gerek. Her şeye rağmen devam eden senin hayatın. Gidene bu kadar üzülürken, geleni göremezsin ki..."

Ben sıkı uygulayıcısıyım ama yine de altını çizmeli, ara ara açıp okumalı :)

Sen ihtiyacın olduğunda seslen yeter :) Patlatırız! maşallah her birimizde var potansiyel...
Bankoda kafası çalışanlar vardı, baktılar ki diğerleriyle "tırlatacaklar" terk-i diyar ettiler.
Yeni gelenlerin içinde bir Ceylan'da ışıltı var, ileride o ışıltı göz mü kamaştırır yoksa üzüm müdür diğerlerine baka baka kararır, belli olur :)

Ben bu nedenle o bölgede değil arka tarafta ya da dışarıdaki hastanenin genel dekorasyon konsepti ile hiç ama hiç alakası olmayan, bağdaşmayan aşk ikonu kıpkırmızı deri koltukta olmayı tercih ediyordum. Bakalım sana denk gelecek mi arada trio getiriyorlar, koca viyolonsel ile canlı müzik :) Enteresan hastane enteresan... İş teklifini kabul edip işe başlasam ilk iş bekleme bölümünü hareketlendirmek olacak. Endişeli gözleri olanları niye geldiydik buraya diye düşünecek kadar pamuğa çevirmeyi isterim :)

Git bakalım ne diyecekler sonra canın istiyorsa gidersin canın istemiyorsa gitmezsin, pazarlığa açığım ben. $$ Gülden süper :))))))))))) Benim tecrübem hatta tecrübeden çok pazarlığın sonucu olmasa da yapmayı seven tarafım vardı da n'oldu :) Önemseme o yüzden.

İlk dondurulmuşta hamile kalıp, bu işlerle uğraşmamayı tercih edeceksin. Öyle de olsun :) İnşallah, maşallah, amin :)

Aşağıdaki yazdıklarını tek tek okudum :)
Önce hoşgeldin, yol arkadaşısın sende hem de akransın...
Gerçi 25'lik - 45'lik (ruh halimize göre bazen 15'lik bazen 75'lik) hepsi mevcut... Bu da doğal olarak her yaştan başka tecrübe, aynı yaştan benzer tecrübe edinmemizi sağlıyor. Hem tedavileri, hem tedavilerle birlikte yaşamları, anları, kâh gülerek, kâh üzülerek ama hep paylaşarak yuvarlanıp gidiyoruz.

Herkes güzel dileklerini iletmiş. Bende iletmek isterim. Tedavi sürecinde akreple yelkovanın mübarek kağnı olduğu dönemine gelmişsin :) Hayırlı olsun, tebriklerimizin ardı arkası kesilmesin... Aksinin ispatlanmamasını dilediğim hamilelik halin 9. aylara ulaşsın. Yeni merkezler yeni denemeler eklenmeden kavuşun, zamanı gelmiş olsun. Bol şanslar, yolun açık olsun.

İdrar testi kesinlikle dandik :)
Bunun bir sürü ispatlı örneği var... Eğlencesinin fardında ve bilincindeysen yap gitsin. Ben çok eğlenmiştim. Senin de idrar testi yapan herkesin de eğlenebilmesini diliyorum. Ancak erken yaptığın kesin :) Çift çizgili günler diliyorum sana...

Tekrar hoş geldin...

Allahim mmmmmmmm çok mutluyum

:)) canımm benimm Allahım çektiğin mutsuzlukları gördü yüzüne güldüü.. çok sevindimmm maşallahh
harikaa bi haber canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın.
ama mutlaka ilk iş bugün yarın iyi bir doktora git ve neden akıntı oluyor onu görüş acilen canım..
progesteron yada proluton depot şeklinde bir iğne verirler..

Reactions: Eua
Sağolasın, hepimizin aydınlansın günü...

Benim iğne fobim var
Burada çok bahsi geçti geçmiş sayfalarda paylaşmışlardı, olumlu etkilerini hissedenler çoktu. Özellikle kan akışı bakımından. Ancak dediğim gibi benim fobim olduğundan dikkatimi vermedim, o yüzden kim yazmıştı, neler yazmıştı anımsayamadım.

Anımsayan, yaptıran, araştırmış olanlar paylaşırlar belki yine.. Çok sevgiler

alpcemre idrar testlerinin dandikliğine yeni bir örnek kazandırmışsın :)
Annemin kaçıncı ayıydı hatırlamadım şu anda, göbeği vardı ama idrar testine göre hamile değildi :)))))))))
Sağlıkla, hayırlısıyla olsun hamilelik yeter ki, idrar kafasına göre takılsın sorun değil.

Yaşasınnn

Bugün günlerden B belki37
Doğal yoldan hamileliğin her günün yeni mucizelerine örnek :)
Kutlu olsun, mutlu olsun, sağlıklı olsun, kucağında olsun.
Şimdi geçmişi (adı üstünde) geçmişte bırakıp, tüm keyifsiz anıları öteleyip, yeni yepyeni bir güne, sürece adapte olup, içindeki mucizenin tadını çıkarmanın zamanı... Yalnız bırakma kendini, gel biz seni toparlarız.
Bir de sen kocaman sarıl bize, bulaşsın

Konfeti isteyen olmuş, eksik kalmasın :)

Allahim mmmmmmmm çok mutluyum

Rabbimden diliyorum bu sevinçle sizleride böyle sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…